Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλησπερα.υπαρχει τροπος να ορισω καποιον δυνατο ηχο στα μυνηματα γιατι με τους εργοστασιακους δεν τα ακουω καθολου.

Βάλε ένα mp3 της επιλογής σου καλής ποιότητας όμως και επέλεξε το σαν ήχο κλήσης.

Modpic.gif

Βάλε ένα mp3 της επιλογής σου καλής ποιότητας όμως και επέλεξε το σαν ήχο κλήσης.

ευχαριστω αλλα με ενδιαφερει σαν ηχο μυνηματος να το ορισω υπαρχει τροπος? Εχω βαλει το missed call reminder αλλα εκτος απο την δονηση δεν μου δουλευει ουτε ο ηχος ουτε το led που αναφερει και τα εχω ενεργοποιημενα αν δεν κανω κατι λαθος.

Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

• Administrators
ευχαριστω αλλα με ενδιαφερει σαν ηχο μυνηματος να το ορισω υπαρχει τροπος?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3303194#post3303194

Modpic.gif

Το εβαλα χωρις κανενα προβλημα και ειναι ωραιο με καινουργιες πληροφοριες αλλα μου φαινεται να ειναι πιο αργο απο το παλιο και να κατεβαζει πιο αργα απο το παλιο market.

Κάποιο καλό Market Enabler?

http://goo.gl/3fglv

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• Administrators
Το εβαλα χωρις κανενα προβλημα και ειναι ωραιο με καινουργιες πληροφοριες αλλα μου φαινεται να ειναι πιο αργο απο το παλιο και να κατεβαζει πιο αργα απο το παλιο market.

Είναι λίγο πιο αργό γιατί είναι λίγο πιο "βαρύ".

Modpic.gif

Είναι λίγο πιο αργό γιατί είναι λίγο πιο "βαρύ".

Λογικο να ειναι πιο βαρυ αλλα στο Sensation δεν θα επρεπε να φαινεται οσο βαρυ και να ειναι.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

εχω το Galaxy Note αγορασμένο από το expansys, χρειάζεται να βάλω Market Enabler? Βλέπω κανονικά τις paid εφαρμογές.

κάτι ακόμη: πήγα να περάσω το ME σε ένα Hauwaii X5 ενός φίλου και δεν έτρεξε. Εγκατάσταση έγινε, αλλά δεν τρέχει, βγάζει "We Have a Problem". Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά δε το δέχεται?

εχω το Galaxy Note αγορασμένο από το expansys, χρειάζεται να βάλω Market Enabler? Βλέπω κανονικά τις paid εφαρμογές.

κάτι ακόμη: πήγα να περάσω το ME σε ένα Hauwaii X5 ενός φίλου και δεν έτρεξε. Εγκατάσταση έγινε, αλλά δεν τρέχει, βγάζει "We Have a Problem". Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά δε το δέχεται?

Για να λειτουργήσει το market enabler πρέπει να είσαι rooted. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Τις paid εφαρμογές πλέον τις βλέπουμε οπότε ο μόνος λόγος για να βάλεις το market enabler είναι για να εγκαταστήσεις εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες για τη χώρα μας. Δυστυχώς η μαμά google κάποιες εφαρμογές (όπως το google+) δεν τις κάνει διαθέσιμες για Ελλάδα.

Δεν έχει σημασία από που πήρες το τηλέφωνο. Αυτό αναγνωρίζει που βρίσκεσαι από τις ρυθμίσεις του provider σου (vodafone, cosmote κλπ). Το market enabler ουσιαστικά "προσποιείται" ρυθμίσεις εξωτερικού (πχ αμερικής) ώστε να ξεγελάσει το market και να κατεβάσεις ότι θες. Γιαυτό και χρειάζεται root.

Λεωνίδας

Πωπω μπαχαλο τα εκανα....εχω το xperia x8 και θελω ενα GPS χωρις να θελει internet..

H ρομ ειναι η GINGERDX V19.1 εβαλα καποια στιγμη το sygic αλλα δεν καταλαβα τι παιζοτανε μιας και το ειχα μια ωρα ανοιχτο να βλεπει ουρανο και τιποτα...

Μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω...???:cry::cry::cry:

Κατέβασε την εφαρμογή GPS test και πες μας αν δουλεύει με δορυφόρους

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιο widget καιρου προτεινετε που να μην εχει κακια συνηθεια να ρουφαει τη μπαταρια;

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπερα.

Ειχα ρωτησει και παλιοτερα για call blocker και τελικα κατεληξα για λιγο στο easy hangup. Αλλα δυστηχως μετα την τελευταια αναβαθμιση ουτε αυτος δουλευει σωστα :(

Δοκιμασα και διαφορες free ή trial εκδοσεις αλλα δεν με καλυψε καμια.

Ξαναρωταω λοιπον, μηπως καποιος εχει βρει κατι ... υπαρχει καποιος καλος/δοκιμασμενος free ή paid που να μπλοκαρει συγκεκριμενους αριθμους και αγνωστους (απορρητους εννοω) αριθμους?

Μονο αυτο...υπηρεσιες για sms δεν με νοιαζουν.

SE Xperia Mini Pro, Android 2.3.4

Mr Number.

Σε εμενα (ALCATEL ot908) δουλευει πολυ σωστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει εφαρμογή ή κάποιο αρχείο που δείχνει ποια προγράμματα από το market δεν διατίθενται στην Χώρα μας??

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Αν είναι να το κάνεις σε συχνή βάση τα 30ΜΒ δεν θα σου φτάσουν.

Μιλάω για κάθε 2-3 μέρες για να βλέπω τα δρομολόγια όταν επιστρέφω σπίτι.

υπάρχει εφαρμογή ή κάποιο αρχείο που δείχνει ποια προγράμματα από το market δεν διατίθενται στην Χώρα μας??

το καταλαβαίνεις απο το μήνυμα ''Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας .....''.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Edited by salmador

• Administrators
το καταλαβαίνεις απο το μήνυμα ''Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας .....''.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Όχι, αυτό είναι άλλο πράγμα. Σου λέει αν είναι συμβατή μια εφαρμογή με τη συγκεκριμένη συσκευή που θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις.

Αν δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, δεν τη βλέπεις καν.

Modpic.gif

Εγω που εβαλα το navigon ετσι βρηκα την λυση και ειπα να το φτιαξω και σε βιντεακι στο utube.Πρεπει αφου κανεις denied απο το προγραμμα να κανεις restart το κινητο απο το προγραμμα και οχι απο την συσκευη.

καλησπερα παιδια εκανα και γω τα παντα απο το βιντεο αλλα δεν βγηκε ακρη μου βγαζει το μηνυμα αυτο με το ιντερνετ βασικα οταν κανω reboot απο την εφαρμογη δεν κλεινει το κιν ειναι λογικο???παταω ναι και παραμενει ετσι βγαινω απο την εφαρμογη ξαναμπαινω και βλεπω οτι το εχει disable to com.android.vending tou CHECK LICENCE αυτο παλι με το titanium δεν το πολυκαταλαβα που ειπατε εχετε καποια προταση???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Για ρίξτε μια ματιά σε αυτήν εδώ την εφαρμογή : https://market.android.com/details?id=com.box.android&rdid=com.box.android&rdot=1

Box for Android gives you 5 GB FREE to:

* Upload, access and view content on your Android phone or tablet

* Download files for offline access

* File caching for faster access to key content

* SSO for simple login process

* Easily share files and folders with links

* Find files fast with built-in search

* Save files you create in other Android apps to your Box account

* Upgrade to Box Business to collaborate with shared workspaces and sync files to your PC for offline access.

Για ρίξτε μια ματιά σε αυτήν εδώ την εφαρμογή : https://market.android.com/details?id=com.box.android&rdid=com.box.android&rdot=1

Box for Android gives you 5 GB FREE to:

* Upload, access and view content on your Android phone or tablet

* Download files for offline access

* File caching for faster access to key content

* SSO for simple login process

* Easily share files and folders with links

* Find files fast with built-in search

* Save files you create in other Android apps to your Box account

* Upgrade to Box Business to collaborate with shared workspaces and sync files to your PC for offline access.

Δεν κατάλαβα να σου δίνει κάτι παραπάνω από το dropbox ή άλλες παραλλαγές του...

Λεωνίδας

καλησπερα παιδια εκανα και γω τα παντα απο το βιντεο αλλα δεν βγηκε ακρη μου βγαζει το μηνυμα αυτο με το ιντερνετ βασικα οταν κανω reboot απο την εφαρμογη δεν κλεινει το κιν ειναι λογικο???παταω ναι και παραμενει ετσι βγαινω απο την εφαρμογη ξαναμπαινω και βλεπω οτι το εχει disable to com.android.vending tou CHECK LICENCE αυτο παλι με το titanium δεν το πολυκαταλαβα που ειπατε εχετε καποια προταση???????

φιλε μου με το permision και εγω δεν βρηκα λυση.βασικα πρεπει να εισαι root και να περασεις το titanium backup για να κανεις παγωμα (οπως λεει στην εφαρμογη) το android market.σε μενα ετσι δουλεψε μια χαρα

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

φιλε μου με το permision και εγω δεν βρηκα λυση.βασικα πρεπει να εισαι root και να περασεις το titanium backup για να κανεις παγωμα (οπως λεει στην εφαρμογη) το android market.σε μενα ετσι δουλεψε μια χαρα

ειμαι root αλλα πως παγωνω το market ???απο το titanium???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς και πιο εύκολα με το anttek app manager.

παω και κανω freeze το μαρκετ με αυτη την εφαρμογη?????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση