Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει προγραμμα να χειριζομαι τα παντα απο το pc γιατο galaxy y duos s6102?

ευχαριστω

Ναι το myphone explorer και εδώ το apk. Δεν χρειάζεται root αλλά για να κάνεις διαχείριση του κινητού πρέπει να το συνδέσεις με το καλώδιο και να έχεις τικαρισμένο το απομακρυσμένο πληκτρολόγιο από τις Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο (την επιλογή σου την βγάζει μετά την εγκατάσταση του apk στο κινητό). Από τις επιλογές πρόσθετα στο πρόγραμμα του Pc θα επιλέξεις Πληκτρολόγιο τηλεφώνου και θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα έχεις το κινητό σου στη οθόνη του pc.

Όλα καλά.

Ρε παιδια, θελω μια εφαρμογη, ευχρηστη ομως και το τονιζω αυτο, να μπορω να βαζω ειδοποιησεις.

Εχω δοκιμασει καμια 10αρια calendars. Απογοητευση. Να σας πω κατι? Δεν θελω calendar, δεν θελω ειδοποιησεις που να ειναι απλα μια δυνατοτητα σε καποιο calendar.

Δεν μπορει να θελω καμια 10αρια μενου για να ορισω μια ειδοποιηση, και στο τελος απο τα πολλα σεταρισματα να μη μου παιζει κιολας.

Ειλικρινα, νοσταλγω το παλιο-καλο-απλο, συστημα ειδοποιησεων του παλιου μου νοκια. Εβαζα το θεμα, την ημερα/ωρα που θελω να εμφανιστει η ειδοποιηση, και τελος!

Μπορω τοσο απλα και γρηγορα, διχως περιττα ημερολογια και επιλογες, να βρω μια απλη και ευχρηστη εφαρμογη, να βαζω τις ειδοποιησεις μου;

Γιατι η απλοτητα και η ευχρηστια ειναι τοσο δυσερευτη;

Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη; :(

Σχετικά καινούργια εφαρμογή android,

"Υπερατού", οι πιο παλιοί θυμούνται σίγουρα.

Στο κινητό μου galaxy y pro παίζει κανονικά. Καλή δεν είναι για ελληνική εφαρμογή?

https://play.google.com/store/apps/details?id=jahn.yper1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImphaG4ueXBlcjEiXQ..

http://kiwedevelopment.eu/projects.php?projectreader=12

και εδώ βιντεάκι

Τι είπες τώρα!!!!!!!!!

Πω πω πω 20-25 χρόνια πίσω

Τι είπες τώρα!!!!!!!!!

Πω πω πω 20-25 χρόνια πίσω

Απιστευτο το είχα ξεχάσει...25 χρονια πισω μας πήγες:)Πολύ καλό

Ποιο από τα παρακάτω κάνουμε backup 1,2,3...???

Ναι και εγω το 1 εκανα και ο φιλος ειπε πως τα κραταει ολα ....

Αμα οι εφαρμογες παρουν update μετα ποια επιλογη κανουμε ?

Edited by kollatos

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδιά είχα την εφαρμογή Greece Live TV , αλλά με την αλλαγή rom τώρα δεν μπορώ να την βρώ..... !!! Έχει εξαφανιστεί από το market. Μήπως την έχει κάποιος να την μοιραστεί ?

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Πανω στο ''κλικ'' της αγορας με πετυχες κι ευτυχως!!!Τι να κανω που αλλαζω συσκευες συνεχεια!!μετα σου λεει να εισαι νομιμος....$#%@^....

Και εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα. Θέλω ένα gps πρόγραμμα που να μην συνδέεται με imei, αλλά με τον λογαριασμό google play και να υποστηρίζει όλες τις αναλύσεις. Από ότι έχω καταλάβει αυτή την στιγμή το μόνο που καλύπτει τις ανάγκες μας είναι το navigon, αλλά είναι πολλά τα λεφτά στα 59,95€, ειδικά για περιστασιακούς χρήστες...

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά πριν γιατί ήμουν από το κινητό και βιαζόμουν.

Επειδή, λοιπόν, έχω μπαταρία της mugen και επομένως και το δικό της καπάκι για το κινητό, κάποιες φορές το κουμπί που κλείνει το κινητό δεν πατιέται σωστά. Και αντί να βγει το μενού να απενεργοποιήσω το κινητό, κλείνει ο φωτισμός της οθόνης! Με αποτέλεσμα καμιά φορά να "παίζω" μαζί του για αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρω να κλείσω το κινητό.

Για αυτό έψαχνα κάποιο widget ίσως, που να το πατάω απλά από την αρχική οθόνη και να κλείνει μόνο του. Όσα βρήκα απαιτούσαν root.:(

αν κατάλαβα καλά, θες κάτι τέτοιο;

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.marinelli.android.TurnOff&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwidHYubWFyaW5lbGxpLmFuZHJvaWQuVHVybk9mZiJd

Scotty, beam us up.

Παιδιά είχα την εφαρμογή Greece Live TV , αλλά με την αλλαγή rom τώρα δεν μπορώ να την βρώ..... !!! Έχει εξαφανιστεί από το market. Μήπως την έχει κάποιος να την μοιραστεί ?

http://dl.dropbox.com/u/68284279/%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%20Live%20TV%201.4_5.apk

κατεβασε το απο το dropbox moy :D:happy:

Καλή φάση, ευχαριστούμε :D

Δυστυχώς το alpha κλασικά δεν..

Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα.

Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση.

Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα.

Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση.

Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια.

[ATTACH]24728[/ATTACH]

Αυτό λες?το igo το έχει.

Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να με αφηνει να μιλαω με αλλους με πειραγμενη την φωνη μου; Για πλακες θα ειναι καλο... Ευχαριστω!

Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα !

Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα !

Ειτε στην εσωτερικη μνημη ειτε στην εξωτερικη στο φακελο με ονομα Attachments?

Download All Files για να ξέρεις που πηγαίνουν τα αρχεία σου ;)

Αυτό λες?το igo το έχει.

Ακριβώς αυτό... Μα είναι δυνατόν να μην έχουν ένα Πάρκο, εντός κατοικημένης περιοχής, 8πλάσιο από τον Εθνικό Κήπο;

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ακριβώς αυτό... Μα είναι δυνατόν να μην έχουν ένα Πάρκο, εντός κατοικημένης περιοχής, 8πλάσιο από τον Εθνικό Κήπο;

Το εψαξες και σαν poi ?στο igo σαν "τόπο " το βρήκα.

Καλύτερο από το Sygic σε ποιο τομέα ακριβώς?

Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση?

Επίσης, πού ακριβώς είναι αυτό το πάρκο που λες?Πολλές φορές τα πάρκα έχουν διπλά ονόματα όπως και κάποιες περιοχές, με αποτέλεσμα η αναζήτηση κάποιες φορές να μην φέρνει αυτό που ψάχνουμε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο Sygic είναι :

Λούνα παρκ Περιβαντολογικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τριτσ

Πιάσε το αυγό και κούρευτο.:what:

iPhone 8+

Καλύτερο από το Sygic σε ποιο τομέα ακριβώς?

Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση?

Επίσης, πού ακριβώς είναι αυτό το πάρκο που λες?Πολλές φορές τα πάρκα έχουν διπλά ονόματα όπως και κάποιες περιοχές, με αποτέλεσμα η αναζήτηση κάποιες φορές να μην φέρνει αυτό που ψάχνουμε.

Έκανα με το demo του Citisnav μερικές διαδρομές και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αντίθετα, με το Sygic με έβγαζε αρκετές φορές κόντρα σε μονόδρομους, σε δρόμους που δεν υπήρχαν κτλ. Με απογοήτευσε, και γι' αυτό, παρ' όλο που το πλήρωσα, έψαξα για κάτι άλλο.

Και τα POIS του τα βρήκα πολύ ελλιπή.

Όσο αφορά το πάρκο... Και με το Αντώνης το έψαξα, και με το Τρίτσης, και με το Περιβάλλον και τα παραγωγα... τίποτα.

'Ενδειξη είναι βέβαια αυτό και όχι απόδειξη.

To citisnav χρησιμοποιεί χάρτη της creative image. http://www.creativeimage.gr/ το sygic χάρτες της tomtom πρώην teleatlas-->geointelligence δεδομένα που δεν έχουν ποτέ μέχρι σήμερα μεταφερθεί 100% σωστά στους χάρτες tomtom/teleatlas με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να υπάρχουν "χαζά" προβλήματα.

Kαι εγώ προσωπικά βρίσκω καλύτερο τον χάρτη της cit από τον tomtom/teleatlas

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση