Analyzer Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Extreme Call Blocker. Δοκιμασμενο δεν χτυπαει καμια φορα στον αλλον και δεινχει μονιμως κατηλλειμενο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δοκιμασμενο δεν χτυπαει καμια φορα στον αλλον και δεινχει μονιμως κατηλλειμενο???? Θα πρέπει να το δοκιμάσεις στη συσκευή σου. Αυτές οι εφαρμογές δεν λειτουργούν το ίδιο σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Θα πρέπει να το δοκιμάσεις στη συσκευή σου. Αυτές οι εφαρμογές δεν λειτουργούν το ίδιο σε όλες τις συσκευές. Γι αυτο προτιμησα να ποσταρω πρωτα στο φορουμ του ideos ....αλλα μου την ειπες :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Γι αυτο προτιμησα να ποσταρω πρωτα στο φορουμ του ideos ....αλλα μου την ειπες :wacko: Εδώ είναι το σωστό μέρος να ρωτήσεις και όπως είδες... εδώ πήρες και την απάντηση. ;) Απλά οι δοκιμές είναι κάτι που πρέπει να κάνεις εσύ, δε νομίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Το μοναδικό call blocker που κάνει δουλειά σε 2 συσκευές (hd2 με cm rom με 2.3.4,acer liquid mt με 2.3.4) που μπορώ να δοκιμάσω, είναι το root call blocker αλλά φυσικά χρειάζεται να έχεις rooted συσκευή.Oτι άλλο και αν έχω δοκιμάσει (συμπεριλαμβανομένου και του extreme call blocker) το κινητό προλαβαίνει να χτυπήσει μια φορά και εγώ λαμβάνω την κλήση ως αναπάντητη.Με το root call blocker το liquid mt δε προλαβαίνει καν να χτυπήσει μια φορά,ενώ στο hd2 χτυπάει μια φορά αλλά σε μένα δε φτάνει ως αναπάντητη οπότε δε με απασχολεί αν ο άλλος νομίζει ότι του το κλείνω στα μούτρα μιας και αυτός είναι ο σκόπος μου για τους ανεπιθύμητους :lol: και επιπλέον έχει και την επιλογή dont answer όπου το τηλέφωνο χτυπάει (ενώ εσύ δεν ακούς τίποτε) και στο τέλος κάνει προώθηση στον τηλεφωνητή. Edited June 14, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια λιγο τα φωτα σας...θελω να βαλω ενα προγραμα η κατι παρομοιο που να εχω τις ταινιες μου σε ενα μερος αποθηκευμενες... Και εναν player που να παιζει σχεδον τα παντα... Τι προτεινετε... Τα παραπανω θα χρεισημοποιηθουν για το desire hd και xoom. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 για διαχειριση των εικονων απο τα μμσ πρεπει να εχουμε ξεχωριστο προγραμματακι? και αν ναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια λιγο τα φωτα σας...θελω να βαλω ενα προγραμα η κατι παρομοιο που να εχω τις ταινιες μου σε ενα μερος αποθηκευμενες... Και εναν player που να παιζει σχεδον τα παντα... Τι προτεινετε... Τα παραπανω θα χρεισημοποιηθουν για το desire hd και xoom. ο moboplayer ειναι πολυ καλος. για το xoom δεν ξερω αν ειναι συμβατο..κανε μια δοκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κάποιο καλό πρόγραμα που να μετράει ποσα δεδομένα έχεις κατεβασει? Εχω 240 Mb free internet στο κινητό, αλλα να ξερω πόσο φτάνουν μην καεί ο λογαριασμός μου!Φαντάζομαι ότι θα μετράει στο ίδιο και απο wifi ε?(μακαρι να μετραγ εμονο απο 3g κτλ-χεχε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 σε ποιο φακελο τα εβαλεσ?????στο poi??? στον φακελο poi που ειχα εβαλα τα poi απο τα wm τα καλυτερα και πιο κανουργια που κατεβασα :) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 εγώ χρησιμοποιώ το call meter ng https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG&feature=search_result και μετράει ξεχωριστά data και wifi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια λιγο τα φωτα σας...θελω να βαλω ενα προγραμα η κατι παρομοιο που να εχω τις ταινιες μου σε ενα μερος αποθηκευμενες... Και εναν player που να παιζει σχεδον τα παντα... Τι προτεινετε... Τα παραπανω θα χρεισημοποιηθουν για το desire hd και xoom. Θεωρω τον mvideoplayer/pro ως τον κορυφαιο στο ειδος του. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μου δινει αμεσα τη δυνατοτητα, να επιλεγω το δικτυο με το οποιο συνδεομαι; Θα ηταν πολυ χρησιμο ενα τετοιο προγραμμα πχ στο εξωτερικο που διαλεγεις με ποιο δικτυο θες να συνδεθεις για περιαγωγη, καθως σε μερικα μονο δικτυα μπορεις να εχεις εξερχομενες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κάποιο καλό πρόγραμα που να μετράει ποσα δεδομένα έχεις κατεβασει? Εχω 240 Mb free internet στο κινητό, αλλα να ξερω πόσο φτάνουν μην καεί ο λογαριασμός μου!Φαντάζομαι ότι θα μετράει στο ίδιο και απο wifi ε?(μακαρι να μετραγ εμονο απο 3g κτλ-χεχε) Δοκιμασε το 3g watchdog.Mετραει μονο το 3g και μπορεις να ρυθμισεις οριο στο οποιο θα σε προϊδοποιει οταν πλησιαζεις.Ακομη μπορεις και να το ρυθμισεις να απενεργοποιει τα 3g αυτοματα οταν φτασεις το οριο των 240 Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 γεια σας θέλω μια εφαρμογή με την οποία θα κοιτώ Ποίες συσκευές στέλνουν/δέχονται δεδομένα και τρέχουν background. θέλω να ξέρω ποιές ανοίγουν χωρίς να δώσω εγώ το OK και εάν μπορώ να τους ρίχνω άκυρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 καλησπερα σε ολους ...λεω να αγορασω καποιο λογισμικο πλοηγησης για το samsung galaxy s2...καμια προταση παιδια ?? με ενδιαφερει να εχει αξιοπρεπεις χαρτες και ευκολο μενου...δοκιμαζω αυτες τις μερες την trial εκδοση του sygic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μαγκες ψαχνω μια καλη εφαρμογη για πληροφοριες του συστηματος....πχ θελω να βλεπω χρηση cpu,ram,θερμοκρασιες και ποσο cpu και μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες....μεχρι στιγμης ξερω την SystemPanel App / Task Manager....υπαρχει κατι καλυτερο? και ενοειτε να μην ρουφαει τη μπαταρια με το καλαμακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μαγκες ψαχνω μια καλη εφαρμογη για πληροφοριες του συστηματος....πχ θελω να βλεπω χρηση cpu,ram,θερμοκρασιες και ποσο cpu και μπαταρια καταναλωνουν οι εφαρμογες....μεχρι στιγμης ξερω την SystemPanel App / Task Manager....υπαρχει κατι καλυτερο? και ενοειτε να μην ρουφαει τη μπαταρια με το καλαμακι... https://market.android.com/details?id=org.uguess.android.sysinfo.pro Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribenas Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Παιδια ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη με ολοκληρώματα και γραφικεσ παραστασεις ? Η εστω ενα καλο math keyboard thnx giannis1234 Edited June 14, 2011 by ribenas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη με ολοκληρώματα και γραφικεσ παραστασεις ? Η εστω ενα καλο math keyboard Δες αυτό https://market.android.com/details?id=it.droidtech.imathematica&feature=search_result Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως χρησιμοποιώ το gps με βοήθεια agps?Έχω το gs2. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως χρησιμοποιώ το gps με βοήθεια agps?Έχω το gs2. πας ρυθμισεις-τοποθεσια (καπως ετσι λεγετε) και μετα τικαρεις την 1η επιλογη.. καλησπερα σε ολους ...λεω να αγορασω καποιο λογισμικο πλοηγησης για το samsung galaxy s2...καμια προταση παιδια ?? με ενδιαφερει να εχει αξιοπρεπεις χαρτες και ευκολο μενου...δοκιμαζω αυτες τις μερες την trial εκδοση του sygic... οτι και αν δοκιμασα εδω και ενα χρονο εχω κολησει στο navigon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλησπερα,μια ερωτηση Αν μεταφερω τα αρχεια του aura στην εξωτερικη καρτα θα τα βλεπει κανονικα το προγραμμα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλησπερα,μια ερωτηση Αν μεταφερω τα αρχεια του aura στην εξωτερικη καρτα θα τα βλεπει κανονικα το προγραμμα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εγω στην εξωτερικη τα εχω και ταβλεπει κανονικα για τι τα εχεις στην εσωτερικη????:( Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου ( rapidshare κλπ) το ZMeye (2.2). Είναι δωρεάν αλλά δεν μπορώ να το δω στο μαρκετ λόγω ανάλυσης οθόνης. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts