Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παίδες καλησπέρα,

Ξέρει κανείς γιατί κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα?

Λυπούμαστε

Η εφαρμογή ....όνομα εφαρμογής... (σε εξέλιξη com......game) τερματίστηκε απροσδόκητα.

Δοκιμάστε ξανά

Δοκιμάστε

Αναγκαστικό κλείσιμο Αναφορά.

π.χ zedge, asphalt5, το ελληνικό εορτολόγιο σήμερα μια φορά. και κάποια άλλα παιχνίδια

όλα απο το μάρκετ.

Ευχαριστώ,

Δεν έχει να κάνει με το market, κάτι δεν πάει καλά στη συσκευή σου ίσως από κάτι που έχεις ενδεχομένως πειράξει.

Modpic.gif

παιδες το garmin υπαρχει για anroid?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή κάποιος είχε γράψει ότι δεν πρόλαβε να το αγοράσει πριν μερικές μέρες που ήταν προσφορά πάλι, το soundhound βγήκε πάλι στο μάρκετ προσφορά με μόνο 0,10€ :):):):).

https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Επειδή κάποιος είχε γράψει ότι δεν πρόλαβε να το αγοράσει πριν μερικές μέρες που ήταν προσφορά πάλι, το soundhound βγήκε πάλι στο μάρκετ προσφορά με μόνο 0,10€ :):):):).

γκαντεμιάαα να μην έχω μια προπληρωμένη :/

ας ρωτήσω άλλη μια φορά: κάποιο καλό email widget έχει κάποιος να προτείνει;

Ευχαριστώ!!!!!

Αφού δεν σου απαντάει κανείς, θα σου πρότεινα α) να χρησιμοποιήσεις το search και να ψάξεις για email β) να περιμένεις γ) να χρησιμοποιήσεις το search του Android Market όπου σίγουρα θα βρεις πολλά πράγματα να δοκιμάσεις!

Μεχρι τωρα το καλυτερο στο ειδος του θεωρειται το Droid Wall

Επίσης το avast κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά, μαζί με τις τόσες άλλες που κάνει.

Sent from my Galaxy S2

Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου..

Πως βρίσκουμε όλες τις προσφορές των 0,10 € ; Κάπου γράφτηκε ότι ανανεώνονται καθημερινά.

Πως βρίσκουμε όλες τις προσφορές των 0,10 € ; Κάπου γράφτηκε ότι ανανεώνονται καθημερινά.

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMyMzcyNjA1OTM1NCJd

Γενικά αν πας στην κεντρική σελίδα του market, έχει στα bannerάκια πάνω το 10 billion offers και πατάς, οπότε σε πάει στη σελίδα που πόσταρα πάνω. Ναι, ισχύει ότι ανανεώνονται καθημερινά :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion

To igo υπαρχει Ελληνικο?

Το προγραμμα το εχω....αγγλικα,ο χαρτης με λατινικους χαρακτηρες,οποτε η αφροδιτη τα λεει γραμμα προς γραμμα,ενω ολα τα αλλα τα λεει τελεια.

Επαθα πλακα πσο γρηγορα βρηκε δορυφορους,κατω απo 20 δευτερολεπτα ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ στο κινητο(xperia neo-v) to igo......:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

To igo υπαρχει Ελληνικο?

Το προγραμμα το εχω....αγγλικα,ο χαρτης με λατινικους χαρακτηρες,οποτε η αφροδιτη τα λεει γραμμα προς γραμμα,ενω ολα τα αλλα τα λεει τελεια.

Επαθα πλακα πσο γρηγορα βρηκε δορυφορους,κατω απo 20 δευτερολεπτα ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ στο κινητο(xperia neo-v) to igo......:lol:

εχει τα παντα ολα στα ελληνικα.... κάνε μια βολτα απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

θες και το εχεις στα αγγλικα 'η θες ελληνικα?

igo

ρυθμισεις

τοπικες

γλωσσα προγραμματος: ελληνικα

πληκτρολογιο: ελληνικα.

Sent from my u8800 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα χρησιμοποιώ το dropbox είναι ένα πολύ καλο εργαλείο

αλλά έχω έναν προβληματισμό,Σε έναν φάκελο αλλάζω καθημερινά το περιεχόμενο ,πως θα γίνει να γινεται αυτόματα ο συνχρονισμός της αλλάγής?

διότι μέχρι σήμερα εκανα μια διαδικασία εκνευριστική (delete -->και ξανα update) καθε μέρα ή μερα παρα-μέρα

Η απορία λύθηκε.

η λύση ήταν απλή.

τρέχω τον φάκελο κατευθείαν μέσα από το dropbox folder :)

Edited by skstelios

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Καλημέρα χρησιμοποιώ το dropbox είναι ένα πολύ καλο εργαλείο

αλλά έχω έναν προβληματισμό,Σε έναν φάκελο αλλάζω καθημερινά το περιεχόμενο ,πως θα γίνει να γινεται αυτόματα ο συνχρονισμός της αλλάγής?

διότι μέχρι σήμερα εκανα μια διαδικασία εκνευριστική (delete -->και ξανα update) καθε μέρα ή μερα παρα-μέρα

Αλλάζεις το περιεχόμενο ενός καταλόγου στο PC και δεν συγχρονίζει στο κινητό;

Περίεργο, σε μένα συγχρονίζει μια χαρά...

Δεν δοκιμάζεις το dropsync το οποίο έχει πολύ καλές κριτικές;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδικη απορια.... εκτος απο καποια mb κερδιζω και κατι αλλο αν περασω οσες εφαρμογες μου επιτρεπετε στην sd?

παιδικη απορια.... εκτος απο καποια mb κερδιζω και κατι αλλο αν περασω οσες εφαρμογες μου επιτρεπετε στην sd?

Απλά τα mb που κερδίζεις λειτουργούν προς όφελος της συσκευής σου. Δεν παραφορτωνεται η εσωτερική μνήμη.

.

Asteroshouse.gr ...................

Απλά τα mb που κερδίζεις λειτουργούν προς όφελος της συσκευής σου. Δεν παραφορτωνεται η εσωτερική μνήμη.

thanks :) η καλυτερη εφαρμογη ειναι η App 2 SD η παιζει και κατι καλυτερο? και τελος μπορω να μετακινησω χωρις κανενα προβλημα τις ηδη εγκατεστημενες η φτου και απο την αρχη?

thanks :) η καλυτερη εφαρμογη ειναι η App 2 SD η παιζει και κατι καλυτερο? και τελος μπορω να μετακινησω χωρις κανενα προβλημα τις ηδη εγκατεστημενες η φτου και απο την αρχη?

Η καλύτερη εφαρμογή για τη δουλειά που θέλεις είναι αυτή. Μεταφέρει τις ήδη εγκατεστημένες, χωρίς να χάσεις κανένα δεδομένο.

Όλα παίζουν όπως πριν, ειδικά αν η micro sd κάρτα που φοράς έχει και καλή ταχύτητα read.

Πρόσεξε αν είσαι root, να μη μεταφέρεις εφαρμογές που έχουν widgets, γιατί τα widgets δε θα παίζουν.

Τέλος, προτείνω να μεταφέρεις εφαρμογές που "παίζουν" αυτόνομα (π.χ. παιχνίδια ή office...) και αν μπορείς κράτα στη μνήμη του κινητού σου τις εφαρμογές που "συνεργάζονται" με άλλες (π.χ. adobe flash player, titanium...).

Το παραπάνω θα βοηθήσει τη συσκευή σου να τρέχει σε καλές ταχύτητες.

Η καλύτερη εφαρμογή για τη δουλειά που θέλεις είναι αυτή. Μεταφέρει τις ήδη εγκατεστημένες, χωρίς να χάσεις κανένα δεδομένο.

Όλα παίζουν όπως πριν, ειδικά αν η micro sd κάρτα που φοράς έχει και καλή ταχύτητα read.

Πρόσεξε αν είσαι root, να μη μεταφέρεις εφαρμογές που έχουν widgets, γιατί τα widgets δε θα παίζουν.

Τέλος, προτείνω να μεταφέρεις εφαρμογές που "παίζουν" αυτόνομα (π.χ. παιχνίδια ή office...) και αν μπορείς κράτα στη μνήμη του κινητού σου τις εφαρμογές που "συνεργάζονται" με άλλες (π.χ. adobe flash player, titanium...).

Το παραπάνω θα βοηθήσει τη συσκευή σου να τρέχει σε καλές ταχύτητες.

ευχαριστω για την πληρεστατη απαντηση, αλλα δοκιμασα να μεταφερω τα app και περνω συνεχεια το μηνυμα ΄΄αποτυχια μετακινησης εφαρμογης. ανεπαρκης μνημη''........ κανω κατι λαθος?

Edited by salmador

Μου εκανε ανανεωση ο flash player.δεν ειχε πει η adope οτι θα σταματησει να το βελτιωνει;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου, τσέκαρε από την αρχική οθόνη:

menu - ρυθμίσεις - αποθήκευση. Εδώ σου δίνει στοιχεία για το διαθέσιμο χώρο που έχεις στην sd κάρτα σου.

Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθείς να μεταφέρεις εφαρμογή που δε χωράει στην κάρτα σου.

Οι λύσεις είναι 2:

α) Σβήνεις αρχεία ή απεγκαθιστάς άχρηστες εφαρμογές από την κάρτα σου

β) Αγοράζεις καινούργια μεγαλύτερης χωρητικότητας micro sd.

Εγώ προσωπικά έκανα οικονομίες για 2 μήνες πριν 4 χρόνια και αγόρασα μία 32GB. Έπειτα τη χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα με κάθε νέα μου συσκευή.

Φίλε μου, τσέκαρε από την αρχική οθόνη:

menu - ρυθμίσεις - αποθήκευση. Εδώ σου δίνει στοιχεία για το διαθέσιμο χώρο που έχεις στην sd κάρτα σου.

Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθείς να μεταφέρεις εφαρμογή που δε χωράει στην κάρτα σου.

Οι λύσεις είναι 2:

α) Σβήνεις αρχεία ή απεγκαθιστάς άχρηστες εφαρμογές από την κάρτα σου

β) Αγοράζεις καινούργια μεγαλύτερης χωρητικότητας micro sd.

Εγώ προσωπικά έκανα οικονομίες για 2 μήνες πριν 4 χρόνια και αγόρασα μία 32GB. Έπειτα τη χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα με κάθε νέα μου συσκευή.

κατι δεν παει καλα με την καρτα. δεν την αναγνωριζει οyτε το τηλεφωνο ουτε το pc....:mad: thanks anyway

μα καλά δεν σε φοβίζει η πιθανότητα να παθει τραλαλα η κάρτα μνήνης

εγω πάντως απιμένω στην 8αρα μνήνμη και αν χαλάσει θα στεναχωριέμαι μόνο για το περιεχόμενο της και όχι για το κόστος μιας νέας

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Φίλε μου, την έχω 4 χρόνια και ακόμα τρέχει σαν καινούργια (την έχω τεστάρει σε benchmark).

Βέβαια, φροντίζω να κρατάω ένα back up της κάθε μήνα.

Επίσης, όσον αφορά τα σημαντικά πράγματα που μπορούν να χαθούν με τη δυσλειτουργία της κάρτας, έχει φροντίσει γι αυτό η google.

Όλα τα apps και οι επαφές μου είναι "φορεμένα" στο google account μου.

Συνεπώς, καταλήγω λέγοντας ότι ...ναι... φοβάμαι ότι θα με αφήσει κάποια στιγμή η κάρτα, αλλά δε θα έχω τίποτε σημαντικό να χάσω.

Απλά θα αγοράσω μια καινούργια, θα τhς περάσω το τελευταίο μου back up, και όλα θα είναι όπως πριν. ;)

Edited by yiangoun

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση