Karthan7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Υπαρχει εφαρμογη αναλογη με το liveview του symbian? ανοιγεις την καμερα του κινητου και οπου στοχευει σου δινει πληροφοριες για κτηρια αποστασεις μουσεια σημεια ενδιαφεροντος κλπ. Δες αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321783 και αυτη https://market.android.com/details?id=com.openbuildings.buildings&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vcGVuYnVpbGRpbmdzLmJ1aWxkaW5ncyJd @ kill_noob θα το δω μετα γιατι δεν εχω μαζι μου το τηλεφωνο.... και εχθες update εκανε και την επαθε. Ευχαριστω. Edit έφτιαξε o es! Edited December 19, 2011 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) ILMETEO Το πιο αξιόπιστο! Πιθανόν, αλλά ταυτόχρονα ελλιπέστατο σε περιοχές. Αναγνωρίζω ότι ίσως δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καιρού που να είναι πλήρες και τα ταυτόχρονα αξιόπιστο για τον Ελλαδικό χώρο και το meteo μπορεί να έχει τα κακά του αλλά είναι full σε περιοχές της Ελλάδας και προσωπικά το θεωρώ ίσως το πιο αξιόπιστο. Edited December 19, 2011 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Αν απεγκαταστήσω την stock εφαρμογή των μηνυμάτων και κρατήσω μόνο το GoSMS, μπορεί να γίνει κάτι κακό; γιατί κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο, μου έρχονται όλα τα μηνύματα που πήρα ή έστειλα μαζεμένα στην stock εφαρμογή. Edit: Να την "παγώσω" για αρχή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν απεγκαταστήσω την stock εφαρμογή των μηνυμάτων και κρατήσω μόνο το GoSMS, μπορεί να γίνει κάτι κακό; γιατί κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο, μου έρχονται όλα τα μηνύματα που πήρα ή έστειλα μαζεμένα στην stock εφαρμογή. Edit: Να την "παγώσω" για αρχή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Αυτό είναι το ορθότερο, δεν ενδείκνυται να αφαιρούμε βασικές εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σε μένα πάντως το Go SMS παίζει άψογα στο sgs2. Εχουν απενεργοποιηθει τα notifications της stock εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δες αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321783 και αυτη https://market.android.com/details?id=com.openbuildings.buildings&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vcGVuYnVpbGRpbmdzLmJ1aWxkaW5ncyJd ! η Sharelock ζηταει κωδικο να σου στειλουν αφου στειλω εγω ονομα χρηστη και μειλ. ποια ζηταει? ονομα χρηστη και μειλ του gmail? η καποιου αλλου μειλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Ποια αρχεια μπορω να σβησω απο το sygic,πχ γλωσσες (εκτος Αγγλικα και Ελληνικα) Πιανουνε πολυ χωρο απο οτι βλεπω 600MB! Edited December 19, 2011 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τα notifications της stock εφαρμογής? Αυτό είναι το ορθότερο, δεν ενδείκνυται να αφαιρούμε βασικές εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων. Μετά απο reboot, μου έρχονται όσα sms είχα παραλάβει πριν λίγο με το GoSMS, είτε είναι για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα κειμένου. Τελικά δεν πείραξα την εφαρμογή αλλά απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις μέσα απο το μενού των μηνυμάτων της stock εφαρμογής. Νόμιζα πως το είχα κάνει. Edited December 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 η Sharelock ζηταει κωδικο να σου στειλουν αφου στειλω εγω ονομα χρηστη και μειλ. ποια ζηταει? ονομα χρηστη και μειλ του gmail? η καποιου αλλου μειλ? Δεν ξέρω να σου πω φίλε, ρώτησε σε εκείνο το τοπικ να σου πει, η ρώτησε στη σελίδα τους. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ενας φιλος μου μου εδειξε μια εφαρμογη που εχει στο iphone ,εχει ολους τους φιλους του που εχουν iphone και μολις πατησει πανω σε καποια επαφη του δειχνει στον χαρτη που ειναι.Υπαρχει παρομοια για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ενας φιλος μου μου εδειξε μια εφαρμογη που εχει στο iphone ,εχει ολους τους φιλους του που εχουν iphone και μολις πατησει πανω σε καποια επαφη του δειχνει στον χαρτη που ειναι.Υπαρχει παρομοια για android; Λογικά σου έδειξε αυτή. Άλλη αντίστοιχη είναι το latitude. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 H "παρόμοια" με το market εφαρμογή περιλαμβάνει σπασμένο λογισμικό και συνεπώς τα links αφαιρέθηκαν, μιας και απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο myphone ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 H "παρόμοια" με το market εφαρμογή περιλαμβάνει σπασμένο λογισμικό και συνεπώς τα links αφαιρέθηκαν, μιας και απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο myphone ;) Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση... Τα free υπάρχουν και στο market... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση... Δεν είναι θέμα αυστηρότητας! Μπορεί να σου φαίνεται κάτι απλό, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν νομικά προβλήματα για το site με τη "διακίνηση" τέτοιου υλικού. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τέτοια links! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εγω εξακολουθω να εχω προβληματακια με το gokeyboard. Πρωτον δεν μπορω να αφαιρεσω το t9 το οποιο δεν μου χρειαζεται, κ καθε φορα που παω να γραψω ενα μηνυμα ειναι ενεργοποιημενο η οταν αλλαζω γλωσσα γραφης απο Ελληνικα σε Αγγλικα ξαναενεργοποιητε. Το δευτερο θεμα μου ειναι οτι οταν γραφω μια προταση κ μετα βαλω καποιο σημειο στιξης (ερωτηματικο,θαυμαστικο,τελεια) μετα απο αυτο εμφανιζεται το τελευταιο γραμμα της λεξης πριν απο το σημειο στιξης. Για παραδειγμα (αλλαζω!ω) μετα το σημειο στιξης εμφανιζεται το αντιστοιχο γραμμα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τους χαρτες που δε χρησιμοποιείς. εγώ στο igo κράτησα μόνο της Ελλάδος. αν βγω εξωτερικό θε περάσω τον αντίστοιχο χάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ποιον dialer να βαλω ? Ο Dialer One δεν δουλεψε στο 2χ μου . O exDialer θελει root ... Εχετε κανα αλλον να προτεινετε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ποιον dialer να βαλω ? Ο Dialer One δεν δουλεψε στο 2χ μου . O exDialer θελει root ... Εχετε κανα αλλον να προτεινετε ? Ποιος είπε οτι ο exdialer θέλει root. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ποιον dialer να βαλω ? Ο Dialer One δεν δουλεψε στο 2χ μου . O exDialer θελει root ... Εχετε κανα αλλον να προτεινετε ? O exDialer δεν θέλει root. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια το Pandora radio πως θα το εγκαταστησω?μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Ποιος είπε οτι ο exdialer θέλει root. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk O exDialer δεν θέλει root. Ναι , δεν θελει μεν αλλα θελει γιατι αλλιως δεν φευγει η ειδοποιηση απο οτι λεει στην περιγραφη της εφαρμογης :) Τον εβαλα αλλα λεει 0 επαφες ... τι θελει ? Edited December 19, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ναι , δεν θελει μεν αλλα θελει γιατι αλλιως δεν φευγει η ειδοποιηση απο οτι λεει στην περιγραφη της εφαρμογης :) Τον εβαλα αλλα λεει 0 επαφες ... τι θελει ? Κανονικά τίποτα! Τι 0 επαφές?! Δεν βλέπεις τίποτα μέσα από τον dialer?! Κάνε κανένα reboot, είναι περίεργο. Για το Notidication, το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις να ανοίγει τις αναπάντητες με τον default για να φεύγει η ειδοποίηση και να κάνεις τα υπόλοιπα με τον ex. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ποια αρχεια μπορω να σβησω απο το sygic,πχ γλωσσες (εκτος Αγγλικα και Ελληνικα) Πιανουνε πολυ χωρο απο οτι βλεπω 600MB! Τις γλώσσες αν τις σβήσεις θα τις ξανακατεβάσει. Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορείς να σβήσεις αυτές που είναι μετά τα Ελληνικά, αλλά δεν το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts