Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για να απαντάει αυτόματα το τηλέφωνο όταν δέχεται κλήσεις?

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ζώνη ώρας μιας εφαρμογής, της 3d flip clock & world weather.

Εγκατέστησα την εφαρμογή για να έχω το widget που συνδυάζει ώρα και καιρό αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ η ώρα εμφανίζεται κανονική η ζώνη ώρας της εφαρμογής με αποτέλεσμα να μου εμφανίζει καιρό για τη ζώνη ώρας GMT-5. Έχω ρυθμίσει όμως σωστά τη ζώνη ώρας του κινητού. Σας στέλνω και ένα screenshot.

http://i39.tinypic.com/24et93n.png

βγαλ' το και ξανα βαλ' το, εμενα δειχνει κανονικα.

Το έκανα και δυστυχώς πάλι τα ίδια...

Παιδια ψαχνω για μια εφαρμογη που να κλειδωνει/κρυπτογραφει φακελους (σε στυλ Resco Explorer Winmo).

Δηλαδη εχω στη μνημη εναν φακελο Photos που εχει φωτογραφιες που θελω να κλειδωσω (οκ αυτο γινεται και με .nomedia, αλλα δεν θελω μονο να μην φαινονται στην Gallery αλλα να μην μπορει να τις βρει και καποιος που θα ασχοληθει με τον Root Explorer πχ). Δεν θελω να κλειδωσω τη Gallery.

Επισης εχω εναν φακελο που πεταω αρχεια word/pdf/whatever. Θελω λοιπον να κλειδωσω/κρυπτογραφησω κι αυτον, ουτως ωστε να μην εμφανιζονται τα αρχεια στο Quick Office και τα αναλογα προγραμματα.

Υπαρχει αυτο που ζηταω? :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα μια πολυ καλη εφαρμογη που χρησιμοποιω εδω και 10 μερες ειναι το

Internet Firewall που του οριζεις ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο ειτε μεσω του παροχου, ειτε μεσω του wifi.

Χρειαζετε root.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Παιδια ψαχνω για μια εφαρμογη που να κλειδωνει/κρυπτογραφει φακελους (σε στυλ Resco Explorer Winmo).

Δηλαδη εχω στη μνημη εναν φακελο Photos που εχει φωτογραφιες που θελω να κλειδωσω (οκ αυτο γινεται και με .nomedia, αλλα δεν θελω μονο να μην φαινονται στην Gallery αλλα να μην μπορει να τις βρει και καποιος που θα ασχοληθει με τον Root Explorer πχ). Δεν θελω να κλειδωσω τη Gallery.

Επισης εχω εναν φακελο που πεταω αρχεια word/pdf/whatever. Θελω λοιπον να κλειδωσω/κρυπτογραφησω κι αυτον, ουτως ωστε να μην εμφανιζονται τα αρχεια στο Quick Office και τα αναλογα προγραμματα.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το Crypto(Mr. Paroli), ,δηλ. το 1ο αποτέλεσμα που θα πάρεις κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη crypto, δείχνει να κάνει αυτό που ζητάς. Και η 1η related εφαρμογή (SuperVault). Sorry που δεν έχω πρόχειρο link.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα μια πολυ καλη εφαρμογη που χρησιμοποιω εδω και 10 μερες ειναι το

Internet Firewall που του οριζεις ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο ειτε μεσω του παροχου, ειτε μεσω του wifi.

Χρειαζετε root.

Μεχρι τωρα το καλυτερο στο ειδος του θεωρειται το Droid Wall

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Βρε παιδιά τι παίζει με το ShARreLoc . Γιατί όταν πας να γράψεις τα στοιχεία που ζητάει γιά εγγραφή κλείνει η εφαρμογή ?

Solved ..............

Χρειάζεται να κάνει ένα πρώτο FIX to GPS .

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το Crypto(Mr. Paroli), ,δηλ. το 1ο αποτέλεσμα που θα πάρεις κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη crypto, δείχνει να κάνει αυτό που ζητάς. Και η 1η related εφαρμογή (SuperVault). Sorry που δεν έχω πρόχειρο link.

Eχαριστω πολυ :)

Τα βρηκα, θα τα δοκιμασω το βραδυ και θα ποσταρω εντυπωσεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδια το καλυτερο προγραμμα gps? χρησιμοποιω το navigon και ειμαι ευχαριστημενος
Innovation distinguishes between a leader and a follower.

Για τις κάμερες εγκατέστησε τον φάκελο audio από εδώ και επέλεξε Greek Female

[ATTACH]22929[/ATTACH] [ATTACH]22930[/ATTACH]

Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις την SVOX Greek/Ελληνικά Ariadne v3.0 και να χρησιμοποιήσεις τους TTS ήχους.

Και αν θέλεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ εικονίδια για POI ΕΔΩ

Thanks once more but ,

Στην προσομοίωση καμιά φωνητική προειδοποίηση γιά κάμερες σταθερές ή φορητά ραντάρ , παρόλο που τα εικονίδια παρουσιάζονται . Στο Test είναι ΟΚ .

Ασε που κάθε τόσο βγαίνει οθόνη νύχτας στα καλά καθούμενα αλλά επανέρχεται μετά από λίγο οθόνη ημέρας.

Τα εικονίδια που θα πρέπει να τα βάλω ?

FYG : Galaxy Ace 320x480 - iGo myway 2009 (8.4.3.179971) - Skin mariupol v3.3.3.111126

παιδια το καλυτερο προγραμμα gps? χρησιμοποιω το navigon και ειμαι ευχαριστημενος

Δεν υπάρχει "το καλύτερο". Υπάρχει "το καλύτερο για σένα" :lol:. Και ο μόνος τρόπος να το βρεις είναι να δοκιμάσεις πολλά. Εφόσον ευχαριστημένος με το Navigon δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις και πολύ. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις κανένα ακόμα θα σου πρότεινα το NDrive που χρησιμοποιώ εγώ.

Δοκίμασε το Hide it Pro. Και να ξέρεις ότι το εικονίδιο που θα εμφανιστεί και το όνομα της εφαρμογής όπως θα φαίνεται στα apps δεν είναι λάθος ;)

Παίδες καλησπέρα,

Ξέρει κανείς γιατί κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα?

Λυπούμαστε

Η εφαρμογή ....όνομα εφαρμογής... (σε εξέλιξη com......game) τερματίστηκε απροσδόκητα.

Δοκιμάστε ξανά

Δοκιμάστε

Αναγκαστικό κλείσιμο Αναφορά.

π.χ zedge, asphalt5, το ελληνικό εορτολόγιο σήμερα μια φορά. και κάποια άλλα παιχνίδια

όλα απο το μάρκετ.

Ευχαριστώ,

• Administrators

Αν διαβάσεις στο παρόν forum αλλά και εδώ θα πάρεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Modpic.gif

• Administrators
Παίδες καλησπέρα,

Ξέρει κανείς γιατί κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα?

Λυπούμαστε

Η εφαρμογή ....όνομα εφαρμογής... (σε εξέλιξη com......game) τερματίστηκε απροσδόκητα.

Δοκιμάστε ξανά

Δοκιμάστε

Αναγκαστικό κλείσιμο Αναφορά.

π.χ zedge, asphalt5, το ελληνικό εορτολόγιο σήμερα μια φορά. και κάποια άλλα παιχνίδια

όλα απο το μάρκετ.

Ευχαριστώ,

Δεν έχει να κάνει με το market, κάτι δεν πάει καλά στη συσκευή σου ίσως από κάτι που έχεις ενδεχομένως πειράξει.

Modpic.gif

παιδες το garmin υπαρχει για anroid?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Επειδή κάποιος είχε γράψει ότι δεν πρόλαβε να το αγοράσει πριν μερικές μέρες που ήταν προσφορά πάλι, το soundhound βγήκε πάλι στο μάρκετ προσφορά με μόνο 0,10€ :):):):).

https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Επειδή κάποιος είχε γράψει ότι δεν πρόλαβε να το αγοράσει πριν μερικές μέρες που ήταν προσφορά πάλι, το soundhound βγήκε πάλι στο μάρκετ προσφορά με μόνο 0,10€ :):):):).

γκαντεμιάαα να μην έχω μια προπληρωμένη :/

ας ρωτήσω άλλη μια φορά: κάποιο καλό email widget έχει κάποιος να προτείνει;

Ευχαριστώ!!!!!

Αφού δεν σου απαντάει κανείς, θα σου πρότεινα α) να χρησιμοποιήσεις το search και να ψάξεις για email β) να περιμένεις γ) να χρησιμοποιήσεις το search του Android Market όπου σίγουρα θα βρεις πολλά πράγματα να δοκιμάσεις!

Μεχρι τωρα το καλυτερο στο ειδος του θεωρειται το Droid Wall

Επίσης το avast κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά, μαζί με τις τόσες άλλες που κάνει.

Sent from my Galaxy S2

Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου..

Πως βρίσκουμε όλες τις προσφορές των 0,10 € ; Κάπου γράφτηκε ότι ανανεώνονται καθημερινά.

Πως βρίσκουμε όλες τις προσφορές των 0,10 € ; Κάπου γράφτηκε ότι ανανεώνονται καθημερινά.

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMyMzcyNjA1OTM1NCJd

Γενικά αν πας στην κεντρική σελίδα του market, έχει στα bannerάκια πάνω το 10 billion offers και πατάς, οπότε σε πάει στη σελίδα που πόσταρα πάνω. Ναι, ισχύει ότι ανανεώνονται καθημερινά :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση