elteo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYXJwcm9jLmRhdGEuZW5hYmxlciJd αυτό νομίζω σου κάνει απλό data enabler είναι, :blink: το είχα παλαιότερα. Edited January 6, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εχει κανεις χρησιμοποιησει αυτο το patch απο τους xda για βελτιωση του gps; Πως κανουμε την εγκατασταση; Απλα περναμε τους φακελους στην καρτα sd και μετα το τρεχουμε (με το astro πχ); http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287935 Αργει το τηλεφωνο σου να βρει στιγμα? με σκετο gps ανοιγεις ή με A-gps? Το neo ή το neo v εχεις? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης που να σου δειχνει τον δρομο(που ακριβως εισαι) και τους αριθμους των οδων χωρις να κανεις πλοηγηση? απλα να το ανοιγεις και να σου δειχνει απο μονο του ενω οδηγας ολα αυτα.. απο οτι ειδα το μονο που το κανει ειναι το sygic...εκτος αν μου διαφευγει κατι.. Το κάνει το iGO, σου γράφει κάτω, την οδό και δεξιά και αριστερά των αριθμό που περνάς..! http://s1.directupload.net/images/120106/3zpcpe5n.png Edited January 6, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δοκιμάζω από χτες το don't panic try and buy σαν δεύτερό μετά το igo.εντάξει καλό φαίνεται στα έχει όλα έτοιμα το μονο πού με χαλάει είναι τα γραφικά. Όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος και αγοράσω χάρτη κάθε χρόνο θα πληρώνω η είναι για πάντα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αργει το τηλεφωνο σου να βρει στιγμα? με σκετο gps ανοιγεις ή με A-gps? Το neo ή το neo v εχεις? Δεν αργει ιδιαιτερα. Ανοιγω μονο με gps. Εχω το neo V. Κατεβαζω τωρα το Android SDK Manager. Εχω χαθει/μπερδευτει καπως. Πως μπορω να περασω τα 2 αρχεια toy patch στη μνημη του τηλεφωνου μεσω usb; Μονο την καρτα sd βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αυτό νομίζω ζήτησε. Data off - data on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το κάνει το iGO, σου γράφει κάτω, την οδό και δεξιά και αριστερά των αριθμό που περνάς..! Όχι by default αλλά με το κατάλληλο skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για κοίτα καλύτερα.... Γιατί κι εγώ αυτό που του πρότεινα κάνει τα ίδια με το δικό σου αλλά αυτός θέλει: Εγώ θέλω να έχω τις ρυθμίσεις στο GSM Μόνο και το πακέτο δεδομένων off και να πατάω το widget και να μου ενεργοποιεί το πακέτο δεδομένων και να μεταβαίνει από gsm σε 3g. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 απο που κατεβαζουμε skin? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Σήμερα κατέβασα μια εφαρμογή για καιρό από το samsung apps, που δείχνει πολλές πληροφορίες. Λέγεται weather station world και παίρνει τις πληροφορίες από την μετεωρολογική υπηρεσία της Νορβηγίας. Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν αργει ιδιαιτερα. Ανοιγω μονο με gps. Εχω το neo V. Κατεβαζω τωρα το Android SDK Manager. Εχω χαθει/μπερδευτει καπως. Πως μπορω να περασω τα 2 αρχεια toy patch στη μνημη του τηλεφωνου μεσω usb; Μονο την καρτα sd βλεπει. Αποψη μου ειναι οτι αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα μην σκας για να τα βαλεις.... Το νεο v το εχει η αδελφη μου, της κατεβασα απο το μαρκετ το gps test και την πρωτη φορα που το ανοιξα με σκετο gps βρηκε στιγμα απο 10 δορυφορους σε ~15-20 δευτερολεπτα και με a-gps βρηκε στιγμα σε ~3δευτερολεπτα. Το ideos x5 που εχω εγω στο gps test δεν εχω δει ποτε 10 δορυφορους, οκ το θεμα δεν ειναι ποσους βλεπει αλλα ποσο γρηγορα κλειδωνει και για το λογο αυτο κανω χρηση a-gps(αφου εχω data) και βρισκω στιγμα με 140-150 χιλιομετρα στο αμαξι σε ~3-5 δευτερολεπτα. Αν θες κατεβασε gps test απο το market και καθε φορα να ανοιγεις αυτο πρωτα και οταν βρισκεις στιγμα ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης που εχεις. Υ.Γ. δεν πιστευω να εχεις το ndrive....? οπου το εχω δοκιμασει αργει - αργει - αργει να βρει στιγμα.... :cry: και ο κενσορας του ηταν παντα αρκετα πισω σε σχεση με τη θεση μου.... Το ειχε δωρακι η wind με το ideos και το εβγαλα για να μην το βλεπω καθολου, επιανε και τζαμπα χωρο.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αποψη μου ειναι οτι αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα μην σκας για να τα βαλεις.... Το νεο v το εχει η αδελφη μου, της κατεβασα απο το μαρκετ το gps test και την πρωτη φορα που το ανοιξα με σκετο gps βρηκε στιγμα απο 10 δορυφορους σε ~15-20 δευτερολεπτα και με a-gps βρηκε στιγμα σε ~3δευτερολεπτα. Το ideos x5 που εχω εγω στο gps test δεν εχω δει ποτε 10 δορυφορους, οκ το θεμα δεν ειναι ποσους βλεπει αλλα ποσο γρηγορα κλειδωνει και για το λογο αυτο κανω χρηση a-gps(αφου εχω data) και βρισκω στιγμα με 140-150 χιλιομετρα στο αμαξι σε ~3-5 δευτερολεπτα. Αν θες κατεβασε gps test απο το market και καθε φορα να ανοιγεις αυτο πρωτα και οταν βρισκεις στιγμα ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης που εχεις. Υ.Γ. δεν πιστευω να εχεις το ndrive....? οπου το εχω δοκιμασει αργει - αργει - αργει να βρει στιγμα.... :cry: και ο κενσορας του ηταν παντα αρκετα πισω σε σχεση με τη θεση μου.... Το ειχε δωρακι η wind με το ideos και το εβγαλα για να μην το βλεπω καθολου, επιανε και τζαμπα χωρο.... Μια από τα ίδια για το ndrive..!!! και δώρα το είχα με το X8 της γυναίκας μου..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αποψη μου ειναι οτι αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα μην σκας για να τα βαλεις.... Το νεο v το εχει η αδελφη μου, της κατεβασα απο το μαρκετ το gps test και την πρωτη φορα που το ανοιξα με σκετο gps βρηκε στιγμα απο 10 δορυφορους σε ~15-20 δευτερολεπτα και με a-gps βρηκε στιγμα σε ~3δευτερολεπτα. Το ideos x5 που εχω εγω στο gps test δεν εχω δει ποτε 10 δορυφορους, οκ το θεμα δεν ειναι ποσους βλεπει αλλα ποσο γρηγορα κλειδωνει και για το λογο αυτο κανω χρηση a-gps(αφου εχω data) και βρισκω στιγμα με 140-150 χιλιομετρα στο αμαξι σε ~3-5 δευτερολεπτα. Αν θες κατεβασε gps test απο το market και καθε φορα να ανοιγεις αυτο πρωτα και οταν βρισκεις στιγμα ανοιγεις το προγραμμα πλοηγησης που εχεις. Υ.Γ. δεν πιστευω να εχεις το ndrive....? οπου το εχω δοκιμασει αργει - αργει - αργει να βρει στιγμα.... :cry: και ο κενσορας του ηταν παντα αρκετα πισω σε σχεση με τη θεση μου.... Το ειχε δωρακι η wind με το ideos και το εβγαλα για να μην το βλεπω καθολου, επιανε και τζαμπα χωρο.... Σε ευχαριστω. Δεν εχω το Ν-Drive. Θα την αφησω την ολη διαδικασία. Ειναι πολύπλοκη και φοβαμαι μην τα κανω θάλασσα. Θα δοκιμάσω το app που μου πρότεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλησπέρα να ρωτήσω πια εφαρμογή μου προτείνεται για facebook που να είναι η πιο πλήρης και να έχει και συνομιλία??? και μια για twitter γιατί η ενσωματωμένη το LG optimus 2x έχει έλλειψης Για facebook πιο καλή από την official δεν έχει...και έχει και chat . Για Twitter χρησιμοποιώ το twicca μήνες και πιστεύω είναι ο καλύτερος Twitter client για android Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 απο που κατεβαζουμε skin? Θα βρεις στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για facebook πιο καλή από την official δεν έχει...και έχει και chat . Για Twitter χρησιμοποιώ το twicca μήνες και πιστεύω είναι ο καλύτερος Twitter client για android Και η Official μια χαρά είναι για το twitter Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλησπέρα να ρωτήσω πια εφαρμογή μου προτείνεται για facebook που να είναι η πιο πλήρης και να έχει και συνομιλία??? και μια για twitter γιατί η ενσωματωμένη το LG optimus 2x έχει έλλειψης Για facebook προτείνω την μανίσια εφαρμογή για twitter ...Tweetcaster, απλά υπέροχο! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Και η Official μια χαρά είναι για το twitter Δοκίμασε.το twicca πίστεψε με δεν θα ξαναπάς στην official..απλή.smooth,με ένα κάρο features και πολύ πιο γρήγορη στο refresh νέων tweet Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για facebook χρησιμοποιώ το fbtouch. Πιο γρήγορο και ελαφρύ από το official. Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 σας ευχαριστώ πολύ όλους σας τα έβαλα όλα όσα μου είπατε τώρα δεν ξέρω αλλα το twicca δεν ξέρω δεν μου πολύ άρεσε βασικά με χάλαγε που δεν enfanize τις φωτογραφίες τον προφίλ τους enfanize για λίγο και μετά όταν κατέβαινα πιο κάτω χανόντουσαν και έτσι έβαλα την επίσημη και για το facebook την επίσημη έβαλα μου άρεσε που είχε και το timeline xaxaxa Είναι η πρώτη φιόρα που δουλεύω android και το ψάχνω ακόμα έχετε να μου προτείνεται καμια καλή εφαρμογή??? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλίνη τις ανοικτές εφαρμογές που τρέχουν γιατί δεν βλέπω κουμπάκι exit στις εφαρμογές?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δοκιμάζω από χτες το don't panic try and buy σαν δεύτερό μετά το igo.εντάξει καλό φαίνεται στα έχει όλα έτοιμα το μονο πού με χαλάει είναι τα γραφικά. Όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος και αγοράσω χάρτη κάθε χρόνο θα πληρώνω η είναι για πάντα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Αν θες να το αγοράσεις , όχι market ή Forthnet , αλλά από το shop της Geointelligence . Δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών , και μπορείς να το εγκαταστήσεις σε 5 διαφορετικές συσκευές , αλλά να έχουν κοινό Google λογαριασμό . Οι χάρτες είναι οι πλέον ενημερωμένοι (από εβδομάδα θα πάρουμε τους 2011.09) και οι φωνητικές οδηγίες είναι μακράν οι πιό σωστές και ξεκάθαρες . Η Geointelligence είναι στη διαδικασία να προσαρμώσει το Shareloc στο λογισμικό και τότε ο ανταγωνισμός θα βλέπει το Dont Panic με κυάλια . 'Αποψή μου βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αν θες να το αγοράσεις , όχι market ή Forthnet , αλλά από το shop της Geointelligence . Δωρεάν όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών , και μπορείς να το εγκαταστήσεις σε 5 διαφορετικές συσκευές , αλλά να έχουν κοινό Google λογαριασμό . Οι χάρτες είναι οι πλέον ενημερωμένοι (από εβδομάδα θα πάρουμε τους 2011.09) και οι φωνητικές οδηγίες είναι μακράν οι πιό σωστές και ξεκάθαρες . Η Geointelligence είναι στη διαδικασία να προσαρμώσει το Shareloc στο λογισμικό και τότε ο ανταγωνισμός θα βλέπει το Dont Panic με κυάλια . 'Αποψή μου βέβαια :)για δωσε το σαιτ τους... οταν ληξει η δοκιμαστικη περιοδος θα μου δωσουν καποιο κωδικο η πρεπει να απεγκαταστησω την δοκιμαστικη εκδοση που εχω τωρα και μετα να ξανακατεβασω την full version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 λεξικό ξενόγλωσσο offline δωρεάν ή επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα παίδες, Χρόνια Πολλά!! 2 εφαρμογούλες στα γρήγορα (έχουν ξαναειπωθεί σίγουρα).. Για διαχείριση email? K-9 mail? Το Google Mail που υπάρχει ήδη είναι καλό, να το χρησιμοποιώ? Επίσης, για ηχογράφηση? Thanks!! Έχουμε καμιά απάντηση? Επίσης, viber, Tango δίνουμε άφοβα κινητό τηλέφωνο ε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 για δωσε το σαιτ τους... οταν ληξει η δοκιμαστικη περιοδος θα μου δωσουν καποιο κωδικο η πρεπει να απεγκαταστησω την δοκιμαστικη εκδοση που εχω τωρα και μετα να ξανακατεβασω την full version? Γράψε Geointelligence στο Google και θα σε πάει .............. Θα πρέπει να απεγκαταστήσεις τη δοκιμαστική . Θα δηλώσεις κάποιο username και κωδικό και e-mail και θα σου στείλουν με e-mail , ένα κωδικό προϊόντος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts