Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ούτε το go sms pro κατηγοριοποιεί τα μηνύματα σε εισερχόμενα και απεσταλμένα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει αυτό.

Και μια άλλη ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή για bluetooth με την οποία να μπορείς να στέλνεις σε άλλα κινητά εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ;

• Administrators
Υπάρχει εφαρμογή για bluetooth με την οποία να μπορείς να στέλνεις σε άλλα κινητά εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ;

https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result

Modpic.gif

Ψαχνω για ενα καλο αγγλοελληνικο λεξικο. Υπαρχει κατι? Θα προτιμουσα free, αλλα στην αναγκη εστω και commercial, αν και ο θειος μου δεν ειδα να εχει κατι ουτε σε commercial.

• Administrators
Ψαχνω για ενα καλο αγγλοελληνικο λεξικο. Υπαρχει κατι? Θα προτιμουσα free, αλλα στην αναγκη εστω και commercial, αν και ο θειος μου δεν ειδα να εχει κατι ουτε σε commercial.

Υπάρχουν πολλές επιλογές... https://market.android.com/search?q=greek+english+dictionary&so=1&c=apps

Modpic.gif

Τελικά ούτε το go sms pro κατηγοριοποιεί τα μηνύματα σε εισερχόμενα και απεσταλμένα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει αυτό.

Επειδή σ'εμένα το κάνει, μάλλον δεν κάνεις κάτι σωστά... Απλά σύρε το δάχτυλο αριστερά ή δεξιά στην οθόνη που φαίνονται τα μηνύματα και θα δεις τους φακέλους :rolleyes:

Τhe end of an era...

αν κατεβασω το bluetooth module του astro file manager, ξερει κανεις αν κανει την ιδια δουλεια??:blink:

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

καλημερα και καλο μηνα

αν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι

εχω το smasung galaxy s και με εχει ταλαιπωρησει οσο αφορα το gps

καταρχας χρησιμοποιω το sygic aura.

εκτος του οτι αργει πλεον να βρει δορυφορους αρκετες φορες δεν βρισκει ουτε εναν.

προσπαθησα με καποιους οδηγους να κανω κατι αλλα τζιφος

1) με Dialer code *#*#1472365#*#* ωστε να κανω delete το gps stats αλλα αυτο δεν μου λειτουργει καθολου μιας και

στην τελευταια διεση με πεταει εξω

2)με την διαδικασια που περιγραφει ο Tyxerakias στο post του #4174

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292830&page=279

τα ιδια αποτελεσματα (βρισκει 1-2 δορυφορους αλλα δεν τους πρασινιζει)

εχω κ με το gps test αλλα και με το gps status

φοραω πανω την darky 10.1

δεν γνωριζω αν εχει σημασια

καποια ιδεα μηπως εχετε?

• Administrators
Επειδή προφανώς δεν είναι θέμα του προγράμματος πλοήγησης αλλά της συσκευής, καλύτερα να απευθυνθείς για λύση στα σχετικά για τη συσκευή σου θέματα. Οι κάτοχοι εκεί θα σε βοηθήσουν. Εδώ συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης και όχι για τους δέκτες GPS της εκάστοτε συσκευής.

Modpic.gif

Επειδή σ'εμένα το κάνει, μάλλον δεν κάνεις κάτι σωστά... Απλά σύρε το δάχτυλο αριστερά ή δεξιά στην οθόνη που φαίνονται τα μηνύματα και θα δεις τους φακέλους :rolleyes:

Το έκανα! Τέλειο. Δεν είχα είχα ενεργοποιήσει το Show traditional folders. Ευχαριστώ πολύ!!

Ψαχνω Καποια εφαρμογη που να εχει τα windgets του HTC Sense. Χρισιμοποιω τον launcher pro αλλα κολλαει λιγο και μου σπαει τα νευρα. Καποια προταση?

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Το Colorize widget είναι πολύ καλό επίσης.

Ο launcher pro όμως τι κολλήματα κάνει; Περίεργο..

Παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να δέχεται πολλούς λογαριασμούς email (yahoo, hotmail, gmail, και γενικότερα pop3 και imap) και να σε ειδοποιεί όταν έχεις κάποιο νέο mail και να έχει και κάποιο widget που να δείχνει πχ τον αριθμό των unread mail για τον κάθε λογαριασμό.

https://market.android.com/details?id=com.bitknights.dict.enggre.free&feature=search_result

αυτό νομίζω είναι καλό.

Είναι offline και εκφωνεί και τις λέξεις.

Αν ξέρει κανείς κανένα καλύτερο (δωρεάν πάντα) ας μας πει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Για να μπω στο ebuddy από κινητό, πρέπει να έχω ξεχωριστό ebuddy λογαριασμό? Και μετά πως συνδεόμαι σε msn/facebook αν έχω διαφορετικά mail? Αλλιώς μπορείς να μπεις msn από το ebuddy με τα στοιχεία που χρησιμοποιείς στο msn messanger?

Thanks!

Κάνεις λογαριασμό στο ebuddy κι εκεί εισάγεις τα στοιχεία του κάθε λογαριασμού σου (πχ username/password msn κλπ)
Τhe end of an era...

Παιδιά ψάχνω κάποια εφαρμογή που να δέχεται πολλούς λογαριασμούς email (yahoo, hotmail, gmail, και γενικότερα pop3 και imap) και να σε ειδοποιεί όταν έχεις κάποιο νέο mail και να έχει και κάποιο widget που να δείχνει πχ τον αριθμό των unread mail για τον κάθε λογαριασμό.

+11111111111

K9 mail

Εγω ρωταω η yahoo push δεν εχει πλην της δικιας της εφαρμογης?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Όχι δεν έχει, μόνο αν έχεις premium λογαριασμό επιτρέπει το push.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

K9 mail

Έχει widget ή εγώ δεν το βλέπω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Όχι δεν έχει, μόνο αν έχεις premium λογαριασμό επιτρέπει το push.

Εγω εχω τυπου χχχ@ymail.com ,αυτο εχει premium η μονο το yahoo.com εχει premium?

Έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά κάμερα να κάνει κάτι τέτοιο..???

http://s7.directupload.net/images/110801/c8sfx3bo.jpg http://s7.directupload.net/images/110801/ammh2w47.jpg

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπαρχεο καποια αλλη εφαρμογη να βλεπεις τα yahoo mail χωρις την εφαρμογη yahoo mail του market; δεν την θελω αυτη γιατι ειναι μεγαλης χωρητικοτητας κ τρεχει συνεχεια. Επισης μεσω site παρουσιαζεται συχνα προβλημα εμφανισης.

Υπαρχει καποια αλλη λυση;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Επίσης, ο Go Launcher έχει κάνει τρομακτικές αλλαγές - προς το καλύτερο - και έχει τα δικά του widgets αλλά και τρίτων τα οποία ρολλάρουν στην επιφάνεια όπως ακριβώς της HTC. :)

overlap επιτρεπει στα widgets? να καλυπτει το ενα το αλλο με resize :O

μονο αυτο με κραταγε απο το να το χρησιμοποιω.

Έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά κάμερα να κάνει κάτι τέτοιο..???

δεν ξερω αλλα μπορω να σου πω πως γινεται στο photoshop αν θελεις σε 1' :p Edited by Villis
Aφαίρεση εικόνας από παράθεση

Ερώτηση παιδιά:

Υπάρχει πρόγραμμα για τη μέτρηση του ΧΡΟΝΟΥ που βρίσκομαι online (εννοείται όταν μπαίνω με 3G και όχι με wifi)? Όσα προγράμματα δοκίμασα, μόνο κίνηση δεδομένων μετράνε. Ευχαριστώ!!!

Εγω εχω τυπου χχχ@ymail.com ,αυτο εχει premium η μονο το yahoo.com εχει premium?

Αυτό δεν το ξέρω. Μπες στο yahoo και δες αν λέει πουθενά για Mail Plus! Απλά ξέρω ότι κοστίζει 20 δολάρια το χρόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση