Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 'περίπου' βάλε mobile topographer από το play. Βγάζει και ΕΓΣΑ87 με σχετικά καλή ακρίβεια αν το αφήσεις αρκετή ώρα. Εξαρταται και με το κινητό που έχεις. Έχω κάνει στο παρελθόν και έλεγχο με επαγγελματικό gps αλλά και με τριγωνισμό με σταθερά σημεία της ΓΥΣ στην ύπαιθρο (για εντοπισμό γεωτρήσεων)

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Sygic offer

Έλαβα ενημέρωση για προσφορά για Eastern Europe από 35€ στα 25€.

Καλή τιμή

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Sygic offer

Καλή τιμή

Sygic από playstore και site είναι το ίδιο; Ίδιες τιμές είδα. Υπάρχουν διαφορές στις αναβαθμίσεις;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν πάρω το sygic, θα μπορέσω να το βάλω σε όλες τις Android συσκευές μου; Ταυτόχρονα; 2 κινητά και ένα τάμπλετ;

Για το 'περίπου' βάλε mobile topographer από το play. Βγάζει και ΕΓΣΑ87 με σχετικά καλή ακρίβεια αν το αφήσεις αρκετή ώρα. Εξαρταται και με το κινητό που έχεις. Έχω κάνει στο παρελθόν και έλεγχο με επαγγελματικό gps αλλά και με τριγωνισμό με σταθερά σημεία της ΓΥΣ στην ύπαιθρο (για εντοπισμό γεωτρήσεων)

Οκ ευχαριστω!καλό φαίνεται.

Αν πάρω το sygic, θα μπορέσω να το βάλω σε όλες τις Android συσκευές μου; Ταυτόχρονα; 2 κινητά και ένα τάμπλετ;

Εφόσον χρησιμοποιήσεις σε όλες τις συσκευές σου τον ίδιο mail account (αυτόν που έχεις συνδεδεμένο με το google play), δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ προς το παρόν το έχω σε 2 συσκευές. :)

Οκ ευχαριστω!καλό φαίνεται.
παιδια ευχαριστω ολους, φυσικα θα προτιμουσα να εχω ακριβεια αλλα τωρα ακομα δεν ξερω που ειναι τα χωραφια ,οταν τα βρω λιγα μετρα διαφορα δεν με πειράζουν πολυ, το τηλεφωνο μου ειναι nexys 4 δεν ξερω εαν ειναι το καταλληλότερο για αυτη την δουλεια αλλα θα το πολεμισω και πάλι ευχαριστω

Sygic offer

Καλή τιμή

περιλαμβανεται και η Κυπρος στο πακετο?

περιλαμβανεται και η Κυπρος στο πακετο?

Σύμφωνα με το site, η Eastern Europe περιλαμβάνει και την Κύπρο:

Countries Included:

Europe

Bulgaria , Croatia , Cyprus , Czech Republic , Estonia , Greece , Hungary , Latvia , Lithuania , Poland , Slovakia , Slovenia , Turkey , Ukraine

Transit roads only:

Albania, Belarus, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Serbia

Edited by zafevolution

Σύμφωνα με το site, η Eastern Europe περιλαμβάνει και την Κύπρο:

επειδη δεν ξανακανα τετεια διαδικασια... οταν το αγορασω το κατεβαζω απο καπου?

Εφόσον χρησιμοποιήσεις σε όλες τις συσκευές σου τον ίδιο mail account (αυτόν που έχεις συνδεδεμένο με το google play), δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ προς το παρόν το έχω σε 2 συσκευές. :)

Ευχαριστώ πολύ!

επειδη δεν ξανακανα τετεια διαδικασια... οταν το αγορασω το κατεβαζω απο καπου?

Κάνεις account στη Sygic και μετά το κατεβάζεις, αφού το αγοράσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω το navigon cosmote. Με ποιο τρόπο μπορώ να αγοράσω τη full έκδοση με 15 ευρώ;;;

Καμιά ιδέα κανείς...?????

Εκτός αυτού ξαφνικά όταν ανοίγω το Navigon μου τα δείχνει ψείρες....

Τι έγινε ξαφνικά...?

σωστο...:p:p

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telenav.app.android.cingular&feature=search_result

δωρεαν για τις πρωτες 30 μερες...μετα βλεπουμε

"Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας".

Kι εγώ χάρηκα...;)

Κάτι άλλο;

Παιδιά έβαλα τα προγράμματα που μου ειπατε δουλεύουν όλα άλλα δεν εμφνιζουν κανένα δορυφόρο σε όλα τα προγραμματα ( έχω το nexus 4 καινουργιο)

Παιδιά έβαλα τα προγράμματα που μου ειπατε δουλεύουν όλα άλλα δεν εμφνιζουν κανένα δορυφόρο σε όλα τα προγραμματα ( έχω το nexus 4 καινουργιο)

Εάν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει σαν GPS μπορεί να αργήσει λίγο την πρώτη φορά.

Εξασφάλισε ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο με θέα στον ουρανό, έχεις ενεργοποιήσει δεδομένα δικτύου ή WiFi εφόσον πιάνει, ενεργοποίησε όλες τις επιλογές εντοπισμού και περίμενε.

Μπορείς να πατσάρεις και το κινητό σου για να ξέρει ότι είσαι Ελλάδα και να ψάχνει πρώτα τους κοντινούς δορυφόρους, αλλά με τα παραπάνω δε νομίζω να κάνει πάνω από 2 λεπτά την πρώτη φορά... και μετά δευτερόλεπτα.

Εάν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει σαν GPS μπορεί να αργήσει λίγο την πρώτη φορά.

Εξασφάλισε ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο με θέα στον ουρανό, έχεις ενεργοποιήσει δεδομένα δικτύου ή WiFi εφόσον πιάνει, ενεργοποίησε όλες τις επιλογές εντοπισμού και περίμενε.

Μπορείς να πατσάρεις και το κινητό σου για να ξέρει ότι είσαι Ελλάδα και να ψάχνει πρώτα τους κοντινούς δορυφόρους, αλλά με τα παραπάνω δε νομίζω να κάνει πάνω από 2 λεπτά την πρώτη φορά... και μετά δευτερόλεπτα.

Καλησπέρα για δώστε μου τα φώτα σας για note 2 ποιο μου προτείνετε Συγγνώμη αν ξανά ειπώθηκε και μου διέφυγε ευχαριστώ πολύ

Μήπως έχεις κλειστό το gps.

Στο δικό μου nexus κλειδώνει τρελά γρήγορα.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα για δώστε μου τα φώτα σας για note 2 ποιο μου προτείνετε Συγγνώμη αν ξανά ειπώθηκε και μου διέφυγε ευχαριστώ πολύ

Δες το igo primo,navigon είναι πολύ καλά.

Δες το igo primo,navigon είναι πολύ καλά.

αυτά υπάρχουν στο μάρκετ; το don't panic είναι καλό;

Παιδιά πώς καταλαβαίνουμε ότι το gps έχει κλειδώσει? Επίσης, πόσοι δορυφόροι θεωρούνται οκ?

Τυχαίνει να δουλεύω το endomondo και το βλέπω από κει, αλλά αν δεν το χα από που υποτίθεται θα το καταλάβαινα??

Παντασουζα

Παιδιά πώς καταλαβαίνουμε ότι το gps έχει κλειδώσει? Επίσης, πόσοι δορυφόροι θεωρούνται οκ?

Τυχαίνει να δουλεύω το endomondo και το βλέπω από κει, αλλά αν δεν το χα από που υποτίθεται θα το καταλάβαινα??

Από το αντίστοιχο πρόγραμμα για το οποίο θα είχες ανοιχτό GPS. Τα GPS προγράμματα έχουν ένδειξη για αυτό. Το GPS Test είναι πολύ καλό για τέτοιου είδους πληροφορίες (αριθμό δορυφόρων κλπ). Επίσης στην notification, όταν πάψει να αναβοσβήνει το εικονίδιο και μείνει σταθερό, σημαίνει ότι έχει κλειδώσει.

Τώρα, με τον αριθμό δορυφόρων δεν ασχολούμαι πια. Αφού κλειδώνει και δουλεύει σωστά, καλύπτομαι.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το GPS δε λειτουργεί όλη την ώρα. Πρέπει να το χρειαστεί κάποιο app. Όταν ενεργοποιηθει το καταλαβαίνει από το εικονίδιο επάνω αριστερά. Επίσης υπάρχει και το GPS status που δείχνει και διάφορα άλλα σχετικά στατιστικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Από το αντίστοιχο πρόγραμμα για το οποίο θα είχες ανοιχτό GPS. Τα GPS προγράμματα έχουν ένδειξη για αυτό. Το GPS Test είναι πολύ καλό για τέτοιου είδους πληροφορίες (αριθμό δορυφόρων κλπ). Επίσης στην notification, όταν πάψει να αναβοσβήνει το εικονίδιο και μείνει σταθερό, σημαίνει ότι έχει κλειδώσει.

Τώρα, με τον αριθμό δορυφόρων δεν ασχολούμαι πια. Αφού κλειδώνει και δουλεύει σωστά, καλύπτομαι.

Το GPS δε λειτουργεί όλη την ώρα. Πρέπει να το χρειαστεί κάποιο app. Όταν ενεργοποιηθει το καταλαβαίνει από το εικονίδιο επάνω αριστερά. Επίσης υπάρχει και το GPS status που δείχνει και διάφορα άλλα σχετικά στατιστικά.

Όντος πολύ ωραία εφαρμογούλα

Ευχαριστώ για το ινφο :)

Παντασουζα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση