Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδέεις το κινητό στο ίδιο wifi δίκτυο με το pc.Ανοίγεις το file expert πατάς το κουμπί share και επιλέγεις web sharing για να βλέπεις τα αρχεία μέσω internet browser ή ftp sharing για να τα βλέπεις μέσω του explorer του pc

Μετά το enable γράφει στην οθόνη π.χ. http://192.168.2.3:8080 ή ftp://192.168.2.3:2211 . και από κάτω το όνομα και τον κωδικό,τα οποία πληκτρολογείς στο pc είτε στον browser,είτε στον explorer.Mε το web sharing μπορείς να αντιγράψεις ένα apk στην sd και στη συνέχεια να το εγκαταστήσεις,χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις από το κινητό

1/Υπάρχει τρόπος αγοράς του handcent για να μην έχει διαφημίσεις?

2/ πως γίνεται στο inbox τα μηνύματα να φαίνονται με τον κλασσικό τρόπο και όχι συνομιλία?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

WOW! είσαι τεράστιος!!!! :D

τέλεια εφαρμογή!

η μεταφορά γίνεται με upload και download μόνο; drag n drop, copy paste δε λειτουργούν;

η επιλογη ειναι κορυφαια στο ειδος πιστευω φιλε mol.βεβαια μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες οταν κανω drag n drop γιαυτο παταω download ή download.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ χρησιμοποιώ το WebSharing File/Media Sync εξίσου πολύ καλό..!!

http://s14.directupload.net/images/111005/wjxtk586.png

https://market.android.com/details?id=nextapp.websharing.r1&feature=search_result

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια ξερει κανεις πως κανουμε...αν κανουμε το Ndrive 10,11 να

διχνει σε 3D View κ οχι σαν αεροφωτογραφια????

Το δουλευω με galaxy s κ δεν το βρισκω με τιποτα....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

απο ποτε στο market δεν μπορουμε στην ελλαδα να κατεβασουμε το chrome to phone το app?περιεργο και ανευ λογου για ενα τοσο χρησιμο εργαλειο γιατι πριν 1-2βδομαδες το βαλα μια χαρα και σημερα στο market μου εριχνε ακυρο

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Καλημέρα, εγκατέστησα το spb wallet 2.0.2 και ενω δείχνει ότι έχει ελληνικά (στα πρώτα μενού) αλλα οταν δημιουργω ενα "πορτοφόλι" μετά βγάζει κινέζικα γράμματα (π.χ στις πιστωτικές κάρτες ή σε ότι πας να φτιάξεις). Τι μπορεί να φταίει....;;;;;

Ευχαριστώ.

Παιδια ξερει κανεις πως κανουμε...αν κανουμε το Ndrive 10,11 να

διχνει σε 3D View κ οχι σαν αεροφωτογραφια????

Το δουλευω με galaxy s κ δεν το βρισκω με τιποτα....

Αν θυμάμαι καλά είναι καθαρά θέμα χάρτη.

Κάποιοι χάρτες όπως ο Ελληνικός έχει κάποια μεγάλα και γνωστά κτίρια όπως το Καλλιμάρμαρο, το ΟΑΚΑ κλπ σε 3D, ενώ άλλοι στο εξωτερικό έχουν πολύ περισσότερα κτίρια σε 3D.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εξίσου πολύ καλή εφαρμογή για file sharing μέσω Wi-fi είναι το Samba Filesharing.

Βλέπει το κινητό ως δίσκο στο network σου και κάνεις απλά drag and drop από δίσκο σε δίσκο.

Amazon Fire stick 4k max

Εξίσου πολύ καλή εφαρμογή για file sharing μέσω Wi-fi είναι το Samba Filesharing.

Βλέπει το κινητό ως δίσκο στο network σου και κάνεις απλά drag and drop από δίσκο σε δίσκο.

Aυτο πως ακριβως δουλευει? Το ειχα κατεβασει, αλλα οταν επιχειρησα να ανοιξω τον φακελο ANDROID απο τις θεσεις δικτυου του υπολογιστη, μου εβγαζε error. Γενικα δεν καταφερα ποτε να το κανω να δουλεψει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γεια σας παιδια!

Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει καποιο application messenger που να λειτουργει σε android, και iphone (κατα προτιμηση δωρεάν) εκτός από το whatsapp??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια!

Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει καποιο application messenger που να λειτουργει σε android, και iphone (κατα προτιμηση δωρεάν) εκτός από το whatsapp??

Viber.(και για κλησεις)

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου δεν εννοουσα τα κτιρια αλλα ολος ο χαρτης να ειναι σε 3D VIEW κ οχι σαν να παρακαλουθω απο ελικοπτερο...

Περιπου οπως ειναι στο Sigic και το Igo.....Υπαρχει τετοια επιλογη???

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Aυτο πως ακριβως δουλευει? Το ειχα κατεβασει, αλλα οταν επιχειρησα να ανοιξω τον φακελο ANDROID απο τις θεσεις δικτυου του υπολογιστη, μου εβγαζε error. Γενικα δεν καταφερα ποτε να το κανω να δουλεψει.

2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ που μπορεί να έφταιγαν

1)Δεν έβαλες το password που ζητάει

2)Δεν έβαλες σωστό όνομα για το workgroup, που πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που έχεις σετάρει στο pc σου

Amazon Fire stick 4k max

Μέσω του Kies έγινε αναβάθμιση του κινητού στο 2.3.4

Γνωρίζει κάποιος τι διορθώνει αυτή η αναβάθμιση?

2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ που μπορεί να έφταιγαν

1)Δεν έβαλες το password που ζητάει

2)Δεν έβαλες σωστό όνομα για το workgroup, που πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που έχεις σετάρει στο pc σου

Η πλακα ειναι πως δεν ειχα φτασει καν στο σημειο να μου ζητησει pass. Eνδεχομενως να φταιει το 2 ομως. Το δοκιμαζω και ποσταρω. :)

EDIT: Still nothing και το 2 ειναι σωστο. Μου λεει πως η συνδεση ειναι αδυνατη κλπ. Ωστοσο εχω ενεργοποιησει στο pc την απομακρυσμενη συνδεση κλπ.

Τεσπα, μενω με τον wifi explorer.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδες υπαρχει καποιο Theme που το wallpaper που του βαζω να παραμενει ακινητο και σταθερο οσο και αν ακουμπαω την οθόνη?θελω να βαλω μια φωτο δικη μου και κ μου τι βγαζει μιση κ την αλλη μιση μονο αν σειρω την οθονη προσ την αλλη μερια

παιδες υπαρχει καποιο Theme που το wallpaper που του βαζω να παραμενει ακινητο και σταθερο οσο και αν ακουμπαω την οθόνη?θελω να βαλω μια φωτο δικη μου και κ μου τι βγαζει μιση κ την αλλη μιση μονο αν σειρω την οθονη προσ την αλλη μερια

Θες το wallpaper wizardrii.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Διαβάζω κάπου για μια ταβέρνα η για ενα μαγαζι που με ενδιαφέρει η για όποιο άλλο σημειο ενδιαφέροντος μου.

Υπάρχει εφαρμογή να σημειώνω σε χάρτη όλα αυτά τα σημεία και όταν βρίσκομαι κάπου να ανοίγω την εφαρμογή και να βλέπω ποια είναι κοντά μου?

Εκτος απο την εφαρμογη facebook που ειναι εγκατεστημενη τοσο στο X10 το μεγαλο οσο και στο mini pro μου υπαρχει καποια αλλη για facebook? Γιατι διαβαζω τα σχολια για αυτην που εχει ηδη και δεν ειναι καλα. Λενε οτι εχει πολλα κολληματα. Δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα αλλα θελω να βαλω τωρα. Ποια να βαλω?

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

Διαβάζω κάπου για μια ταβέρνα η για ενα μαγαζι που με ενδιαφέρει η για όποιο άλλο σημειο ενδιαφέροντος μου.

Υπάρχει εφαρμογή να σημειώνω σε χάρτη όλα αυτά τα σημεία και όταν βρίσκομαι κάπου να ανοίγω την εφαρμογή και να βλέπω ποια είναι κοντά μου?

http://s14.directupload.net/images/111007/kdscd5tg.png http://s14.directupload.net/images/111007/zf6jtfsc.png http://s14.directupload.net/images/111007/7zx5yplw.png http://s14.directupload.net/images/111007/ula4icu6.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ψαχνω γιά καποιό widget στό οποίο νά βλέπω ποιά κάρτα είναι ον λάιν . Έχω το 2in1 της κοσμοτε...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση