Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πήγε στη 17 όχι από το Google play αλλά μέσα από την εφαρμογή μετά από update σε χάρτες χωρών που είχα κατεβάσει. Προσπαθήστε να διαγράψετε ένα δύο χάρτες χωρών και μετά ξανά εγκατάσταση αυτών. Ίσως έτσι πάει στη 17
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Ε πως γινεται οι μισοι να βλεπουμε 16αρα στο play, και οι αλλοι μισοι να βλεπουν 17αρα;

Οι προγραμματιστές μπορούν να επιλέξουν το ποσοστό των χρηστών που θα λάβουν μια έκδοση. Χρησιμοποιείται ειδικά σε μεγάλες ενημερώσεις για τυχόν σφάλματα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα πήγε στη 17 όχι από το Google play αλλά μέσα από την εφαρμογή μετά από update σε χάρτες χωρών που είχα κατεβάσει. Προσπαθήστε να διαγράψετε ένα δύο χάρτες χωρών και μετά ξανά εγκατάσταση αυτών. Ίσως έτσι πάει στη 17

Οι χάρτες αναβαθμίζονται μέσα από την εφαρμογή.

Όχι η εφαρμογη μέσα από τους χάρτες.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οι χάρτες αναβαθμίζονται μέσα από την εφαρμογή.

Όχι η εφαρμογη μέσα από τους χάρτες.

Εγώ είχα την 16. Μετά την αναβάθμιση των χαρτών μέσα από την εφαρμογή. Μετά την αναβάθμιση των χαρτών η εφαρμογή ήταν πλέον 17. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. End

στο here maps μου βγαζει ενημέρωση χαρτών αλλά στο τέλος μου λέει δε μπορει να γίνει. ξέρει κανεις τι μπορεί να παίζει?

Έχω τους χάρτες Google για πλοήγηση. Με κάνει πλοήγηση χωρίς φωνή. Όταν φτάνω σε διασταύρωση ή σε επικίνδυνα σημεία ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος αλλά φωνητική πλοήγηση καθόλου. Άσε που συχνά με χάνει το gps. Ενώ στο here δουλεύουν όλα. Το έχω κάνει απεγγατασταση και το έβαλα ξανά πάλι τα ίδια

στο here maps μου βγαζει ενημέρωση χαρτών αλλά στο τέλος μου λέει δε μπορει να γίνει. ξέρει κανεις τι μπορεί να παίζει?

Σβήσε και κατέβασε το χάρτη εξαρχής.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Έχω τους χάρτες Google για πλοήγηση. Με κάνει πλοήγηση χωρίς φωνή. Όταν φτάνω σε διασταύρωση ή σε επικίνδυνα σημεία ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος αλλά φωνητική πλοήγηση καθόλου. Άσε που συχνά με χάνει το gps. Ενώ στο here δουλεύουν όλα. Το έχω κάνει απεγγατασταση και το έβαλα ξανά πάλι τα ίδια

Παιδιά το έκανα διαγραφή πάλι από την αρχή ,το εγκατέστησα ξανά και τώρα δουλεύει .λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Φαίνεται δεν κάθισε καλά στο κινητό.

Εγώ είχα την 16. Μετά την αναβάθμιση των χαρτών μέσα από την εφαρμογή. Μετά την αναβάθμιση των χαρτών η εφαρμογή ήταν πλέον 17. Πιο απλά δεν μπορώ να το πω. End

Μηπως εγινε (κατα τυχη) ταυτοχρονη αναβαθμιση της εφαρμογης απο το store?

Διοτι αυτο που αναφερεις (και συγγνωμη κιολας φιλικα το λεω) μου φαινεται κουλο.:)

Μηπως εγινε (κατα τυχη) ταυτοχρονη αναβαθμιση της εφαρμογης απο το store?

Διοτι αυτο που αναφερεις (και συγγνωμη κιολας φιλικα το λεω) μου φαινεται κουλο.:)

Και εγώ γνωρίζω όπως και εσύ ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται από το play Store. Τώρα το πως έγινε αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά έγινε.

Με το igo ποιος μπορει να με βοηθηση παιδια για καποια θεματακια με τους χαρτες που εχω??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Με το igo ποιος μπορει να με βοηθηση παιδια για καποια θεματακια με τους χαρτες που εχω??

Πέστο Κώστα.

Πέστο Κώστα.

Θα στείλω pm φίλε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδιά υποτίθεται ότι το Sygic ανακοινώνει τα ονόματα των οδών κατά την πλοήγηση αλλα σε εμένα δε δουλεύει. Καμία ιδέα;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Παιδιά υποτίθεται ότι το Sygic ανακοινώνει τα ονόματα των οδών κατά την πλοήγηση αλλα σε εμένα δε δουλεύει. Καμία ιδέα;

Θέλει TTS voice για αυτή την λειτουργία.

Amazon Fire stick 4k max

Μα έχω installed English US στα Settings του Android και στα Settings του Sygic έχω επιλέξει English US advanced voice και πάλι τίποτα. Δουλεύει σε κάποιον από εσάς; Με τι ρυθμίσεις;

Θέλει TTS voice για αυτή την λειτουργία.

Δηλαδή;;;:wacko:

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

κατεβασε το vocalizer(πιστευω ειναι συμβατο) ,δωρεαν για δοκιμη.πας ρυθμισεις ,εισαγωγη και το ενεργοποιεις ,
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Παιδιά μπορούμε στους χάρτες της google να βάλουμε κατά την πλοήγηση στην οθόνη να δείχνει το υψόμετρο

Εδώ και μερικές μέρες το Sygic μου κάνει κάθε μέρα σχεδόν αναβαθμίσεις από το PlayStore. Το κάνει και σε άλλους ή και παίζει με την περίπτωσή μου;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εδώ και μερικές μέρες το Sygic μου κάνει κάθε μέρα σχεδόν αναβαθμίσεις από το PlayStore. Το κάνει και σε άλλους ή και παίζει με την περίπτωσή μου;

Σχεδον κάθε μέρα, ή κάθε 2 μερες βγάζουν update.

Μέσα σε λίγες μέρες έχουν πάει από την 7.1.3 στην 7.1.7 έχοντας βγάλει όλα τα ενδιάμεσα νούμερα.

Έχεις ακούσει ποτέ για εφαρμογές που παίζουν με τις εκδόσεις στο Play store ;

Ειδικά για εφαρμογές μεγέθους όπως το Sygic;

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις ακούσει ποτέ για εφαρμογές που παίζουν με τις εκδόσεις στο Play store ;

Ειδικά για εφαρμογές μεγέθους όπως το Sygic;

Τι εννοεις φιλε μου παιζουν με τις εκδοσεις; Δεν καταλαβαινω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση