ilka71 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το onavo extend το δοκιμαζω σημερα απο το πρωι, κανει δουλεια ακομα και με οπερα που συμπιεζει ηδη τα δεδομενα, γενικα συμπιεζει τα παντα εκτος απο βιντεο και ηχο. Σε tapatalk / forum runner ειδα 100%+ μειωση, σε opera mobile αναλογα το site ειδα 10-50% μειωση. το Onavo count ειναι σαν το 3g watchdog, Monitor δηλαδη. Onavo extend στο μαρκετ δεν βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Onavo extend στο μαρκετ δεν βλέπω! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vbmF2by5hbmRyb2lkLm9uYXZvaWNzIl0. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 καλησπερα, εχει εντοπισει κανενας APK για IGO σε Galaxy S3?? ευχαριστω δεν υπαρχει ακομα αναλυση igo τετοια για το τηλεφωνο σου φιλε ...:( Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καποια εφαρμογη για να μεταφερω τα save απο παιχνιδια απο το ενα κινητο στο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Φίλε μου πήγαινε " Προτιμήσεις - Συμπεριφορα - Και δεν αν είναι τσεκαρισμένο το Προβολή Κλήσεων , αν είναι ξετσεκαρε το .... Το πρόβλημα είναι πως το έχω ξετσεκαρισμένο. Κατέβασα από play το on call end που είναι δωρεάν και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καποια εφαρμογη για να μεταφερω τα save απο παιχνιδια απο το ενα κινητο στο αλλο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync Θέλει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vbmF2by5hbmRyb2lkLm9uYXZvaWNzIl0. Δυστυχώς για desire s δεν είναι συμβατή η εφαρμογή αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δυστυχώς για desire s δεν είναι συμβατή η εφαρμογή αυτή! Είναι συμβατή μόνο με ics ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ψάχνω μια ΑΠΛΉ εφαρμογή που θα μου δίνει την δυνατότητα κρατώντας παρατεταμένα το search να μου ανοίγει κάποια εφαρμογή που θα του ορίσω εγώ. Έχει κανείς καμία πρόταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή blacklist πού να κάνει όμως κάτι συγκεκριμένο πού θέλω?νταν με καλεί κάποιος πού δεν επιθυμώ αντί να του βγάζει ότι του πατάω το no να δείχνει απλά ότι το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου η ότι δεν χρησιμοποιείται πια.υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή blacklist πού να κάνει όμως κάτι συγκεκριμένο πού θέλω?νταν με καλεί κάποιος πού δεν επιθυμώ αντί να του βγάζει ότι του πατάω το no να δείχνει απλά ότι το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου η ότι δεν χρησιμοποιείται πια.υπάρχει κάτι τέτοιο? Να βγαίνει το ηχογραφημένο μήνυμα από την εταιρεία τηλεφωνίας; Δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Να βγαίνει το ηχογραφημένο μήνυμα από την εταιρεία τηλεφωνίας; Δύσκολο! Η και να μην κάνει τίποτα,ούτε ήχο ούτε τίποτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Η και να μην κάνει τίποτα,ούτε ήχο ούτε τίποτα Longshot (επειδη δεν εχω το S3), αλλα ολα τα samsung εχουν το καλυτερο blacklist by default και ειναι εντελως αθορυβο. Tσεκαρε μια Settings> Call και δες αν εχει Call Reject. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή blacklist πού να κάνει όμως κάτι συγκεκριμένο πού θέλω?νταν με καλεί κάποιος πού δεν επιθυμώ αντί να του βγάζει ότι του πατάω το no να δείχνει απλά ότι το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου η ότι δεν χρησιμοποιείται πια.υπάρχει κάτι τέτοιο? Για δες αυτό... Advanced call blocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλημερα. Εμενα εχει συμβει το εξης παραξενο. Ξαφνικα το navigon και το dont panic δεν κλειδωνουν δορυφορους ενω η εφαρμογη χαρτες μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Συσκευη desire s. Κατεβασα και το gps status και δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλημερα. Εμενα εχει συμβει το εξης παραξενο. Ξαφνικα το navigon και το dont panic δεν κλειδωνουν δορυφορους ενω η εφαρμογη χαρτες μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Συσκευη desire s. Κατεβασα και το gps status και δουλευει. Αφαίρεση και ξαναεγκατασταση τότε, αφού είναι θέμα εφαρμογής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quintstoffers.DataSync Θέλει root Με το titanium το ιδιο δεν ειναι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ψάχνω μια ΑΠΛΉ εφαρμογή που θα μου δίνει την δυνατότητα κρατώντας παρατεταμένα το search να μου ανοίγει κάποια εφαρμογή που θα του ορίσω εγώ. Έχει κανείς καμία πρόταση? Up! Μήπως έχει κατά νου κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Με το titanium το ιδιο δεν ειναι ? Το ίδιο είναι, και το titanium νομίζω έχει αποθήκευση στο dropbox (ή μήπως μόνο αν το έχεις αγοράσει;). Διαλέγεις όποιο σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Up! Μήπως έχει κατά νου κάποιος; Αν έχεις την cm7 όπως βλέπω στην υπογραφή σου,μέσα στις cyanogenmod ρυθμίσεις έχει τέτοια επιλογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δυστυχώς δεν εχω cm αυτην την στιγμή. Με είχε βόλεψεί να ανοίγω έτσι τις κλήσεις μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καποια εφαρμογη που να δειχνει το συνολικο χρονο που κραταει η μπαταρια απο φορτιση σε φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Στο fasterfix τι ονομασία βάζουμε για Ελλάδα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Στο fasterfix τι ονομασία βάζουμε για Ελλάδα; gr.pool.ntp.org Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Υπαρχει κάποια εφαρμογή εκτός γουγλη πλέι που δεν το επιτρέπει για να κατεβάζουμε βίντεο ή mp3 από τον γιουτουμπι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts