Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ειναι το google+; Μήπως κάτι σαν το dropbox;

Όχι, καμία σχέση. Είναι o client για το social network της google, αντίστοιχο του Facebook.

Oneplus 6 8/128

μια ερωτηση...

ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ.

μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note

και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση...

Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

μια ερωτηση...

Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει.

Λεωνίδας

βγήκαν και άλλα anti-virus για κινητά

https://market.android.com/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&feature=apps_movers_shakers

https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.security&feature=apps_movers_shakers

αξίζει κάποιος να βάλει κάποιο? η φορτώνει πολύ το κινητό?

μωρε εγώ 'εχω antivirus(Antivirus Free) αλλά το θεωρώ λίιιγο 'αχρηστο... και όσο παν βγάζουν και άλλα!

τι να πω! διαφορα δεν εχω δει καμια πριν και μετα την εγκαταστασή του

Και εγώ το avg έχω. Σύμφωνα με το battery mix κάτι τρώει ειδικά όταν παίζω με το market και κατεβάζω. Αλλά οχι και φοβερά πράγματα. Για τη χρησιμότητα του υπάρχουν αμφιβολίες αλλά ας υπάρχει μπας και χρειαστεί.

το igo π.χ. λειτουργει χωρις ιντερνετ στο κινητο ?

Όλα τα προγράμματα που συζητάμε εδώ πάιζουν χωρίς ίντερνετ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μια ερωτηση...

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει.

Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει.

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά...

τελικα αλλαξα γλωσσα στο τηλ απο ελληνικα σε αγγλικα και κατεβαζει κανονικα τα paid.

thanks @jkalimer.

πριν δεν μπορουσα να κατεβασω ουτε με 10λεπτα ουτε αυτες που εχουνε παραπανω και ολα αυτα

μολις πηρα το note πριν με αλλες συσκευες ολα κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ολους τους φιλους που εχουν προβλημα με το 2 step verification ( το νεο τροπο επαληθευσης της google) το παρακατω βιντεο θα σας δειξει τι πρεπει να κανετε , ειναι πολυ ευκολο

εγκατεστησα τον AWD launcher . πως μπορω να ξαναβαλω τον launcher του τηλεφωνου χωρις να διαγραψω τον AD?

ΥΓ. τον πηρα 12 λεπτα αλλα χρεωθηκα και αλλο 1 Ε γιατι αυτο?

εγκατεστησα τον AWD launcher . πως μπορω να ξαναβαλω τον launcher του τηλεφωνου χωρις να διαγραψω τον AD?

Πας στις ρυθμισεις-εφαρμογες και βρισκεις την εφαρμογη adw.μπαινεις και σβηνεις τις τις προεπιλογες. (εκκαθαριση προεπιλογων)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks STEGRA1000 . Τι διαφορετικό έχουν οι φωνές που συνιστάς ? Χρησιμοποιούν άλλη βελτιωμένη φρασεολογία στις

οδηγίες ? Που τις βρίσκω ?

Οι φωνές αυτές είναι ο Zeus και η Venera διορθωμένες από τον odytsak για να λένε μόνο τα απαραίτητα. Θα τις βρεις . εδώ

Το iGO θέλει ειδικό skin που δεν έχει βγει ακόμα.

Το iGO τρέχει τέλεια με της παρακάτω αναλύσεις και συνεργάζεται τέλεια με το παρακάτω skin

http://s7.directupload.net/images/111209/vo6lq8fl.png

http://s7.directupload.net/images/111209/sqo8pdao.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οι φωνές αυτές είναι ο Zeus και η Venera διορθωμένες από τον odytsak για να λένε μόνο τα απαραίτητα. Θα τις βρεις . εδώ

Ευχαριστώ STEGRA1000 , μιά χαρά χωρίς παύσεις και τραλαλά . Ευχαριστίες και στον Odytsak .

Αν δεν γίνομαι κουραστικός , από φορητά ραντάρ τι γίνεται ?

Θα ηθεμα μονο λιγα περισσοτερα pois στις διαδρομες, αλλα νομιζω οτι θα προστεθουν αργότερα...

Δεν το εψαξα, αλλα δεν νομιζω να "βγαζει" περισσοτερα σημεια στη πλοηγηση προς το παρον...

Η αναβάθμιση 2011.09 που θα κυκλοφορήσει μάλλον έχει περισσότερα .

Αν με τα "σημεία" που θες να βγάζει εννοείς κάμερες , βγάζει μιά χαρά και σε ειδοποιεί στα 1200 μέτρα και ακουστικά με τρία έντονα μπιπ .

Κάνε μιά demo διαδρομή , Αττικη οδό ας πούμε , κα θα το διαπιστώσεις

Ευχαριστώ STEGRA1000 , μιά χαρά χωρίς παύσεις και τραλαλά . Ευχαριστίες και στον Odytsak .

Αν δεν γίνομαι κουραστικός , από φορητά ραντάρ τι γίνεται ?

Η αναβάθμιση 2011.09 που θα κυκλοφορήσει μάλλον έχει περισσότερα .

Αν με τα "σημεία" που θες να βγάζει εννοείς κάμερες , βγάζει μιά χαρά και σε ειδοποιεί στα 1200 μέτρα και ακουστικά με τρία έντονα μπιπ .

Κάνε μιά demo διαδρομή , Αττικη οδό ας πούμε , κα θα το διαπιστώσεις

Νομίζω σε demo διαδρομή ΔΕΝ μπορείς να ακούς της κάμερες, μόνο σε Real Time..!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Νομίζω σε demo διαδρομή ΔΕΝ μπορείς να ακούς της κάμερες, μόνο σε Real Time..!!;)

Στο Don't Panic όπως ανέφερα σε Demo mode στα 1200 μέτρα σε προειδοποιεί με τρια έντονα μπιπ και δείχνει και την κάμερα . ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

Για τις σταθερές κάμερες μιλάμε . Για φορητά ραντάρ ούτε φωνή ούτε ακρόαση . ΑΡΝΗΤΙΚΟ :(

Στο iGO8 , Demo mode δείχνει και τις σταθερές και τα φορητά ραντάρ με κάποιο ακαταλαβίστικο εικονίδιο , αλλά δεν έχει φωνητική προειδοποίηση .

Δεν έχω γνώμη γιά real time πλοήγηση , δεν το έχω δοκιμάσει .

Τα είπα παραπάνω και δεν μπορώ να ακυρώσω τούτο το ποστ .

Edited by athanaso77
Σε παρακαλώ να αποφέυγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.

Έχετε παρατηρήσει ότι από τότε που έγινε η αναβάθμιση στο tapatalk, εκτός ότι σε πετάει έξω πολλές φορές, δε πάει και σωστά είτε στην ώρα είτε στην ημερομηνία των καταχωρίσεων-δημοσιεύσεων?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Και σε εμένα το ίδιο. Χτές με δε άφηνε να αγοράσω απο το κινητό, αλλά απο το pc ήταν εντάξει. Σήμερα ούτε απο το pc δουλεύει. Γύρισα τη γλώσσα στα αγγλικά και κατέβηκε κανονικά.

Τα έχει παίξει το market πάλι...

Νομίζω με το home switcher

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Παιδιά, ψάχνοντας για το Don't panic στο ίντερνετ ειδα οτι υπάρχει το Mireo Don't Panic και το Ginius Driver Don't Panic. Ποια η διαφορά;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση