Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι ζήτησε call recorder.

Aκριβως , και μαλιστα 2way recorder , δηλαδη να καταγραφει και την δικη μου φωνη και του καλουντος.

Υπάρχει καποια λύση ?

υ.γ το μονο Δωρεαν που βρηκα να δουλευει σωστα -τουλαχιστον στις δοκιμες που εκανα μεχρι τωρα - στο Galaxy S2 ειναι το Call Recorder (με το πρασινο android ρομποτακι για εικονιδιο στο μαρκετ)

Edited by TLG
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

εχω και γω το navigon 2.6.1 και εχω κατεβασει και γω ολη την ευρωπη νομιζω οτι ετσι δουλευει αυτο εαν σβησεις καποια χωρα θα ζηταει παλι να κατεβασεις τα αρχεια που λειπουνε εμενα μου πιανει 2 gb και κατι το navigon στην sd ..:)

Mε το fresh μπορείς να επιλέξεις μόνο Ελλάδα. Εγώ έχω Ελλάδα και Αγγλία μόνο, κάπου 300ΜB και τα 2.

- Alex

• Administrators
Επειδή η λειτουργία αυτών των εφαρμογών ποικίλει από συσκευή σε συσκευή όντως πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου. Γιαυτό και στο link που σου έδωσα είναι μερικά από αυτά.

Modpic.gif

Aκριβως , και μαλιστα 2way recorder , δηλαδη να καταγραφει και την δικη μου φωνη και του καλουντος.

Υπάρχει καποια λύση ?

υ.γ το μονο Δωρεαν που βρηκα να δουλευει σωστα -τουλαχιστον στις δοκιμες που εκανα μεχρι τωρα - στο Galaxy S2 ειναι το Call Recorder (με το πρασινο android ρομποτακι για εικονιδιο στο μαρκετ)

Γι αυτό που λες, πρέπει κάποιος μάγειρας να ενσωματώσει σε kernel το two way call recording. Δε γίνεται μόνο με εφαρμογή. Πάντως είναι το μεγαλύτερο παράπονο μου όσον αφορά το Android.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Άλλαξε γλώσσα μενού σε Αγγλικά και πέσμου αν σου δείχνει το υψόμετρο. Αν ναι τότε το πρόβλημα είναι εντός του Lang_Greek.gro

Πως λύνεται:

Με το Groconvert (google it) μετατρέπουμε το Lang_Greek.gro σε Lang_Greek.zip

Extract το αρχείο Dictionary.lang

Ανοίγουμε το αρχείο Dictionary.lang με το Notepad ή το Notepad++ (google it) και βρίσκουμε την γραμμή

DISTWUNIT~%d m="μ."

την οποία αλλάζουμε σε

DISTWUNIT~%d m="[b]%d [/b]μ."

Σώζουμε τις αλλαγές.

Ανοίγουμε το Lang_Greek.zip με το winrar ή το 7zip, και κάνουμε drag and drop το αρχείο Dictionary.lang αντικαθιστώντας το παλαιό.

Με το Groconvert μετατρέπουμε το Lang_Greek.zip σε Lang_Greek.gro

Δεν μένει παρά να δοκιμάσουμε το νέο Lang_Greek.gro

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω link του δικού μου Lang_Greek.gro;

Ας μου το πει κάποιος mod.

Edit:

Το δικό μου lang_greek.gro

http://www.multiupload.com/T5EYYYH3GL

εννοεις "data gro"γιατι το "lang gro"ειναι του μενου

edit:με το δικο σου lang δουλεψε το υψομετρο ομως λαγκαρει λιγο παραπανω,σ`ευχαριστω πολυ παντως.πετρος

Edited by dantspet
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Και για όσους δεν το ξέρουν...... τα περισσότερα προγράμματα κάνουν εγγραφεί και του συνομιλητή μας, αρκεί να είναι σε κατάσταση ανοιχτής ακρόασης ( ηχείο ).;)

http://s1.directupload.net/images/110527/9w2r2p2z.png

(Παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε το μεγάφωνο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας να πάρει ξεκάθαρη φωνή από την άλλη πλευρά. Όλες οι συνομιλίες καταγράφονται στο αρχείο "RecordMyCall" το αρχείο σε κάρτα μνήμης.)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Για να μην παιδεύεστε άδικα με διάφορα τρικ και άλλες αηδίες βάλτε το xPro Call Recorder Widget v2.0.6. είναι το καλύτερο. Ηχογραφεί τέλεια και τις δυο πλευρές και μάλιστα εμφανίζεται ένα κουμπί κατά τη διάρκεια της κλήσης, το οποίο το πατάς και ξεκινάει η ηχογράφηση.

http://img26.imageshack.us/img26/1165/odrqb.jpg

Edited by mafiagalou

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Για να μην παιδεύεστε άδικα με διάφορα τρικ και άλλες αηδίες βάλτε το xPro Call Recorder Widget v2.0.6. είναι το καλύτερο. Ηχογραφεί τέλεια και τις δυο πλευρές και μάλιστα εμφανίζεται ένα κουμπί κατά τη διάρκεια της κλήσης, το οποίο το πατάς και ξεκινάει η ηχογράφηση.

Δεν το βρίσκω στο Market. Πως το ψάχνεις;

Δεν το βρίσκω στο Market. Πως το ψάχνεις;

μα καλα αυτο δεν ειναι παρανομο;

Ζήτησα λινκ στο market της google και όχι σε παράνομα site!

μα καλα αυτο δεν ειναι παρανομο;

ειναι, αν δεν το ξερει ο συνομιλητης σου.

να ρωτησω κατι; γιατι τοση καουρα να ηχογραφησετε τις κλησεις σας; :p

τοσο απορρητα ειναι αυτα που συζητατε;

αστειευομαι..

ειναι, αν δεν το ξερει ο συνομιλητης σου.

να ρωτησω κατι; γιατι τοση καουρα να ηχογραφησετε τις κλησεις σας; :p

τοσο απορρητα ειναι αυτα που συζητατε;

αστειευομαι..

Πολλες φορες θελεις να σημειωσεις κατι, που σου λεει ο συνομιλητης σου, τη στιγμη που εισαι στο δρομο, οποτε αυτο βολευει πολυ

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Πολλες φορες θελεις να σημειωσεις κατι, που σου λεει ο συνομιλητης σου, τη στιγμη που εισαι στο δρομο, οποτε αυτο βολευει πολυ

Άστα αυτά. Ολοι ξέρουμε πως θέλουμε μια τέτοια εφαρμογή για να ηχογραφούμε τις φάρσες που κάνουμε και μετά να γελάμε. :p Δοκιμάζω σε 5 λεπτά το Record My Call και το xPro Call Recorder Widget σε Nexus S και ενημερώνω.

spacer.png

Υπάρχει καποια λύση ?

Γι αυτό που λες, πρέπει κάποιος μάγειρας να ενσωματώσει σε kernel το two way call recording. Δε γίνεται μόνο με εφαρμογή. Πάντως είναι το μεγαλύτερο παράπονο μου όσον αφορά το Android.

Και για όσους δεν το ξέρουν...... τα περισσότερα προγράμματα κάνουν εγγραφεί και του συνομιλητή μας, αρκεί να είναι σε κατάσταση ανοιχτής ακρόασης ( ηχείο ).;)

(Παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε το μεγάφωνο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας να πάρει ξεκάθαρη φωνή από την άλλη πλευρά. Όλες οι συνομιλίες καταγράφονται στο αρχείο "RecordMyCall" το αρχείο σε κάρτα μνήμης.)

Άστα αυτά. Ολοι ξέρουμε πως θέλουμε μια τέτοια εφαρμογή για να ηχογραφούμε τις φάρσες που κάνουμε και μετά να γελάμε. :p Δοκιμάζω σε 5 λεπτά το Record My Call και το xPro Call Recorder Widget σε Nexus S και ενημερώνω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3651238#post3651238

εχω απειρες φαρσες..........................

http://s1.directupload.net/images/110527/cj97bs3w.png

Αν ξέρει κάποιος τι κάνει το RemoteCall ??? παρόλα που διαβάζω δεν πολυκαταλαβαίνω...!!! μήπως λέω... μήπως βλέπει το pc την οθόνη του τηλεφώνου??? και ποιο κωδικό πρέπει να περάσω??? Αν είπα καμιά ΜΠΑΡΟΥΦΑ :Xμην με αποπαίρνεται...!!!:D

http://s7.directupload.net/images/110527/ydgiebpw.pnghttp://s7.directupload.net/images/110527/3fsz6coj.png

Edited by mariodj

Δοκίμασα το Record My Call, το xPro Call Recorder Widget 2.0.6 και μερικές άλλες εφαρμογές και καμία δε δουλεύει. Ολες φαίνεται πως κάνουν την ηχογράφηση και λειτουργούν όπως λεν αλλά όταν πατάω αναπαραγωγή της ηχογράφησης δεν ακούγεται τίποτα δυστυχώς. Κι απ ό,τι είδα στην περιγραφή ορισμένων εφαρμογών call recorder λέει ότι το Nexus S δεν υποστηρίζεται οπότε πιστεύω ότι είναι θέμα του κάθε κινητού. :(

spacer.png

Νομίζω, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, ότι είναι θέμα του kernel του Android αν υποστηρίζεται ηχογράφηση στην κλήση.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Στο LG p990 2Χ μια χαρά κάνει την ηχογραφήσει και χωρείς να βάλω το μεγαφωνακι (ανοικτή ακρόαση) σε λειτουργία. Και μέσα από το φάκελο RecordMyCall άκουσα της ηχογραφημένες συνομιλίες, και στο τηλέφωνο , και στο PC..!!!;)

Δοκίμασα το Record My Call, το xPro Call Recorder Widget 2.0.6 και μερικές άλλες εφαρμογές και καμία δε δουλεύει. Ολες φαίνεται πως κάνουν την ηχογράφηση και λειτουργούν όπως λεν αλλά όταν πατάω αναπαραγωγή της ηχογράφησης δεν ακούγεται τίποτα δυστυχώς. Κι απ ό,τι είδα στην περιγραφή ορισμένων εφαρμογών call recorder λέει ότι το Nexus S δεν υποστηρίζεται οπότε πιστεύω ότι είναι θέμα του κάθε κινητού. :(

Το xPro Call Recorder Widget 2.0.6 σε Legend δουλευει τελεια

My History:

παιδια μια βοηθεια,

προτεινετε μου σας παρακαλω εναν καλο task manager (εστω και πληρωμενο) και ενα προγραμμα να βλεπω τα mail (hotmail) γιατι μεχρι στιγμης μονο τα gmail βλεπω

παιδια μια βοηθεια,

προτεινετε μου σας παρακαλω εναν καλο task manager (εστω και πληρωμενο) και ενα προγραμμα να βλεπω τα mail (hotmail) γιατι μεχρι στιγμης μονο τα gmail βλεπω

για mai βαλε κ9 mail μπορεις να βλεπεις ολους σου του λογαριασμους

My History:

παιδια μια βοηθεια,

Το advanced task killer υπαρχει και free και paid εκδοση.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Για το Navigon Android: δοκιμάστε να σβήσετε τους χάρτες των άλλων χωρών και ΜΟΝΟ τις TTS φωνές των άλλων χωρών, όχι τις απλές.

Αν δεν κάνω λάθος θα δουλέψει με αυτόν τον τρόπο. ;)

Εγώ μόνο τους χάρτες από 2-3 χώρες έχω περασμένους στην SD.

Σωστός, έσβησα έτσι 300mb. :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Υπαρχει καποια εφαρμογη η wiget για το bluetooth που να κανει ορατη την συσκευη ποιο απλα?Το βρεισκω λιγο χαζο το ολο θεμα της ορατοτιτας.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση