alex61 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια καμια εφαρμογη για να μπορω να κλειδωσω βιντεο και φωτογραφιες που δεν θελω να βλεπουν αλλοι υπαρχει? audio manager!!! Ψάξτην στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ξέρουμε καμία εφαρμογή που να ενημερώνει τα στοιχεία των τραγουδιών που έχω στη συσκευή, έτσι ώστε να βάζει και φωτογραφία του album?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα. Ενώ κατέβασα κανονικά το Navigton Cosmote selection και μου το ανοίγει κάθε φορά που προσπαθώ να κατεβασω τους χάρτες μέσω Wifi μου γραφεί συνεχώς 'Σφάλμα σύνδεσης. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά αργότερα'. Με το S2 δεν είχα αυτό το προβλημα. Μου τους κατέβασε με τι μία. Τι μπορεί να παίζει? Έχω εκνευριστεί. Έχω δοκιμάσει 100 φορές και συνεχώς το ίδιο.... :cry: Καμιά ιδέα κανείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 audio manager!!! Ψάξτην στο play μαλον δεν καταλαβες κατι για να κλειδωνω φωτογραφιες βιντεο η και φακελους θελω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια καμια εφαρμογη για να μπορω να κλειδωσω βιντεο και φωτογραφιες που δεν θελω να βλεπουν αλλοι υπαρχει? Δοκίμασε το super vault. Τα κρυπτογραφεί και δεν μπορεί να δει κανείς, ούτε καν ότι υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 μαλον δεν καταλαβες κατι για να κλειδωνω φωτογραφιες βιντεο η και φακελους θελω δες το Gallery Lock Free https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.gallerylocklite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrenphbmcuYW5kcm9pZC5nYWxsZXJ5bG9ja2xpdGUiXQ.. ή το Smart Lock Free https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.app.protectorlite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwidWt6emFuZy5hbmRyb2lkLmFwcC5wcm90ZWN0b3JsaXRlIl0. και το File Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mwgo.filelocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5td2dvLmZpbGVsb2NrZXIiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Ξέρουμε καμία εφαρμογή που να ενημερώνει τα στοιχεία των τραγουδιών που έχω στη συσκευή, έτσι ώστε να βάζει και φωτογραφία του album?? :wacko: Player pro. Στο μενού άλμπουμ βάζει φωτογραφία του άλμπουμ, στο μενού καλλιτέχνες βάζει φωτογραφία του τραγουδιστή. Έχει στάνταρ equalizer και επιπλέον μπορείς να κατεβάσεις το dsp pack για περισσότερες επιλογές equalizer. Φυσικά έχει player για τη lockscreen κ.ά. Είναι επί πληρωμή, αλλά έχει δωρεάν trial για λίγες μέρες δοκιμής. Edited July 25, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Δεν ξέρω για εφαρμογή αλλά εμένα μου έρχεται email. ασχετα με το email ηθελα να δω αν γινετε να βλεπω το dispatch μεσα απο την εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλησπερα σε ολους,εχω το Huawei X5 Pro κι εχω βαλει την 4 ICS αλλα η Ram ειναι πεσμενη στα 80mb και οταν αρχιζω να ανοιγω κι αλλες εφαρμογες πεφτει στα 30mb και κατω και ψιλοκολαει μπορει κανεις εαν μπορει να βοηθεισει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αυτη η εφαρμογη κανει οντως αυτο που υποσχεται, η ειναι περιττη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cooling&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb29saW5nIl0. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 οταν εγκαθιστω το google drive στον υπολογιστη δημιουργουνται δυο φακελοι google drive!ποιον απο τους δυο κραταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Player pro. Στο μενού άλμπουμ βάζει φωτογραφία του άλμπουμ, στο μενού καλλιτέχνες βάζει φωτογραφία του τραγουδιστή. Έχει στάνταρ equalizer και επιπλέον μπορείς να κατεβάσεις το dsp pack για περισσότερες επιλογές equalizer. Φυσικά έχει player για τη lockscreen κ.ά. Είναι επί πληρωμή, αλλά έχει δωρεάν trial για λίγες μέρες δοκιμής. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με player(τον λάτρεψα τον poweramp). Γενική η ερώτηση και όχι μόνο για τον φίλο που έκανα quote....από players υπάρχουν κάποιοι που τον συναγωνίζονται στα ίσα; Αν θα μπορούσατε να ποστάρετε συγκριτικά, υπέρ και κατά; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Υπάρχει εφαρμογή ή πρόγραμμα υπολογιστή με το οποίο να μπορούμε να ταξινομήσουμε τις εφαρμογές του μενού κατά αλφαβητική σειρά (ή με οποιαδήποτε σειρά μας βολεύει) αντί να το κάνουμε ένα-ένα; Εφαρμογή δεν γνωρίζω. Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλο launcher; Οι περισσότεροι αν όχι όλοι κάνουν αυτό που θέλεις. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα. Ενώ κατέβασα κανονικά το Navigton Cosmote selection και μου το ανοίγει κάθε φορά που προσπαθώ να κατεβασω τους χάρτες μέσω Wifi μου γραφεί συνεχώς 'Σφάλμα σύνδεσης. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά αργότερα'. Με το S2 δεν είχα αυτό το προβλημα. Μου τους κατέβασε με τι μία. Τι μπορεί να παίζει? Έχω εκνευριστεί. Έχω δοκιμάσει 100 φορές και συνεχώς το ίδιο.... :cry: κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (hard reset) και το προβλημα σου λυνεται. λυπαμαι δεν γινεται αλλιως. το ειχα παθει κι εγω. κανε back up στην καρτα σου τηλεφωνα κτλ. να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Παιδιά, πέρασα στον PlayerPro κάποια ελληνικά mp3 και στα tags μου βγάζει τα πάντα σουαχίλι.. Δεν ισχύει για ΟΛΑ τα ελληνικά, κάποια άλλα μου τα βγάζει κανονικότατα. Μπορώ κάπως να ρυθμίσω να δείχνει και τα υπόλοιπα; Είτε μέσα από την εφαρμογή, είτε να αλλάξω κάπως το encoding στα tags, αν είναι δυνατόν μαζικά.. Edited July 26, 2012 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 μαλον δεν καταλαβες κατι για να κλειδωνω φωτογραφιες βιντεο η και φακελους θελω Στο Play store την βγάζει και σαν hide it pro αλλά και σαν audio manager ενω στο κινητό την εγκαθιστά σαν audio manager (?). Ψάξτην στο play store. Με 148.823 5 αστέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (hard reset) και το προβλημα σου λυνεται. λυπαμαι δεν γινεται αλλιως. το ειχα παθει κι εγω. κανε back up στην καρτα σου τηλεφωνα κτλ. να σαι καλα Πλάκα κάνεις;; Για να βάλεις ένα πρόγραμμα, θα κάνεις reset στο κινητό;; :blink::blink: Μπορεί να είναι θέμα φορτώματος server της εταιρείας, μπορεί να φταίει το ίντερνετ του κινητού και πόσα άλλα πράγματα. Γιατί να μην το ψάξει ή στην τελική ας βρεί ένα άλλο πρόγραμμα.Τόσα υπάρχουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με το gtalk εδώ και καμιά ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ναι είναι γενικό το κακό...ούτε από το πισι συνδέεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Όταν δεν λειτουργεί κάποια υπηρεσία της Google να μπαίνετε εδώ http://www.google.com/appsstatus για να βλέπετε εάν είναι γενικό το πρόβλημα (όπως τωρα) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Όταν δεν λειτουργεί κάποια υπηρεσία της Google να μπαίνετε εδώ http://www.google.com/appsstatus για να βλέπετε εάν είναι γενικό το πρόβλημα (όπως τωρα) καλό, δεν το είχα υπόψη. thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ήδη μπήκε στα αγαπημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδιά, πέρασα στον PlayerPro κάποια ελληνικά mp3 και στα tags μου βγάζει τα πάντα σουαχίλι.. Δεν ισχύει για ΟΛΑ τα ελληνικά, κάποια άλλα μου τα βγάζει κανονικότατα. Μπορώ κάπως να ρυθμίσω να δείχνει και τα υπόλοιπα; Είτε μέσα από την εφαρμογή, είτε να αλλάξω κάπως το encoding στα tags, αν είναι δυνατόν μαζικά.. Δεν γνώριζα το πρόβλημα γιατί δεν ακούω ελληνικά. Μάλλον κάποια τραγούδια σου έχουν διαφορετικό encoding. Μια λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να περάσεις τα τραγούδια στο PC, αλλαγή encoding και ξαναπέρασμα στο κινητό. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) δες το Gallery Lock Free https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.gallerylocklite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrenphbmcuYW5kcm9pZC5nYWxsZXJ5bG9ja2xpdGUiXQ.. ή το Smart Lock Free https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.app.protectorlite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwidWt6emFuZy5hbmRyb2lkLmFwcC5wcm90ZWN0b3JsaXRlIl0. και το File Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mwgo.filelocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5td2dvLmZpbGVsb2NrZXIiXQ.. κανένα από αυτά δεν κλειδώνει φακέλους όμως. τα περισσότερα κλειδώνουν μόνο media files. Υπάρχει κάτι για κλείδωμα φακέλων ανεξάρτητα το περιεχώμενου τους? ( φωτογραφια , video ή doc) Παιδιά έχουν γραφτεί πολλές φορές για το go sms αλλά δεν βρίσκω άκρη. Πληκτρολογώ και η οθόνη δεξιά παραμένει στο ‘αποστολή’ δίχως να μου γράφει πόσους χαρακτήρες έχω πληκτρολογήσει. Πάω στις ρυθμίσεις αποστολής όπως έχει γραφεί ,ενεργοποιώ υποστήριξη τοπικών ρυθμίσεων και λειτουργία Ελληνικών sms αλλά εδώ δεν μου δείχνει καν πόσους χαρακτήρες πληκτρολογώ, όχι αν έχω 160 ή 60. Κάποια βοήθεια? Edited July 26, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) κανένα από αυτά δεν κλειδώνει φακέλους όμως. τα περισσότερα κλειδώνουν μόνο media files. Υπάρχει κάτι για κλείδωμα φακέλων ανεξάρτητα το περιεχώμενου τους? ( φωτογραφια , video ή doc) και εγω ψαχνω κατι τετοιο καλησπερα υπαρχει browser που να ειναι full screen και να μην αφηνει την πανω μπαρα οπως γινεται με τον ενσωματομενο στην ics? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 26, 2012 by athanaso77 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts