Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα;

Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη;

Εγώ χρησιμοποιώ το endomondo pro, και αρκετοί φίλοι μου το endomondo. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Φιλικά Γιώργος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ καποιο προγραμμα για επαφες που να παιρνει ελληνικα γιατι αυτο που εχει το Sony Ericsson WT19i Live ειναι :(

δοκιμασε το exdialer

Σαφως και θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία με ανοιχτή οθόνη,οσο για το αν γινεται να μένει ανοιχτή χωρίς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις τις συσκευής,δες το screen on

Χρήστο εννοείται πως θα τρώει παραπάνω μπαταρία, εφόσον η οθόνη είναι ανοιχτή, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτός που την χρησιμοποιεί να πρέπει κάθε φορά να έχει τον νου του να πατάει στην οθόνη για να την ενεργοποιήσει. Η άλλη εφαρμογή που λέω έχει ρύθμιση που σε αφήνει να επιλέξεις το θέλεις.

Η εφαρμογή που προτείνεις είναι πάρα πολύ πρακτική, ευχαριστώ

Εγώ χρησιμοποιώ το endomondo pro, και αρκετοί φίλοι μου το endomondo. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Νομίζω πως με βολεύει περισσότερο, αλλά μετράει σίγουρα σωστά τις θερμίδες που καταναλώνουμε; Γιατί αν είναι αυτές που βλέπω με το ποδήλατο, να ανέβω στο CBR να του πετάξω τα μάτια LOL

δοκιμασε το exdialer

Πραγματικά το καλύτερό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

υπαρχει κατι να με ενημερωνει για οτι νεα εφαρμογη

μπαινει στο google play?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Παιδια μια βοηθεια, εχω τον MX player που παιζει τα παντα θελω ομως βιντεο σε αργη κινηση οποτε ποια εφαρμογη μου κανει; Δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό...

Παιδια μια βοηθεια, εχω τον MX player που παιζει τα παντα θελω ομως βιντεο σε αργη κινηση οποτε ποια εφαρμογη μου κανει; Δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό...

Dice Player : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inisoft.mediaplayer.a

Μετά την τελευταία ενημέρωση γενικότερα δεν παίζεται.. Προστέθηκε και video popup όπως στο S3.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ποστάρω εδώ. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube στο Facebook μέσω της εφαρμογής. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ή είναι γενικότερο;

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ποστάρω εδώ. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube στο Facebook μέσω της εφαρμογής. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ή είναι γενικότερο;

Κι εγω νομιζω το ειδα αυτο πριν 2-3 μερες.

Κι εγω νομιζω το ειδα αυτο πριν 2-3 μερες.

Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται;

Dice Player : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inisoft.mediaplayer.a

Μετά την τελευταία ενημέρωση γενικότερα δεν παίζεται.. Προστέθηκε και video popup όπως στο S3.

Σε μένα πάλι αυτός ο player δεν παίζει τίποτα από τους δικτυομενους δίσκους μου.

Καλησπερα και καλο Μηνα παιδια,μια ερωτηση...Ξερετε να μου πειτε καποια εφαρμογη η οποια θα κανει εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης,απομακρυσμενο ελεγχο και κλειδωμα/σβησιμο αρχειων απο τον υπολογιστη??

Ευχαριστω

Unbox Your Phone

Καλησπερα και καλο Μηνα παιδια,μια ερωτηση...Ξερετε να μου πειτε καποια εφαρμογη η οποια θα κανει εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης,απομακρυσμενο ελεγχο και κλειδωμα/σβησιμο αρχειων απο τον υπολογιστη??

Ευχαριστω

Καλησπέρα και καλο Μηνα, διάβασε τις τελευταίες σελίδες από αυτό το θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945

Ευχαριστω

Δοκίμασε το avast. Πολύ καλό anti theft και έχει και άλλες λειτουργίες όπως firewall, antivirus.

ευχαριστω πολυ. για την ανανεωση της τοποθεσιας αυτοματα, χρειαζεται να ρυθμισω κατι, ή απλα να ειναι ανοιχτο το gps; θα με χρεωνει στο λογαριασμο μου, ή δεν θα κανει χρηση ιντερνετ για την τοποθεσια;

Για την τοποθεσία δεν κάνει χρήση net. Τώρα αν έχεις ανοιχτή την χρήση ασυρματων δικτύων (wifi/πάροχος) δεν ξέρω αν υπάρχει καθόλου χρέωση. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει.

ευχαριστω πολυ. για την ανανεωση της τοποθεσιας αυτοματα, χρειαζεται να ρυθμισω κατι, ή απλα να ειναι ανοιχτο το gps; θα με χρεωνει στο λογαριασμο μου, ή δεν θα κανει χρηση ιντερνετ για την τοποθεσια;
αν για την τοποθεσια χρησιμοποιει ασυρματο δικτυο φυσικα και θα χρεωθεις αναλογα kb και αναλογα την τιμη του καθενα kb που εχει η εταιρεια κινητης σου.

Για την τοποθεσία δεν κάνει χρήση net. Τώρα αν έχεις ανοιχτή την χρήση ασυρματων δικτύων (wifi/πάροχος) δεν ξέρω αν υπάρχει καθόλου χρέωση. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει.

αν για την τοποθεσια χρησιμοποιει ασυρματο δικτυο φυσικα και θα χρεωθεις αναλογα kb και αναλογα την τιμη του καθενα kb που εχει η εταιρεια κινητης σου.

αν ειναι μονο το gps ενεργοποιημενο, θα βρει την τοποθεσια; εκει θα υπαρχει χρεωση;

παιδια τα προγράμματα που εχει το store για να αναγνωρίζει τις αποκρύψεις δουλευει κανενα?

παιδια τα προγράμματα που εχει το store για να αναγνωρίζει τις αποκρύψεις δουλευει κανενα?

Αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτε και με κανένα πρόγραμμα...

:)

Αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτε και με κανένα πρόγραμμα...

γίνεται ηδη φιλε μου στο Ios αλλα μονο αμερικη και φαντάζομαι και στα android εκει :P

θελω να κανω backup οτι υπαρχει στη συσκευη μου πριν κανω αναβαθμιση rom.

εχω ανοιξει το titanium και επειδη εχει πολλες επιλογες στο menu ηθελα να μου πει καποιος ποια να χρησιμοποιησω για να μην κανω κανενα λαθος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά εάν το δίκτυο του καλούντα δεν στέλνει πληροφορία CID, πώς είναι δυνατόν μια εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου να την "γεννήσει"?

Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά εάν το δίκτυο του καλούντα δεν στέλνει πληροφορία CID, πώς είναι δυνατόν μια εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου να την "γεννήσει"?

αυτο λεω δουλουν στο ελλαντα η οχι αυτες οι εφαρμογες?

Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα;

Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη;

Αν θες ένα πραγματικό εργαλεία βάλε sportypal pro. Έχει και αυτό που θεςέχει και πόσα μέτρα εχεις ανέβει η κατέβει, υψόμετρο, και κοντέρ για οποίον θέλει για το ποδήλατο. Κανένα άλλο δεν έχει όλα όσα έχει το sportypal pro. Και έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η google δεν το εμφανίζει ψηλά γιατί όταν πληρώνεις δενππάει μέσο Google αλλά μέσα από το site του sportypal.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση