Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς. Λένε ότι έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα ερωτήματα και οι απαιτήσεις των πελατών και δεν προλαβαίνουν.

Τους είχα θέσει το ίδιο θέμα και πριν από ένα χρόνο. Έχω ξαναγράψει εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7284197#post7284197

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.!

Υπάρχει κάποιο ελεύθερο πρόγραμμα πλοήγησης που να αναφέρει γενικότερα τα "ραντάρ".... ;)

Το waze αναφέρει τα ραντάρ, αλλά δεν έχει offline χάρτες.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Here είχε ενημέρωση χαρτών πριν λίγες μέρες οπότε θεωρώ θα τους έχει σίγουρα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Here και Google έχουν περάσει τους νέους δρόμους σε Τέμπη και Ιόνια οδό;

Η Google έχει όλοι την Ιόνια οδό, εκτος τα τελευταία 7 χιλιόμετρα στα Γιάννινα, τον κόμβο με Εγνατία...! και έχει δώσει και τα Τέμπη. Το ίδιο ισχύει και για το HERE_2017.Q2 που έχω στο iGO. ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

επειδή sygic (περισσότερο) και google maps (λιγότερο) με έχουν στείλει στο γάμο του καραγκιόζη αρκετές φορές, έχετε καμία πρόταση?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

επειδή sygic (περισσότερο) και google maps (λιγότερο) με έχουν στείλει στο γάμο του καραγκιόζη αρκετές φορές, έχετε καμία πρόταση?

iGO ;) Σταθερή αξια...!

θα το δοκιμάσω και αυτό αν και βλέπω στα σχόλια τρελά πράγματα.Ευχαριστώ πάντως

Για το don't panic έχετε ακούσει τίποτα που οι χάρτες του έχουν να ανανεωθούν από το 2015;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Για το don't panic έχετε ακούσει τίποτα που οι χάρτες του έχουν να ανανεωθούν από το 2015;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

σε συσκευές pna το don;t panic έκανε update και το 2016..

αε android έχει να ανανεωθεί από το 2015 και μάλλον παρατήθηκε από την εταιρεία (κι εγώ το είχα αγορασμένο με δικαίωμα ανανεώσεων για πάντα και την πάτησα)..

υπάρχει το ginius driver (παρόμοιο με το don't panic) στο google play, το οποίο είναι δωρεάν και πληρώνεις για την φωνητική πλοήγηση.. πάντως η mireo δεν κάνει συχνά ανανεώσεις ούτε στο ginius driver

Ημουν κ γω χρήστης του dont panic.

Οταν σταματησαν οι αναβαθμισεις, ξαναπληρωσα αδεια, για το genius maps γιατί ημουν κ ειμαι ικανοποιημένος απο τις δρομολογησεις, ανανεώσεις, ευχρηστία.

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μια φορά και έναν καιρό η geointeligence ξεχώριζε. Μιλάω για τότε που ανέπτυσε το destinator της MLS και είχε τους καλύτερους χάρτες για Ελλάδα. Μετά που διακόπηκε η συνεργασία τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά νομίζω για κανέναν από τους δύο.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Η Google έχει όλοι την Ιόνια οδό, εκτος τα τελευταία 7 χιλιόμετρα στα Γιάννινα, τον κόμβο με Εγνατία...! και έχει δώσει και τα Τέμπη. Το ίδιο ισχύει και για το HERE_2017.Q2 που έχω στο iGO. ;)

Για Πλαταμώνα πάντως που έκανα το ταξίδι την προηγούμενη βδομάδα, με igo και HERE 2017_Q2, είχε μεν στον χάρτη τον δρόμο και τα τούνελ κανονικά, αλλά μάλλον δεν είχε τις εξόδους γιατί με το που έμπαινα στον δρόμο από τον Ευαγγελισμό για τα τούνελ μου έλεγε μη διαθέσιμη διαδρομή και σταμάταγε την πλοήγηση. Το ίδιο και στην επιστροφή

Ναι ετσι ειναι,και εγω που πηγα απο εκει δεν τον ειχε τον χαρτη..........μονο το βελακι εβλεπα στα γκρεμοτσακιδια.:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εμένα το sygic με το google maps παραλίγο να με βγάλουν σε αυλή απο σπίτι.Μετά βέβαια ακολούθησα την παραδοσιακή αλάνθαστη μέθοδο, ρώτησα κάτι πιτσιρίκια που παίζανε σε μια πλατεία.Μπορεί η διαδρομή που μου έβγαλαν όλα τα gps να ήταν πιο κοντά αλλά είχε στροφές, ήταν πολύ στενός ο δρόμος, πολύ παλιός και χαλασμένος με αποτέλεσμα να κάνω περισσότερη ώρα.

Ναι ετσι ειναι,και εγω που πηγα απο εκει δεν τον ειχε τον χαρτη..........μονο το βελακι εβλεπα στα γκρεμοτσακιδια.:lol:

Δημοσιογράφος δεν είσαι ??? για ρεπορτάζ σε έστελνε....:lol::lol::lol:

Νομίζω ότι το Here εκτός από δωρεάν, είναι το καλύτερο από όλα.

Και το igo μια σταθερη αξια.

@mariodj

Μπα διακοπες ημουν.....αλλα ο καινουργιος δρομος ολα τα $...:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ο καθένας έχει την δική του άποψη.

Να υποθέσω ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα μεταξύ IGO, DON'T PANIC, SYGIC, TOM TOM, HERE, MAPS κλπ ;

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Don't panic το μετράμε ακόμα; Λόγω χαρτών το λέω

Σε σχέση με Sygic το προτιμώ προσωπικά σαν πρόγραμμα, το ίδιο και από το Navigon

Τελευταία μ'αρέσει πολύ το Magic Earth. Το έχει αγοράσει κανείς; Αξίζουν οι επί πληρωμή χάρτες του; Οι OSM έχουν γρήγορα ενημερώσεις βλέπω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το magic earth pro αξιζει. Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο για καθημερινη χρηση. Οι OSM χαρτες εκτος απο πολλα κενα στην επαρχια, δεν εχουν και αριθμησεις οδων, παρα τα 150+ ΜΒ μεγεθους, αρα ειναι σχεδον αχρηστοι. Για δωρεαν το google και το here ειναι απειρως καλυτερες λυσεις.

τα δοκίμασα όλα, για επαρχία δεν κάνει κανένα, βγάζουν την πιο κοντινή σε χλμ αλλά από εκεί που σε πάνε μόνο με γάιδαρο πας. Για τις εθνικές οδούς δεν θέλω GPS, ήμαρτον.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

τα δοκίμασα όλα, για επαρχία δεν κάνει κανένα, βγάζουν την πιο κοντινή σε χλμ αλλά από εκεί που σε πάνε μόνο με γάιδαρο πας. Για τις εθνικές οδούς δεν θέλω GPS, ήμαρτον.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να ξέρεις που υπάρχουν ραντάρ, πιθανά μπλόκα, επικίνδυνες στροφές κλπ

Άρα δεν χρειάζεσαι GPS πρόγραμμα γενικά.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση