astraldor Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δε θα πάρουμε xperia για να διαβάσουμε αρκά, αλλά για όσους έχουμε δε μας χαλάει κιόλας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θέλω βοήθεια! Θέλω να στείλω κάποια αρχεία από ένα htc Desire hd σε ένα galaxy S2. Tο ένα απο τα αρχεία έχει μέγεθος περίπου 200mb. Δεν ξέρω αν γίνεται με bluetooth, άλλη λύση υπάρχει; Επίσης τα ανέβασα στο dropbox αλλά για αυτους τους φακέλους δεν έχει επιλογή export to sd card. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά μου; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θέλω βοήθεια! Θέλω να στείλω κάποια αρχεία από ένα htc Desire hd σε ένα galaxy S2. Tο ένα απο τα αρχεία έχει μέγεθος περίπου 200mb. Δεν ξέρω αν γίνεται με bluetooth, άλλη λύση υπάρχει; Επίσης τα ανέβασα στο dropbox αλλά για αυτους τους φακέλους δεν έχει επιλογή export to sd card. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά μου; Ευχαριστώ! Μέσω καλωδίου στο Pc και από το Pc στο άλλο τηλέφωνο θα ήταν μια λύση, μια καλή λύση για συγχρονισμό επίσης είναι το SugarSync που το έχω στο pc και στα κινητά μου και είναι super. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Βασικά δε θα έχω διαθέσιμο υπολογιστή μαζί μου. Γι' αυτό απορρίπτω τη λύση του καλωδίου. Εγώ για ανταλλαγη αρχείων μεταξύ laptop και τηλεφώνου χρησιμοποιώ το wifi file explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θέλω βοήθεια! Θέλω να στείλω κάποια αρχεία από ένα htc Desire hd σε ένα galaxy S2. Tο ένα απο τα αρχεία έχει μέγεθος περίπου 200mb. Δεν ξέρω αν γίνεται με bluetooth, άλλη λύση υπάρχει; Επίσης τα ανέβασα στο dropbox αλλά για αυτους τους φακέλους δεν έχει επιλογή export to sd card. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά μου; Ευχαριστώ! με ένα προγραματάκι τύπου dropbox ή evernote τα ανεβάζεις από το ένα και τα κατεβάζεις από το άλλο;) τωρα βλέπω ότι το δοκίμασες και δεν έπιασε!!!!!!!!αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατι!!!!!!!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θέλω βοήθεια! Θέλω να στείλω κάποια αρχεία από ένα htc Desire hd σε ένα galaxy S2. Tο ένα απο τα αρχεία έχει μέγεθος περίπου 200mb. Δεν ξέρω αν γίνεται με bluetooth, άλλη λύση υπάρχει; Επίσης τα ανέβασα στο dropbox αλλά για αυτους τους φακέλους δεν έχει επιλογή export to sd card. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά μου; Ευχαριστώ! Να βγάλεις την κάρτα μνήμης από το ένα κινητό με τα αρχεία και να την περάσεις στο άλλο κινητό στην κυρίως μνήμη δεν γίνεται? Δεν είναι και τόσα πολλά τα DATA για να μπουκώσει το κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εκει που θα εισαι θα εχεις wifi δικτυο; ο file expert εχει επιλογη για απευθειας αποστολη απο κινητο σε κινητο μεσω wifi δικτυου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θέλω βοήθεια! Θέλω να στείλω κάποια αρχεία από ένα htc Desire hd σε ένα galaxy S2. Tο ένα απο τα αρχεία έχει μέγεθος περίπου 200mb. Δεν ξέρω αν γίνεται με bluetooth, άλλη λύση υπάρχει; Επίσης τα ανέβασα στο dropbox αλλά για αυτους τους φακέλους δεν έχει επιλογή export to sd card. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά μου; Ευχαριστώ! Σε αυτο που εχει τα αρχεια ενεργοποιεισ το tethering αφου εχεις αγκαταστησει αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mdW5reWZyZXNoLnNhbWJhIl0. συνδεεις το αλλο κινιτο και με το ES File Explorer μπενεις στην sd του πρωτου και περνεις τα αρχεια Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παιδες τι εγινε με το Music Junk πεθανε? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Επειδη δεν καταλαβαινω μπορει καποιος να μου πει ... Η πληρωμενη εφαρμογη Rom Manager απο την free εκδοση της θα μου προσφερει κατι παραπανω εφοσον θελω μονο cloworkmod ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Επειδη δεν καταλαβαινω μπορει καποιος να μου πει ... Η πληρωμενη εφαρμογη Rom Manager απο την free εκδοση της θα μου προσφερει κατι παραπανω εφοσον θελω μονο cloworkmod ? Όχι..τίποτα παραπάνω. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 παιδια κανενα προγραμμα για λιγες μερες να το κατεβασω δωρεαν και να μην χρεωνομαι οσο ειμαι στην πλοηγηση https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImhyLm1pcmVvLmRwIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Παιδες τι εγινε με το Music Junk πεθανε? Υπάρχει ενημερωμένη έκδοση στο play. Πριν λίγες μέρες είχα κατεβάσει από το play την έκδοση 4.1.9 και παίζει κανονικά , ενώ η ενημερωμένη έκδοση 4.2 όχι. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited March 20, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Υπάρχει ενημερωμένη έκδοση στο play. Πριν λίγες μέρες είχα κατεβάσει από το play την έκδοση 4.1.9 και παίζει κανονικά , ενώ η ενημερωμένη έκδοση 4.2 όχι. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Να'σαι καλα, απο αφηρημαδα δεν μου πηγε το μυαλο για update, ωραια η νεα εκδοση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Το βράδυ θα δω τελικά πιο θα δουλεψει καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Έχει sale το Documents To Go από ~10,5e στα 3,79ε.. Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι ευκαιρία. Θα ισχύει μέχρι 24 του μήνα. Εγώ περίμενα να πέσει πως και πως αλλά έχει βελτιωθεί και το Kingsoft αλλά σκέφτομαι να το τσιμπήσω.. Είναι πάντως πολύ καλή τιμή..:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Να ρωτήσω κάτι? Μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση απο το facebook απο το τηλέφωνο οπως κάνουμε απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Να ρωτήσω κάτι? Μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση απο το facebook απο το τηλέφωνο οπως κάνουμε απο το pc? υπαρχει αυτη η εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wapmx.telephony.banter&hl=en δεν ξερω αν σε καλύψει σ'αυτο που ζητας Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παίδες θέλω μια πολύ καλή εφαρμογή για emails λογαριασμούς μου,τo maildroid προσωπικά δε μου αρέσει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παίδες θέλω μια πολύ καλή εφαρμογή για emails λογαριασμούς μου,τo maildroid προσωπικά δε μου αρέσει Τσεκαρε αυτο εδω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παίδες θέλω μια πολύ καλή εφαρμογή για emails λογαριασμούς μου,τo maildroid προσωπικά δε μου αρέσει Εμένα μόνο το MailDroid και το Kaiten Mail μου δούλεψαν όπως θα ήθελα. Τώρα έχω το 1ο που για μένα είναι πάρα πολύ καλό αν εξαιρέσεις το άθλιο εικονίδιο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Κι εγώ το k-9 θα προτείνω. Το πιο γρήγορο από όσα δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Κι εγώ το k-9 θα προτείνω. Το πιο γρήγορο από όσα δοκίμασα. Ετσι νομιζα κι εγω μεχρι που δοκιμασα το kaiten mail...και το k9 εφαγε σουτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα με το gps μου. Κατ αρχήν έχω το galaxy s ii και εχω εγκαταστήσει τρία προγράμματα πλοήγησης (Navigon,Ndrive,Igo). Αύτο που είναι το περίεργο είναι ότι όταν βάζω μια διεύθηνση π.χ στο κέντρο της Αθήνας Θησέως 11 για παράδειγμα αντί να με βγάλει στο προορισμό που θέλω μου βγάζει δεν ξέρω και γω πόσους οδούς στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας με αυτο το όνομα και τον αριθμό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω άκρη.Στη λίστα που μου βγάζει υπάρχει και η οδός που θέλω αλλλα δεν μου φαίνεται λογικό συγκρινόμενα μέ άλλες εφαρμογές και συσκευες gps ότι δουλεύει σωστα. Όποιος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω ας βοηθήσει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καποιο προγραμμα που ενω ακους μουσικη σου δειχνει και τους στιχους?Δοκιμασα το musixmatch αλλα δε με βολευει ο ενσωματωμενος player που εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts