smav Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Τελικά ούτε το go sms pro κατηγοριοποιεί τα μηνύματα σε εισερχόμενα και απεσταλμένα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει αυτό. Και μια άλλη ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή για bluetooth με την οποία να μπορείς να στέλνεις σε άλλα κινητά εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Υπάρχει εφαρμογή για bluetooth με την οποία να μπορείς να στέλνεις σε άλλα κινητά εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ; https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smav Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result Ευχαριστώ. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ψαχνω για ενα καλο αγγλοελληνικο λεξικο. Υπαρχει κατι? Θα προτιμουσα free, αλλα στην αναγκη εστω και commercial, αν και ο θειος μου δεν ειδα να εχει κατι ουτε σε commercial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ψαχνω για ενα καλο αγγλοελληνικο λεξικο. Υπαρχει κατι? Θα προτιμουσα free, αλλα στην αναγκη εστω και commercial, αν και ο θειος μου δεν ειδα να εχει κατι ουτε σε commercial. Υπάρχουν πολλές επιλογές... https://market.android.com/search?q=greek+english+dictionary&so=1&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Τελικά ούτε το go sms pro κατηγοριοποιεί τα μηνύματα σε εισερχόμενα και απεσταλμένα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει αυτό. Επειδή σ'εμένα το κάνει, μάλλον δεν κάνεις κάτι σωστά... Απλά σύρε το δάχτυλο αριστερά ή δεξιά στην οθόνη που φαίνονται τα μηνύματα και θα δεις τους φακέλους :rolleyes: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result αν κατεβασω το bluetooth module του astro file manager, ξερει κανεις αν κανει την ιδια δουλεια??:blink: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλημερα και καλο μηνα αν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι εχω το smasung galaxy s και με εχει ταλαιπωρησει οσο αφορα το gps καταρχας χρησιμοποιω το sygic aura. εκτος του οτι αργει πλεον να βρει δορυφορους αρκετες φορες δεν βρισκει ουτε εναν. προσπαθησα με καποιους οδηγους να κανω κατι αλλα τζιφος 1) με Dialer code *#*#1472365#*#* ωστε να κανω delete το gps stats αλλα αυτο δεν μου λειτουργει καθολου μιας και στην τελευταια διεση με πεταει εξω 2)με την διαδικασια που περιγραφει ο Tyxerakias στο post του #4174 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292830&page=279 τα ιδια αποτελεσματα (βρισκει 1-2 δορυφορους αλλα δεν τους πρασινιζει) εχω κ με το gps test αλλα και με το gps status φοραω πανω την darky 10.1 δεν γνωριζω αν εχει σημασια καποια ιδεα μηπως εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Επειδή προφανώς δεν είναι θέμα του προγράμματος πλοήγησης αλλά της συσκευής, καλύτερα να απευθυνθείς για λύση στα σχετικά για τη συσκευή σου θέματα. Οι κάτοχοι εκεί θα σε βοηθήσουν. Εδώ συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης και όχι για τους δέκτες GPS της εκάστοτε συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Λίγο πολύ την ίδια δουλειά κάνει. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smav Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Επειδή σ'εμένα το κάνει, μάλλον δεν κάνεις κάτι σωστά... Απλά σύρε το δάχτυλο αριστερά ή δεξιά στην οθόνη που φαίνονται τα μηνύματα και θα δεις τους φακέλους :rolleyes: Το έκανα! Τέλειο. Δεν είχα είχα ενεργοποιήσει το Show traditional folders. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ψαχνω Καποια εφαρμογη που να εχει τα windgets του HTC Sense. Χρισιμοποιω τον launcher pro αλλα κολλαει λιγο και μου σπαει τα νευρα. Καποια προταση? Sent from my Nexus S using Tapatalk Το Colorize widget είναι πολύ καλό επίσης. Ο launcher pro όμως τι κολλήματα κάνει; Περίεργο.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να δέχεται πολλούς λογαριασμούς email (yahoo, hotmail, gmail, και γενικότερα pop3 και imap) και να σε ειδοποιεί όταν έχεις κάποιο νέο mail και να έχει και κάποιο widget που να δείχνει πχ τον αριθμό των unread mail για τον κάθε λογαριασμό. Ψαχνω για ενα καλο αγγλοελληνικο λεξικο. Υπαρχει κατι? Θα προτιμουσα free, αλλα στην αναγκη εστω και commercial, αν και ο θειος μου δεν ειδα να εχει κατι ουτε σε commercial. https://market.android.com/details?id=com.bitknights.dict.enggre.free&feature=search_result αυτό νομίζω είναι καλό. Είναι offline και εκφωνεί και τις λέξεις. Αν ξέρει κανείς κανένα καλύτερο (δωρεάν πάντα) ας μας πει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 1, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Για να μπω στο ebuddy από κινητό, πρέπει να έχω ξεχωριστό ebuddy λογαριασμό? Και μετά πως συνδεόμαι σε msn/facebook αν έχω διαφορετικά mail? Αλλιώς μπορείς να μπεις msn από το ebuddy με τα στοιχεία που χρησιμοποιείς στο msn messanger? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Κάνεις λογαριασμό στο ebuddy κι εκεί εισάγεις τα στοιχεία του κάθε λογαριασμού σου (πχ username/password msn κλπ) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να δέχεται πολλούς λογαριασμούς email (yahoo, hotmail, gmail, και γενικότερα pop3 και imap) και να σε ειδοποιεί όταν έχεις κάποιο νέο mail και να έχει και κάποιο widget που να δείχνει πχ τον αριθμό των unread mail για τον κάθε λογαριασμό. +11111111111 Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 +11111111111 K9 mail Εγω ρωταω η yahoo push δεν εχει πλην της δικιας της εφαρμογης? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 K9 mail Εγω ρωταω η yahoo push δεν εχει πλην της δικιας της εφαρμογης? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Όχι δεν έχει, μόνο αν έχεις premium λογαριασμό επιτρέπει το push. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 K9 mail Έχει widget ή εγώ δεν το βλέπω? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Όχι δεν έχει, μόνο αν έχεις premium λογαριασμό επιτρέπει το push. Εγω εχω τυπου χχχ@ymail.com ,αυτο εχει premium η μονο το yahoo.com εχει premium? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά κάμερα να κάνει κάτι τέτοιο..??? http://s7.directupload.net/images/110801/c8sfx3bo.jpg http://s7.directupload.net/images/110801/ammh2w47.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Υπαρχεο καποια αλλη εφαρμογη να βλεπεις τα yahoo mail χωρις την εφαρμογη yahoo mail του market; δεν την θελω αυτη γιατι ειναι μεγαλης χωρητικοτητας κ τρεχει συνεχεια. Επισης μεσω site παρουσιαζεται συχνα προβλημα εμφανισης. Υπαρχει καποια αλλη λυση; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Επίσης, ο Go Launcher έχει κάνει τρομακτικές αλλαγές - προς το καλύτερο - και έχει τα δικά του widgets αλλά και τρίτων τα οποία ρολλάρουν στην επιφάνεια όπως ακριβώς της HTC. :) overlap επιτρεπει στα widgets? να καλυπτει το ενα το αλλο με resize :O μονο αυτο με κραταγε απο το να το χρησιμοποιω. Έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά κάμερα να κάνει κάτι τέτοιο..??? δεν ξερω αλλα μπορω να σου πω πως γινεται στο photoshop αν θελεις σε 1' :p Edited August 1, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ερώτηση παιδιά: Υπάρχει πρόγραμμα για τη μέτρηση του ΧΡΟΝΟΥ που βρίσκομαι online (εννοείται όταν μπαίνω με 3G και όχι με wifi)? Όσα προγράμματα δοκίμασα, μόνο κίνηση δεδομένων μετράνε. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εγω εχω τυπου χχχ@ymail.com ,αυτο εχει premium η μονο το yahoo.com εχει premium? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Αυτό δεν το ξέρω. Μπες στο yahoo και δες αν λέει πουθενά για Mail Plus! Απλά ξέρω ότι κοστίζει 20 δολάρια το χρόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts