karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σιγουρα εχει ρωτηθει πολλες φορες, αλλα εγω θελω να το ρωτησω σε αλλη βαση: θελω εφαρμογη καιρου, με καλη και ακριβειας ευρωπαϊκή καλυψη κυριως (πχ. δεν ξερω ποσο ακριβειας ειναι το αμερικανικο accuweather), και πανω απο ολα, να ειναι προγραμμα που ελαφρυ και διχως πολλες απαιτησεις. Οταν πρωτοπηρα το κινητο, ετυχε να δοκιμασω καποιες εφαρμογες καιρου, αλλες με μετριας αξιοπιστιας μετρησεις, και αλλες βαριες και δυσχρηστες. Θελω μια εφαρμογη ελαφρια(δηλαδη διχως πολλα γραφικα και απαιτησεις), με καλη καλυψη σε ευρωπαϊκες πολεις και αξιοπιστη. Αν ειναι να βλεπω 'γραφικουλια', animations, να 'σερνεται' το τηλεφωνο οταν την ανοιγω, να μην μπορει να εγκατασταθει στην sd card, να δινει ασχετες θερμοκρασιες και προβλεψεις και να μου καρφωνει με το ετσι θελω widgets και αλλα στο desktop, δεν θελω. Κατι μινιμαλ, αξιοπιστο, με καλη ευρωπαϊκη καλυψη. Αφου τα ειπα ολα αυτα, εχετε να προτεινετε κατι? Ακομη δοκιμαζω εφαρμογες καιρου! Καθε μια με τις ιδιοτροπιες της. Πολλές επίλογες μεν, αλλα καποια μικρη, minimal, αξιοπιστη, υπαρχει; Κατι 'weather channel', 'weatherbug' κλπ, δεν με αφησαν ικανοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Υπαρχει τροπος στο sygic aura να κανω export ολες τις παραμετροποιησεις που του εχω κανει (και favorites κλπ), ωστε σε ενδεχομενη αναβαθμιση του προγραμματος, ή επανεγκατασταση, να μην χρειαζεται να τα περάσω όλα απο την αρχη; Αν δεν υπαρχει τροπος για export, μηπως φυλασσονται σε καποιο συγκεκριμενο φακελο στην sd, ωστε να παρω χειροκινητα αντιγραφα των αρχειων, και οταν χρειαστει να μπορω να τα επαναφερω; Δεν αντεχω 'σεραρισματα' απο την αρχη! Υπαρχει τροπος ειδικα για το προγραμμα gps, ή μονο οτι γινει με καποιο συνολικο backup προγραμματων-ρυθμισεων; Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα 'επιλεκτικης' επαναφορας, πχ. ενος συγκεκριμενου προγραμματος με τις ρυθμισεις του (και οχι ολα μαζι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Με το τελευταίο market και το market enabler κατεβάζω την ενημέρωση του google maps. Όταν κάνει εγκατάσταση όμως μου βγάζει μήνυμα οτι το αρχείο δεν είναι υπογεγραμμένο σωστά ή κάτι τέτοιο και δεν ολοκληρώνεται. Μήπως συμβαίνει κάτι με την εφαρμογή και όχι με την διαδικασία ενημέρωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ακομη δοκιμαζω εφαρμογες καιρου! Καθε μια με τις ιδιοτροπιες της. Πολλές επίλογες μεν, αλλα καποια μικρη, minimal, αξιοπιστη, υπαρχει; Κατι 'weather channel', 'weatherbug' κλπ, δεν με αφησαν ικανοποιημενο. Εγώ χρησιμοποιώ το Beautiful widgets για τον καιρό. Πολύ ευχαριστημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δεν αντεχω 'σεραρισματα' απο την αρχη! Υπαρχει τροπος ειδικα για το προγραμμα gps, ή μονο οτι γινει με καποιο συνολικο backup προγραμματων-ρυθμισεων; Αλλα σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω αν υπαρχει δυνατοτητα 'επιλεκτικης' επαναφορας, πχ. ενος συγκεκριμενου προγραμματος με τις ρυθμισεις του (και οχι ολα μαζι). Από το επίσημο support της Sygic. Απλά κάνεις copy όλον τον φάκελο Aura και τον κρατάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Από το επίσημο support της Sygic. Απλά κάνεις copy όλον τον φάκελο Aura και τον κρατάς. Σε ευχαριστω πολυ! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 λοιπόν το θέμα που έχω ειναι το εξης. να καταγράψω μια διαδρομή γινεται με το MyTracks πολυ απλα. Το θέμα ειναι πως αυτη τη διαδρομή θα την δωσω στο NDrive για παράδειγμα για να την κανει πλοήγηση??? Γενικοτερα ψαχνω ενα τροπο που να κανει πλοήγηση οχι βάση του προορισμου αλλα βάση καποιας σιγκεκριμένης διαδρομής. οποιος εχει καμια ιδεα καλοδεχούμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το Beautiful widgets για τον καιρό. Πολύ ευχαριστημένος... Θα προτιμουσα εφαρμογη και οχι widget. Το widget δεν βρισκεται μονιμα καπου στην επιφανεια εργασιας; Αρα θελει σχεδον παντα συνδεση στο ιντερνετ. Εγω θελω μια μικρη εφαρμογη, να την ανοιγοκλεινω οποτε εχω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τσέκαρε και go weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Το οτι ζητανε ιντερνετ δε σημαινει οτι θα το παιρνουνε αν εσυ θα το εχει απενεργοποιησει.το αφηνεις και οταν θελεις ανοιγεις το νετ και πατας απλα ανανεωση Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καμιά εφαρμογή για έλεγχο υπολοίπου χρόνου/sms/mb για συμβόλαιο της wind?? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καμιά εφαρμογή για έλεγχο υπολοίπου χρόνου/sms/mb για συμβόλαιο της wind?? Κενό μήνυμα στο 1212 και για data η εφαρμογή wind data counter από το μαρκετ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κενό μήνυμα στο 1212 και για data η εφαρμογή wind data counter από το μαρκετ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Ε εντάξει, υπάρχει και το 1270, εγώ όμως ψάχνω καμιά εφαρμογή που να έχει και widget. To 1212 πάντως δεν πρέπει να είναι για προγράμματα συμβολαίου. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer... from THE hd2 Βασικά έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο θέμα των browsers. Με τον Dolphin δουλεύει κανονικά αλλά όχι πάντα στο 100%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 λοιπόν το θέμα που έχω ειναι το εξης. να καταγράψω μια διαδρομή γινεται με το MyTracks πολυ απλα. Το θέμα ειναι πως αυτη τη διαδρομή θα την δωσω στο NDrive για παράδειγμα για να την κανει πλοήγηση??? Γενικοτερα ψαχνω ενα τροπο που να κανει πλοήγηση οχι βάση του προορισμου αλλα βάση καποιας σιγκεκριμένης διαδρομής. οποιος εχει καμια ιδεα καλοδεχούμενη! το μονο που εχω βρει ειναι να φτιαξεις διαδρομη στο pc με googlemaps και μετα να στειλεις το link στο κινητο το οποιο ομως θα ανοιξεις απο τον browser οχι απο app νομιζω οτι μπορεις να σβησεις απο τα ελληνικα και μετα... μονο χαρτες σβηνω με ασφαλεια. θελω ομως βα σβησω και τα φωνιτικα αλλων γλωσσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ε εντάξει, υπάρχει και το 1270, εγώ όμως ψάχνω καμιά εφαρμογή που να έχει και widget. To 1212 πάντως δεν πρέπει να είναι για προγράμματα συμβολαίου. Εγώ έχω το large και το 1212 δουλεύει μια χαρά.με τον περιορισμό των δυο μηνυμάτων ανά 24 ωρο βέβαια . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer... from THE hd2 Ακόμη να φτιάξουν ένα άλλο app για γκολ ιδία δουλειά. Μονό για Android δεν έχουν, καη δικαιολογια τους είναι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν με το security layer, ότι κι αν είναι αυτό... Sent from my A70S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδιά έχω στο NDrive το χάρτη 2.18 της NAVTEQ για Ελλάδα. Είναι ο τελευταίος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Βασικά έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο θέμα των browsers. Με τον Dolphin δουλεύει κανονικά αλλά όχι πάντα στο 100%. Τελικά προς ενημέρωση: opera mini: δεν κάνεις δουλειά, dolphin mini: έκανα δουλειά, ευτυχώς αλλά ένιωθα οριακή τη λειτουργία του, δηλαδή δεν τα έπαιρνε "με την πρώτη"... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τελικά προς ενημέρωση: opera mini: δεν κάνεις δουλειά, dolphin mini: έκανα δουλειά, ευτυχώς αλλά ένιωθα οριακή τη λειτουργία του, δηλαδή δεν τα έπαιρνε "με την πρώτη"... from THE hd2 Ο dolphin ειναι ο καλυτερος browser του αντροιντ αλλα και ο πιο βαρυς sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Υπαρχει τροπος, να γινει export μια διαδρομη απο το google maps, σε αρχειο (σε pc), και να γινει import στο προγραμμα πλοηγησης για να την κανει διαδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τελικά προς ενημέρωση: opera mini: δεν κάνεις δουλειά, dolphin mini: έκανα δουλειά, ευτυχώς αλλά ένιωθα οριακή τη λειτουργία του, δηλαδή δεν τα έπαιρνε "με την πρώτη"... from THE hd2 Με opera mini δοκιμασες; Δεν δοκιμαζες και τον opera mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 έχει κάποιος δοκιμάσει να μπει και να κάνει κινήσεις λογαριασμών, στο internet banking της Εθνικής Τράπεζας; υπόψιν πως με τον default android browser δεν είναι ορατά τα πεδία με τους λογαριασμούς... Και στα pc βέβαια δεν μπορείς να μπεις με FireFox αλλά με internet explorer... from THE hd2 Φιλε μου θα μπεις με opera mobile. Εγω με αυτον μπαινω και βλεπω τα παντα ολα. Χωρις κολληματα κτλ. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ακόμη να φτιάξουν ένα άλλο app για γκολ ιδία δουλειά. Μονό για Android δεν έχουν, καη δικαιολογια τους είναι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν με το security layer, ότι κι αν είναι αυτό... Sent from my A70S using Tapatalk Μας δουλευουν, η πειραιως πως εφτιαξε εφαρμογη? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts