Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση: το don't panic μονο σε 3D ειναι ή εχει και 2D? και αν εχει πως το αλλαζω? εψαχνα και δεν το βρηκα....:mad:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ερωτηση: το don't panic μονο σε 3D ειναι ή εχει και 2D? και αν εχει πως το αλλαζω? εψαχνα και δεν το βρηκα....:mad:

αριστερα στην μεση στον χαρτη εχει ενα αστερι αγγιξε με το δαχτυλο και θα σου βγαλει τεσερα εικονιδια το ενα λεει 2D Η 3D αγγιζεις και αλαζεις απο 2D σε 3D η αντιστροφως ...:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

ακριβως ετσι αυτο εχω το μενου το αλαζεις πως θες να δειχνει εσυ εχεις το μενου μαρκαρiσμενο του AMIGO menu style απο οτι καταλαβαινω εαν πας ρυθμησεις>skin setting>system και μαρκαρεις εκει που λεει Cursor menu το τετραγωνακι θα δεις και το δικο σου μενου θα γεινει σαν του mariodj .... οσο για την προσομοιωση που λες ανετα πολυ ανετα ....

Τώρα αρχίζει και με τρώει η περιέργεια ........ Πατώντας Μενου/'Αλλα μπαίνω στις ρυθμίσεις . Εκεί δεν υπάρχει πουθενά skin settings

επομένως καταλήγω ότι , ή δεν έχω την σωστή version (συνημμένο) , ή αυτή που έχω είναι ελλειπής

Στην GeoIntelligence υπάρχει Ελληνικό Manual γιά κατέβασμα .

Θανάση έχεις pm

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τώρα αρχίζει και με τρώει η περιέργεια ........ Πατώντας Μενου/'Αλλα μπαίνω στις ρυθμίσεις . Εκεί δεν υπάρχει πουθενά skin settings

επομένως καταλήγω ότι , ή δεν έχω την σωστή version (συνημμένο) , ή αυτή που έχω είναι ελλειπής

εχεις διαφορετικο skin φιλε μου ετσι εξηγειται η ασυμβατοτητα με τα δικα μας ...και δεν μπορεις να δεις αυτα που σου λεμε γιαυτο ... το δικο μου ειναι skin mariupul v3.3.3

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Προφανώς δεν έχεις το skin luboz skin mariupol v3

http://s1.directupload.net/images/111204/x7fzgnu8.png http://s1.directupload.net/images/111204/37axdbpu.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Προφανώς δεν έχεις το skin luboz skin mariupol v3

ακριβως αυτο εχω και εγω το ιδιο .σωστος δεν ηξερα πως να ανεβασω foto να την δει ο φιλος .. πως την ανεβαζεις ?? δηλαδει μεσα απο το μενου του igo δειχνει αυτο στην οθωνη το επιλεγεις για ανεβασμα στο post μεσω tapatalk??? φιλε mariodj?? :O γιατι δεν ξερω ... θα βγουμε και of topic τωρα ...:O

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνων από παράθεση

Ρε παιδια, στον adwlauncher, πως μπορω να ορισω στο desktop η μπαρα να εχει ενα εικονιδιο και για τα applications? Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, δεν εχω προσβαση ευκολα και συγκεντρωτικα, στη λιστα με τα εγκατεστημενα applications!

Εχει μια μπαρα με 3 εικονιδια, στο πρωτο εχει το τηλεφωνακι για κλησεις, και τα αλλα 2 εχει το γνωστο 'αστερι'-favorites, τα οποια δεν τα θελω καν.

Και προσβαση στα applications δεν εχω.

Εχω φαει ολα τα μενου και τις επιλογες του launcher και δεν βρισκω πως γινεται.

Πως να βγαλω εικονιδιο για ολα τα applications?

Ρε παιδια, στον adwlauncher, πως μπορω να ορισω στο desktop η μπαρα να εχει ενα εικονιδιο και για τα applications? Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, δεν εχω προσβαση ευκολα και συγκεντρωτικα, στη λιστα με τα εγκατεστημενα applications!

Εχει μια μπαρα με 3 εικονιδια, στο πρωτο εχει το τηλεφωνακι για κλησεις, και τα αλλα 2 εχει το γνωστο 'αστερι'-favorites, τα οποια δεν τα θελω καν.

Και προσβαση στα applications δεν εχω.

Εχω φαει ολα τα μενου και τις επιλογες του launcher και δεν βρισκω πως γινεται.

Πως να βγαλω εικονιδιο για ολα τα applications?

long press στο αστέρι --->pick your activity--->launcher actions---> άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών

αν κατάλαβα καλά αυτό ζητούσες?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

γεια σας!!! στο ψητο λοιπον επειδη πηρα το χ10μινι τωρα και απλα θελω να του βαλω ενα gps τζαμπα χωρις ιντερνετ...

υπαρχει καποια λυση??

γιατι πηρα το thread απ την αρχη και επειδη ειναι παλιο ειπα να ρωτησω... αααα εχω βαλει το sygic...

και που ειναι αυτα τα <μαγαζακια>?? σωστε με συναδελφοι androειδη!!!!:lol::lol:

long press στο αστέρι --->pick your activity--->launcher actions---> άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών

αν κατάλαβα καλά αυτό ζητούσες?

Πατω παρατεταμενα στο αστερι, και μου βγαζει μηνυμα 'no application defined yet, drop something here!'.

Δεν βγαζει της επιλογη που αναφερεις.

νομίζω αυτό το βγάζει όταν απλά πατάς το <<αστερι>>

εναλλακτικά κάνε long press στο home screen --->launcher actions--->άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών

αλλά έτσι βάζεις στην αρχική οθόνη ένα εικονίδιο

που πιθανότατα του κάνεις drop , το σέρνεις στο αστερι

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

νομίζω αυτό το βγάζει όταν απλά πατάς το <<αστερι>>

εναλλακτικά κάνε long press στο home screen --->launcher actions--->άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών

αλλά έτσι βάζεις στην αρχική οθόνη ένα εικονίδιο

που πιθανότατα του κάνεις drop , το σέρνεις στο αστερι

ok, εχεις δικιο, το εβγαλα στην επιφανει το 'συρταρι'! κατι ειναι κι αυτο!

drop δεν με αφηνει να το κανω πανω σε αστερι.

Πάρτο από την οθόνη και πήγαινέ το και κράτα το πατημένο πάνω στο αστέρι.Αλλάζει το χρώμα του αστεριού σε πιο έντονο και τότε αφήνεις το χέρι σου και θα μείνει εκεί η συντόμευση

γεια σας!!! στο ψητο λοιπον επειδη πηρα το χ10μινι τωρα και απλα θελω να του βαλω ενα gps τζαμπα χωρις ιντερνετ...

υπαρχει καποια λυση??

γιατι πηρα το thread απ την αρχη και επειδη ειναι παλιο ειπα να ρωτησω... αααα εχω βαλει το sygic...

και που ειναι αυτα τα <μαγαζακια>?? σωστε με συναδελφοι androειδη!!!!:lol::lol:

:)Απαγορεύετε η διακίνηση παράνομου λογισμικού στο παρών foroum..!!;););)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μαλλον δεν μπορω να συρω τιποτε στο αστερακι, επειδη εμφανιζεται η μπαρα με το trash can.

χμμμ ναι άλλαξε θέση του trash can βάλε τον πάνω και τότε θα τα καταφέρεις να σύρεις ότι θέλεις στο αστεράκι

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

χμμμ ναι άλλαξε θέση του trash can βάλε τον πάνω και τότε θα τα καταφέρεις να σύρεις ότι θέλεις στο αστεράκι

Εχω ξεχασει. Το trash can απο που το αλλαζω?

Εχω ξεχασει. Το trash can απο που το αλλαζω?

ρυθμίσεις -->ADWLAuncher---?ρυθμίσεις UI----trash can position

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

κοιτα στην βοηθεια του ή και στο site και θα πάρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

ρε παιδια δεν υπαρχει εφαρμογη να ανοιγει το πισι μεσω του κινητου;

Ειχα κατεβασει μια αλλα δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια δεν υπαρχει εφαρμογη να ανοιγει το πισι μεσω του κινητου;

Ειχα κατεβασει μια αλλα δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει...

Όταν λες να ανοίγει?! Να είναι ανοιχτό το pc και να βλέπεις την οθόνη του στο κινητό ή εννοείς να κάνεις turn on από shut down?!:blink:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όταν λες να ανοίγει?! Να είναι ανοιχτό το pc και να βλέπεις την οθόνη του στο κινητό ή εννοείς να κάνεις turn on από shut down?!:blink:

Το δευτερο φυσικα!! :)

Μεσω wifi δινει εντολη το rooter να ανοιξει το πισι..ή καπως ετσι τελος παντων.

ξερεις ποσο θα ελυνε τα χερια;φαντασου να μπαινω σπιτι ή να βλεπω μπαλα στον καναπε και να πρεπει να ανοιξω το πισι..

Ή οταν ξυπνας το πρωι και χουζουρευεις..:p

Εντιτ!το βρηκα!

www.addictivetips.com/mobile/turn-on-your-pc-with-android-device-via-wifi-network-wowlan/

Μπορει να το δοκιμασει καποιος!!;;

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση