nikoskat Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 What's the requirements to run AirDroid? AirDroid should be compatible with most Android devices running Android 2.1 or later (4.0 is not well supported yet). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el Το διάβασα στο παραπάνω, γι΄αυτό ρωτάω :confused: δουλευει αψογα στο nexus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ποτε κυκλοφορει η sygic aura 12.1? Βεβαια, προτιμω να βαλω final version στο κινητο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα. Επειδή πρόσφατα ήρθα στο Android και έχω χαθεί με το πλήθος των εφαρμογών, υπάρχει μήπως κάποιο site όπου να είναι κατηγοριοποιημένες οι εφαρμογές του PlayStore με user ratings, editors choice, top downloads κλπ; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα. Επειδή πρόσφατα ήρθα στο Android και έχω χαθεί με το πλήθος των εφαρμογών, υπάρχει μήπως κάποιο site όπου να είναι κατηγοριοποιημένες οι εφαρμογές του PlayStore με user ratings, editors choice, top downloads κλπ; https://play.google.com/store?hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) https://play.google.com/store?hl=el LoL, εννοούσα κάτι διαφορετικό από αυτό :P Btw, καλύτερο και πιο ακριβές βασικά app για data usage? έχετε να προτείνετε κάτι; Βασικά το θέμα που έχω είναι ότι μου βγάζει τα top downloaded για την Ελλάδα. Τα αθλητικά για παράδειγμα είναι γεμάτα με εφαρμογές για νέα ελληνικών ομάδων κλπ που δε με ενδιαφέρει. Υπάρχει τρόπος να βλέπω σε αυτές τις λίστες τα αντίστοιχα US ή UK? Edited April 26, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιητε για να δείτε σε πόσο χρόνο κλειδώνουν οι δορυφόροι για το GPS; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιητε για να δείτε σε πόσο χρόνο κλειδώνουν οι δορυφόροι για το GPS; Gps status & toolbox (νομιζω ετσι λεγεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Προς στιγμή κυκλοφορεί μόνο η beta για Android 2.3 και μόνο για όσους έχουν official licence. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 LoL, εννοούσα κάτι διαφορετικό από αυτό :P Btw, καλύτερο και πιο ακριβές βασικά app για data usage? έχετε να προτείνετε κάτι; Βασικά το θέμα που έχω είναι ότι μου βγάζει τα top downloaded για την Ελλάδα. Τα αθλητικά για παράδειγμα είναι γεμάτα με εφαρμογές για νέα ελληνικών ομάδων κλπ που δε με ενδιαφέρει. Υπάρχει τρόπος να βλέπω σε αυτές τις λίστες τα αντίστοιχα US ή UK? Για τη χρηση data δες αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0. κανε και μια βολτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για να καταβαζουμε τα βιντεο του youtube και να τα κανουμε mp3?Ειχα παλιοτερα ενα που λεγοταν Freedi αλλα αλλαξα τηλ. και τωρα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To freedi μπορείς να το κατεβάσεις από το slideme.org http://slideme.org/application/freedi-youtube-downloader-0 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για να καταβαζουμε τα βιντεο του youtube και να τα κανουμε mp3?Ειχα παλιοτερα ενα που λεγοταν Freedi αλλα αλλαξα τηλ. και τωρα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. Και εγω πριν καιρο ειχα κατεβασει το tubemate αλλα δεν υπαρχει πλεον. Edited April 27, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 LoL, εννοούσα κάτι διαφορετικό από αυτό :P Btw, καλύτερο και πιο ακριβές βασικά app για data usage? έχετε να προτείνετε κάτι; Βασικά το θέμα που έχω είναι ότι μου βγάζει τα top downloaded για την Ελλάδα. Τα αθλητικά για παράδειγμα είναι γεμάτα με εφαρμογές για νέα ελληνικών ομάδων κλπ που δε με ενδιαφέρει. Υπάρχει τρόπος να βλέπω σε αυτές τις λίστες τα αντίστοιχα US ή UK? Μπες από το pc στο Google play και κάτω κάτω που λέει γλώσσα "ελληνικα" βάλε αγγλικά. Εγώ ακόμη και το κινητό έχω στα αγγλικά και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για να καταβαζουμε τα βιντεο του youtube και να τα κανουμε mp3?Ειχα παλιοτερα ενα που λεγοταν Freedi αλλα αλλαξα τηλ. και τωρα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. http://m.tubemate.net/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά καμία εφαρμογή που να δείχνει ποια και ποσό χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή την cpu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά καμία εφαρμογή που να δείχνει ποια και ποσό χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή την cpu; Το SystemPanel είναι για μένα η καλύτερη. Έχει και free έκδοση. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 το GoSMS :):) Ευχαριστώ... αλλά τελικώς βρήκα το Contacts GroupU το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν έχει το ίδιο ευχάριστο περιβάλλον, αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά... ;-) Συνδυαστικά δε, είναι τα καλύτερο... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχοντας δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές για μηνύματα μπορώ να πω ότι το GoSMS είναι το καλύτερο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Με το teamviewer δεν μπορούμε να πάρουμε κωδικό και να κάνουμε σύνδεση από τον υπολογιστή? Να βλέπουμε δηλαδή στον υπολογιστή την οθόνη του κινητού/τάμπλετ μας. Επίσης κλήση μέσω teamviewer γίνεται? Λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ποτε δεν καταλαβα γιατι στο handcent sms, οταν ειναι portrait θεση το κινητο, δειχνει το υπολοιπο των χαρακτηρων για να 'κλεισει' το sms(160 χαρακτηρες), ενω στο landscape δεν δειχνει τιποτε! Με βολευει να γραφω τα μηνυματα μου σε landscape, αλλα δεν ξερω αν ξεπερνω το ενα μηνυμα σε χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Με το teamviewer δεν μπορούμε να πάρουμε κωδικό και να κάνουμε σύνδεση από τον υπολογιστή? Να βλέπουμε δηλαδή στον υπολογιστή την οθόνη του κινητού/τάμπλετ μας. Επίσης κλήση μέσω teamviewer γίνεται? Λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Με το teamviewer μπορεις να ελέγχεις τον υπολογιστή απο το κινητό σου Για αυτο που θελεις ψαξε για το MyPhoneExplorer .Οσο για κλησεις με το teamviewer δεν το εχω ακουσει Edited April 27, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Κλήσεις από teamviewer δε μπορείς να κάνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μπες από το pc στο Google play και κάτω κάτω που λέει γλώσσα "ελληνικα" βάλε αγγλικά. Εγώ ακόμη και το κινητό έχω στα αγγλικά και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους. Στα αγγλικά είναι Boss. Μήπως έχει σχέση με τη χώρα που έχω δηλωμένη στο βασικό google account; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 υπαρχει προγραμμα για να αλλαζεισ καναλια ????κατι τετοιο ακουσα και τρελαθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 υπαρχει προγραμμα για να αλλαζεισ καναλια ????κατι τετοιο ακουσα και τρελαθηκα... Γιατί, έχει η συσκευή σου Infrared (IR) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts