junglist Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το sygic για εμένα είναι κορυφαίο. Δεν με έχει αφήσει ποτέ. Έβαλαν και λειτουργία hud. Heads up display Υπάρχει εδώ και μήνες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Από την επόμενη βδομάδα που θα πάω σε τίποτα κατσάβραχα για φωτογραφίες θα δούμε τι κάνει το Sygic στα δύσκολα :p Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Από την επόμενη βδομάδα που θα πάω σε τίποτα κατσάβραχα για φωτογραφίες θα δούμε τι κάνει το Sygic στα δύσκολα :p αναμένουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει gmaps, sygic Και route66. Μερικές ερωτήσεις. Έχουν λειξει τα trial και δεν μπορώ να βρω σε ποιο από αυτά κλείνει η οθόνη όταν δεν χρειάζεται. Για παράδειγμα ήμουν Βόλο και ήθελα να πάω Θεσσαλονίκη, με βοήθησε να βγω από το Βόλο και μετά έκλεισε την οθόνη του από μόνο του μόλις μπήκαμε στο διεθνή, ενώ δούλευε στο background, και ξανάνοιξε για να μου δείξει μια στροφή κλπ. Δ Τ Έχω βρει ξανά από τότες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει gmaps, sygic Και route66. Μερικές ερωτήσεις. Έχουν λειξει τα trial και δεν μπορώ να βρω σε ποιο από αυτά κλείνει η οθόνη όταν δεν χρειάζεται. Για παράδειγμα ήμουν Βόλο και ήθελα να πάω Θεσσαλονίκη, με βοήθησε να βγω από το Βόλο και μετά έκλεισε την οθόνη του από μόνο του μόλις μπήκαμε στο διεθνή, ενώ δούλευε στο background, και ξανάνοιξε για να μου δείξει μια στροφή κλπ. Δ Τ Έχω βρει ξανά από τότες.. Στο sygic εχει μια επιλογη, "εκτελεση στο παρασκηνιο" μεσα στο μενου διαχειρηση μπαταριας. Δοκιμασε το αν ειναι αυτο δε γνωριζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Παιδιά μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει gmaps, sygic Και route66. Μερικές ερωτήσεις. Έχουν λειξει τα trial και δεν μπορώ να βρω σε ποιο από αυτά κλείνει η οθόνη όταν δεν χρειάζεται. Για παράδειγμα ήμουν Βόλο και ήθελα να πάω Θεσσαλονίκη, με βοήθησε να βγω από το Βόλο και μετά έκλεισε την οθόνη του από μόνο του μόλις μπήκαμε στο διεθνή, ενώ δούλευε στο background, και ξανάνοιξε για να μου δείξει μια στροφή κλπ. Δ Τ Έχω βρει ξανά από τότες.. Στο sygic και το route 66 εχει επιλογη στις ρυθμίσεις για τον φωτισμό! Ψαξε λιγακι και θα το βρεις! Για το gmaps δεν ξερω!:) Στο Route 66 ρυθμίσεις και μετα 1η επιλογη φωτισμος... στο sygic καπως διαχείριση μπαταρίας το λέει αν θυμάμαι καλα! Edited August 17, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στο sygic και το route 66 εχει επιλογη στις ρυθμίσεις για τον φωτισμό! Ψαξε λιγακι και θα το βρεις! Για το gmaps δεν ξερω!:) Στο Route 66 ρυθμίσεις και μετα 1η επιλογη φωτισμος... στο sygic καπως διαχείριση μπαταρίας το λέει αν θυμάμαι καλα! Στο Sygic είναι το Power management όπως το είπες και έχει επιλογή για να τρέχει στο background, καθώς και την επιλογή του πόσο θα τρώει την μπαταρία, ανάλογα με το αν είναι το κινητό στην φόρτιση ή όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στο route 66 το έχω όπως στη φωτογραφία εκτός από την επιλογή πάντα ενεργοποιημένο, οπότε λογικά το έχω σωστά. Στο sygic το είχα στη επιλογή βελτιστοποιημένο κ τις προάλλες το έβαλα στο εξοικονόμηση ισχύος αλλά και πάλι σήμερα δεν έκλεισε στο περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Η δεν σβήνει γιατί ελειξε το τριαλ ή δεν ήταν μεγάλη η απόσταση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Στο route 66 το έχω όπως στη φωτογραφία εκτός από την επιλογή πάντα ενεργοποιημένο, οπότε λογικά το έχω σωστά. Στο sygic το είχα στη επιλογή βελτιστοποιημένο κ τις προάλλες το έβαλα στο εξοικονόμηση ισχύος αλλά και πάλι σήμερα δεν έκλεισε στο περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Η δεν σβήνει γιατί ελειξε το τριαλ ή δεν ήταν μεγάλη η απόσταση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως. Με ακριβως την ιδια επιλογη σ εμενα δεν κλεινει η οθονη. Αν την κλεισω εγω χειροκινητα απλα σταματαει η πλοηγηση και επανερχεται μολις την ξανανοιξω. Με sygic, igo, dont panic, navigon δεν εχω τετοιο προβλημα. Οποια βοηθεια δεκτη γιατι το route66 κατα τη γνωμη μου εχει πιο καλες δρομολογησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Με ακριβως την ιδια επιλογη σ εμενα δεν κλεινει η οθονη. Αν την κλεισω εγω χειροκινητα απλα σταματαει η πλοηγηση και επανερχεται μολις την ξανανοιξω. Με sygic, igo, dont panic, navigon δεν εχω τετοιο προβλημα. Οποια βοηθεια δεκτη γιατι το route66 κατα τη γνωμη μου εχει πιο καλες δρομολογησεις. Ρε παιδιά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει! Ποιο ειναι τελικά το πρόβλημα? Δεν σβηνει η οθόνη η σβήνει απο μονη της? Διοτι εχω μπερδευτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ίσως είμαι και οφφ Όταν ανοίγω το location για να εμφανίζεται η περιοχή στο messenger του Facebook , καταναλώνει περισσότερο μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Ερώτηση: υπάρχει εφαρμογή πλοήγησης που να μου επιτρέπει χωρίς τη χρήση δεδομένων, μόνο με βάση τους αποθηκευμένους offline χάρτες, να επιλέξω ένα σημείο εκκίνησης, είτε μέσω του χάρτη είτε μέσω των αγαπημένων, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να επιλέξω σημείο προορισμού με τον ίδιο τρόπο, να μου προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, να μπορώ να αποθηκεύσω τη διαδρομή, και να έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω οποιαδήποτε στιγμή να προσθέσω ενδιάμεσα σημεία στη διαδρομή; Και όλα αυτά εύκολα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία; Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Android ή άδικα ψάχνω; :what: Edited August 19, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ερώτηση: υπάρχει εφαρμογή πλοήγησης που να μου επιτρέπει χωρίς τη χρήση δεδομένων, μόνο με βάση τους αποθηκευμένους offline χάρτες, να επιλέξω ένα σημείο εκκίνησης, είτε μέσω του χάρτη είτε μέσω των αγαπημένων, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, να επιλέξω σημείο προορισμού με τον ίδιο τρόπο, να μου προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, να μπορώ να αποθηκεύσω τη διαδρομή, και να έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω οποιαδήποτε στιγμή να προσθέσω ενδιάμεσα σημεία στη διαδρομή; Και όλα αυτά εύκολα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία; Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Android ή άδικα ψάχνω; :what: Μπορείς με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές πλοήγησης , με το ένα ή το άλλο τρόπο. Το "εύκολα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία" είναι άλλη υπόθεση , και ο κάθε χρήστης που έχει κολλήσει σε κάποια εφαρμογή θα υπερασπισθεί την εφαρμογή της αρεσκείας του και την άποψή του , ίσως ακόμα και δογματικά . Αυτό επαναλαμβάνεται από την πρώτη σελίδα σε τούτο το νήμα , και βέβαια δεν πρόκειται να μπω προσωπικά σε αυτή τη διαδικασία και να σου συστήσω την δική μου επιλογή . Ισως δοκιμάζοντας , θα μπορέσεις να καταλήξεις σε εκείνη την εφαρμογή που σε εξυπηρετεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Μπορείς με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές πλοήγησης , με το ένα ή το άλλο τρόπο. Το "εύκολα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία" είναι άλλη υπόθεση , και ο κάθε χρήστης που έχει κολλήσει σε κάποια εφαρμογή θα υπερασπισθεί την εφαρμογή της αρεσκείας του και την άποψή του , ίσως ακόμα και δογματικά . Αυτό επαναλαμβάνεται από την πρώτη σελίδα σε τούτο το νήμα , και βέβαια δεν πρόκειται να μπω προσωπικά σε αυτή τη διαδικασία και να σου συστήσω την δική μου επιλογή . Ισως δοκιμάζοντας , θα μπορέσεις να καταλήξεις σε εκείνη την εφαρμογή που σε εξυπηρετεί . Έψαχνα μία εύκολη και απλή λύση, όπως αυτή που περιέγραψα πιο πάνω, και απ' ό,τι ανακάλυψα, όσα ψάχνω από άποψης δημιουργίας, επεξεργασία και αποθήκευσης διαδρομών, όπως έχω "κακομάθει" από τα Nokia Maps, τελικά τα προσφέρει όλα το Navigon. ;) Edited August 19, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ρε παιδιά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει! Ποιο ειναι τελικά το πρόβλημα? Δεν σβηνει η οθόνη η σβήνει απο μονη της? Διοτι εχω μπερδευτεί! Δεν σβηνει αλλα παραμενει ανοικτη καθ' ολη τη διαρκεια της πλοηγησης. Αυτο συμβαινει και με τα υπολοιπα προγραμματα βεβαια. Ομως στα προγραμματα αυτα αν κλεισεις την οθονη χειροκινητα η πλοηγηση συνεχιζεται στο παρασκηνιο, εχω δηλαδη φωνητικες οδηγιες. Στο route66 απλα σταματα η πλοηγηση και ξεκινα παλι μολις ανοιξω την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το δικό μου "πρόβλημα" είναι Ότι θα θελα με κάποιο πρόγραμμα να σβήνει η οθόνη από μόνη της σε κάποιο διεθνή δρόμο πχ και να ανοίγει ξανά για να με προειδοποιήσει για μια στροφή. Μια φορά έγινε κατά λάθος με το sygic Μάλλον και προσπαθώ να βρω τις ρυθμίσεις ώστε να συμβαίνει πάντα. Το navigon θα θελα να το δοκιμάσω λόγω χαρτών navteq, ειδικά αν μπορεί να μου πει ότι έχει την λειτουργία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πριν κάνα 2 χρόνια είχα πάρει ενα ZTE το οποίο είχε δώρο στην sd ενα mls. Ηταν πολύ χρήσιμο όταν το χρειάστηκα.... Τώρα αφού το κινητό τα έχει παίξει αγορασα ενα xiaomi note. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω απο τη sd (του ZTE) το πρόγραμμα και να το βάλω στη νέα sd του xiaomi και να δουλέψει... ? :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά στο route66 πώς μπορώ να βάλω και άλλα POI που λείπουν? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ποιά εταιρεία έχει τους καλύτερους - πιο ενημερωμένους χάρτες για Ελλάδα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδες ερωτηση: Στο Sygic για tts voice (αρα και για ονοματα οδων κλπ), εχω δει να αναφερεται το loquendo. Το κακο ειναι πως δεν το βρισκω στο Play. Απο κει και περα, με το Svox εχει το παραπανω feature? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδες ερωτηση: Στο Sygic για tts voice (αρα και για ονοματα οδων κλπ), εχω δει να αναφερεται το loquendo. Το κακο ειναι πως δεν το βρισκω στο Play. Απο κει και περα, με το Svox εχει το παραπανω feature? Είτε με loquendo , είτε με svox την ίδια δουλειά κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Το δικό μου "πρόβλημα" είναι Ότι θα θελα με κάποιο πρόγραμμα να σβήνει η οθόνη από μόνη της σε κάποιο διεθνή δρόμο πχ και να ανοίγει ξανά για να με προειδοποιήσει για μια στροφή. Μια φορά έγινε κατά λάθος με το sygic Μάλλον και προσπαθώ να βρω τις ρυθμίσεις ώστε να συμβαίνει πάντα. Το navigon θα θελα να το δοκιμάσω λόγω χαρτών navteq, ειδικά αν μπορεί να μου πει ότι έχει την λειτουργία αυτή. Στο "προβλημα" σου φιλε μου μάλλον δεν γίνεται αυτο που ζητας! Οσο ξερω απο τα navigon-sygic-don't panic-route 66-co pilot που εχω εγω και χρησιμοποιω!:) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν σβηνει αλλα παραμενει ανοικτη καθ' ολη τη διαρκεια της πλοηγησης. Αυτο συμβαινει και με τα υπολοιπα προγραμματα βεβαια. Ομως στα προγραμματα αυτα αν κλεισεις την οθονη χειροκινητα η πλοηγηση συνεχιζεται στο παρασκηνιο, εχω δηλαδη φωνητικες οδηγιες. Στο route66 απλα σταματα η πλοηγηση και ξεκινα παλι μολις ανοιξω την οθονη. Ακου τι συμβαινει: το route 66 οταν εχεις την επιλογη φωτισμου παντα ενεργοποιημένο, και ενω σου εκφωνεί οδηγίες εσυ κλείσεις την οθόνη, προφανώς το αντιλαμβάνεται σαν προσωρινη διακοπη! Οταν ομως την λειτουργιά του φωτισμού την έχεις μονο στην επιλογή καθως οδηγατε και καθως περπατατε, τοτε και να σβήσεις την οθονη χειροκίνητα οι οδηγίες θα ακούγονται κανονικά! Και οταν ξανα ανοίξεις την οθονη θα σε ρωτήσει για επαναφορά πλοήγησης και θα συνεχισεις (με επιλογή το ναι) και με οπτικες οδηγίες !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Είτε με loquendo , είτε με svox την ίδια δουλειά κάνεις. Αυτό που λες είναι σίγουρο; Γιατί έχω το Loquendo και θέλω να βάλω το svox, για την εκφώνηση των ονομάτων των καλούντων, αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να αλλάζω TTS κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω το Sygic. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) Παιδες ερωτηση: Στο Sygic για tts voice (αρα και για ονοματα οδων κλπ), εχω δει να αναφερεται το loquendo. Το κακο ειναι πως δεν το βρισκω στο Play. Απο κει και περα, με το Svox εχει το παραπανω feature? Το loquendo το βρισκεις μεσα απο το sygic οταν κατεβάσεις και 1 tts φωνη μαζί απο αυτές που έχει! Το θεμα ειναι οτι δεν εχει την ελληνικη! Εγω λοιπον κατεβασα μια τυχαια για να κατέβει η loquendo στην συσκευη μου, και μετα προσθεσα την ελληνική που βρηκα και εσβησα την άλλη και ολα οκ!;) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που λες είναι σίγουρο; Γιατί έχω το Loquendo και θέλω να βάλω το svox, για την εκφώνηση των ονομάτων των καλούντων, αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να αλλάζω TTS κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω το Sygic. Εννοεί για το sygic μόνο! Για εκφώνηση καλούντος που λες το loquendo δεν κάνει (αν δεν κανω λάθος)! Διοτι η loquendo κατεβαίνει μεσα απο το sygic και δεν ειναι αρχειο τυπου apk(δηλαδή ξεχωριστή εφαρμογή εγκατάστασης) και ειναι προσθετη λειτουργία του εν λογο προγράμματος! Ενω η svox ειναι ανεξάρτητη εφαρμογή για tts σε gps και οτι άλλο μπορει να προσφερει! Οποτε δεν χρειάζεται να αλλάζεις τιποτα...! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είτε με loquendo , είτε με svox την ίδια δουλειά κάνεις. Ναι οντως, απλα για εμενα η φωνη της Αριάδνης (svox) ειναι τελείως ρομποτικη, και πολυ κουραστικη + που δεν τα λέει και σωστα! Edited August 21, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εννοεί για το sygic μόνο! Για εκφώνηση καλούντος που λες το loquendo δεν κάνει (αν δεν κανω λάθος)! Διοτι η loquendo κατεβαίνει μεσα απο το sygic και δεν ειναι αρχειο τυπου apk(δηλαδή ξεχωριστή εφαρμογή εγκατάστασης) και ειναι προσθετη λειτουργία του εν λογο προγράμματος! Ενω η svox ειναι ανεξάρτητη εφαρμογή για tts σε gps και οτι άλλο μπορει να προσφερει! Οποτε δεν χρειάζεται να αλλάζεις τιποτα...! Μα, στην επιλογή TTS, μόνο μία μπορείς να έχεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts