panoc Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τι εννοείς μπαινεις στο Λαν? πως γίνεται αυτό? Πάνω αριστερά ο es έχει ένα κουμπάκι με ένα βελακι, το πατάς και επιλεγείς LAN. Στη συνέχεια κανείς αναζήτηση και όταν τελειώσει μπαίνεις στο share. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Πάνω αριστερά ο es έχει ένα κουμπάκι με ένα βελακι, το πατάς και επιλεγείς LAN. Στη συνέχεια κανείς αναζήτηση και όταν τελειώσει μπαίνεις στο share. Και έτσι over the air πχ παίζει τις ταινίες που έχω στο λαπτοπ? σε σταθερό που είναι συνδεδεμένο με wireless router ξέρεις αν γίνεται? Edited July 1, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ναι τις παίζει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Αν θα είναι over the air εξαρτάται από το player. Σε κάθε περίπτωσή μιλάμε για sd περιεχόμενο γιατί το hd θέλει πολύ bandwidth. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Αν θα είναι over the air εξαρτάται από το player. Σε κάθε περίπτωσή μιλάμε για sd περιεχόμενο γιατί το hd θέλει πολύ bandwidth. Στην αναζήτηση δεν μου βρίσκει Λαν αλλά δοκιμάζω εγώ να βάλω την ΙΠ χειροκίνητα και δεν γίνεται τίποτα... (σε σταθερό πάντα) :( Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Edited July 1, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τι εννοείς; μόλις κρατήσεις πατημένη την φωτογραφία σου βγάζει επιλογές και έχει και διαγραφή. Μιλάω για την εφαρμογή πάντα... Με το που τις διαγράψω όταν ανοίξω το pc θα έχουν διαγραφεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχεις ενιργοιησει το file sharing από τον υπολογιστή ; και εφόσον το έχεις κάνει έχεις ορίσει shared folder? Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη custom kernel με cfs support. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Την cm 7 έχω χωρίς κερνελ πειραγμενο... Θα το δοκιμασω κάποια άλλη μέρα ίσως .... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ανοίγεις τον filemanager των windows έχοντας το samba σε κατάσταση running και στην address bar του filemanager πληκτρολογείς \\192.168.1.66 ή \\android Θα σου ζητήσει login + password (κανονικό windows prompt δηλαδή) και στην συνέχεια θα δεις την συσκευή σαν εξωτερικό δίσκο... Χαζη ερωτηση. Οταν δεν χρησιμοποιεις την εφαρμογη την κανεις disable απο τις ρυθμισεις της ή απλως πατας το back? Στην πρωτη περιπτωση κανει πολλη ωρα να ανοιξει ξανα, ενω στη δευτερη μενει καρφιτσωμενο στο status bar κατι που λεει για wake lock, αλλα δεν εχω καταλαβει αν η εφαρμογη συνεχιζει να τρεχει στο παρασκηνιο (αρα ξεζουμισμα μπαταριας). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά κανένα καλό πληκτρολόγιο; εχω ενα θέμα δικό μου,ΔΕΝ ΜΟΥ βγάζει το Τ9 στα ελληνικά και γενικά βγάζει κεφαλαία οπότε του καπνιση ΜΟΥ έχει σπάσει τα νεύρα ψάχνω ενα καλό με ελληνικά και ορθογραφία:beer: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά κανένα καλό πληκτρολόγιο; εχω ενα θέμα δικό μου,ΔΕΝ ΜΟΥ βγάζει το Τ9 στα ελληνικά και γενικά βγάζει κεφαλαία οπότε του καπνιση ΜΟΥ έχει σπάσει τα νεύρα ψάχνω ενα καλό με ελληνικά και ορθογραφία:beer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkucGhvbmUudHJpYWwiXQ.. Αυτή η έκδοση, στην κυριολεξία έχει επική πρόβλεψη λέξεων :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkucGhvbmUudHJpYWwiXQ.. Αυτή η έκδοση, στην κυριολεξία έχει επική πρόβλεψη λέξεων :blink: Ευχαριστω :) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkucGhvbmUudHJpYWwiXQ.. Αυτή η έκδοση, στην κυριολεξία έχει επική πρόβλεψη λέξεων :blink: +10000! δεν υπαρχει απλα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4180110#post4180110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή όπως στο ios το in my pocket και το 4sq wifi η το four square; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή όπως στο ios το in my pocket και το 4sq wifi η το four square; Από όσο ξέρω υπάρχει το foursquare Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Από όσο ξέρω υπάρχει το foursquare Δεν έψαξα, απλά μιλάω με ένα φίλο μου και έχει δίπλα το ios και με ενθουσίασε το in my pocket. Αν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 +10000! δεν υπαρχει απλα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4180110#post4180110 χαχα , τώρα διάβασα το άλλο νήμα που πόσταρες. Ρε συ τρελλάθηκα μιλάμε, έτσι όπως το γράφεις είναι πραγματικά, εδώ πήγα να γράψω είμαι στο Ηράκλειο της Κρήτης για δουλειά και στο Η μου έβγαλε Ηράκλειο στο καπάκι και τρελλάθηκα. Τι στην ευχή μας κατασκοπεύει κιόλας? :ninja: looool , Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δεν έψαξα, απλά μιλάω με ένα φίλο μου και έχει δίπλα το ios και με ενθουσίασε το in my pocket. Αν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Ψάξε στο μάρκετ Επειδή δεν έχω ios τι είναι αυτό αν γίνεται πες μου:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ψάξε στο μάρκετ Επειδή δεν έχω ios τι είναι αυτό αν γίνεται πες μου:) Είναι ταξιδιωτικός οδηγός για όλο τον κόσμο σε μια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Είναι ταξιδιωτικός οδηγός για όλο τον κόσμο σε μια εφαρμογή. Για δες το trip advisor:-D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Προς pantnt: Simple loan calculator ειναι και δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλημερα παιδια, ξερετε καμια εφαρμογη για ηχογραφηση των κλησεων η οποια να λειτουργει με ics ? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Φυσικα τους εχω κατεβασει τους εχεις κατεβασει μεσα απο την συσκευη σου η απο το ιντερνετ? εχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) καλημερα παιδια, ξερετε καμια εφαρμογη για ηχογραφηση των κλησεων η οποια να λειτουργει με ics ? Το call recorder του skvalex λέει ότι δουλεύει σε ics, αλλά θέλει root. Edit: Άκυρο, τώρα που το είδα στην περιγραφή, λέει ότι δεν ισχύει για το s2 Edited July 2, 2012 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 τους εχεις κατεβασει μεσα απο την συσκευη σου η απο το ιντερνετ? εχει διαφορα Μεσα απο τη συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts