nikolasn80 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια εφαρμογη για soft reset και lock screen Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Το swype γιατί δεν έχει Ελληνικά..? κατέβασα και Ανατολική & δυτική Ευρώπη και δεν έχει Ελληνικά στης γλώσσες.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ποιος μπορεί να επαναλάβει μια τελευταία φορά τις ρυθμίσεις του Go SMS για Ελληνικούς χαρακτήρες με μικρά γράμματα και όχι κεφάλαια; Δεν με πειράζει αν μειωθεί o αριθμός των χαρακτήρων σε 60 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια εφαρμογη για soft reset και lock screen Γράφεις σε λάθος μέρος. Ωστόσο για το πρώτο βάλε το quick boot και για το δεύτερο το screen off and lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Δυστυχως οχι,μη σας βαλω στην διαδικασια και γραφει ο καθενας και κουρασω κοσμο. Thanx anyway Αυτό ψάχνεις .....Shareloc https://market.android.com/details?id=com.shareloc.activities Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Το swype γιατί δεν έχει Ελληνικά..? κατέβασα και Ανατολική & δυτική Ευρώπη και δεν έχει Ελληνικά στης γλώσσες.! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Που βλεπω τις εφαρμογες που χω αγορασει ? E ? Tα uρdate στις εφαρμογες γινονται αυτοματα ? Αμα απεγκαταστησω μια που χω αγορασει , μετα μπορω να την ξαναεγκαταστησω χωρις να την ξανααγορασω ? Ποιν θεωρειτε τον καλυτερο file explorer ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) E ? Tα uρdate στις εφαρμογες γινονται αυτοματα ? Αμα απεγκαταστησω μια που χω αγορασει , μετα μπορω να την ξαναεγκαταστησω χωρις να την ξανααγορασω ? Ποιν θεωρειτε τον καλυτερο file explorer ? Ναι φυσικά μπορείς.Στο μάρκετ θα στην εμφανίζει σαν "αγορασμένη" Για file explorer χρησιμοποιώ τον es Για το Go SMS που έγραψα πριν νομίζω πως το βρήκα καταλάθος, έπρεπε να ξετσεκάρω την επιλογή "Υποστήριξη Ελληνικών SMS" η κάτι παρόμοιο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 15, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Το μόνιμο πρόβλημα που είχα στο Sygic με το αργό κλείδωμα σήματος, ενώ στο GPS status κλείδωνε σφαίρα, λύθηκε με το νέο GPS.Conf αρχείο του crypted στο φόρουμ των Xda. Πλέον μέσα σε 10 δευτερα κλειδώνω όπου και αν είμαι και χωρίς 3G ανοιχτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :-) Εχεις λινκ? Και δουλευει και σε desire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 μηπως το spot4u https://market.android.com/details?id=com.nca.Spot4U&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uY2EuU3BvdDRVIl0. Η το athensbook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αυτό ψάχνεις .....Shareloc https://market.android.com/details?id=com.shareloc.activities Την ιδια δουλεια δεν κανει κ το wikitude? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Επειδή το meteo μου φαίνεται κάπως πρόχειρη εφαρμογή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για πρόγνωση καιρού? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Την ιδια δουλεια δεν κανει κ το wikitude? δεν το ξέρω αλλά ίδιο φαίνεται ... Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Επειδή το meteo μου φαίνεται κάπως πρόχειρη εφαρμογή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για πρόγνωση καιρού? :) Poseidon Weather Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μια ερώτηση, o Adw launcher και o adw launcher ex έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους; εννοώ πως o δεύτερος είναι η πληρωμένη έκδοση του πρώτου; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μια ερώτηση, o Adw launcher και o adw launcher ex έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους; εννοώ πως o δεύτερος είναι η πληρωμένη έκδοση του πρώτου; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Έχουν κάποια σχέση. Ο EX έχει περισσότερες επιλογές αλλά είναι επί πληρωμή. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Επειδή το meteo μου φαίνεται κάπως πρόχειρη εφαρμογή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για πρόγνωση καιρού? :) Δεν ξέρω αν είναι πρόχειρη εφαρμογή, πάντως είναι αρκετά αξιόπιστη. Το ίδιο και o Ποσειδών, αν και σαν εφαρμογή είναι ακόμα πιο πρόχειρη. Σε σχέση με κάτι accuweather είναι πολύ καλύτερα για Ελλάδα πάντως. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις μία συντόμευση για τον σελιδοδείκτη του site της ΕΜΥ και να σε πηγαίνει απευθείας στην πρόγνωση. Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 τις προσφορές με 10 λεπτά που τις βρίσκουμε? γιατί δεν έχουν στην αρχική σελίδα του μάρκετ κάποιο λίνκ? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 τις προσφορές με 10 λεπτά που τις βρίσκουμε? γιατί δεν έχουν στην αρχική σελίδα του μάρκετ κάποιο λίνκ? :/ έχει ένα τεράστιο banner που λέει PREMIUM APPS 90% OFF LAST DAY Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 τις προσφορές με 10 λεπτά που τις βρίσκουμε? γιατί δεν έχουν στην αρχική σελίδα του μάρκετ κάποιο λίνκ? :/ https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εχω προβλημα με το ndrive ,ενω κλειδωνει gps και δειχνει την πορεια της διαδρομης,εδω και κατι μερες δεν δινει φωνητικες οδηγιες. και το navigon μου βγαζει error και δεν ξεκιναει καθολου.η συσκευη ειναι desire hd.αυτα συμβαινουν μονο σε εμενα,η υπαρχει γενικοτερα προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Παίδες έβαλα το sygic 11.2.1 αν δεν κάνω λάθος, όχι με πληρωμή και δε μπορώ να βρω πως βάζω αριθμό στις οδούς. έχω τον ελληνικό χάρτη που κατέβασα με το trial.αφού επιλέξω οδό μου λέει πάνω πάνω κανένας αριθμός (1-241) και μετά τους δρόμους με τους οποίους διασταυρώνεται ο δρόμος που ψάχνω... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Παίδες έβαλα το sygic 11.2.1 αν δεν κάνω λάθος, όχι με πληρωμή και δε μπορώ να βρω πως βάζω αριθμό στις οδούς. έχω τον ελληνικό χάρτη που κατέβασα με το trial.αφού επιλέξω οδό μου λέει πάνω πάνω κανένας αριθμός (1-241) και μετά τους δρόμους με τους οποίους διασταυρώνεται ο δρόμος που ψάχνω... Καμιά ιδέα; εκεί που είσαι γύρνα το πληκτρολόγιο σε αριθμούς και γράψε τον αριθμό που θες. Το 1-241 είναι οι διαθέσιμες επιλογές (το πρώτο και το τελευταίο νούμερο), μετά πάτα από το πληκτρολόγιο done (ή ότι γράφει ανάλογα με το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς) και είσαι οκ. Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι? Είχα αγοράσει το sygic πέρυσι και τώρα μου ζητάει να το ξαναγοράσω. Δεν ήξερα πως το license είναι μόνο για ένα χρόνο. Εσείς αυτά που χρησιμοποιείτε για πόσο είναι? Κανένα με μεγαλύτερη διάρκεια υπάρχει? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εκεί που είσαι γύρνα το πληκτρολόγιο σε αριθμούς και γράψε τον αριθμό που θες. Το 1-241 είναι οι διαθέσιμες επιλογές (το πρώτο και το τελευταίο νούμερο), μετά πάτα από το πληκτρολόγιο done (ή ότι γράφει ανάλογα με το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς) και είσαι οκ. Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι? Είχα αγοράσει το sygic πέρυσι και τώρα μου ζητάει να το ξαναγοράσω. Δεν ήξερα πως το license είναι μόνο για ένα χρόνο. Εσείς αυτά που χρησιμοποιείτε για πόσο είναι? Κανένα με μεγαλύτερη διάρκεια υπάρχει? Αδερφέ αυτό προσπαθώ να κάνω... Πχ στην οδό σκύρου στο γαλάτσι μου λέει κανένας 1-61 , γράφω 43 και πατάω done...ε και μου βγάζει πως να πάω στο μέσο η την αρχή της οδού, όχι εκεί που θέλω... Δε παίρνει τα νούμερα με λίγα λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) κανενα προγραμμα για να περνω τα email μου (εκτος απο το gmail) ξερετε? επισης για office ποιο προτεινετε? Edited December 16, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts