StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 φιλε μηπως μπορεις να βοηθησεις λιγο οσο αφορα τα βηματα της διαδικασιας γιατι δεν τα καταλαβαινω... Σε ευχαριστω... Κατέβασε το zip με το gps.conf και εγκατέστησε το από recovery mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κατέβασε το zip με το gps.conf και εγκατέστησε το από recovery mode Κατεβασα αυτο εδω agps.adb.all.builds.v3.1.and.v1.3 και παω να το εγκαταστησω απο το recovery mode το βρισκω παταω ινσταλ αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κατεβασα αυτο εδω agps.adb.all.builds.v3.1.and.v1.3 και παω να το εγκαταστησω απο το recovery mode το βρισκω παταω ινσταλ αλλα τιποτα... Αφού σου είπα το GPS.CONF http://derekgordon.com/gps-files/agps.patch.gps.only.build.v3.1.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κατέβασε το zip με το gps.conf και εγκατέστησε το από recovery mode εβγαλε κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο πανω στο ανθρωπακι μετα το τελος της εγκαταστασης προφανως δεν μπορει να γινει με αυτη την μεθοδο η εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 εβγαλε κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο πανω στο ανθρωπακι μετα το τελος της εγκαταστασης προφανως δεν μπορει να γινει με αυτη την μεθοδο η εγκατασταση? Τότε ξεζίπαρε το και πάρε το gps.conf και με root explorer αντικατέστησε το ήδη υπάρχον αρχείο gps.conf στο φάκελο system/etc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τότε ξεζίπαρε το και πάρε το gps.conf και με root explorer αντικατέστησε το ήδη υπάρχον αρχείο gps.conf στο φάκελο system/etc μονο με root explorer γινεται οχι με Explorer? γιατι κατεβασα τον Explorer (επειδη ειναι free) και δεν μπορω να κανω διαγραφη του παλιου αρχειου και αντιγραφη του νεου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 μονο με root explorer γινεται οχι με Explorer? γιατι κατεβασα τον Explorer (επειδη ειναι free) και δεν μπορω να κανω διαγραφη του παλιου αρχειου και αντιγραφη του νεου... Δεν είπα να διαγράψεις τίποτα.Είπα να αντικαταστήσεις.Είσαι σίγουρος ότι είσαι ροοτ; Γίνεται με οποιονδήποτε explorer που δουλεύει με root Αυτός είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν είπα να διαγράψεις τίποτα.Είπα να αντικαταστήσεις.Είσαι σίγουρος ότι είσαι ροοτ; Γίνεται με οποιονδήποτε explorer που δουλεύει με root Αυτός είναι δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd με τον Explorer το εβρισκα τον φακελλο etc με αυτον που μου ειπες δεν τον βρισκω Ειμαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 με τον Explorer το εβρισκα τον φακελλο etc με αυτον που μου ειπες δεν τον βρισκω Ειμαι root... Πρέπει να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του τις επιλογές ροοτ. Επίσης εκεί στον αρχικό κατάλογο βάλε σκέτο / για να τους βλέπεις όλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το gps.conf είναι στον φάκελο /etc. Πρέπει να δώσετε δικαιώματα rw στον φάκελο για να μπορείτε να διαγράψετε/αντικαταστήσετε αρχεία εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πρέπει να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του τις επιλογές ροοτ. Επίσης εκεί στον αρχικό κατάλογο βάλε σκέτο / για να τους βλέπεις όλους Ευχαριστω φιλε ολα καλα και με το GPS κλειδώνει σε 5 δευτερα 7 δορυφορους... Συστηνω σε ολους που εχουν προβλημα αυτη την λυση ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ευχαριστω φιλε ολα καλα και με το GPS κλειδώνει σε 5 δευτερα 7 δορυφορους... Συστηνω σε ολους που εχουν προβλημα αυτη την λυση ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αμήν! Χρόνια πολλά και καλά και καλές περιηγήσεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Βρε παιδια, πειτε δυο λογια παραπανω γι αυτο το GPS.CONF που φαινεται να λυνει πολλα προβληματα σε πολλους. Για ολα τα κινητα android? Για ολα τα προγραμματα gps? Και τι χρειαζεται να κανουμε με αυτο το αρχειο. Και τι κερδιζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Βρε παιδια, πειτε δυο λογια παραπανω γι αυτο το GPS.CONF που φαινεται να λυνει πολλα προβληματα σε πολλους. Για ολα τα κινητα android? Για ολα τα προγραμματα gps? Και τι χρειαζεται να κανουμε με αυτο το αρχειο. Και τι κερδιζουμε. Διάβασες καθόλου τα προηγούμενα post? Απαντάμε και στις 3 ερωτήσεις σου. Βασικά βοηθάει στο γρηγορότερο κλείδωμα των δορυφόρων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδια κατεβασα το app2sd και μου λεει "η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη ή η εξωτερικη μνημη ειναι προσωμειωμενη". τι διαολο εννοει???? εχω 32gb sandisk class 10 μεσα Καποια βοηθεια εδω?? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Βασικά βοηθάει στο γρηγορότερο κλείδωμα των δορυφόρων. Χωρις καμια παρενεργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χωρις καμια παρενεργεια? Πονοκεφάλους, αρθρίτιδα, ποδάγρα, μπέρι μπέρι :p Όχι φίλε μου μην ανησυχείς.Βάλτο :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχει κανείς ιδέα αν έχουν κυκλοφορήσει οι χάρτες της Nokia (Nokia Here) σαν πρόγραμμα για android? είχα την εντύπωση ότι είχαν βγει, αλλά δεν έχω καταφερει να βγαλω ακρη, βρήκα κατι apk τα οποία δεν δουλεύουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 νομιζω οτι δεν το εχουν βγαλει επισημα για android ακομα.ανκαι ειναι περιεργο που στο σιτε λενε να πας amazon να το κατεβασεις..ανυπομονω να το βγαλουν να δω αν ειναι σαν το κλασικο nokia maps(το θεωρω ενα απο τα καλυτερα προγραμματα) που ειχα στο παλιο νοκια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θεωρώ ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ η Microsoft να κυκλοφορήσει το nokia maps (τουλάχιστον στην κλασική του offline navigation μορφή) για άλλη πλατφόρμα πλήν των windows. Είναι το δυνατό της χαρτί στη συνεργασία με τη νόκια. Το ότι κυκλοφορεί σε browser-based html5 μορφή προσωπικά δε μου λέει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 νομιζω οτι δεν το εχουν βγαλει επισημα για android ακομα.ανκαι ειναι περιεργο που στο σιτε λενε να πας amazon να το κατεβασεις..ανυπομονω να το βγαλουν να δω αν ειναι σαν το κλασικο nokia maps(το θεωρω ενα απο τα καλυτερα προγραμματα) που ειχα στο παλιο νοκια μου.κατέβασα αυτό απ το amazon αλλά δεν τρέχει, δεν κάνει τίποτα Θεωρώ ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ η Microsoft να κυκλοφορήσει το nokia maps (τουλάχιστον στην κλασική του offline navigation μορφή) για άλλη πλατφόρμα πλήν των windows. Είναι το δυνατό της χαρτί στη συνεργασία με τη νόκια. Το ότι κυκλοφορεί σε browser-based html5 μορφή προσωπικά δε μου λέει τίποτα. κρίμα. Είναι ότι καλύτερο για μένα σε πλοήγηση, και κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το φτάνει για μένα. Αυτό να βρισκα στο android και πουλάω το Nokia μου, που χει χειρότερο δέκτη GPS κι απ το κινέζικο.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) κατέβασα αυτό απ το amazon αλλά δεν τρέχει, δεν κάνει τίποτα κρίμα. Είναι ότι καλύτερο για μένα σε πλοήγηση, και κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το φτάνει για μένα. Αυτό να βρισκα στο android και πουλάω το Nokia μου, που χει χειρότερο δέκτη GPS κι απ το κινέζικο.. Θες να πεις ότι δοκίμασες όλα τα γνωστά προγράμματα από Android όπως Igo, Navigon, Dont panic, Sygic και θεωρείς το Nokia Maps καλύτερο;;; Μάλλον πρέπει να το ψάξεις καλύτερα το θέμα. ;-) Επίσης από όσο κοίταξα στο Amazon app store, δεν υπάρχει εφαρμογή Nokia Maps. Πού την βρήκες εσύ; Edited December 28, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θες να πεις ότι δοκίμασες όλα τα γνωστά προγράμματα από Android όπως Igo, Navigon, Dont panic, Sygic και θεωρείς το Nokia Maps καλύτερο;;; Μάλλον πρέπει να το ψάξεις καλύτερα το θέμα. ;-) Επίσης από όσο κοίταξα στο Amazon app store, δεν υπάρχει εφαρμογή Nokia Maps. Πού την βρήκες εσύ; Ναι, θεωρώ καλύτερο και πιο απλό το Nokia Maps. Δεν θέλω εφφέ κλπ, θέλω την άριστη πλοήγηση (και για πεζούς), την εύκολη κ γρήγορη αναζήτηση τοποθεσιών και γενικά την ταχύτητα των Nokia Maps. Έχω δουλέψει Sygic, Ndrive, Don't panic και iGO και δεν μ άρεσαν. Το χα κατεβάσει παλιότερα απ το amazon, τώρα βρήκα κι αλλού ένα unofficial v1.8 και θα το δοκιμάσω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θεωρώ ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ η Microsoft να κυκλοφορήσει το nokia maps (τουλάχιστον στην κλασική του offline navigation μορφή) για άλλη πλατφόρμα πλήν των windows. Αφου για ios πρεπει να εχει κυκλοφορησει το Here Maps ή δεν ειναι η επισημη εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Ναι, θεωρώ καλύτερο και πιο απλό το Nokia Maps. Δεν θέλω εφφέ κλπ, θέλω την άριστη πλοήγηση (και για πεζούς), την εύκολη κ γρήγορη αναζήτηση τοποθεσιών και γενικά την ταχύτητα των Nokia Maps. Έχω δουλέψει Sygic, Ndrive, Don't panic και iGO και δεν μ άρεσαν. Το χα κατεβάσει παλιότερα απ το amazon, τώρα βρήκα κι αλλού ένα unofficial v1.8 και θα το δοκιμάσω και εγω για πεζους το θελω.για οδηγηση μου φτανει το igo αλλα για πεζους δεν βολευει..αλλα αφου εχουν βγαλει για ios ε τοτε θα δωσουν και σε εμας. Edited December 28, 2012 by cute_eyes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts