eltsele Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 smtp αν μου βρείς που βάζεις θα σου στείλω donate :lol: Προσπαθώ καιρό να βάλω το εταιρικό μου email είτε με po3 είτε με imap αλλα δεν μου δίνει πουθενα να συμπληρωσω εξερχόμενη smtp και λογικά στην επόμενη οθόνή μου λέει οτι δεν μπορεί να συνδεθέι. :lol: Το sII που βλέπω στο avatar έχεις;; Έχει δική του εφαρμογή η τη default του Android; Για να ξέρω αν μπορώ να το δω. Υποψιάζομαι ότι πάει να κάνει auto setup και γι αυτό δε σε αφήνει να βάλεις smtp. Έχεις τσεκάρει ούριο δεν έχει επιλογή για χειροκίνητη ρύθμιση; Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 γεια σας παιδια,εχω και εγω ενα προβλημα αν μπορει να βοηθησει καποιος.εχω την 8.4.3.179971 Thin 1.7.με σκιν Mariupol 3.3.3.ενω στο τεστ λεει τις καμερες η αριαδνη,στην πλοηγηση δεν αναφερει οδους και ωρα αφιξης.(ττς εχω το TTS-svox-ell-f7-odytsak-v1.0243 και audio 3.3.3).η συσκευη ειναι htc wildfire.τι εχω κανει λαθος,ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 παιδια ψαχνω εναν contact caller ο οποιος να κανει το εξης (το εχουν τα Galaxy SII και Galaxy Note): εισαι στις επαφες και οταν συρεις το δαχτυλο προς τα δεξια σε μια επαφη κανει κληση, οταν το συρεις προς τα αριστερα στελνει sms. Ξερετε καμια? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 παιδια ψαχνω εναν contact caller ο οποιος να κανει το εξης (το εχουν τα Galaxy SII και Galaxy Note): εισαι στις επαφες και οταν συρεις το δαχτυλο προς τα δεξια σε μια επαφη κανει κληση, οταν το συρεις προς τα αριστερα στελνει sms. Ξερετε καμια? exDialer 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή ES File Explorer? Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:(. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή ES File Explorer? Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:(. δοκιμασες να κανεις εκκαθαριση προσωρινης μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 δοκιμασες να κανεις εκκαθαριση προσωρινης μνημης? Ναι φιλε μου εκανα αλλα τιποτα, επισης με titanium εκανα εκαθαριση δεδομενων και απεγκατασταση και μετα εγκατασταση απο το market και παλι τιποτα, μονο με σαμπουαν δεν το ελουσα.... Νομιζω το επαθε απο την τελευταια ενημερωση και μετα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Υπάρχει Calculator το οποίο να λειτουργεί όπως το επιτραπέζιο όσον αναφορά το % ? Έχω κάνει εγκατάσταση αρκετά αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιο. Υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή ES File Explorer? Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:(. Βγηκε update σημερα, ισως να λυνει το πρόβλημα σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Υπαρχει εφαρμογη αναλογη με το liveview του symbian? ανοιγεις την καμερα του κινητου και οπου στοχευει σου δινει πληροφοριες για κτηρια αποστασεις μουσεια σημεια ενδιαφεροντος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Υπάρχει Calculator το οποίο να λειτουργεί όπως το επιτραπέζιο όσον αναφορά το % ? Έχω κάνει εγκατάσταση αρκετά αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιο. Υπάρχει ? https://market.android.com/details?id=uk.co.nickfines.RealCalc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLm5pY2tmaW5lcy5SZWFsQ2FsYyJd για τσεκαρε... εμενα με κανει αυτο που θελω στο % Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Υπαρχει εφαρμογη αναλογη με το liveview του symbian? ανοιγεις την καμερα του κινητου και οπου στοχευει σου δινει πληροφοριες για κτηρια αποστασεις μουσεια σημεια ενδιαφεροντος κλπ. Δες αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321783 και αυτη https://market.android.com/details?id=com.openbuildings.buildings&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vcGVuYnVpbGRpbmdzLmJ1aWxkaW5ncyJd @ kill_noob θα το δω μετα γιατι δεν εχω μαζι μου το τηλεφωνο.... και εχθες update εκανε και την επαθε. Ευχαριστω. Edit έφτιαξε o es! Edited December 19, 2011 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) ILMETEO Το πιο αξιόπιστο! Πιθανόν, αλλά ταυτόχρονα ελλιπέστατο σε περιοχές. Αναγνωρίζω ότι ίσως δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καιρού που να είναι πλήρες και τα ταυτόχρονα αξιόπιστο για τον Ελλαδικό χώρο και το meteo μπορεί να έχει τα κακά του αλλά είναι full σε περιοχές της Ελλάδας και προσωπικά το θεωρώ ίσως το πιο αξιόπιστο. Edited December 19, 2011 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Αν απεγκαταστήσω την stock εφαρμογή των μηνυμάτων και κρατήσω μόνο το GoSMS, μπορεί να γίνει κάτι κακό; γιατί κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο, μου έρχονται όλα τα μηνύματα που πήρα ή έστειλα μαζεμένα στην stock εφαρμογή. Edit: Να την "παγώσω" για αρχή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν απεγκαταστήσω την stock εφαρμογή των μηνυμάτων και κρατήσω μόνο το GoSMS, μπορεί να γίνει κάτι κακό; γιατί κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο, μου έρχονται όλα τα μηνύματα που πήρα ή έστειλα μαζεμένα στην stock εφαρμογή. Edit: Να την "παγώσω" για αρχή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Αυτό είναι το ορθότερο, δεν ενδείκνυται να αφαιρούμε βασικές εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σε μένα πάντως το Go SMS παίζει άψογα στο sgs2. Εχουν απενεργοποιηθει τα notifications της stock εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δες αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321783 και αυτη https://market.android.com/details?id=com.openbuildings.buildings&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vcGVuYnVpbGRpbmdzLmJ1aWxkaW5ncyJd ! η Sharelock ζηταει κωδικο να σου στειλουν αφου στειλω εγω ονομα χρηστη και μειλ. ποια ζηταει? ονομα χρηστη και μειλ του gmail? η καποιου αλλου μειλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Ποια αρχεια μπορω να σβησω απο το sygic,πχ γλωσσες (εκτος Αγγλικα και Ελληνικα) Πιανουνε πολυ χωρο απο οτι βλεπω 600MB! Edited December 19, 2011 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Αυτό είναι το ορθότερο, δεν ενδείκνυται να αφαιρούμε βασικές εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων. Μετά απο reboot, μου έρχονται όσα sms είχα παραλάβει πριν λίγο με το GoSMS, είτε είναι για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα κειμένου. Τελικά δεν πείραξα την εφαρμογή αλλά απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις μέσα απο το μενού των μηνυμάτων της stock εφαρμογής. Νόμιζα πως το είχα κάνει. Edited December 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 η Sharelock ζηταει κωδικο να σου στειλουν αφου στειλω εγω ονομα χρηστη και μειλ. ποια ζηταει? ονομα χρηστη και μειλ του gmail? η καποιου αλλου μειλ? Δεν ξέρω να σου πω φίλε, ρώτησε σε εκείνο το τοπικ να σου πει, η ρώτησε στη σελίδα τους. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ενας φιλος μου μου εδειξε μια εφαρμογη που εχει στο iphone ,εχει ολους τους φιλους του που εχουν iphone και μολις πατησει πανω σε καποια επαφη του δειχνει στον χαρτη που ειναι.Υπαρχει παρομοια για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ενας φιλος μου μου εδειξε μια εφαρμογη που εχει στο iphone ,εχει ολους τους φιλους του που εχουν iphone και μολις πατησει πανω σε καποια επαφη του δειχνει στον χαρτη που ειναι.Υπαρχει παρομοια για android; Λογικά σου έδειξε αυτή. Άλλη αντίστοιχη είναι το latitude. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 H "παρόμοια" με το market εφαρμογή περιλαμβάνει σπασμένο λογισμικό και συνεπώς τα links αφαιρέθηκαν, μιας και απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο myphone ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 H "παρόμοια" με το market εφαρμογή περιλαμβάνει σπασμένο λογισμικό και συνεπώς τα links αφαιρέθηκαν, μιας και απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο myphone ;) Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts