Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σακη αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέγεται maverick αυτό που ζητάς. Το είχα δοκιμάσει παλιά και ηταν πολυ καλο.Καταγραφει την αρχικη διαδρομη σου με γραμμη στον χαρτη και στην επιστροφή ενω παρακολουθεις το στιγμα σου ,βγαζει live και ποσα μετρα ξεφευγεις απο αυτην καθε στιγμη.

Πάρη ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα σου πω. Αν κάνει όσα λες, τότε είναι αυτό που ψάχνω.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή και στη συνέχεια να μπορώ να βλέπω το στίγμα μου πάνω στην διαδρομή πχ στην επιστροφή για να ακολουθήσω ακριβώς την ίδια. Ας είναι χωρίς πλοήγηση.

Έχει φίλε το GPS Kit σε iPhone και μας έχει σώσει.

Και το Rmaps και το viewRanger , διαλέγεις και παίρνεις εκείνο που σε εξυπηρετεί καλύτερα

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή και στη συνέχεια να μπορώ να βλέπω το στίγμα μου πάνω στην διαδρομή πχ στην επιστροφή για να ακολουθήσω ακριβώς την ίδια. Ας είναι χωρίς πλοήγηση.

Έχει φίλε το GPS Kit σε iPhone και μας έχει σώσει.

Το iGO το κάνει....!!!! τι ανάλυση έχεις στο τηλ. ???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σακη αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέγεται maverick αυτό που ζητάς. Το είχα δοκιμάσει παλιά και ηταν πολυ καλο.Καταγραφει την αρχικη διαδρομη σου με γραμμη στον χαρτη και στην επιστροφή ενω παρακολουθεις το στιγμα σου ,βγαζει live και ποσα μετρα ξεφευγεις απο αυτην καθε στιγμη.

Εψαξα και το βρηκα,αλλα υπαρχουν δυο,ενα δωρεαν,και ενα επι πληρωμη,καπου 4€.

Ποιο απ τα δυο αξιζει να μπει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Βάλε πρώτα το free να δεις αν σε βολεύει.

Εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του sygic, 14.3.2

Ενω για καιρο ετρεχε χωρις προβλημα, πλεον, τρεχει αν και 'αμα' γουσταρει.

Αλλοτε τρεχει, αλλοτε δεν τρεχει.

Ξερω, το πρωτο που θα ρωτησει κανεις, ειναι αν αλλαξα κατι.

Δεν αλλαξα. Τουλαχιστον εν γνώσει μου.

Εκανα και επανεγκατάσταση της εφαρμογης, αλλα δεν βοηθησε.

Ποια ειναι η 'συμπεριφορα' της εφαρμογης;

Μπορει να το τρεξω και να τρεξει.

Μπορει ομως να πατησω το εικονιδιο, να με παει σε μαυρη οθονη(οπως οταν πρωτοξεκινα, πριν εμφανισει το λογοτυπο), και να μεινει εκει. Μετα απο αρκετα λεπτα, μπορει(δεν εχω την υπομονη να περιμενω και για πολλές δεκάδες λεπτων) να εμφανισει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν αποκρινεται, και αν θελω να την κλεισω, ή να περιμενω. Τα δοκιμασα και τα δυο, αλλα οπως μαντεψατε, καμια δεν φτανει στο να τρεξει κανονικα το προγραμμα, οταν 'δεν' θελει να τρεξει.

Επισης, δοκιμασα και με κλειστο και με ανοιχτο το gps, αλλα δεν αλλαξε κατι.

Βεβαια, παρατηρω οτι παροτι ανοιγω το gps στο μενου του android, δεν εμφανιζεται πια το γνωστο εικονιδιο-σταυρονημα, πανω στην μπαρα με τις ειδοποιησεις. Να χαλασε το αντιστοιχο υλικο;

Αλλα εστω και με κλειστο gps, το sygic επρεπε να τρεχει, πολλες φορες το ανοιγα με κλειστό παλαιοτερα, και ετρεχε.

Μηπως μπορει κανεις να φανταστει τι εχει συμβει και τι φταίει;

Αν κοιτάξει κανείς , από τα 17000+ posts αυτού του νήματος , σχεδόν τα μισά αφορούν το Sygic ετούτο , το Sygic εκείνο , και είναι απορίας

άξιο προς τι αυτή η εμμονή με τη συγκεκριμένη εφαρμογή .

Θα μου πει κάποιος " περί ορέξεως κολοκυθόπητα" . Ναι αλλά υπάρχουν κολοκυθόπητες και κολοκυθόπητες .:lol:

Εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του sygic, 14.3.2

Ενω για καιρο ετρεχε χωρις προβλημα, πλεον, τρεχει αν και 'αμα' γουσταρει.

Αλλοτε τρεχει, αλλοτε δεν τρεχει.

Ξερω, το πρωτο που θα ρωτησει κανεις, ειναι αν αλλαξα κατι.

Δεν αλλαξα. Τουλαχιστον εν γνώσει μου.

Εκανα και επανεγκατάσταση της εφαρμογης, αλλα δεν βοηθησε.

Ποια ειναι η 'συμπεριφορα' της εφαρμογης;

Μπορει να το τρεξω και να τρεξει.

Μπορει ομως να πατησω το εικονιδιο, να με παει σε μαυρη οθονη(οπως οταν πρωτοξεκινα, πριν εμφανισει το λογοτυπο), και να μεινει εκει. Μετα απο αρκετα λεπτα, μπορει(δεν εχω την υπομονη να περιμενω και για πολλές δεκάδες λεπτων) να εμφανισει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν αποκρινεται, και αν θελω να την κλεισω, ή να περιμενω. Τα δοκιμασα και τα δυο, αλλα οπως μαντεψατε, καμια δεν φτανει στο να τρεξει κανονικα το προγραμμα, οταν 'δεν' θελει να τρεξει.

Επισης, δοκιμασα και με κλειστο και με ανοιχτο το gps, αλλα δεν αλλαξε κατι.

Βεβαια, παρατηρω οτι παροτι ανοιγω το gps στο μενου του android, δεν εμφανιζεται πια το γνωστο εικονιδιο-σταυρονημα, πανω στην μπαρα με τις ειδοποιησεις. Να χαλασε το αντιστοιχο υλικο;

Αλλα εστω και με κλειστο gps, το sygic επρεπε να τρεχει, πολλες φορες το ανοιγα με κλειστό παλαιοτερα, και ετρεχε.

Μηπως μπορει κανεις να φανταστει τι εχει συμβει και τι φταίει;

Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις του SYGIC και σε 2 συσκευές μάλιστα και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.

Μήπως να δοκιμάσεις και την sygic beta, έτσι για αλλαγή;

Κράτα ένα backup πρώτα από τα favorites κλπ για σιγουριά.

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κοιτάξει κανείς , από τα 17000+ posts αυτού του νήματος , σχεδόν τα μισά αφορούν το Sygic ετούτο , το Sygic εκείνο , και είναι απορίας

Θα μου πει κάποιος " περί ορέξεως κολοκυθόπητα" . Ναι αλλά υπάρχουν κολοκυθόπητες και κολοκυθόπητες .:lol:

Σου κάνει εντύπωση που τα περισσότερα ποστ αφορούν την πιο εμπορική εφαρμογή GPS του Play store;; :wacko:

Καταλαβαίνεις το παράδοξο αυτού που ρωτάς, έτσι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και το Rmaps και το viewRanger , διαλέγεις και παίρνεις εκείνο που σε εξυπηρετεί καλύτερα

Ευχαριστώ πολύ. Θα τα δοκιμάσω και αυτά.

Το iGO το κάνει....!!!! τι ανάλυση έχεις στο τηλ. ???

Έχω το Note 3. Θέλει όμως πολύ διάβασμα το iGo και δεν έχω πολύ χρόνο για στησίματα... Ευχαριστώ πάντως

Εγώ δοκίμασα απευθείας την Pro έκδοση και απλά σκίζει η εφαρμογή. Είναι ό,τι έψαχνα....

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και αυτές που προτείνει ο φίλος πιο πάνω.

Βάλε πρώτα το free να δεις αν σε βολεύει.

Πάρη ευχαριστώ πολύ για την πρόταση...

Έχω το Note 3. Θέλει όμως πολύ διάβασμα το iGo και δεν έχω πολύ χρόνο για στησίματα... Ευχαριστώ πάντως

Αν έχεις περασμένο το iGO είναι απλό.... ρυθμίσεις > παρακολουθηση Διαδρομης > και κάτω αριστερά πατάς εγγραφή εκεί που λέει περισσότερα βάζεις τι χρώμα θες στην διαδρομή.

http://s28.postimg.org/5hsh7hhd9/Screenshot_2014_09_04_01_31_51.png

adult photo sharing

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σου κάνει εντύπωση που τα περισσότερα ποστ αφορούν την πιο εμπορική εφαρμογή GPS του Play store;; :wacko:

Καταλαβαίνεις το παράδοξο αυτού που ρωτάς, έτσι;

Οχι βέβαια . Τι σχέση έχει η εμπορικότητα μιάς εφαρμογής με τα λάθη της , τις ελλείψεις ή τα προβλήματα που αναφέρονται και γεμίζουν το νήμα .

Δεν ξέρω ποιός την βάφτισε πιό εμπορική εφαρμογή GPS , αλλά ακόμη κι' αν είναι , γενικά στην καθημερινότητά μας , εκείνο που πουλάει περισσότερο

δεν είναι αναγκαστκά και το καλύτερο .

Ο καθένας δοκιμάζει και κρίνει ποια κολοκυθόπιτα του αρέσει!:p

Επι του πρακτικου μερους τώρα (και απο προσωπικη μου αποψη):

1) Το βρίσκεις στο play store σε πολυ καλες πλεον τιμές (λεω τιμές διότι το δίνει κατα καιρους με καινουργιες προσφορες)!

2) Το βρίσκεις και έξω στα γνωστά μαγαζάκια... (πλεον με τετοιες προσφορές που βάζει το αγόρασα και ησύχασα)!

3) Εχει αναμφίβολα τον ομορφοτερο χάρτη σε γραφικά και ενημερωμένο!

4) εχει ενα ευκολο, αλλά και λεπτομερέστατο μενού

5) Αναβαθμίζεται παντα στην ωρα του, + τις beta... για δοκιμες!

6) Σχεδόν με καθε αναβάθμιση θα δουμε και κάτι νέο!

7) Συνεχίζει να εξελίσσεται με διάφορα συστηματα (π.χ HUD κ.α)!

8) Δεν χρειάζεται να βγάλεις το M.I.T για να το εγκαταστήσεις - ρύθμισης!

9) Τα νουμερα... μιλανε απο μόνα τούς για το πόσο γνωστό... ειναι!

10) Εχει καλή υποστήριξη και οσο άμεση... μπορεί να είναι!

Μου αρέσει πολυ να δοκιμάζω και να αλλάζω gps! Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με τελευταίο το Igo Primo, και το οποιο δεν μου άρεσε καθόλου, + που για να βαλω τις tts φωνες χρειάστηκα ωρες διαβάσματος! Οχι πως το sygic δεν εχει κάποια αρνητικά (π.χ δρομολογήσεις). Να μην μιλήσω ομως για τα άλλα και τα θεματα που έχουν!

Αυτα τα ολίγα, πάντα απο προσωπικής μου μεριάς και παντα φιλικά!

Και για τυχόν ενδεχομένη ερώτηση... Χρησιμοποιώ Sygic και Route 66 πλεον!:)

Edited by memostrikas

Πες τα χρυσόστομε.

Και παρασύρουν με το ατέλειωτο λιβάνισμα για το sygic και ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα ψάχνοντας τι να πάρουν. Και ανακυκλώνεται έτσι η σκουπιδολογία αποκτώντας συνεχώς νέα θύματα (χρήστες).

Ταυτόχρονα, σε πολύ καλύτερα προγράμματα, δεν αφιερώνεται ούτε μιας μέρας συζήτηση.

Πιστεύω ακράδαντα πως αν το νήμα ήταν αλλιώς στημένο, με την αναφορά και την διαβάθμιση κάποιων κριτηρίων με βάση τα οποία πρέπει να αξιολογείται ένα πρόγραμμα πλοήγησης , με την ύπαρξη ενός συγκριτικού κάπου μέσα του, και την απαίτηση για κάποιες αντικειμενικές αναφορές από όσους κριτικάρουν ένα πρόγραμμα, τότε προγράμματα σαν το sygic θα έτειναν στην εξαφάνιση από την αγορά ή τουλάχιστον από τις συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ.

Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με τελευταίο το Igo Primo, και το οποιο δεν μου άρεσε καθόλου, + που για να βαλω τις tts φωνες χρειάστηκα ωρες διαβάσματος! Οχι πως το sygic δεν εχει κάποια αρνητικά (π.χ δρομολογήσεις). Να μην μιλήσω ομως για τα άλλα και τα θεματα που έχουν!

Ένα πρόγραμμα πλοήγησης το παίρνουμε για να μας λέει πως θα πάμε. Οπότε ένα πρόγραμμα πλοήγησης που δεν κάνει σωστές δρομολογήσεις (όπως πχ το Sygic), είναι εξ ορισμού Α-ΧΡΗ-ΣΤΟ.

Βέβαια δεν φτάνει μόνο η σωστή επιλογή διαδρομής. Υπάρχουν κι άλλα εντελώς απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης (σωστή εύρεση διευθύνσεων, αποφυγή διοδίων λόγω Αττικής Οδού).

Αλλά, χαρακτηριστικά όπως TTS, αποφυγή καμερών, κλπ, θα τα χαρακτήριζα από τεταρτεύοντα έως λιλιά.

Κι όμως, μπαίνει κάποιος εδώ μέσα για να δει ποιο πρόγραμμα είναι καλό, και τρώει τα νιάτα του διαβάζοντας για TTS και άλλα ανάλογα.

Edited by PANKAN

Εγώ πάντως έχω αγορασμένο Χρόνια το don't panic και δουλεύει μια χαρά..Ούτε ψάξιμο,ούτε στήσιμο..απλό ,γρήγορο και λειτουργικό

Φιλικά Γιώργος

Οχι βέβαια . Τι σχέση έχει η εμπορικότητα μιάς εφαρμογής με τα λάθη της , τις ελλείψεις ή τα προβλήματα που αναφέρονται και γεμίζουν το νήμα .

Δεν ξέρω ποιός την βάφτισε πιό εμπορική εφαρμογή GPS , αλλά ακόμη κι' αν είναι , γενικά στην καθημερινότητά μας , εκείνο που πουλάει περισσότερο

δεν είναι αναγκαστκά και το καλύτερο .

Φίλε από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν κατέχεις από ορισμό τι εστί πωλήσεις και το τι σημαίνει εμπορικό ή όχι.

Δεν βαπτιζει κάποιος τι είναι εμπορικό.

Το λένε τα νούμερα των πωλήσεων και όπως σωστά ειπώθηκε και το σύνολο των post.

Οπότε για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Μας αρέσει ή όχι, το Sygic αποτελεί την ΠΙΟ εμπορική λύση. Αναμφισβήτητα.

Είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης; Είναι υποκειμενικό. Ο καθένας δίνει βάρος σε διάφορα πράγματα. Άλλος πιο πολύ στην ευκολία χρήσης, άλλος στην πλοήγηση, άλλος στα γραφικά.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει άχρηστο ένα πρόγραμμα που μπορεί να μην ταιριάζει στα δικά του δεδομένα, αλλά το προτιμούν χιλιάδες άλλοι χρήστες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ πάντως έχω αγορασμένο Χρόνια το don't panic και δουλεύει μια χαρά..Ούτε ψάξιμο,ούτε στήσιμο..απλό ,γρήγορο και λειτουργικό

Και ερχόμαι πάλι στα λόγια μου για την ακρίβεια των λεγομένων μας για να μη παρασύρουμε νέα θύματα.

Οκ καλό το Mireo Don't Panic. Αλλά με ποιους χάρτες;

Γιατί με τους χάρτες Tom-Tom μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι σκουπίδι.

Και δυστυχώς το αγόρασα παρασυρμένος από αναφορές όπως την παραπάνω. Φταίω βέβαια κυρίως εγώ, αφού άφησα να περάσει η δοκιμαστική περίοδος χωρίς να του ρίξω μια ματιά.

Διαβάζω εκ των υστέρων ότι είναι καλό με τους χάρτες της geointeligence. Πιθανόν, δεν το έχω δοκιμάσει, ούτε έχω διαβάσει λεπτομερή αναφορά. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Πες τα χρυσόστομε.

Και παρασύρουν με το ατέλειωτο λιβάνισμα για το sygic και ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα ψάχνοντας τι να πάρουν. Και ανακυκλώνεται έτσι η σκουπιδολογία αποκτώντας συνεχώς νέα θύματα (χρήστες).

Ταυτόχρονα, σε πολύ καλύτερα προγράμματα, δεν αφιερώνεται ούτε μιας μέρας συζήτηση.

Πιστεύω ακράδαντα πως αν το νήμα ήταν αλλιώς στημένο, με την αναφορά και την διαβάθμιση κάποιων κριτηρίων με βάση τα οποία πρέπει να αξιολογείται ένα πρόγραμμα πλοήγησης , με την ύπαρξη ενός συγκριτικού κάπου μέσα του, και την απαίτηση για κάποιες αντικειμενικές αναφορές από όσους κριτικάρουν ένα πρόγραμμα, τότε προγράμματα σαν το sygic θα έτειναν στην εξαφάνιση από την αγορά ή τουλάχιστον από τις συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ.

Φιλε μου αν διαβάζεις και σε άλλα forum θα δεις και θα καταλάβεις οτι το "λιβάνισμα" που λες σχετίζεται και με άλλα του είδους καθως και εκθειάζεται! Τωρα οσο αναφορα περί αντικειμενικής κρητικής που λες ο καθένας μας εχει την δικη του αποψη και αυτην υπερασπίζεται! Ακομα και η δΙκη σου φαίνεται υποκειμενική οταν θεωρείς το εν λογο GPS για τα σκουπιδια! Δηλαδή με πανω απο 1000000 + ληψεις παγκοσμίως! Δηλαδη ολοι πιαστηκαν χαζοί που το εχουν?

Και αν παρακολουθουσες καλα... θα εβλεπες οτι πριν μερικες σελίδες και πολλες σελίδες γινόταν λόγος για το route66! Και εκει σκουπιδολογια? Δεν παιρνουμε ποσοστα μιλώντας εκτενέστερα για ενα πρόγραμμα, και ουτε διαφήμιση του κάνουμε! Επειτα αν είσαι δυσαρεστημένος με το εν λόγο πρόγραμμα (πραγμα που φαινεται απο το τροπο που μιλας), μην το χρησιμοποιείς και μην κρίνεις τους άλλους για τις επιλογές τους!

Επίσης αντι να κρίνεις και να καυτηριάζεις, καλο θα ηταν να συμμετέχεις και εσυ σε αφην την σκουπιδολογια, και να μας δώσεις τα φωτα σου και τις γνωσεις σου εστω και με αντιπαράθεση (οχι τετοιου ειδους)!:)

Υ.Γ: Εσυ τι πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείς? Και με τι κριτήριο εκανες την αντικειμενική επιλογή σου?

Edited by memostrikas

Έχω την ταπεινή άποψη ότι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για να βαφτίσει μια εφαρμογή καταπληκτική-τέλεια-άχρηστη και όλα τα υπόλοιπα. Ο καθένας από εμάς την διαλέγει με βάση τι θέλει να του προσφέρει και πόσο θέλει να ασχοληθεί. Επομένως ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να καταλήξουμε στο ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη. Μειονεκτήματα έχουν όλες μα όλες , απλά διαφορετικό με "χαλάει" εμένα και διαφορετικό κάποιον άλλον.. Σκοπός μας πρέπει να είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων κάθε εφαρμογής και η τυχόν ύπαρξη δυνατότητας προσπέλασης των μειονεκτημάτων.
GPS Pocket PC Team

Ένα πρόγραμμα πλοήγησης το παίρνουμε για να μας λέει πως θα πάμε. Οπότε ένα πρόγραμμα πλοήγησης που δεν κάνει σωστές δρομολογήσεις (όπως πχ το Sygic), είναι εξ ορισμού Α-ΧΡΗ-ΣΤΟ.

Βέβαια δεν φτάνει μόνο η σωστή επιλογή διαδρομής. Υπάρχουν κι άλλα εντελώς απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης (σωστή εύρεση διευθύνσεων, αποφυγή διοδίων λόγω Αττικής Οδού).

Αλλά, χαρακτηριστικά όπως TTS, αποφυγή καμερών, κλπ, θα τα χαρακτήριζα από τεταρτεύοντα έως λιλιά.

Κι όμως, μπαίνει κάποιος εδώ μέσα για να δει ποιο πρόγραμμα είναι καλό, και τρώει τα νιάτα του διαβάζοντας για TTS και άλλα ανάλογα.

Ευτυχώς η δυστυχώς ετσι ειναι η τεχνολογία και αν θες να την ακολουθήσεις, θελει μελετη και myphone forum! Εξ άλλου η γνώση είναι δύναμη! Γι'αυτο λοιπον όσοι πιστοί προσέλθετε!:p

Edited by memostrikas

Αν και εχει ξανα-αναφερθει η αποψη των mod περι της μη χρησιμοτητας ξεχωριστων topics για τα gps προγραμματα, κατά την αποψή τους, αν υπηρχαν ξεχωριστα θεματα δεν θα ειχαμε αυτες τις 'διαφωνιες'.

Μπορουσε καθε προγραμμα να εχει το νημα του, και να εχουμε και ενα τοπικ για συγκρίσεις.

Βεβαια, και με ξεχωριστα νηματα, παλι 'χαμό' στο νημα του sygic θα προέβλεπα...

Προσωπικά, μετά από εκτεταμένη χρήση του Sygic στην περιοχή της Μεσσηνίας πριν λίγο καιρό, μετάνιωσα για την αγορά του (το είχα πάρει στην προσφορά). Οι δρομολογήσεις ήταν κάτω του μετρίου και γενικά με απογοήτευσαν. Δεν είναι ότι δεν θα σε πάνε κάπου αλλά μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

Η πρώτη μου παρατήρηση αφορά ότι μπορεί να σου δώσει διαφορετική διαδρομή -δεν αναφέρομαι σε εναλλακτικές διαδρομές - για την ίδια έναρξη-προορισμό. Επίσης όταν αντιστρέφεις προορισμό με έναρξη (για να γυρίσεις πίσω) μπορεί να δώσει άλλη διαδρομή ενώ δεν υπάρχει λόγος. Το χειρότερο όμως μου συνέβει όταν πηγαίνοντας για Πάτρα μέσω Πύργου σε κάποια σημείο που έπρεπε να πάω αριστερά (είχα STOP) για να μπω εθνική οδό, το Sygic ήθελε να με πάει δεξιά για 3-4 χλμ ώστε να ξαναστρίψω πίσω. Και ενώ το αγνόησα και μπήκα κανονικά στην εθνική οδό επέμενε για 5 λεπτά να με πάει πίσω ώστε να με ξαναβάλει στο δρόμο που ήδη ήμουν. Στον αρχικό σχεδιασμό της διαδρομής δεν υπήρχε αυτή η "παράκαμψη".

Πιο πολύ μετανιώνω που ενώ είχα παρόμοια θέματα παλιότερα σε trial έκδοση και αρκετοί χρήστες είχαν αναφέρει πρόσφατα ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν, πήγα και το πήρα. Δικό μου το λάθος. Καλύτερα να είχα πάρει το route 66 (που η δοκιμαστική του έκδοση με ικανοποίησε σε ταξίδι μου στη Αθήνα) αλλά κόλλησα στην εισαγωγή custom poi λες και ήταν πιο σημαντικό από τη δρομολόγηση. Ελπίζω να βγει κάποτε και επίσημα το igo στο play store, που θυμάμαι παλιά πόσο εξαιρετικό ήταν στο θέμα των δρομολογήσεων.

Προσωπικά, μετά από εκτεταμένη χρήση του Sygic στην περιοχή της Μεσσηνίας πριν λίγο καιρό, μετάνιωσα για την αγορά του (το είχα πάρει στην προσφορά). Οι δρομολογήσεις ήταν κάτω του μετρίου και γενικά με απογοήτευσαν. Δεν είναι ότι δεν θα σε πάνε κάπου αλλά μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

Η πρώτη μου παρατήρηση αφορά ότι μπορεί να σου δώσει διαφορετική διαδρομή -δεν αναφέρομαι σε εναλλακτικές διαδρομές - για την ίδια έναρξη-προορισμό. Επίσης όταν αντιστρέφεις προορισμό με έναρξη (για να γυρίσεις πίσω) μπορεί να δώσει άλλη διαδρομή ενώ δεν υπάρχει λόγος. Το χειρότερο όμως μου συνέβει όταν πηγαίνοντας για Πάτρα μέσω Πύργου σε κάποια σημείο που έπρεπε να πάω αριστερά (είχα STOP) για να μπω εθνική οδό, το Sygic ήθελε να με πάει δεξιά για 3-4 χλμ ώστε να ξαναστρίψω πίσω. Και ενώ το αγνόησα και μπήκα κανονικά στην εθνική οδό επέμενε για 5 λεπτά να με πάει πίσω ώστε να με ξαναβάλει στο δρόμο που ήδη ήμουν. Στον αρχικό σχεδιασμό της διαδρομής δεν υπήρχε αυτή η "παράκαμψη".

Πιο πολύ μετανιώνω που ενώ είχα παρόμοια θέματα παλιότερα σε trial έκδοση και αρκετοί χρήστες είχαν αναφέρει πρόσφατα ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν, πήγα και το πήρα. Δικό μου το λάθος. Καλύτερα να είχα πάρει το route 66 (που η δοκιμαστική του έκδοση με ικανοποίησε σε ταξίδι μου στη Αθήνα) αλλά κόλλησα στην εισαγωγή custom poi λες και ήταν πιο σημαντικό από τη δρομολόγηση. Ελπίζω να βγει κάποτε και επίσημα το igo στο play store, που θυμάμαι παλιά πόσο εξαιρετικό ήταν στο θέμα των δρομολογήσεων.

Χωρις να αμφισβητώ αυτά που λες, απλα να πω οτι ολα τα "ρημαδια" αρκετες φορές αν δεν πας απο κει που λενε και πας απο αλλου, και ακομα και αν η πορεια σου συναντιέται αργοτερα με την δική του αυτα εκεί κολλημένα να σε γυρισουν πισω...!

Μια απο τα ιδια. Ωραια τα φρουφρου του sygic αλλα το σημαντικοτερο σε ενα προγραμμα πλοηγησης ειναι οι δρομολογησεις του και εκει υστερει πολυ. Προσωπικα εχοντας κανει τωρα τα τεστ μου, δεν θα το ξαναπαιρνα. Ας οψεται η προσφορα και εκει πιστευω την εχουμε πατησει αρκετοι και για αυτο εχει γινει το πιο εμπορικο gps προγραμμα.

Edited by runner70

Χωρις να αμφισβητώ αυτά που λες, απλα να πω οτι ολα τα "ρημαδια" αρκετες φορές αν δεν πας απο κει που λενε και πας απο αλλου, και ακομα και αν η πορεια σου συναντιέται αργοτερα με την δική του αυτα εκεί κολλημένα να σε γυρισουν πισω...!

Ναι, μπορεί να συμβεί σε όλα τα προγράμματα αλλά όχι σε τόση διάρκεια. Και συνήθως γίνεται αν υπάρχει δρόμος που δεν έχει το πρόγραμμα πλοήγησης και για αυτό προσπαθεί να σε γυρίσει πίσω.

Μια απο τα ιδια.

Και σε εμένα με πήγε από χωματόδρομο και μάλιστα που χωρούσε ένα αυτοκίνητο!!!! Βέβαια μπορεί να ήταν και λάθος του χάρτη για αυτό και δεν το ανέφερα παραπάνω.

Αυτο οντως ειναι εξωφρενικο. Πιστευα οτι εκανα εγω λαθος, αλλα ακομα και τα παλια ΝΟΚΙΑ που ειχα ή καθε παλιατζουρα εκανε γρήγορα αναπροσαρμογή της διαδρομής..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση