Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εφαρμογη για soft reset και lock screen

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Το swype γιατί δεν έχει Ελληνικά..? κατέβασα και Ανατολική & δυτική Ευρώπη και δεν έχει Ελληνικά στης γλώσσες.!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ποιος μπορεί να επαναλάβει μια τελευταία φορά τις ρυθμίσεις του Go SMS για Ελληνικούς χαρακτήρες με μικρά γράμματα και όχι κεφάλαια; Δεν με πειράζει αν μειωθεί o αριθμός των χαρακτήρων σε 60

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

• Administrators
παιδια εφαρμογη για soft reset και lock screen

Γράφεις σε λάθος μέρος. Ωστόσο για το πρώτο βάλε το quick boot και για το δεύτερο το screen off and lock.

Modpic.gif

Δυστυχως οχι,μη σας βαλω στην διαδικασια και γραφει ο καθενας και κουρασω κοσμο.

Thanx anyway

Αυτό ψάχνεις .....Shareloc

https://market.android.com/details?id=com.shareloc.activities

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

• Administrators
Το swype γιατί δεν έχει Ελληνικά..? κατέβασα και Ανατολική & δυτική Ευρώπη και δεν έχει Ελληνικά στης γλώσσες.!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102

Modpic.gif

Που βλεπω τις εφαρμογες που χω αγορασει ?

E ?

Tα uρdate στις εφαρμογες γινονται αυτοματα ?

Αμα απεγκαταστησω μια που χω αγορασει , μετα μπορω να την ξαναεγκαταστησω χωρις να την ξανααγορασω ?

Ποιν θεωρειτε τον καλυτερο file explorer ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

E ?

Tα uρdate στις εφαρμογες γινονται αυτοματα ?

Αμα απεγκαταστησω μια που χω αγορασει , μετα μπορω να την ξαναεγκαταστησω χωρις να την ξανααγορασω ?

Ποιν θεωρειτε τον καλυτερο file explorer ?

Ναι φυσικά μπορείς.Στο μάρκετ θα στην εμφανίζει σαν "αγορασμένη"

Για file explorer χρησιμοποιώ τον es

Για το Go SMS που έγραψα πριν νομίζω πως το βρήκα καταλάθος, έπρεπε να ξετσεκάρω την επιλογή "Υποστήριξη Ελληνικών SMS" η κάτι παρόμοιο.

Edited by cb600f

Το μόνιμο πρόβλημα που είχα στο Sygic με το αργό κλείδωμα σήματος, ενώ στο GPS status κλείδωνε σφαίρα, λύθηκε με το νέο GPS.Conf αρχείο του crypted στο φόρουμ των Xda.

Πλέον μέσα σε 10 δευτερα κλειδώνω όπου και αν είμαι και χωρίς 3G ανοιχτό.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :-)

Εχεις λινκ? Και δουλευει και σε desire?

Αυτό ψάχνεις .....Shareloc

https://market.android.com/details?id=com.shareloc.activities

Την ιδια δουλεια δεν κανει κ το wikitude?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Επειδή το meteo μου φαίνεται κάπως πρόχειρη εφαρμογή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για πρόγνωση καιρού? :)

Την ιδια δουλεια δεν κανει κ το wikitude?

δεν το ξέρω αλλά ίδιο φαίνεται ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Επειδή το meteo μου φαίνεται κάπως πρόχειρη εφαρμογή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για πρόγνωση καιρού? :)

Poseidon Weather

Μια ερώτηση, o Adw launcher και o adw launcher ex έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους; εννοώ πως o δεύτερος είναι η πληρωμένη έκδοση του πρώτου;

Μια ερώτηση, o Adw launcher και o adw launcher ex έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους; εννοώ πως o δεύτερος είναι η πληρωμένη έκδοση του πρώτου;

Έχουν κάποια σχέση. Ο EX έχει περισσότερες επιλογές αλλά είναι επί πληρωμή.

Δεν ξέρω αν είναι πρόχειρη εφαρμογή, πάντως είναι αρκετά αξιόπιστη. Το ίδιο και o Ποσειδών, αν και σαν εφαρμογή είναι ακόμα πιο πρόχειρη. Σε σχέση με κάτι accuweather είναι πολύ καλύτερα για Ελλάδα πάντως. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις μία συντόμευση για τον σελιδοδείκτη του site της ΕΜΥ και να σε πηγαίνει απευθείας στην πρόγνωση.

Sent from my Galaxy S2

τις προσφορές με 10 λεπτά που τις βρίσκουμε? γιατί δεν έχουν στην αρχική σελίδα του μάρκετ κάποιο λίνκ? :/

τις προσφορές με 10 λεπτά που τις βρίσκουμε? γιατί δεν έχουν στην αρχική σελίδα του μάρκετ κάποιο λίνκ? :/

έχει ένα τεράστιο banner που λέει PREMIUM APPS 90% OFF LAST DAY

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion

Modpic.gif

εχω προβλημα με το ndrive ,ενω κλειδωνει gps και δειχνει την πορεια της διαδρομης,εδω και κατι μερες δεν δινει φωνητικες οδηγιες.

και το navigon μου βγαζει error και δεν ξεκιναει καθολου.η συσκευη ειναι desire hd.αυτα συμβαινουν μονο σε εμενα,η υπαρχει γενικοτερα προβλημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες έβαλα το sygic 11.2.1 αν δεν κάνω λάθος, όχι με πληρωμή και δε μπορώ να βρω πως βάζω αριθμό στις οδούς. έχω τον ελληνικό χάρτη που κατέβασα με το trial.αφού επιλέξω οδό μου λέει πάνω πάνω κανένας αριθμός (1-241) και μετά τους δρόμους με τους οποίους διασταυρώνεται ο δρόμος που ψάχνω... Καμιά ιδέα;

Παίδες έβαλα το sygic 11.2.1 αν δεν κάνω λάθος, όχι με πληρωμή και δε μπορώ να βρω πως βάζω αριθμό στις οδούς. έχω τον ελληνικό χάρτη που κατέβασα με το trial.αφού επιλέξω οδό μου λέει πάνω πάνω κανένας αριθμός (1-241) και μετά τους δρόμους με τους οποίους διασταυρώνεται ο δρόμος που ψάχνω... Καμιά ιδέα;

εκεί που είσαι γύρνα το πληκτρολόγιο σε αριθμούς και γράψε τον αριθμό που θες. Το 1-241 είναι οι διαθέσιμες επιλογές (το πρώτο και το τελευταίο νούμερο), μετά πάτα από το πληκτρολόγιο done (ή ότι γράφει ανάλογα με το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς) και είσαι οκ.

Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι?

Είχα αγοράσει το sygic πέρυσι και τώρα μου ζητάει να το ξαναγοράσω. Δεν ήξερα πως το license είναι μόνο για ένα χρόνο. Εσείς αυτά που χρησιμοποιείτε για πόσο είναι? Κανένα με μεγαλύτερη διάρκεια υπάρχει?

Λεωνίδας

εκεί που είσαι γύρνα το πληκτρολόγιο σε αριθμούς και γράψε τον αριθμό που θες. Το 1-241 είναι οι διαθέσιμες επιλογές (το πρώτο και το τελευταίο νούμερο), μετά πάτα από το πληκτρολόγιο done (ή ότι γράφει ανάλογα με το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς) και είσαι οκ.

Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι?

Είχα αγοράσει το sygic πέρυσι και τώρα μου ζητάει να το ξαναγοράσω. Δεν ήξερα πως το license είναι μόνο για ένα χρόνο. Εσείς αυτά που χρησιμοποιείτε για πόσο είναι? Κανένα με μεγαλύτερη διάρκεια υπάρχει?

Αδερφέ αυτό προσπαθώ να κάνω... Πχ στην οδό σκύρου στο γαλάτσι μου λέει κανένας 1-61 , γράφω 43 και πατάω done...ε και μου βγάζει πως να πάω στο μέσο η την αρχή της οδού, όχι εκεί που θέλω... Δε παίρνει τα νούμερα με λίγα λόγια...

κανενα προγραμμα για να περνω τα email μου (εκτος απο το gmail) ξερετε?

επισης για office ποιο προτεινετε?

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση