Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγουρα εχει ρωτηθει πολλες φορες, αλλα εγω θελω να το ρωτησω σε αλλη βαση: θελω εφαρμογη καιρου, με καλη και ακριβειας ευρωπαϊκή καλυψη κυριως (πχ. δεν ξερω ποσο ακριβειας ειναι το αμερικανικο accuweather), και πανω απο ολα, να ειναι προγραμμα που ελαφρυ και διχως πολλες απαιτησεις.

Οταν πρωτοπηρα το κινητο, ετυχε να δοκιμασω καποιες εφαρμογες καιρου, αλλες με μετριας αξιοπιστιας μετρησεις, και αλλες βαριες και δυσχρηστες.

Θελω μια εφαρμογη ελαφρια(δηλαδη διχως πολλα γραφικα και απαιτησεις), με καλη καλυψη σε ευρωπαϊκες πολεις και αξιοπιστη.

Αν ειναι να βλεπω 'γραφικουλια', animations, να 'σερνεται' το τηλεφωνο οταν την ανοιγω, να μην μπορει να εγκατασταθει στην sd card, να δινει ασχετες θερμοκρασιες και προβλεψεις και να μου καρφωνει με το ετσι θελω widgets και αλλα στο desktop, δεν θελω.

Κατι μινιμαλ, αξιοπιστο, με καλη ευρωπαϊκη καλυψη.

Αφου τα ειπα ολα αυτα, εχετε να προτεινετε κατι?

Ακομη δοκιμαζω εφαρμογες καιρου!

Καθε μια με τις ιδιοτροπιες της. Πολλές επίλογες μεν, αλλα καποια μικρη, minimal, αξιοπιστη, υπαρχει;

Κατι 'weather channel', 'weatherbug' κλπ, δεν με αφησαν ικανοποιημενο.

Υπαρχει τροπος στο sygic aura να κανω export ολες τις παραμετροποιησεις που του εχω κανει (και favorites κλπ), ωστε σε ενδεχομενη αναβαθμιση του προγραμματος, ή επανεγκατασταση, να μην χρειαζεται να τα περάσω όλα απο την αρχη; Αν δεν υπαρχει τροπος για export, μηπως φυλασσονται σε καποιο συγκεκριμενο φακελο στην sd, ωστε να παρω χειροκινητα αντιγραφα των αρχειων, και οταν χρειαστει να μπορω να τα επαναφερω;

Δεν αντεχω 'σεραρισματα' απο την αρχη! Υπαρχει τροπος ειδικα για το προγραμμα gps, ή μονο οτι γινει με καποιο συνολικο backup προγραμματων-ρυθμισεων; Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα 'επιλεκτικης' επαναφορας, πχ. ενος συγκεκριμενου προγραμματος με τις ρυθμισεις του (και οχι ολα μαζι).

Με το τελευταίο market και το market enabler κατεβάζω την ενημέρωση του google maps.

Όταν κάνει εγκατάσταση όμως μου βγάζει μήνυμα οτι το αρχείο δεν είναι υπογεγραμμένο σωστά ή κάτι τέτοιο και δεν ολοκληρώνεται.

Μήπως συμβαίνει κάτι με την εφαρμογή και όχι με την διαδικασία ενημέρωσης;

Ακομη δοκιμαζω εφαρμογες καιρου!

Καθε μια με τις ιδιοτροπιες της. Πολλές επίλογες μεν, αλλα καποια μικρη, minimal, αξιοπιστη, υπαρχει;

Κατι 'weather channel', 'weatherbug' κλπ, δεν με αφησαν ικανοποιημενο.

Εγώ χρησιμοποιώ το Beautiful widgets για τον καιρό. Πολύ ευχαριστημένος...

Δεν αντεχω 'σεραρισματα' απο την αρχη! Υπαρχει τροπος ειδικα για το προγραμμα gps, ή μονο οτι γινει με καποιο συνολικο backup προγραμματων-ρυθμισεων; Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα 'επιλεκτικης' επαναφορας, πχ. ενος συγκεκριμενου προγραμματος με τις ρυθμισεις του (και οχι ολα μαζι).

Από το επίσημο support της Sygic.

Απλά κάνεις copy όλον τον φάκελο Aura και τον κρατάς.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από το επίσημο support της Sygic.

Απλά κάνεις copy όλον τον φάκελο Aura και τον κρατάς.

Σε ευχαριστω πολυ! :):):)

λοιπόν το θέμα που έχω ειναι το εξης.

να καταγράψω μια διαδρομή γινεται με το MyTracks πολυ απλα.

Το θέμα ειναι πως αυτη τη διαδρομή θα την δωσω στο NDrive για παράδειγμα για να την κανει πλοήγηση???

Γενικοτερα ψαχνω ενα τροπο που να κανει πλοήγηση οχι βάση του προορισμου αλλα βάση καποιας σιγκεκριμένης διαδρομής.

οποιος εχει καμια ιδεα καλοδεχούμενη!

Εγώ χρησιμοποιώ το Beautiful widgets για τον καιρό. Πολύ ευχαριστημένος...

Θα προτιμουσα εφαρμογη και οχι widget. Το widget δεν βρισκεται μονιμα καπου στην επιφανεια εργασιας; Αρα θελει σχεδον παντα συνδεση στο ιντερνετ. Εγω θελω μια μικρη εφαρμογη, να την ανοιγοκλεινω οποτε εχω internet.

Το οτι ζητανε ιντερνετ δε σημαινει οτι θα το παιρνουνε αν εσυ θα το εχει απενεργοποιησει.το αφηνεις και οταν θελεις ανοιγεις το νετ και πατας απλα ανανεωση

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καμιά εφαρμογή για έλεγχο υπολοίπου χρόνου/sms/mb για συμβόλαιο της wind??

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Καμιά εφαρμογή για έλεγχο υπολοίπου χρόνου/sms/mb για συμβόλαιο της wind??

Κενό μήνυμα στο 1212 και για data η εφαρμογή wind data counter από το μαρκετ

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer...

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Κενό μήνυμα στο 1212 και για data η εφαρμογή wind data counter από το μαρκετ

Ε εντάξει, υπάρχει και το 1270, εγώ όμως ψάχνω καμιά εφαρμογή που να έχει και widget.

To 1212 πάντως δεν πρέπει να είναι για προγράμματα συμβολαίου.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer...

from THE hd2

Βασικά έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο θέμα των browsers.

Με τον Dolphin δουλεύει κανονικά αλλά όχι πάντα στο 100%.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

λοιπόν το θέμα που έχω ειναι το εξης.

να καταγράψω μια διαδρομή γινεται με το MyTracks πολυ απλα.

Το θέμα ειναι πως αυτη τη διαδρομή θα την δωσω στο NDrive για παράδειγμα για να την κανει πλοήγηση???

Γενικοτερα ψαχνω ενα τροπο που να κανει πλοήγηση οχι βάση του προορισμου αλλα βάση καποιας σιγκεκριμένης διαδρομής.

οποιος εχει καμια ιδεα καλοδεχούμενη!

το μονο που εχω βρει ειναι να φτιαξεις διαδρομη στο pc με googlemaps

και μετα να στειλεις το link στο κινητο

το οποιο ομως θα ανοιξεις απο τον browser οχι απο app

νομιζω οτι μπορεις να σβησεις απο τα ελληνικα και μετα...

μονο χαρτες σβηνω με ασφαλεια. θελω ομως βα σβησω και τα φωνιτικα αλλων γλωσσων

Ε εντάξει, υπάρχει και το 1270, εγώ όμως ψάχνω καμιά εφαρμογή που να έχει και widget.

To 1212 πάντως δεν πρέπει να είναι για προγράμματα συμβολαίου.

Εγώ έχω το large και το 1212 δουλεύει μια χαρά.με τον περιορισμό των δυο μηνυμάτων ανά 24 ωρο βέβαια .

from THE hd2

Ακόμη να φτιάξουν ένα άλλο app για γκολ ιδία δουλειά. Μονό για Android δεν έχουν, καη δικαιολογια τους είναι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν με το security layer, ότι κι αν είναι αυτό...

Sent from my A70S using Tapatalk

Βασικά έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο θέμα των browsers.

Με τον Dolphin δουλεύει κανονικά αλλά όχι πάντα στο 100%.

Τελικά προς ενημέρωση: opera mini: δεν κάνεις δουλειά, dolphin mini: έκανα δουλειά, ευτυχώς αλλά ένιωθα οριακή τη λειτουργία του, δηλαδή δεν τα έπαιρνε "με την πρώτη"...

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Τελικά προς ενημέρωση: opera mini: δεν κάνεις δουλειά, dolphin mini: έκανα δουλειά, ευτυχώς αλλά ένιωθα οριακή τη λειτουργία του, δηλαδή δεν τα έπαιρνε "με την πρώτη"...

from THE hd2

Ο dolphin ειναι ο καλυτερος browser του αντροιντ αλλα και ο πιο βαρυς

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει τροπος, να γινει export μια διαδρομη απο το google maps, σε αρχειο (σε pc), και να γινει import στο προγραμμα πλοηγησης για να την κανει διαδρομη;

from THE hd2

Με opera mini δοκιμασες; Δεν δοκιμαζες και τον opera mobile?

from THE hd2

Φιλε μου θα μπεις με opera mobile. Εγω με αυτον μπαινω και βλεπω τα παντα ολα. Χωρις κολληματα κτλ.

Ακόμη να φτιάξουν ένα άλλο app για γκολ ιδία δουλειά. Μονό για Android δεν έχουν, καη δικαιολογια τους είναι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν με το security layer, ότι κι αν είναι αυτό...

Sent from my A70S using Tapatalk

Μας δουλευουν, η πειραιως πως εφτιαξε εφαρμογη?

Oneplus 6 8/128

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση