Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου το ψαχνετε.........βρειτε το igo παλικαρακια.....περαστε το και τελειωσατε...εχει τα παντα,κανει τα παντα..τι κουραζεστε.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αφου το ψαχνετε.........βρειτε το igo παλικαρακια.....περαστε το και τελειωσατε...εχει τα παντα,κανει τα παντα..τι κουραζεστε.....:)

Ακριβως αυτο! Εχω καιρο να το πω, αλλα θα το ξαναπω τωρα:υπαρχουν τα προγραμματα πλοηγησης, υπαρχει και το igo με αυτη την τεραστια και απιθανη κοινοτητα απο πισω του που το στηριζει. Διαλεγεις και παιρνεις. Τοσο απλα!

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβως αυτο! Εχω καιρο να το πω, αλλα θα το ξαναπω τωρα:υπαρχουν τα προγραμματα πλοηγησης, υπαρχει και το igo με αυτη την τεραστια και απιθανη κοινοτητα απο πισω του που το στηριζει. Διαλεγεις και παιρνεις. Τοσο απλα!

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οντως,τοσο μεγαλο suport,και μαλιστα απο χρηστες,δυσκολα να βρεις αλλου.......:)

Από όσα έχω δοκιμάσει, στα επαρχιακά μέρη που γνωρίζω, λεπτομέρειες στον χάρτη έχει το Here με διαφορά (σε αυτά τα μέρη που έχω δοκιμάσει και ξέρω εννοείται) και μετά το Tomtom.

Ανοίγοντας το genius γράφει για χάρτες here και πρέπει να έχει τους ίδιους χάρτες με μικρή διαφορά στην εμφάνιση (μάλλον προς το καλύτερο).

Γράφει here γιατί στην Ευρώπη έχει τους here αλλά ειδικά για Ελλάδα έχει τον χάρτη της geointelligence πρώην ngi που κάποτε είχε το destinator.. Ηταν ο πρώτος χάρτης για Ελλάδα που κάλυψε επαρχία ειδικά τόσο καλά όταν οι άλλοι ήταν πολύ πίσω ακόμη. Για Ελλάδα με έβγαλε ασπροπρόσωπο απο εποχής destinator..

Γνώμη μου είναι ότι οι here πρώην navteq έχουν βελτιωθεί εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και προσωπικά τους έχω εμπιστευτεί σε άγνωστες περιοχές επαρχία αλλά και Αθήνα και δε με πρόδωσαν

Τοmtom χάρτες και να με πλήρωναν δε χρησιμοποιώ. H ngi πούλησε εδώ και κάτι χρόνια τα δεδομένα της στην tomtom αλλά για κάποιο λόγο εκείνοι στους δικούς της χάρτες, τα χρησιμοποίησαν με λάθος τρόπο (δε γνωρίζω ποιανου είναι η ευθύνη γιαυτό) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα απίστευτο μπάχαλο..

Εν τέλει προσωπικά θα προτιμούσα igo με ngi χάρτη. Προς το παρόν βολεύομαι με το genius και απολαμβάνω πλοήγηση με το primo και navteq χάρτη που βλέπω ότι είναι πλέον αρκετά αξιόπιστος

Μαγκες να ρωτησω μηπως ξερει κανεις εφαρμογη που να διαλεγω πχ 10 σημεια στο χαρτη και να με πηγαινει με τη σειρα σε αυτα με βαση πιο ειναι πιο κοντα το ενα στο αλλο? Νομιζω το navigon το κανει χωρις να μαι σιγουρος

Παρακολουθώ το θέμα μήπως και υπάρξει κάποιο πρόγραμμα ώστε όταν κατέβω Αθήνα να με πάει σωστά στον προορισμό μου . Για να βάλω ΡΟΙ πρέπει να γνωρίζω την σωστή διαδρομή .

Τελευταία φορά πήγα από το σπίτι που έμενα σε άλλο σημείο (σπίτι φίλου) και έπαθε πλάκα όταν με ρώτησε γιατί άργησα και του έδειξα την διαδρομή .

Έκανα 25 λεπτά και στον γυρισμό μετά από συμβουλή του για επιλογή διαδρομής έκανα 15 .

Στην Νάουσα που ζω όλα τα προγράμματα χρησιμοποιούν διαδρομή μέσα από τα κτήματα (άσφαλτος φυσικά) κατά την είσοδο από την μεριά της Έδεσσας. Κάτι τέτοιο έπαθα και στην Αθήνα μάλλον.

Το μόνο παρήγορο πως φτάνεις στον προορισμό σου.

Μαγκες να ρωτησω μηπως ξερει κανεις εφαρμογη που να διαλεγω πχ 10 σημεια στο χαρτη και να με πηγαινει με τη σειρα σε αυτα με βαση πιο ειναι πιο κοντα το ενα στο αλλο? Νομιζω το navigon το κανει χωρις να μαι σιγουρος

Το κανει και το google maps: βαζεις εναν προορισμο--> οδηγιες-->τρεις τελιες πανω δεξια "προσθηκη στασης" κοκ.

Οσες προσθηκες κανεις θα τις καταχωρει με σειρα Α,Β,Γ,Δ ... αν θελεις αλλαζεις την σειρα της διαδρομης πατωντας πανω σε καποιο απο τα Α,Β,Γ,Δ και σερνοντας το προς τα πανω η προς τα κατω

στο sygic ποια είναι η ρυθμιση να ΜΗΝ δείχνει την εικόνα πάνω δεξιά με ποια λωρίδα να ακολουθήσεις; 231c8c47659b319ca8b6ac9b57b4d9dd.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ναι θυμάμαι ότι είχε γίνει η αναβάθμιση πριν καιρό. Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δε μπορώ να τη βρω μέσα στο Sygic για να τη δοκιμάσω και να σου πω. Όταν πατάω τις 3 τελείες πάνω δεξιά με πάει στο Samsung store για να κατεβάσω από εκεί τη δικιά τους TTS.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πιο πριν;

Λογικά δεν χρειάζεται κάτι γιατί όλα τα Android έχουν πλέον TTS ελληνικά μετά από μια αναβάθμιση πριν μήνες. Την προηγμένη φωνή στο sygic θα την βρεις ρυθμίσεις, ήχοι και ειδοποιήσεις και θα επιλέξεις ελληνικά προηγμένη φωνή.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γράφει here γιατί στην Ευρώπη έχει τους here αλλά ειδικά για Ελλάδα έχει τον χάρτη της geointelligence πρώην ngi που κάποτε είχε το destinator.. Ηταν ο πρώτος χάρτης για Ελλάδα που κάλυψε επαρχία ειδικά τόσο καλά όταν οι άλλοι ήταν πολύ πίσω ακόμη. Για Ελλάδα με έβγαλε ασπροπρόσωπο απο εποχής destinator..

Όμως αν προσέξεις τα 3d κτίρια είναι ίδια και απαράλλακτα here και genius.

Καλησπέρα παιδιά, πολύ ευχαριστημένος χρήστης του Here Maps εδώ και 1-2 χρόνια, δεν είχα μπει στην διαδικασία να κοιτάξω για άλλο. Είπα να δοκιμάσω τελευταίες εκδόσεις Navigon και Sygic ή iGO, να δω πώς έχουν εξελιχθεί σε πλοήγηση, κατηγοριοποίηση δρόμων στους χάρτες (γτ πχ από την Here παίρνει χάρτες και η navigon) και POIs, ειδικότερα κάμερες ασφαλείας.

Μπορείτε να μου στείλετε με ένα PM που μπορώ να βρω τις εφαρμογές για δοκιμή και τι χρειάζεται για να σετάρουμε κάμερες/poi?

Ευχαριστώ. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Το κανει και το google maps: βαζεις εναν προορισμο--> οδηγιες-->τρεις τελιες πανω δεξια "προσθηκη στασης" κοκ.

Οσες προσθηκες κανεις θα τις καταχωρει με σειρα Α,Β,Γ,Δ ... αν θελεις αλλαζεις την σειρα της διαδρομης πατωντας πανω σε καποιο απο τα Α,Β,Γ,Δ και σερνοντας το προς τα πανω η προς τα κατω

Το δοκίμασα σημερα. Δεν ειναι ακριβως οτι ειχα στο μυαλο μου αλλα τη δουλεια μου τη κανει. Ευχαριστω πολυ παντως

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1.000;):w00t::superman:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ναι βρε παιδια, ωραια αυτη η τεραστια απιθανη κοινοτητα, αλλα ενα ελληνικο qwerty πληκτρολογιο και μια εισαγωγη προορισμου τυπου magic earth δεν μπορει να βαλει? Εκτος βεβαια και υπαρχει κατι τετοιο και δεν το ξερω. Edited by fioravanti90

Συμφωνώ μαζί σου αλλά για σένα που έχεις ασχοληθεί ειναι πανευκολο. Για κάποιους άλλους που δεν έχουν ασχοληθεί και δεν έχουν τις γνώσεις όπως εγώ είναι αρκετά ποιο δυσκολο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συμφωνώ μαζί σου αλλά για σένα που έχεις ασχοληθεί ειναι πανευκολο. Για κάποιους άλλους που δεν έχουν ασχοληθεί και δεν έχουν τις γνώσεις όπως εγώ είναι αρκετά ποιο δυσκολο.

Φιλε Δημητρη για αυτο και υπαρχουν σχετικοι οδηγοι,αλλα και videos στο yt,με ολα τα απαραιτητα βηματα.Ακομα και στο fora που γραφουμε τωρα βρισκεις λυσεις.

Και εαν καπου τα βρειτε δυσκολα εδω ειμαστε.Και εγω εμαθα,δεν ηξερα.

Τελος παντων επιλογες εχετε.

Καλο Πασχα ευχομαι.:)

Φιλε Δημητρη για αυτο και υπαρχουν σχετικοι οδηγοι,αλλα και videos στο yt,με ολα τα απαραιτητα βηματα.Ακομα και στο fora που γραφουμε τωρα βρισκεις λυσεις.

Και εαν καπου τα βρειτε δυσκολα εδω ειμαστε.Και εγω εμαθα,δεν ηξερα.

Τελος παντων επιλογες εχετε

Καλο Πασχα ευχομαι.:)[/quote

Φιλε κωστα δεν διαφωνώ μαζί σου. Απλά όταν δεν γνωρίζεις κάτι σου φενεται βουνο και εκτος απο αυτο δεν μου αρεσει να ζαλίζω τους αλλους με βροχη ερωτησεων. Ειχα κανει την προσπάθεια να μονταρω το igo την εποχη του νοτε 2 και ειχα παιδευτει παρα πολυ. Τα καταφερα βέβαια αλλα ηταν τρομερη ταλαιπωρία. Τώρα δεν υπάρχει υπομονή για τέτοια.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους με υγεια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το nextgen είναι ευκολο στο στήσιμο και διατηρεί την φιλοσοφια του igo. Το nextgen israel τρέχει άψογα και στην oreo και κάνει για όλες τις αναλύσεις

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το nextgen είναι ευκολο στο στήσιμο και διατηρεί την φιλοσοφια του igo. Το nextgen israel τρέχει άψογα και στην oreo και κάνει για όλες τις αναλύσεις

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες με πμ. Αν δεν σου κάνει κόπο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες με πμ. Αν δεν σου κάνει κόπο

αν ΔΕΝ κανει κοπο θα ηθελα και εγω :lol:

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Γιατί ρε παιδιά σε πμ; Γιατί να μην ανέβει εδώ ένα ωραίο κειμενάκι; δεν είναι εκτός θεματολογίας και δε νομίζω να χαλάσει κανέναν λίγη έξτρα πληροφορία.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γιατί ρε παιδιά σε πμ; Γιατί να μην ανέβει εδώ ένα ωραίο κειμενάκι; δεν είναι εκτός θεματολογίας και δε νομίζω να χαλάσει κανέναν λίγη έξτρα πληροφορία.

Γιατι φιλε μου καλε, καλε μου φιλε, αν καταλαβα καλα τα αγορια ζητανε λινκ της εφαρμογης, που ειναι αντιθετο στους κανονες του φορουμ. Γι αυτο και τα πμ.

Παιδια και σε μενα πμ!!

Μπορεί κάποιος να μου πει, πώς βάζουμε διασταύρωσεις στο Sygic; Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Sygic πως στο καλό διαλέγουμε διασταυρώσεις;

Κανείς να μας απαντήσει; :)

129026.png?1640591734

Κανείς να μας απαντήσει; :)
Δεν βλέπω να γίνεται.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max