spicob Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Συμφωνώ και εγώ με τις απαντήσεις που πήρες kostascbr .Απλά θα ξέρεις που είναι στο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Για το 'περίπου' βάλε mobile topographer από το play. Βγάζει και ΕΓΣΑ87 με σχετικά καλή ακρίβεια αν το αφήσεις αρκετή ώρα. Εξαρταται και με το κινητό που έχεις. Έχω κάνει στο παρελθόν και έλεγχο με επαγγελματικό gps αλλά και με τριγωνισμό με σταθερά σημεία της ΓΥΣ στην ύπαιθρο (για εντοπισμό γεωτρήσεων) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Sygic offer Έλαβα ενημέρωση για προσφορά για Eastern Europe από 35€ στα 25€. Καλή τιμή Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Sygic offer Έλαβα ενημέρωση για προσφορά για Eastern Europe από 35€ στα 25€. Καλή τιμή Sygic από playstore και site είναι το ίδιο; Ίδιες τιμές είδα. Υπάρχουν διαφορές στις αναβαθμίσεις; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν πάρω το sygic, θα μπορέσω να το βάλω σε όλες τις Android συσκευές μου; Ταυτόχρονα; 2 κινητά και ένα τάμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Για το 'περίπου' βάλε mobile topographer από το play. Βγάζει και ΕΓΣΑ87 με σχετικά καλή ακρίβεια αν το αφήσεις αρκετή ώρα. Εξαρταται και με το κινητό που έχεις. Έχω κάνει στο παρελθόν και έλεγχο με επαγγελματικό gps αλλά και με τριγωνισμό με σταθερά σημεία της ΓΥΣ στην ύπαιθρο (για εντοπισμό γεωτρήσεων) Οκ ευχαριστω!καλό φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αν πάρω το sygic, θα μπορέσω να το βάλω σε όλες τις Android συσκευές μου; Ταυτόχρονα; 2 κινητά και ένα τάμπλετ; Εφόσον χρησιμοποιήσεις σε όλες τις συσκευές σου τον ίδιο mail account (αυτόν που έχεις συνδεδεμένο με το google play), δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ προς το παρόν το έχω σε 2 συσκευές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Οκ ευχαριστω!καλό φαίνεται.παιδια ευχαριστω ολους, φυσικα θα προτιμουσα να εχω ακριβεια αλλα τωρα ακομα δεν ξερω που ειναι τα χωραφια ,οταν τα βρω λιγα μετρα διαφορα δεν με πειράζουν πολυ, το τηλεφωνο μου ειναι nexys 4 δεν ξερω εαν ειναι το καταλληλότερο για αυτη την δουλεια αλλα θα το πολεμισω και πάλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Sygic offer Έλαβα ενημέρωση για προσφορά για Eastern Europe από 35€ στα 25€. Καλή τιμή περιλαμβανεται και η Κυπρος στο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) περιλαμβανεται και η Κυπρος στο πακετο? Σύμφωνα με το site, η Eastern Europe περιλαμβάνει και την Κύπρο: Countries Included: Europe Bulgaria , Croatia , Cyprus , Czech Republic , Estonia , Greece , Hungary , Latvia , Lithuania , Poland , Slovakia , Slovenia , Turkey , Ukraine Transit roads only: Albania, Belarus, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Serbia Edited July 25, 2013 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σύμφωνα με το site, η Eastern Europe περιλαμβάνει και την Κύπρο: επειδη δεν ξανακανα τετεια διαδικασια... οταν το αγορασω το κατεβαζω απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εφόσον χρησιμοποιήσεις σε όλες τις συσκευές σου τον ίδιο mail account (αυτόν που έχεις συνδεδεμένο με το google play), δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ προς το παρόν το έχω σε 2 συσκευές. :) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 επειδη δεν ξανακανα τετεια διαδικασια... οταν το αγορασω το κατεβαζω απο καπου? Κάνεις account στη Sygic και μετά το κατεβάζεις, αφού το αγοράσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εχω το navigon cosmote. Με ποιο τρόπο μπορώ να αγοράσω τη full έκδοση με 15 ευρώ;;; Καμιά ιδέα κανείς...????? Εκτός αυτού ξαφνικά όταν ανοίγω το Navigon μου τα δείχνει ψείρες.... Τι έγινε ξαφνικά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 σωστο...:p:p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telenav.app.android.cingular&feature=search_result δωρεαν για τις πρωτες 30 μερες...μετα βλεπουμε "Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας". Kι εγώ χάρηκα...;) Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά έβαλα τα προγράμματα που μου ειπατε δουλεύουν όλα άλλα δεν εμφνιζουν κανένα δορυφόρο σε όλα τα προγραμματα ( έχω το nexus 4 καινουργιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά έβαλα τα προγράμματα που μου ειπατε δουλεύουν όλα άλλα δεν εμφνιζουν κανένα δορυφόρο σε όλα τα προγραμματα ( έχω το nexus 4 καινουργιο) Εάν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει σαν GPS μπορεί να αργήσει λίγο την πρώτη φορά. Εξασφάλισε ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο με θέα στον ουρανό, έχεις ενεργοποιήσει δεδομένα δικτύου ή WiFi εφόσον πιάνει, ενεργοποίησε όλες τις επιλογές εντοπισμού και περίμενε. Μπορείς να πατσάρεις και το κινητό σου για να ξέρει ότι είσαι Ελλάδα και να ψάχνει πρώτα τους κοντινούς δορυφόρους, αλλά με τα παραπάνω δε νομίζω να κάνει πάνω από 2 λεπτά την πρώτη φορά... και μετά δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εάν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει σαν GPS μπορεί να αργήσει λίγο την πρώτη φορά. Εξασφάλισε ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο με θέα στον ουρανό, έχεις ενεργοποιήσει δεδομένα δικτύου ή WiFi εφόσον πιάνει, ενεργοποίησε όλες τις επιλογές εντοπισμού και περίμενε. Μπορείς να πατσάρεις και το κινητό σου για να ξέρει ότι είσαι Ελλάδα και να ψάχνει πρώτα τους κοντινούς δορυφόρους, αλλά με τα παραπάνω δε νομίζω να κάνει πάνω από 2 λεπτά την πρώτη φορά... και μετά δευτερόλεπτα. Καλησπέρα για δώστε μου τα φώτα σας για note 2 ποιο μου προτείνετε Συγγνώμη αν ξανά ειπώθηκε και μου διέφυγε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά έβαλα τα προγράμματα που μου ειπατε δουλεύουν όλα άλλα δεν εμφνιζουν κανένα δορυφόρο σε όλα τα προγραμματα ( έχω το nexus 4 καινουργιο) Μήπως έχεις κλειστό το gps. Στο δικό μου nexus κλειδώνει τρελά γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπέρα για δώστε μου τα φώτα σας για note 2 ποιο μου προτείνετε Συγγνώμη αν ξανά ειπώθηκε και μου διέφυγε ευχαριστώ πολύ Δες το igo primo,navigon είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εάν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει σαν GPS μπορεί να αργήσει λίγο την πρώτη φορά. Εξασφάλισε ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο με θέα στον ουρανό, έχεις ενεργοποιήσει δεδομένα δικτύου ή WiFi εφόσον πιάνει, ενεργοποίησε όλες τις επιλογές εντοπισμού και περίμενε. Μπορείς να πατσάρεις και το κινητό σου για να ξέρει ότι είσαι Ελλάδα και να ψάχνει πρώτα τους κοντινούς δορυφόρους, αλλά με τα παραπάνω δε νομίζω να κάνει πάνω από 2 λεπτά την πρώτη φορά... και μετά δευτερόλεπτα. Δες το igo primo,navigon είναι πολύ καλά. αυτά υπάρχουν στο μάρκετ; το don't panic είναι καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά πώς καταλαβαίνουμε ότι το gps έχει κλειδώσει? Επίσης, πόσοι δορυφόροι θεωρούνται οκ? Τυχαίνει να δουλεύω το endomondo και το βλέπω από κει, αλλά αν δεν το χα από που υποτίθεται θα το καταλάβαινα?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά πώς καταλαβαίνουμε ότι το gps έχει κλειδώσει? Επίσης, πόσοι δορυφόροι θεωρούνται οκ? Τυχαίνει να δουλεύω το endomondo και το βλέπω από κει, αλλά αν δεν το χα από που υποτίθεται θα το καταλάβαινα?? Από το αντίστοιχο πρόγραμμα για το οποίο θα είχες ανοιχτό GPS. Τα GPS προγράμματα έχουν ένδειξη για αυτό. Το GPS Test είναι πολύ καλό για τέτοιου είδους πληροφορίες (αριθμό δορυφόρων κλπ). Επίσης στην notification, όταν πάψει να αναβοσβήνει το εικονίδιο και μείνει σταθερό, σημαίνει ότι έχει κλειδώσει. Τώρα, με τον αριθμό δορυφόρων δεν ασχολούμαι πια. Αφού κλειδώνει και δουλεύει σωστά, καλύπτομαι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά πώς καταλαβαίνουμε ότι το gps έχει κλειδώσει? Επίσης, πόσοι δορυφόροι θεωρούνται οκ? Τυχαίνει να δουλεύω το endomondo και το βλέπω από κει, αλλά αν δεν το χα από που υποτίθεται θα το καταλάβαινα?? Το GPS δε λειτουργεί όλη την ώρα. Πρέπει να το χρειαστεί κάποιο app. Όταν ενεργοποιηθει το καταλαβαίνει από το εικονίδιο επάνω αριστερά. Επίσης υπάρχει και το GPS status που δείχνει και διάφορα άλλα σχετικά στατιστικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Από το αντίστοιχο πρόγραμμα για το οποίο θα είχες ανοιχτό GPS. Τα GPS προγράμματα έχουν ένδειξη για αυτό. Το GPS Test είναι πολύ καλό για τέτοιου είδους πληροφορίες (αριθμό δορυφόρων κλπ). Επίσης στην notification, όταν πάψει να αναβοσβήνει το εικονίδιο και μείνει σταθερό, σημαίνει ότι έχει κλειδώσει. Τώρα, με τον αριθμό δορυφόρων δεν ασχολούμαι πια. Αφού κλειδώνει και δουλεύει σωστά, καλύπτομαι. Το GPS δε λειτουργεί όλη την ώρα. Πρέπει να το χρειαστεί κάποιο app. Όταν ενεργοποιηθει το καταλαβαίνει από το εικονίδιο επάνω αριστερά. Επίσης υπάρχει και το GPS status που δείχνει και διάφορα άλλα σχετικά στατιστικά. Όντος πολύ ωραία εφαρμογούλα Ευχαριστώ για το ινφο :) Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts