Viper Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αυτο μαλλον εννοει https://market.android.com/details?id=gandevs.eortologio&feature=related_apps Προβολή εορτών και γενεθλίων Facebook φίλων και δυνατότητα δημοσίευσης στον τοίχο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 smooth calendar. ακριβώς, δεν καταλαβαίνω τι χρειάζονται οι επιπλέον εφαρμογές. ότι ημερολόγιο θέλετε το βάζεται στο google calendar και όταν συγχρονίζει το ημερολόγιό σας βλέπετε και τις αντίστοιχες εγγραφές πχ F1 calendar: https://www.google.com/calendar/b/0/embed?src=o6f0d2a7c6u85gu96lafjptano@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens MotoGP calendar: https://www.google.com/calendar/b/0/embed?src=gi2h9jepqo1mn5o1so2i2jgg70@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Ελληνορθόδοξο ημερολόγιο: https://www.google.com/calendar/embed?src=857gvsk9717q7akgtr8d8ivhjk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Το προσθέτετε στο δικό σας ημερολόγιο (κάτω δεξιά κουμπί +) και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) ακριβώς, δεν καταλαβαίνω τι χρειάζονται οι επιπλέον εφαρμογές. ότι ημερολόγιο θέλετε το βάζεται στο google calendar και όταν συγχρονίζει το ημερολόγιό σας βλέπετε και τις αντίστοιχες εγγραφές πχ F1 calendar: https://www.google.com/calendar/b/0/embed?src=o6f0d2a7c6u85gu96lafjptano@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens MotoGP calendar: https://www.google.com/calendar/b/0/embed?src=gi2h9jepqo1mn5o1so2i2jgg70@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Ελληνορθόδοξο ημερολόγιο: https://www.google.com/calendar/embed?src=857gvsk9717q7akgtr8d8ivhjk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Το προσθέτετε στο δικό σας ημερολόγιο (κάτω δεξιά κουμπί +) και τέλος. πως βρίσκω άλλα ημερολόγια σαν τα παραπάνω; edit: τα πρόσθεσα, εμφανίζονται στο pc, κάνω συγχρονισμό στο sii αλλα δεν τα εμφανίζει...γιατί; Edited September 2, 2011 by yiazoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 greek eortologio.πλεον κανει sync και με το fb! αυτο το πρόσεξα κι εγώ αλλά sync με το gmail για να κατεβαζει τα γενεθλια χωρις να χρειαζετε να τα περνας χειροκινητα δεν εχει η εγω δε το βρηκα; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 πως βρίσκω άλλα ημερολόγια σαν τα παραπάνω; edit: τα πρόσθεσα, εμφανίζονται στο pc, κάνω συγχρονισμό στο sii αλλα δεν τα εμφανίζει...γιατί; πρέπει να τα επιλέξεις στις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο. στην εφαρμογή που χρησιμοποιείς (είτε την βασική του τηλεφώνου, είτε άλλη πχ smooth calendar) έχει τα αρχικά: ημερολόγιο τηλεφώνου κ ημερολόγιο google του λογαριασμού Gmail που έχεις συνδέσει με το κινητό. τώρα που προστέθηκαν αυτά πρέπει να επιλεγούν. κάτι αντίστοιχο με τις επαφές που επιλέγουμε εμφάνιση επαφών gmail, τηλεφώνου, facebook κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι με την ρομ της υπογραφης μου οταν κανω reboot το τηλεφωνο μου σβηνεται το youtube κ οτι gps εχω......??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noname85 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) εχετε καμια προταση για off line προγραμματα πλοηγησης? ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ Π.Μ. ευχαριστω! επίσης μπορώ να εχω κανένα demo τοu don't panic?? μη δωσω και τα 40ευρω τζαμπα... Edited September 2, 2011 by noname85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι με την ρομ της υπογραφης μου οταν κανω reboot το τηλεφωνο μου σβηνεται το youtube κ οτι gps εχω......??? Σακη δεν ξερω γιατι στο κανει , αλλα ειναι παλια εκδοση αυτη που τρεχει τωρα και εχω και εγω ειναι η 2.35 θα την βρεις στο site τους και οχι στο XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Σακη δεν ξερω γιατι στο κανει , αλλα ειναι παλια εκδοση αυτη που τρεχει τωρα και εχω και εγω ειναι η 2.35 θα την βρεις στο site τους και οχι στο XDA Ώπα ώπα η μπερδεύτηκα η είναι πρωί ακόμα.. εννοείς είναι παλιά η έκδοση της ρομ..? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 αυτο το πρόσεξα κι εγώ αλλά sync με το gmail για να κατεβαζει τα γενεθλια χωρις να χρειαζετε να τα περνας χειροκινητα δεν εχει η εγω δε το βρηκα; Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς την εφαρμογή μας (λινκ) . Αν έχεις περασμένες επαφές σαν contacts στο Gmail σου και τις συγχρονίσεις στο κινητό τότε η εφαρμογή θα τις ψάχνει κανονικά κάθε μέρα και θα κοιτάει αν έχει καμιά επαφή σου γενέθλια. Απλά έχουμε την δυνατότητα να τα περάσεις και χειροκίνητα αν θέλεις ή να κάνεις συγχρονισμό από το FB. @phocaea Η εφαρμογή μας έχει λειτουργίες και χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να έχεις με κάποιο calendar στο κινητό :) Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 με ποια εφαρμογή μπορώ να δω τί τρέχει στο προσκήνιο; επίσης μπορώ να κλείσω τις εφαρμογές (στο προσκήνιο) ωστε να μη καταναλώνουν μπαταρία; τις κελινω με [εναν τασκ κιλλερ αλλά μετά από λίγο εμφανίζονται πάλι. μήπως κάτι δε κατάλαβα καλά στο android;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 με ποια εφαρμογή μπορώ να δω τί τρέχει στο προσκήνιο; επίσης μπορώ να κλείσω τις εφαρμογές (στο προσκήνιο) ωστε να μη καταναλώνουν μπαταρία; τις κελινω με [εναν τασκ κιλλερ αλλά μετά από λίγο εμφανίζονται πάλι. μήπως κάτι δε κατάλαβα καλά στο android;:worry: Γενικότερα το android λειτουργεί έτσι. Ανοίγει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο (δεν καταναλώνουν cpu και συνεπώς ούτε μπαταρία) ώστε να "τρέξουν" γρηγορότερα σε περίπτωση που χρειαστεί. Αν το λειτουργικό ξεμείνει από μνήμη, θα καταλάβει ποια εφαρμογή δε χρειάζεσαι και θα την τερματίσει μόνο του. Και όλα αυτά όπως είπες τα βλεπεις με κάποιον task killer. Μπορείς με κάποιον autostart manager να αλλάξεις τις εφαρμογές που εκκινούν μόνες τους, αλλά προσωπικά δε βλέπω κάποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ψάχνω κάποια εφαρμογή με την οποία να αποθηκεύσω στην sd τα περιεχόμενα της sim και μετά να διαγράψω από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο τις επαφές της sim. Καμιά ιδέα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 εγω εχω το advanced task killer που κλεινει της εφαρμογες και βλεπω διαφορα απο πριν στην μπαταρια....μηπως μου φενετε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ψάχνω κάποια εφαρμογή με την οποία να αποθηκεύσω στην sd τα περιεχόμενα της sim και μετά να διαγράψω από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο τις επαφές της sim. Καμιά ιδέα? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το κάνει κι ο default dealer (τουλάχιστον στα HTC το κάνει). Κι αν δεν το κάνει κάν' τα export στο google και από κει αποθήκευση στο pc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Μπορείς με κάποιον autostart manager να αλλάξεις τις εφαρμογές που εκκινούν μόνες τους, αλλά προσωπικά δε βλέπω κάποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο ;) Κι αυτοί killers δεν είναι? Δηλαδή θα ξεκινήσουν οι εφαρμογές κανονικά και απλά μετα θα τις σκοτώσει, άρα δεν αποτρέπεις το ξεκίνημα τους, Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Υπάρχει widget που να δείχνει την θερμοκρασία του τηλεφώνου..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Υπάρχει widget που να δείχνει την θερμοκρασία του τηλεφώνου..??? Battery solo widget. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καποιο widget για να βλεπουμε τον καιρο σε στυλ htc?κατεβασα το animated weather αλλα μολις πηγαινα να βαλω το widget στην αρχικη μου ελεγε δεν υπαρχει αρκετη μνημη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καποιο widget για να βλεπουμε τον καιρο σε στυλ htc?κατεβασα το animated weather αλλα μολις πηγαινα να βαλω το widget στην αρχικη μου ελεγε δεν υπαρχει αρκετη μνημη.. Weather forecast&clock widget Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Κι αυτοί killers δεν είναι? Δηλαδή θα ξεκινήσουν οι εφαρμογές κανονικά και απλά μετα θα τις σκοτώσει, άρα δεν αποτρέπεις το ξεκίνημα τους, Aπ'όσο ξέρω, όχι. Έχοντας δικαιώματα root μπορεί να "επέμβει" και να αποτρέψει κάποιες εφαρμογές από το να ανοίγουν μόνες του. Δεν τις κλείνει δηλαδή, αλλά ουσιαστικά λειτουργεί όπως και οι startup managers στο pc. Έτσι ξέρω τουλάχιστον... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Γενικότερα το android λειτουργεί έτσι. Ανοίγει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο (δεν καταναλώνουν cpu και συνεπώς ούτε μπαταρία) ώστε να "τρέξουν" γρηγορότερα σε περίπτωση που χρειαστεί. Αν το λειτουργικό ξεμείνει από μνήμη, θα καταλάβει ποια εφαρμογή δε χρειάζεσαι και θα την τερματίσει μόνο του. Και όλα αυτά όπως είπες τα βλεπεις με κάποιον task killer. Μπορείς με κάποιον autostart manager να αλλάξεις τις εφαρμογές που εκκινούν μόνες τους, αλλά προσωπικά δε βλέπω κάποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο ;) ναι, καλά όλα αυτά, τα έχω στο νου μου, αλλά είναι λογικό να καταναλώνεται η μπαταρία αρκετά χωρίς να πειράζω καν τη συσκευή; μπορεί σε 20 λεπτά να πέσει μέχρι και 15%. και όταν ανοίγω τον τασκ μανατζερ τρέχουν πάρα πολλές εφαρμογες.:worry: στα νόκια ήξερα και έκλεινα ότι έτρεχε στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να δω αρκετή διαφορά στη συμπεριφορά της μπαταρίας. εδώ όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει ποια ειναι η εφαρμογη που κλεινει το skype?το skypeδεν εχει πια videoκληση;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Έχει κανονικά βίντεο κλήση. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ναι, καλά όλα αυτά, τα έχω στο νου μου, αλλά είναι λογικό να καταναλώνεται η μπαταρία αρκετά χωρίς να πειράζω καν τη συσκευή; μπορεί σε 20 λεπτά να πέσει μέχρι και 15%. και όταν ανοίγω τον τασκ μανατζερ τρέχουν πάρα πολλές εφαρμογες.:worry: στα νόκια ήξερα και έκλεινα ότι έτρεχε στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να δω αρκετή διαφορά στη συμπεριφορά της μπαταρίας. εδώ όμως; Οχι δεν ειναι φυσιολογικο να μην πειραζεις το κινητο και να εχεις τετοια καταναλωση.Το πιο πιθανο ειναι να φταιει καποια/ες εφαρμογη/ες.Ψαξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts