SERS1612 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) ....το δοκίμασα εγω σήμερα , σε διαδρομή από 15 λεπτών περίπου , είχε καλυτερη δρομολόγηση από το Sygic :) Το να είναι καλύτερο από το Sygic στις δρομολογήσεις δεν είναι έκπληξη.. Το Sygic το θεωρώ πολύ κακό σ'αυτό. Σου βγάζει μέχρι 3 διαφορετικές δρομολογήσεις για να επιλέξεις. Πχ σήμερα ήθελα να πάω από Χαλάνδρι, στην Πέτρου Ράλλη. Με πήγε από κέντρο, από Αττική οδό, και από μια παράκαμψη. Γενικά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό. Mε εψησες .Θα το δοκιμάσω ;) Edited August 2, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το nlife πόσο έχει; δε γράφει στο Play store Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το nlife πόσο έχει; δε γράφει στο Play store 18 ευρώ με δωρεάν ανανέωση χαρτών για 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Με βλέπω να το παίρνω, το πλέον απλό και offline. Το sygic ποτέ δεν κατάλαβα πως έπιασε τόσο πολύ. . Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και εγώ είμαι ανάμεσα στα 2. Μάλλον θα πάω προς sygic γιατί βλέπω περισσότερες επιλογές, χάρτες lifetime και σε μερικές απλές δρομολογήσεις, μου έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα. Στο nlife μπορώ κάπως γρήγορα να κάνω εναλλαγή 2D-3D καθώς και προσανατολισμό στο βορρά χωρίς να μπαίνω στο menu? Θα συνεχίσω βέβαια να τα δοκιμάζω και τα 2 μέχρι να λήξει η προσφορά του sygic. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 18 ευρώ με δωρεάν ανανέωση χαρτών για 2 χρόνια. 18€ για χάρτη ποιων χωρών; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα Έπεσε στα χέρια μου το Sygic 12.2 για το οποίο όμως δεν βλέπω διαθέσιμη φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά... Μηπως έχετε κάτι στα υπόψιν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα Έπεσε στα χέρια μου το Sygic 12.2 για το οποίο όμως δεν βλέπω διαθέσιμη φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά... Μηπως έχετε κάτι στα υπόψιν??? Όλες οι εκδόσεις Sygic είχαν/έχουν Ελληνικά. Αν δεν είναι εγκατεστημένη, θέλει κατέβασμα μέσα από το πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Κάποιο πρόγραμμα για πλοήγηση με σκάφος υπάρχει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μηπως υπαρχει κανενα widget να ανοιγει δεδομενα και gps μαζι? για την πλοηγηση, με ενα κλικ.. Μόνο με root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Καλησπέρα Έπεσε στα χέρια μου το Sygic 12.2 για το οποίο όμως δεν βλέπω διαθέσιμη φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά... Μηπως έχετε κάτι στα υπόψιν??? Αν και συμφωνώ απόλυτα... Όλες οι εκδόσεις Sygic είχαν/έχουν Ελληνικά. Αν δεν είναι εγκατεστημένη, θέλει κατέβασμα μέσα από το πρόγραμμα. για κάτι παραπάνω... http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=223&p=112181#p112181 Κάποιο πρόγραμμα για πλοήγηση με σκάφος υπάρχει; θα σε καλύψει το Navionics... Edited August 3, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 18€ για χάρτη ποιων χωρών; Μόνο για Ελλάδα. Και 22 ευρώ για όλη την Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μόνο για Ελλάδα. Και 22 ευρώ για όλη την Ευρώπη. Τότε καλύτερο το Sygic στα 18€ για όλη την Ευρώπη και χάρτες για πάντα και όχι μόνο 2 χρόνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τότε καλύτερο το Sygic στα 18€ για όλη την Ευρώπη και χάρτες για πάντα και όχι μόνο 2 χρόνια. 25 έχει όχι 18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εγω γιατί θυμάμαι κατι 60αρια..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εγω γιατί θυμάμαι κατι 60αρια..; Οικονομική κρίση οπότε έχουμε προσφορές.. ;) Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εγω γιατί θυμάμαι κατι 60αρια..; Το έχει 50% έκπτωση στα 25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τότε καλύτερο το Sygic στα 18€ για όλη την Ευρώπη και χάρτες για πάντα και όχι μόνο 2 χρόνια. Έχεις ανανέωση χαρτών για πάντα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 18 ευρώ με δωρεάν ανανέωση χαρτών για 2 χρόνια. Μαλλον τείνω και εγω προς το NLife , από τις 2-3 μερες που εχω το trial , καλύτερη δρομολόγηση και περισσοτερα POI και απο το Sygic και από το Don't Panic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Θελω να απεγκαταστησω το Sygic και να το εγκαταστησω ξανα. Η συσκευη δεν ειναι root. Ποιο αρχειο πρεπει να παρω πριν το απεγκαταστησω το οποιο περιεχει τα Αγαπημενα και το Ιστορικο για να το βαλω στη νεα εγκατασταση? Ισως και τις ρυθμισεις ακομα καλυτερα :) Δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα! Απλα ξανακανεις εγκατασταση και αφου ολα... ειναι στον φακελο sygic στην καρτα θα τα διαβάσει κανονικά! Εσυ γιατι θες να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 μεταξύ nlife και route 66 ποιό έχει καλύτερες δρομολογήσεις; σε κάποιον που ρώτησε για το nlife πως αλλάζει 2d/3d με τα δύο δάκτυλα στον χάρτη πάνω κάτω αλλάζει! το ίδιο ισχύει και για το route 66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω απο την αλλη ειμαι χιλιοευχαριστημενος εδω κ χρονια με το navigon. Παντα με παει εκει που θελω. Απο την αλλη λατρευω τον σχεδιασμο του sygic στιυς χαρτες.Τα χρωματα,τα 3d βουνα κ κτιρια,το frame rate του κ γενικα τα γραφικα του απλα σκιζουν.Αλλα δυστυχως μας τα χαλάει στις δρομολογησεις.Εκει που το navigon μου δεινει 3 διαφορετικες επιλογες για μια διαδρομη, το sygic μου δεινει μονο μια.Πολυ καλο και απλο επισης το route66.Παω για δοκιμη το nlife.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω απο την αλλη ειμαι χιλιοευχαριστημενος εδω κ χρονια με το navigon. Παντα με παει εκει που θελω. Απο την αλλη λατρευω τον σχεδιασμο του sygic στιυς χαρτες.Τα χρωματα,τα 3d βουνα κ κτιρια,το frame rate του κ γενικα τα γραφικα του απλα σκιζουν.Αλλα δυστυχως μας τα χαλάει στις δρομολογησεις.Εκει που το navigon μου δεινει 3 διαφορετικες επιλογες για μια διαδρομη, το sygic μου δεινει μονο μια.Πολυ καλο και απλο επισης το route66.Παω για δοκιμη το nlife.... δοκίμασε nlife και συγκρινε δρομολογήσεις με route 66 και πες μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω απο την αλλη ειμαι χιλιοευχαριστημενος εδω κ χρονια με το navigon. Παντα με παει εκει που θελω. Απο την αλλη λατρευω τον σχεδιασμο του sygic στιυς χαρτες.Τα χρωματα,τα 3d βουνα κ κτιρια,το frame rate του κ γενικα τα γραφικα του απλα σκιζουν.Αλλα δυστυχως μας τα χαλάει στις δρομολογησεις.Εκει που το navigon μου δεινει 3 διαφορετικες επιλογες για μια διαδρομη, το sygic μου δεινει μονο μια.Πολυ καλο και απλο επισης το route66.Παω για δοκιμη το nlife.... Με αφορμή αυτό (αν και τα είχα πει και πέρυσι) το navigon, προσωπικά, με έβγαλε ασπροπρόσωπο ειδικά στο εξωτερικό αλλά και Ελλάδα, όπου κι αν πήγα όμως ρε γαμwτο αυτό το UI του δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα, στο λαιμό μου κάθεται.. Από την άλλη το Sygic ήταν μακράν το χειρότερο στις δρομολογήσεις του και το igo άψογα μεν αλλά δύσκολο στο στήσιμο (αν και φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ προς το καλύτερο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 δοκίμασε nlife και συγκρινε δρομολογήσεις με route 66 και πες μας! Ρε παιδιά δε βρισκω πουθενά το ndrive greece σαν trial. Μόνο με αγορα στα 15 ευρω το βρίσκω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts