memostrikas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πολύ ευχάριστο αυτό. Γίνεται έτσι το Route 66 η πιο λογική επιλογή για πρόγραμμα πλοήγησης στην Ελλάδα. Αρκεί να συνεχίσει να έχει τις πολύ καλές δρομολογήσεις που έχει τώρα. Οι οποίες είναι οι καλύτερες δρομολογήσεις που έχω βρει εγώ μέχρι σήμερα. Και με εύχρηστη πολλαπλή επιλογή μάλιστα. Μόνο μια παρατήρηση που είναι λίγο στον αέρα, μιας και δεν έχω την ταμπλέτα μέχρι αύριο για να το τσεκάρω. Στο Route 66 η αποφυγή διοδίων ήταν κεντρική επιλογή της εφαρμογής και φαντάζομαι έτσι συνεχίζει να είναι. Πολύ άβολο αυτό. Θα προτιμούσα να είναι επιλογή συγκεκριμένης διαδρομής μιας και 9 φορές στις 10 η αποφυγή διοδίων είναι ανεπιθύμητη. Σε αναγκάζει λοιπόν αν θες να πας κάπου που μεσολαβεί δρόμος με διόδια, να πηγαίνεις και να αλλάζεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Οπότε μετά το τέλος της διαδρομής θα πρέπει κανείς να θυμηθεί να μπει και να τις ξαναλλάξει. Αλλιώς θα τον στέλνει πάντα από διαδρομές χωρίς διόδια. Όπως είπα, πάρα πολύ άβολο. Πάντως όχι αξεπέραστο. Ναι όντως είναι άβολο αυτο με τα διόδια! Και η επιλογή ειναι παντα απο το μενού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εαν έχεις διαλεξει να σου αποφεύγει τα φερυ... λογικο ειναι! Κοιτα εδω να δεις χωρίς αποφυγή... δεν έχω βάλει αποφυγή πορθμειων σφήκα είχα βάλει ταχύτερη διαδρομή.στην σύντομη μου βγάζει αυτό που δείχνεις.αλλά θα έπρεπε να βγάζει και τις δύο δίπλα δίπλα και να διαλέξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 δεν έχω βάλει αποφυγή πορθμειων σφήκα είχα βάλει ταχύτερη διαδρομή.στην σύντομη μου βγάζει αυτό που δείχνεις.αλλά θα έπρεπε να βγάζει και τις δύο δίπλα δίπλα και να διαλέξω! Δες και με ταχυτερη διαδρομή πάλι απο φερυ... σε πάει και εχει 2 διαδρομές προς επιλογη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Και στο Sygic 1 διαδρομή βγάζει για ΕΡΕΤΡΙΑ, Με διόδια και φερυ κανονικά, με ταχύτερη επιλογή. Έπρεπε να βγάζει και 2η; Υπόψη αφετηρία έχω βάλει από κέντρο Αθήνας, ενώ πιο πάνω βλέπω στην φώτο αφετηρία από πιο βόρεια. Edited September 6, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Και το Route66 και το Sygic χρησιμοποιούν χάρτες TomTom οπότε οι προβληματικές δρομολογήσεις του 2ου οφείλονται αποκλειστικά στους αλγορίθμους του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση. Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps : https://www.dropbox.com/sc/hrku1zwxolnwj7l/AABKQDQomntgfoXgb9zWD9VWa https://www.dropbox.com/sc/k2tuqa3ifrpsw73/AACVZwhpdiOxqaSv13BqAtxsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση. Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps : https://www.dropbox.com/sc/hrku1zwxolnwj7l/AABKQDQomntgfoXgb9zWD9VWa https://www.dropbox.com/sc/k2tuqa3ifrpsw73/AACVZwhpdiOxqaSv13BqAtxsa Για το στιγμα που λες οτι αργεί να βρει: τι κινητο εχεις? Με MTK? Οσο για το αλλο με την διεύθυνση που λες ειναι οντως κουλο! Δοκιμασε στην λ πεντελης (Βριλήσσια ) και με άλλα νουμερα να δεις τι θα βγάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για το στιγμα που λες οτι αργεί να βρει: τι κινητο εχεις? Με MTK? Οσο για το αλλο με την διεύθυνση που λες ειναι οντως κουλο! Δοκιμασε στην λ πεντελης (Βριλήσσια ) και με άλλα νουμερα να δεις τι θα βγάλει! Note 3 έχω. Αυτό που δείχνει και το avatar μου. Εγώ λέω ότι το GPS κλειδώνει κανονικά, απλά δεν κουνιέται η θέση μου στο χάρτη. Και θέλω να ρωτήσω αν κανείς άλλος με το ίδιο πρόγραμμα, NLife, αντιμετωπίζει και ανάλογο. Έχω στείλει και μειλ στην εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ενώ θα έπρεπε να σου δείχνει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Σωστό σε βρίσκω......διαφωνώ μόνο οτι το iGO θελε διάβασμα, όπως όλα τα προγράμματα θέλει και αυτό διατριβή:lol: το ότι έχει μεγάλη παραμετροποίηση, προς όφελος μας εκεί ναι θέλει, αν βέβαια θέλεις να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα....;) To iGO για μένα βγάζει της καλύτερες διαδρομές, και φυσικά παίρνει 5 χάρτες της προτίμηση μας. Η ταπεινή μου μου γνώμη μιας που απο το 2006 ασχολούμαι με τα προγράμματα GPS (πρώτη αγάπη destinator) τότε που οι χάρτες στην Ελλάδα είχαν μόνο της Εθνικές οδούς...!!!:lol: Εγω,μη θελοντας να βαλω το κινητο στο ταμπλω,και μη γνωριζοντας ολα αυτα,και μη εχοντας την ορεξη,βαριεμαι κοινως,λογω ηλικιας,αγορασα πριν απο μερικους μηνες,μιας και εχασα το προηγουμενο,ενα καινουριο Destinator 50TSP,(εις αντικαταστασιν του παλιου μου 50SL,που χαθηκε),αλλα γενικως,δεν ειμαι ευχαριστημενος. Αμα ιο δρομοι ειναι κλασσικοι,ενταξει.Αμα ομως ειναι τιποτα δρομακια ή κομμενοι στη μεση δρομοι,αστα να πανε. Εχθες,προσπαθουσα να βρω την οδο Παντου στην Καλλιθεα,η οποια ειναι κομμενη απο ανισοπεδη,και με εβγαλε με το ετσι θελω στο ενα κομματι,δινοντας του δε και τον αριθμο,που τον εμαθα εκεινη τη στιγμη,μου ελεγε οτι ο δρομος εχει μονον μεχρι το 9,ενω εγω του ελεγα 42. Μετά,ενα δρομακι καθετο,που το εχουν ,απο ο,τι ειδα μετά,οι χαρτες της Google,μια χαρα,δεν τον ειχε με τιποτα. Πηρα τηλ.στη Θεσ/νικη,αλλα μου επιβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει. Και τελος,ξεκινησα ,βαζοντας το GPS στην Κυψελη,και το σημα του δορυφορου,το βρηκε στο...Μεγαρο Μουσικης. (Και υποτιθεται οτι το TSP,,ειναι νεωτερο απο το SL)... Ειναι φυσιολογικο αυτο;:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Οταν χρειάστηκα ενα pna μου ελεγαν παρε destinator και παλι destinator να κανεις σωστα την δουλεια σου! Δοκιμασα ενος φιλου (ταξιτζή) και δεν μου αρεσε καθολου, ειδικα να του μιλαω... και αυτό να καταλαβαίνει οτι να ναι! Παω λοιπον και περνω απο το play247 στο Μαρούσι ενα mio και το οποίο για εμενα ειναι άπαιχτο σε σχεση με αλλα που ακουω και με mls που δοκίμασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) @Theodore41, Χρησιμοποιώ επαγγελματικά χρόνια το Destinator 7 σε συσκευή PDA Mio P550 με την τελευταία αναβάθμιση χαρτών 2014 v5020 που έχουν και τις μονοδρομήσεις του Πειραιά και δεν έχω το πρόβλημα που ανέφερες. Υ.Γ Στο κινητό έχω iGO, Sygic, Navigon, TomTom, Route66, NLife, Don't Panic και Google Maps. Edited September 7, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 @Theodore41, Χρησιμοποιώ επαγγελματικά χρόνια το Destinator 7 σε συσκευή PDA Mio P550 με την τελευταία αναβάθμιση χαρτών 2014 v5020 που έχουν και τις μονοδρομήσεις του Πειραιά και δεν έχω το πρόβλημα που ανέφερες. Υ.Γ Στο κινητό έχω iGO, Sygic, Navigon, TomTom, Route66, NLife, Don't Panic και Google Maps. Που μπορώ να βρω τους νέους χάρτες για το destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχθες,προσπαθουσα να βρω την οδο Παντου στην Καλλιθεα,η οποια ειναι κομμενη απο ανισοπεδη,και με εβγαλε με το ετσι θελω στο ενα κομματι,δινοντας του δε και τον αριθμο,που τον εμαθα εκεινη τη στιγμη,μου ελεγε οτι ο δρομος εχει μονον μεχρι το 9,ενω εγω του ελεγα 42. Μετά,ενα δρομακι καθετο,που το εχουν ,απο ο,τι ειδα μετά,οι χαρτες της Google,μια χαρα,δεν τον ειχε με τιποτα. Πηρα τηλ.στη Θεσ/νικη,αλλα μου επιβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει. Η Αλεξάνδρου Πάντου υπάρχει και το 42 σίγουρα υπάρχει , άσχετα με τις διαβεβαιώσεις από Θεσ/νίκη (1η φωτο) Είναι όντως απορίας άξιο , και τούτο γιατί χρησιμοποιώ καμιά φορά γιά εύκολη και άμεση πληροφόρηση ένα Destinator γιά PC που του έχω βάλει τον χάρτη της MLS 2013 v5015 και όπως βλέπεις στη (2η φωτο) υπάρχει και ο δρόμος και ο αριθμός . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Που μπορώ να βρω τους νέους χάρτες για το destinator 7? Στο επίσημο site της εταιρείας http://www.mls.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Note 3 έχω. Αυτό που δείχνει και το avatar μου. Εγώ λέω ότι το GPS κλειδώνει κανονικά, απλά δεν κουνιέται η θέση μου στο χάρτη. Και θέλω να ρωτήσω αν κανείς άλλος με το ίδιο πρόγραμμα, NLife, αντιμετωπίζει και ανάλογο. Έχω στείλει και μειλ στην εταιρεία. Νομίζω ότι δεν είναι θέμα του προγράμματος, μου θυμίζει κάτι παλιά gps με αργούς επεξεργαστές, τώρα επειδή εσύ δεν έχεις θέμα επεξεργαστή μήπως του έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα για οικονομία μπαταρίας και σου το κολλάει? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Απο την στιγμη που κλειδώνει δορυφόρους, τοτε δεν μπορει με τιποτα να ειναι θεμα GPS (δέκτη)! Οποτε η μονη λύση ειναι να δοκιμαση με άλλο πρόγραμμα navigation και να δει! Εαν με το αλλο δουλευει τοτε φταιει το nlife! Αλλιώς μετα ψάχνεις αλλα θεματα! Που εγω πιστεύω οτι φταίει το nlife! Σε ενα vodafone smart III που ειχα με don't panic που ειχα δεν κουνιοταν καθολου το στιγμα στο πρόγραμμα και καμια φορά που το επιανε το φιλότιμο δουλευε (μαρουσι-χαλκιδα) και άρχιζε να δουλευει μετα τα διοδια του σχηματαριου! Με sygic ομως δουλευε αψογοτατα! Edited September 7, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 @Theodore41, Χρησιμοποιώ επαγγελματικά χρόνια το Destinator 7 σε συσκευή PDA Mio P550 με την τελευταία αναβάθμιση χαρτών 2014 v5020 που έχουν και τις μονοδρομήσεις του Πειραιά και δεν έχω το πρόβλημα που ανέφερες. Υ.Γ Στο κινητό έχω iGO, Sygic, Navigon, TomTom, Route66, NLife, Don't Panic και Google Maps. Ki εγω την ν5020.1 εχω. Για το κινητο,ποιο απο ολα νομιζεις οτι γενικα,ειναι καλυτερο;Οσον αφορα στο Google maps,αυτοι ειναι online,ετσι δεν ειναι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για το κινητο,ποιο απο ολα νομιζεις οτι γενικα,ειναι καλυτερο;Οσον αφορα στο Google maps,αυτοι ειναι online,ετσι δεν ειναι; Πρόγραμμα που να είναι καλύτερο σε όλα δεν υπάρχει ακόμα (διαβάζεις τι "πόλεμος" γίνεται εδώ μέσα), κάποιο υπερτερεί κάπου και υστερεί σε κάτι άλλο. Προσωπικά στο κινητό προτιμώ iGO και Route66. Οι χάρτες της Google θέλουν ανοικτά δεδομένα αν και μπορείς να κατεβάσεις κάποιο μέρος χάρτη και μετά να πλοηγηθείς offline. Όμως αν για τον οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί να κάνει επαναυπολογισμό διαδρομής τότε θα χρειαστεί internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχω το galaxy S4 και προγράμματα πλοήγησης το sygic και navigon. Υπάρχει τρόπος να περάσω διαδρομή που έχω φτιάξει στο google maps? Το τηλέφωνο είναι μαμά και όχι root. Να επικαιροποιήσω πάλι το ερώτημά μου μήπως και μπορεί κανείς να με βοηθήσει...thanks Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το aponia gps το έχει δοκιμάσει κάνεις; Είναι free και δείχνει καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το aponia gps το έχει δοκιμάσει κάνεις; Είναι free και δείχνει καλό... Δεν νομίζω οι χάρτες του να είναι δωρεάν. Κάπου είδα για τρεις μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Έκανα μια δοκιμή του nlife και να σας πω τι βρήκα. Όπως έχω πει και παλιότερα, πιστεύω ότι υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης ενός προγράμματος πλοήγησης. Το βασικότερο κριτήριο αξιολόγησης είναι η σωστή δρομολόγηση. Αν ένα πρόγραμμα πλοήγησης σε πάει αλλού γι' αλλού, πρέπει να απορρίπτεται, χωρίς συζήτηση για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Η δοκιμή μου όπως πάντα, στηρίχτηκε σε μια αστική και μια υπεραστική διαδρομή για τις οποίες υπάρχει αναμφισβήτητα σωστή δρομολόγηση και από κει και πέρα υπάρχουν άλλες σε διάφορα επίπεδα λάθους-ταλαιπωρίας του οδηγού. Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος και με τους δύο προορισμούς, και έτσι μπορώ να κρίνω τι είναι καλό και τι καλύτερο. Η αστική διαδρομή είναι από το Π.Φάληρο στη Δάφνη και το nlife δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Δεν βρίσκει τη λογικότερη διαδρομή και σε στέλνει από κεντρικούς δρόμους (Λαγουμιτζή) ή δρόμους με κίνηση (Εφέσου). Η υπεραστική διαδρομή είναι από την Αθήνα στη Βοβούσα Ιωαννίνων. Εδώ η επιλογή του είναι πολύ χειρότερη. Μετά την Καλαμπάκα σε πάει από Παναγιά αντί να σε πάει από Γρεβενά. Και μετά είτε από τη λίμνη πηγών Αώου (για τουρίστες), είτε από τη Μπαλτούμα (αντί από την έξοδο 6). Τρώει δηλαδή τις στροφές με το κουτάλι. Το τραγικό είναι ότι και αυτό και τα περισσότερα άλλα προγράμματα, αν του ζητήσεις πλοήγηση για το Περιβόλι Γρεβενών σε πάει κανονικά από Γρεβενά. Και λέω τραγικό γιατί το Περιβόλι απέχει από τη Βοβούσα 15 χλμ. Κανονικά ένα πρόγραμμα πρέπει να διαλέγει το ίδιο δρόμο και για τα δύο χωριά. Και ο σωστός δρόμος για τη Βοβούσα περνάει από το Περιβόλι. Το nlife όμως φαίνεται ότι υπολογίζει πρώτα σε ποιο ...νομό ανήκει ένας προορισμός, και μετά το τι λέει η λογική. Απορρίπτεται λοιπόν και το nlife. Δεν είναι το χειρότερο και θα σε πάει εκεί που θέλεις, αλλά με λίγο παραπάνω βόλτα. Γι' αυτούς που δεν αξιολογούν ένα πρόγραμμα με βάση τη επιτυχία του στις δρομολογήσεις, να πω ότι το nlife έχει εξαιρετική εμφάνιση και είναι εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη. Είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει σ' αυτό τον τομέα. Έχει εξαιρετικά φιλική πολλαπλή επιλογή διαδρομών και μου αρέσει πάρα πολύ που πριν σου δείξει τις επιλογές δρομολόγησης, σου ζητάει να καθορίσεις τις επιλογές πλοήγησης (διόδια, εθνικές, φέρυ). Πολύ καλή και η διαχείριση των αγαπημένων για εμφάνιση στο χάρτη. Δεν το έψαξα περισσότερο γιατί δεν βρήκα το λόγο, μιας και δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στις δρομολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Έκανα μια δοκιμή του nlife και να σας πω τι βρήκα. Όπως έχω πει και παλιότερα, πιστεύω ότι υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης ενός προγράμματος πλοήγησης. Το βασικότερο κριτήριο αξιολόγησης είναι η σωστή δρομολόγηση. Αν ένα πρόγραμμα πλοήγησης σε πάει αλλού γι' αλλού, πρέπει να απορρίπτεται, χωρίς συζήτηση για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Η δοκιμή μου όπως πάντα, στηρίχτηκε σε μια αστική και μια υπεραστική διαδρομή για τις οποίες υπάρχει αναμφισβήτητα σωστή δρομολόγηση και από κει και πέρα υπάρχουν άλλες σε διάφορα επίπεδα λάθους-ταλαιπωρίας του οδηγού. Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος και με τους δύο προορισμούς, και έτσι μπορώ να κρίνω τι είναι καλό και τι καλύτερο. Η αστική διαδρομή είναι από το Π.Φάληρο στη Δάφνη και το nlife δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Δεν βρίσκει τη λογικότερη διαδρομή και σε στέλνει από κεντρικούς δρόμους (Λαγουμιτζή) ή δρόμους με κίνηση (Εφέσου). Η υπεραστική διαδρομή είναι από την Αθήνα στη Βοβούσα Ιωαννίνων. Εδώ η επιλογή του είναι πολύ χειρότερη. Μετά την Καλαμπάκα σε πάει από Παναγιά αντί να σε πάει από Γρεβενά. Και μετά είτε από τη λίμνη πηγών Αώου (για τουρίστες), είτε από τη Μπαλτούμα (αντί από την έξοδο 6). Τρώει δηλαδή τις στροφές με το κουτάλι. Το τραγικό είναι ότι και αυτό και τα περισσότερα άλλα προγράμματα, αν του ζητήσεις πλοήγηση για το Περιβόλι Γρεβενών σε πάει κανονικά από Γρεβενά. Και λέω τραγικό γιατί το Περιβόλι απέχει από τη Βοβούσα 15 χλμ. Κανονικά ένα πρόγραμμα πρέπει να διαλέγει το ίδιο δρόμο και για τα δύο χωριά. Και ο σωστός δρόμος για τη Βοβούσα περνάει από το Περιβόλι. Το nlife όμως φαίνεται ότι υπολογίζει πρώτα σε ποιο ...νομό ανήκει ένας προορισμός, και μετά το τι λέει η λογική. Απορρίπτεται λοιπόν και το nlife. Δεν είναι το χειρότερο και θα σε πάει εκεί που θέλεις, αλλά με λίγο παραπάνω βόλτα. Γι' αυτούς που δεν αξιολογούν ένα πρόγραμμα με βάση τη επιτυχία του στις δρομολογήσεις, να πω ότι το nlife έχει εξαιρετική εμφάνιση και είναι εξαιρετικά φιλικό στο χρήστη. Είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει σ' αυτό τον τομέα. Έχει εξαιρετικά φιλική πολλαπλή επιλογή διαδρομών και μου αρέσει πάρα πολύ που πριν σου δείξει τις επιλογές δρομολόγησης, σου ζητάει να καθορίσεις τις επιλογές πλοήγησης (διόδια, εθνικές, φέρυ). Πολύ καλή και η διαχείριση των αγαπημένων για εμφάνιση στο χάρτη. Δεν το έψαξα περισσότερο γιατί δεν βρήκα το λόγο, μιας και δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στις δρομολογήσεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Περιμένω πως και πως το here drive της νοκια στο αντροιντ.Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε δρομολογήσεις.Προς το παρόν βολεύομαι με navigon το οποίο έχει την τάση να σε πηγαίνει από στενά και όχι από κεντρικές οδούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Το DESNAV (NAVTEQ) τι λέει σαν πρόγραμμα? Το εχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts