makap Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει συντεταγμένες; Έχω τους here maps αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι... Μια καλή και Ελληνική εφαρμογή για συντεταγμένες στην Ελλάδα είναι η Geodyssey. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ρε παιδιά μια απορία.Που θα βρω να αγοράσω το i go primo.γιατί είμαι άσχετος και πρώτο φορά ασχολούμαι με πλοήγηση Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ρε παιδιά μια απορία.Που θα βρω να αγοράσω το i go primo.γιατί είμαι άσχετος και πρώτο φορά ασχολούμαι με πλοήγηση Γιατί δεν δοκιμάζεις πρωτα με κάποιο δωρεάν πρόγραμμα;Πχ με το HERE? Μπορεί να σε βολέψει ,νομίζω ότι πάρα πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ρε παιδιά μια απορία.Που θα βρω να αγοράσω το i go primo.γιατί είμαι άσχετος και πρώτο φορά ασχολούμαι με πλοήγηση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αυτό δεν είναι το Πριμο. Είναι το Nextgen. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Γιατί δεν δοκιμάζεις πρωτα με κάποιο δωρεάν πρόγραμμα;Πχ με το HERE? Μπορεί να σε βολέψει ,νομίζω ότι πάρα πολύ καλό. Ακούω πολλά καλά για το primo γιαυτό Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ακούω πολλά καλά για το primo γιαυτό Και μόνο που πρέπει να πληρώσεις το κάνει χειρότερο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ακούω πολλά καλά για το primo γιαυτό Και το Nextgen είναι πολύ καλό και αξιόλογο σαν το Primo. Εγώ αυτό δουλεύω μετά από χρόνια χρήσης του Primo. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Και το Nextgen είναι πολύ καλό και αξιόλογο σαν το Primo. Unleashed by my M1 NOTE Βάλε ένα link. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Και μόνο που πρέπει να πληρώσεις το κάνει χειρότερο :lol: λες ε? το εχεις δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 λες ε? το εχεις δοκιμασει? Oχι αλλά τι το κάνει τόσο καλύτερο ώστε να το πληρώσεις ; Ο καθένας ότι θέλει κάνει και επιλέγει ανάλογα .Δεν επιβάλω τίποτα,την άποψη μου λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά υπάρχει κάποιο λινκ και για τα δυο να πάρω μια ιδεα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά υπάρχει κάποιο λινκ και για τα δυο να πάρω μια ιδεα για το Here WeGo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&referrer=adjust_reftag%3DcVnPsuweFfFpc%26utm_source%3Dhere.com%26utm_campaign%3Dorganic%26utm_content%3Dglobal%26utm_term%3D20160427_landingpage_appupsell_button Για το iGo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Βάζω σήμερα gmaps από κέντρο θεσσαλονικης για ποταμό επανωμης. Κλασικά βγάζει το μήνυμα δεν υπάρχει σύνδεση με τους χάρτες. Οκ βάζω here. Με το που μπαίνω επανωμη λέει στριψτε αριστερά. Κοιταω και το μόνο που βλέπω ένα οικόπεδο. Οκ που να υπήρχε και πραγματική ανάγκη για πλοήγηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 με τι κινητο εισαι? μηπως έχει αποκλιση ο δεκτης σου???? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δεν υπάρχει θέμα απόκλισης του δέκτη, όπως δεν υπήρχε και δρόμος για να στριψω αριστερά. Ο δρόμος συνέχιζε ευθεία για πολλά μέτρα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Oχι αλλά τι το κάνει τόσο καλύτερο ώστε να το πληρώσεις ; Ο καθένας ότι θέλει κάνει και επιλέγει ανάλογα .Δεν επιβάλω τίποτα,την άποψη μου λέω. Άμα δεν γνωρίζεις, πώς έχεις άποψη και κρίνεις λοιπόν; Δεν έχει νόημα να λέμε "γιατί να το πληρώσεις" , όταν δεν έχεις ιδέα για τις δυνατότητες που προσφέρει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οποιοδήποτε επί πληρωμή πρόγραμμα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 για το Here WeGo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&referrer=adjust_reftag%3DcVnPsuweFfFpc%26utm_source%3Dhere.com%26utm_campaign%3Dorganic%26utm_content%3Dglobal%26utm_term%3D20160427_landingpage_appupsell_button Για το iGo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια τους.για το primo δεν εχουμε καποιο λινκ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ...για το primo δεν εχουμε καποιο λινκ http://www.myphone.gr/forum/register.php# Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν υπάρχει θέμα απόκλισης του δέκτη, όπως δεν υπήρχε και δρόμος για να στριψω αριστερά. Ο δρόμος συνέχιζε ευθεία για πολλά μέτρα ακόμα τι να σε πω, και τους 2 που έχω χρησιμοποιήσει λειτούργησαν αψογα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 http://www.myphone.gr/forum/register.php# Το λινκ δεν λειτουργεί Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πως βαζουμε ως σημειο προορισμου μια διασταυρωση? Βασικα ενδιαφερομαι για το HERE και το Google Maps δεν ξερω αν υπαρχουν διαφοροποιησεις στο καθενα. Ειδα και κατι που μου αρεσε στο Google Maps, εχει τη δυνατοτητα να του βαλεις 5-6 στασεις-προορισμους και να σου το βγαλει σαν δρομολογειο Α, Β, Γ, Δ...και μπορεις να αλλαξεις τη σειρα μεταξυ των στασεων. Το επισημανα και σε εναν οδηγο που ειδα με αυτοκινητο του HERE, δεν το γνωριζε, μου ειπε οτι θα το πει και στην υπηρεσια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Άμα δεν γνωρίζεις, πώς έχεις άποψη και κρίνεις λοιπόν; Δεν έχει νόημα να λέμε "γιατί να το πληρώσεις" , όταν δεν έχεις ιδέα για τις δυνατότητες που προσφέρει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οποιοδήποτε επί πληρωμή πρόγραμμα. Unleashed by my M1 NOTE Και σε τι είναι καλύτερο απο το δωρεάν HERE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πως βαζουμε ως σημειο προορισμου μια διασταυρωση? Βασικα ενδιαφερομαι για το HERE και το Google Maps δεν ξερω αν υπαρχουν διαφοροποιησεις στο καθενα. Ειδα και κατι που μου αρεσε στο Google Maps, εχει τη δυνατοτητα να του βαλεις 5-6 στασεις-προορισμους και να σου το βγαλει σαν δρομολογειο Α, Β, Γ, Δ...και μπορεις να αλλαξεις τη σειρα μεταξυ των στασεων. Το επισημανα και σε εναν οδηγο που ειδα με αυτοκινητο του HERE, δεν το γνωριζε, μου ειπε οτι θα το πει και στην υπηρεσια του. Το είχαν παλιά οι χαμένοι και το βγάλαν... Ελπίζω να το βάλουν ξανά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Υπάρχει τρόπος στο here ή το google maps να σου δείχνει συντεταγμένες; Εναλλακτικά σε κάποια άλλη εφαρμογή; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts