Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Prattein_Aloga said:
Καποιος installer που να κανει μαζικη εγκατασταση apk? Οσοι εχω βρει δεν το κανουν αυτο. Δηλαδη θελω να εχω εναν φακελο Χ οπου μεσα να ειναι τα apk και σε περιπτωση που χρειαστει να εγκαταστησω 5 απο αυτα απλα να τα επιλεγω μαζικα και να παταω μια φορα την "εγκατασταση".

Δοκιμασε τον file expert.εχει τετοια επιλογη αλλα πρεπει να εισαι root

Sent from my HTC HD2

bbbb said:

Sent from my HTC HD2

Nice, ευχαριστω θα το δοκιμασω. Πιστευα πως κατι θα υπηρχε αφου αποκλειεται να μην εχει βρει και καποιος αλλος χρησιμο το εν λογω feature :)

@TonyK αν δεν λειτουργησει το παραπανω μαλλον παω σε Αλεξ και scripts :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μιας και βλεπω οτι ειστε guru στο igo για android εδω πολλοι :p, μια ερωτηση και απο μενα. Υπαρχει τροπος να ανεβουν τα frame rates του προγραμματος κατα την πλοηγηση ? Γενικα, δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα μου φαινεται τρομερα αργο στην κινηση απο οθονη σε οθονη οπως και κατα την πορεια το στιγμα προχωραει αργα αργα (μια γενικοτερη αισθηση lag δηλαδη). Την ιδια στιγμη το sygic ρολαρει στην πλοηγηση σαν βιντεο 30fps. Ειναι το μονο το οποιο με αποτρεπει να το δουλεψω σαν προγραμμα. Επισης μια προσωπικη διαπιστωση, οτι την καλυτερη, τουλαχιστον σε μενα, ακριβεια στιγματος-θεσης απεικονισης στο δρομο την εχει μακραν το copilot. Στο ιδιο τηλεφωνο ολα μα ολα τα προγραμματα πλοηγησης με δειχνουν συνηθως λιγο πιο απο οτι ειμαι σε πραγματικο χρονο. Το copilot με δειχνει ακριβως εκει που ειμαι, οποτε θεωρω οτι εχει καλυτερο αλγοριθμο υπολογισμου θεσης αλλα και προβλεψης που μπορει να εχω φτασει οταν το σημα του gps πεφτει.

καλησπέρα, μήπως μπορείται να με βοηθήσεται?

έχω ένα sony ericsson X8, πως μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που έχω κατεβάσει στο κινητό μου? έχουν κατάληξη .apk

vakara said:
καλησπέρα, μήπως μπορείται να με βοηθήσεται?

έχω ένα sony ericsson X8, πως μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που έχω κατεβάσει στο κινητό μου? έχουν κατάληξη .apk

Απλως βρισκεις το αρχειο apk με καποιον file manager (π.χ. astro) και το "τρεχεις".

NetSurfer_g7 said:
Απλως βρισκεις το αρχειο apk με καποιον file manager (π.χ. astro) και το "τρεχεις".

Εφοσον εχεις τικαρει το αγνωστες πηγες στις εφαρμογες στο μενου των ρυθμισεων.

• Administrators

Να ενημερώσω ότι πλέον το iGO My way έχει δικό του θέμα στο οποίο θα συζητάμε αποκλειστικά για αυτό...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

ΥΓ. Τα σχετικά post/συζητήσεις μεταφέρθηκαν στο καινούργιο θέμα.

Modpic.gif

coreyhalkis said:
Μιας και βλεπω οτι ειστε guru στο igo για android εδω πολλοι :p, μια ερωτηση και απο μενα. Υπαρχει τροπος να ανεβουν τα frame rates του προγραμματος κατα την πλοηγηση ? Γενικα, δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα μου φαινεται τρομερα αργο στην κινηση απο οθονη σε οθονη οπως και κατα την πορεια το στιγμα προχωραει αργα αργα (μια γενικοτερη αισθηση lag δηλαδη). Την ιδια στιγμη το sygic ρολαρει στην πλοηγηση σαν βιντεο 30fps. Ειναι το μονο το οποιο με αποτρεπει να το δουλεψω σαν προγραμμα. Επισης μια προσωπικη διαπιστωση, οτι την καλυτερη, τουλαχιστον σε μενα, ακριβεια στιγματος-θεσης απεικονισης στο δρομο την εχει μακραν το copilot. Στο ιδιο τηλεφωνο ολα μα ολα τα προγραμματα πλοηγησης με δειχνουν συνηθως λιγο πιο απο οτι ειμαι σε πραγματικο χρονο. Το copilot με δειχνει ακριβως εκει που ειμαι, οποτε θεωρω οτι εχει καλυτερο αλγοριθμο υπολογισμου θεσης αλλα και προβλεψης που μπορει να εχω φτασει οταν το σημα του gps πεφτει.

δυστυχώς το igo στο android είναι εξαιρετικά αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οπότε igo και lag πάνε πακέτο στο android, τουλάχιστον μέχρι την τελευταία έκδοση.

Για την ακρίβεια στίγματος έχεις δίκιο... το copilot έχει από τις καλύτερες. Εξαιρετική ακρίβεια στίγματος έχει και το don't panic

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλημέρα,

οποιος θέλει εφαρμογη για κλείδωμα-ξεκλείδωμα κινητου όωπς στο sense 3.0 μπορέι να δοκιμάσει το agile lock!

πολυ ομορφο και παραμετροποιήσιμο αν αγορασετε και την paid εκδοχη της

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

georpapa said:
καλημέρα,

οποιος θέλει εφαρμογη για κλείδωμα-ξεκλείδωμα κινητου όωπς στο sense 3.0 μπορέι να δοκιμάσει το agile lock!

πολυ ομορφο και παραμετροποιήσιμο αν αγορασετε και την paid εκδοχη της

Η free έκδοση δυστυχώς είναι demo.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

bbbb said:

Sent from my HTC HD2

Και το yaffs explorer είναι καλό.

Prattein_Aloga said:
Καποιος installer που να κανει μαζικη εγκατασταση apk? Οσοι εχω βρει δεν το κανουν αυτο. Δηλαδη θελω να εχω εναν φακελο Χ οπου μεσα να ειναι τα apk και σε περιπτωση που χρειαστει να εγκαταστησω 5 απο αυτα απλα να τα επιλεγω μαζικα και να παταω μια φορα την "εγκατασταση".

Αν και δεν είναι ακριβώς σωστός ο τρόπος μπορείς

: με το Astro file manager, Βάζεις στην sdcard στο /backups/apps τα .apk που θέλεις και πας στο Tools->Manage Backups->Restore (στον Astro όλα αυτά) και θα σου έχει λίστα με checkboxes για να κάνεις install. Δεν είμαι σίγουρος αν σε ρωτάει στο καθένα.

: Με το MyBackupRoot το ανοίγεις, πάς Create Backup->Applications & Data και φτιάχνεις ένα Backup apk only.

Θα σου φτιάξει ένα φάκελο στην sdcard που θα χει όλα τα apk σου μέσα. Προσθέτεις και τα δικά σου και κάνεις restore backup. Θα σου βγάλει checkboxes και τα περνάει χωρίς ερωτήσεις.

Για μαζικη εγκατασταση apk μπορει να δοκιμασει το android assistant https://market.android.com/details?id=com.advancedprocessmanager
Oneplus 6 8/128

Ποιο πρόγραμμα έχετε να προτείνετε (στείλτε και κανένα ΠΜ) για πλοήγηση; Έχω μήνες να ασχοληθώ, παλιότερα είχα το Navigon και ήμουν ΟΚ... τώρα; :)

Για να βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας ,ποια εφαρμογή προτιμάτε current widget ή battery monitor και γατί;

Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk

Υπάρχει εφαρμογή για ανταλλαγή αρχείων μέσω wifi μεταξύ δύο κινητών?

Καλό θα ήταν να μην χρειάζεται να έχουν και τα δύο κινητά την εφαρμογή.

Αν δεν είναι android και τα 2 κινητά αλλά το ένα πχ είναι windows mobile υπάρχει τρόπος ανταλλαγής των αρχείων?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ζητάω την βοήθειά σας πριν το πετάξω από τον τριτο όροφο .

Αγόρασα το Samsung Galaxy Ace S5830 . Κάποια πράγματα είναι εύκολα αλλά υπάρχουν και άλλα που σου βγάζουν το λάδι .

Εκείνο που αυτή τη στιγμή με απασχολεί είναι ότι έδωσα 50 ευρώ γιά το MLS Destinator , Android phone Edition και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω . Η Χρήση δορυφόρων GPS είναι ενεργοποιημένη

γίνεται η εγκατάσταση , παρουσιάζεται το εικονίδιο MLS , αλλά όταν το πατάω μου βγαίνει

" Δε βρέθηκε κάποιος πόρος παρακαλώ ελεγξτε την εγκατάσταση "

Τι δεν κάνω σωστά ? ή τι φταίει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μια ερώτηση παιδιά γιατί στο θέμα αυτό είμαι άσχετος.'Εχω πάρει adroid κινητό εδώ και λίγες μέρες και είμαι στις δοκιμές για να το μάθω.Από τη βεράντα του σπιτιού μου με wifi πατώντας στο μενού, πλοήγηση, βρίσκει αμέσως την τοποθεσία μου και μου δίνει αμέσως οδηγίες για οποιονδήποτε προορισμό.Αν κάνω την ίδια διαδικασία με σύνδεση στο internet χωρίς wifi φορτώνει για ώρα χωρίς να μπορεί να βρει την τοποθεσία μου.Κάνω κάτι λάθος;

Παιδια εχετε να μου προτεινετε κάποια εφαρμογή που να εχει widget gia ερτολογιο και για ημερολογιο.Τα θελω για το tab μου.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

stelios_85_07 said:
Υπάρχει εφαρμογή για ανταλλαγή αρχείων μέσω wifi μεταξύ δύο κινητών?

Καλό θα ήταν να μην χρειάζεται να έχουν και τα δύο κινητά την εφαρμογή.

Αν δεν είναι android και τα 2 κινητά αλλά το ένα πχ είναι windows mobile υπάρχει τρόπος ανταλλαγής των αρχείων?

Τα κινητά θα συνδέονται σε wifi router ή θες απευθείας ανταλλαγή αρχείων σαν το bluetooth; Το δεύτερο λίγο δύσκολο να γίνει αλλά αν παρεμβάλλεται wifi router,μπορείς να δοκιμάσεις στο android κινητό να βάλεις κάποιον explorer σαν τον file expert να τον συνδέσεις ως ftp server και στο wm κινητό να βάλεις κάποιον ftp client http://www.thexsoft.com/MobileFTPClient για να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του android κινητού

petros11 said:
Παιδια εχετε να μου προτεινετε κάποια εφαρμογή που να εχει widget gia ερτολογιο και για ημερολογιο.Τα θελω για το tab μου.

greek eortologio.πλεον κανει sync και με το fb!

[sIGPIC][/sIGPIC]

konstantinoslp said:

Αυτο το ξερω,αλλα εγω ψαχνω για widget,να μην χρειαζεται ν μπαινω στην εφαρμογη.:)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

petros11 said:
Αυτο το ξερω,αλλα εγω ψαχνω για widget,να μην χρειαζεται ν μπαινω στην εφαρμογη.:)

Έχει widget ρε.. κ το δείχνει κ ωραία κιόλας τώρα..

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Administrators
  petros11 said:

smooth calendar.

Modpic.gif

• Administrators
  RyDeR said:
Ποιο πρόγραμμα έχετε να προτείνετε (στείλτε και κανένα ΠΜ) για πλοήγηση; Έχω μήνες να ασχοληθώ, παλιότερα είχα το Navigon και ήμουν ΟΚ... τώρα; :)

Όλα όσα αναφέρονται στο παρόν θέμα προτείνονται. Δες και εδώ. Αν θέλεις να το πάρεις "δωρεάν" θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε άλλο forum μιας και εδώ απαγορεύεται τέτοιου είδους συζήτηση/ζήτηση.

Sterka said:
Μια ερώτηση παιδιά γιατί στο θέμα αυτό είμαι άσχετος.'Εχω πάρει adroid κινητό εδώ και λίγες μέρες και είμαι στις δοκιμές για να το μάθω.Από τη βεράντα του σπιτιού μου με wifi πατώντας στο μενού, πλοήγηση, βρίσκει αμέσως την τοποθεσία μου και μου δίνει αμέσως οδηγίες για οποιονδήποτε προορισμό.Αν κάνω την ίδια διαδικασία με σύνδεση στο internet χωρίς wifi φορτώνει για ώρα χωρίς να μπορεί να βρει την τοποθεσία μου.Κάνω κάτι λάθος;

Την τοποθεσία σου τη βρίσκει μόνο με internet γιατί έτσι δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Για πλοήγηση χωρίς internet θα χρειαστεί να βάλεις ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης.

geobas said:
Ζητάω την βοήθειά σας πριν το πετάξω από τον τριτο όροφο .

Αγόρασα το Samsung Galaxy Ace S5830 . Κάποια πράγματα είναι εύκολα αλλά υπάρχουν και άλλα που σου βγάζουν το λάδι .

Εκείνο που αυτή τη στιγμή με απασχολεί είναι ότι έδωσα 50 ευρώ γιά το MLS Destinator , Android phone Edition και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω . Η Χρήση δορυφόρων GPS είναι ενεργοποιημένη

γίνεται η εγκατάσταση , παρουσιάζεται το εικονίδιο MLS , αλλά όταν το πατάω μου βγαίνει

" Δε βρέθηκε κάποιος πόρος παρακαλώ ελεγξτε την εγκατάσταση "

Τι δεν κάνω σωστά ? ή τι φταίει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απευθύνσου στην MLS.

Modpic.gif

konstantinoslp said:

πως το κάνει αυτό φίλε; γιατί εμένα δεν το κάνει!

Μιλάμε για αυτό;

https://market.android.com/details?id=com.christos&feature=search_result

Edited by yiazoo

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση