panosfx Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αφου καθε μερα τα φορτιζουμε ολοι μας τι αγχωνεστε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αφου καθε μερα τα φορτιζουμε ολοι μας τι αγχωνεστε; :lol: σε αυτο εχεις δικιο:lol::lol: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Θελω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη, η οποια καθε φορα που θα εχω καποια αναπαντητη να στελνει αυτοματα μηνυμα στον αριθμο που με καλεσε. Να μπορει να στελνει διαφορετικα μηνυματα αναλογα με τον αριθμο ή την ομαδα αριθμων κ.α. Οσο πιο παραμετροποιησημη ειναι η εφαρμογη τοσο καλυτερα γι' αυτο ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 παιδια καποιο προγραμμα που δειχνει την μπαταρια ανα 1% kαι οχι οπως τωρα ανα 10% ποιο ειναι(και να το δειχνει πανω στην μπαρα της μπαταριας) εγω χρησιμοποιω το ledefy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035721 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 παιδια καποιο προγραμμα που δειχνει την μπαταρια ανα 1% kαι οχι οπως τωρα ανα 10% ποιο ειναι(και να το δειχνει πανω στην μπαρα της μπαταριας) Πρόσφατα έβαλα το Battery Monitor Widget Pro και μου δουλεύει μια χαρά και επιπλέον εμφανίζει ένδειξη και στο status bar κάτι που εγώ το θεωρώ πολύ χρήσιμο. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πρόσφατα έβαλα το Battery Monitor Widget Pro και μου δουλεύει μια χαρά και επιπλέον εμφανίζει ένδειξη και στο status bar κάτι που εγώ το θεωρώ πολύ χρήσιμο. Sent from my MB525 using Tapatalk Για μένα το καλύτερο battery widget, τα έχει όλα. Δεν γνωρίζω αν διορθώνει το ποσοστό ανά 1%, αλλά έχει ότι πληροφορία θες για την μπαταρία. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Η λειτουργία περιγράφεται εδώ. Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι η πληροφορία που δίνει το κινητό στην εφαρμογή έχει τόσο καλή ακρίβεια (1%), από hardware άποψη δηλαδή. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 ψαχνω μια εφαρμογη που να κανει ρεκορντ μεσω gps μιας διαδρομης που ακολουθεις και μετα να την ανεβαζει στο google maps δiνοντας σου διαφορα στοιχεια για ταχυτητα κλπ... ειδα κατι παρομοιο σε iphone....cycle κατι λεγοταν εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Για μένα το καλύτερο battery widget, τα έχει όλα. Δεν γνωρίζω αν διορθώνει το ποσοστό ανά 1%, αλλά έχει ότι πληροφορία θες για την μπαταρία. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εγώ widget στη επιφάνεια εργασίας κατέληξα να χρησιμοποιώ (μιας και μου αρέσει πιο πολύ απ΄όλα αλλά δείχνει και ανά 1% βασικότατο για μένα) το Circle Battery Widget και για να βλέπω το επίπεδο της μπαταρίας στο status bar (πάλι ανά 1%) όπως προανέφερα έχω βάλει το Battery Monitor Widget Pro (υπάρχει και σε free έκδοση) . Τις περισσότερες φορές βέβαια το θέμα θέλει ψάξιμο προκειμένου να καταλλήξουμε ποιό πρόγραμμα μας αρέσει περισσότερο αλλά και ποιο καλύπτει τις ανάγκες μας. ψαχνω μια εφαρμογη που να κανει ρεκορντ μεσω gps μιας διαδρομης που ακολουθεις και μετα να την ανεβαζει στο google maps δiνοντας σου διαφορα στοιχεια για ταχυτητα κλπ... ειδα κατι παρομοιο σε iphone....cycle κατι λεγοταν εκει My Tracks Edited April 26, 2011 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ψαχνω μια ομορφη εφαρμογη κλειδωματος που να παραμετροποιητε η να σου εμφανιζει αναπαντητες,SMS,mail κτλ και ειδικα αν γινεται να αλλιλεπιδρας με αυτες της πληροφοριες Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ψαχνω μια ομορφη εφαρμογη κλειδωματος που να παραμετροποιητε η να σου εμφανιζει αναπαντητες,SMS,mail κτλ και ειδικα αν γινεται να αλλιλεπιδρας με αυτες της πληροφοριες Sent from my HTC HD2 using Tapatalk widgetlocker, ειναι τουλαχιστον αψογη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να ηχογραφει απο το ραδιοφωνο την ωρα που ακουμε και μας αρεσε ενα τραγουδι να παταμε και να το αποθηκευευει ? Υπαρχει ? Ξερει κανεις ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Υπαρχει ? Ξερει κανεις ? Για το ενσωματωμενο ραδιοφωνο fm, δεν υπαρχει καμία. Για ραδιοφωνο απο internet νομιζω υπαρχουν αρκετες στο μαρκετ Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 να ρωτησω αν καποιος εχει το ιδιο θεμα η ξερει κατι , εγκατεστησα το kindle app κ ενω βαζω τα στοιχεια μου μου βγαζει σαν σφαλμα για την εφαρμογη , το εχει δουλεψει καποιος? μπορουμε να αγορασουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα με το Navigon.Οποτε παω να το ανοιξω μ ζηταει προσβαση στο internet κ αν δν εχω κλεινει,ενω οταν ειμαι με wifi ανοιγει κ ολα καλα.Ξερει κανεις τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Υπαρχει ? Ξερει κανεις ?Kατι τετοιο γινοταν στο galaxy με 2.2.1 (δεν εχω δοκιμασει αν γινεται και με την 2.3.3)με καποια μοντια που ειχε ανεβασει ενας dev στο xda για ηχογραφηση κλησεων και απ οτι ελεγαν μπορουσε να γινει και ηχογραφηση του ενσωματωμενου ραδιοφωνου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ψαχνω μια εφαρμογη για μετρηση του ογκου δεδομενων για ιντερνετ... δεν με νοιαζει να ειναι free η paid....απλα θελω την καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ψαχνω μια εφαρμογη για μετρηση του ογκου δεδομενων για ιντερνετ... δεν με νοιαζει να ειναι free η paid....απλα θελω την καλυτερη 3G Watchdog http://www.appbrain.com/app/3g-watchdog/net.rgruet.android.g3watchdog https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=en Βγαινει σε free αλλα και paid εκδοση. Εγω το εχω αγορασει και το εχω τεσταρει με τα μηνυματα υπολοιπου της Cosmote και ειναι ολοσωστο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) κατεβαζω την paid να δω καλο...αν μετραγε και την χρηση wifi ηταν τελειο Edited April 28, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) ψαχνω μια εφαρμογη για μετρηση του ογκου δεδομενων για ιντερνετ... δεν με νοιαζει να ειναι free η paid....απλα θελω την καλυτερη Κοιταξε και το Traffic counter pro. http://www.appbrain.com/app/traffic-counter-pro/com.carl.tcpro Edit: @extacy η εφαρμογη αυτη μετραει ξεχωριστα wifi και cell, αν σε καλυπτει. Edited April 28, 2011 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Κοιταξε και το Traffic counter pro. http://www.appbrain.com/app/traffic-counter-pro/com.carl.tcpro Edit: @extacy η εφαρμογη αυτη μετραει ξεχωριστα wifi και cell, αν σε καλυπτει. πολυ καλη, την εχω και εγω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω βάλει στο htc Desire HD: i-go, Navigon & N Drive δουλέυουν άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έβαλα σήμερα την demo έκδοση του don't panic, αλλά δυστυχώς ο χάρτης που είχε είναι μόνο για Αθήνα, άρα εμείς που είμαστε από επαρχία τον π... ο Σαν πλοήγηση παντως μέσα στο μενού μου φάνηκε λίγο αργό. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στο online store της mireo ο ελληνικός χάρτης κοστίζει 50 ευρώ ενώ οι χάρτες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών κάνουν γύρω στα 13. Γιατί άραγε; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδια θελω μια εφαρμογη που οταν ακουω μουσικη με το bluetooth να φενεται το ονομα του τραγουδιου που παιζει στο κινητο στην οθονη του bluetooth,γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Έβαλα σήμερα την demo έκδοση του don't panic, αλλά δυστυχώς ο χάρτης που είχε είναι μόνο για Αθήνα, άρα εμείς που είμαστε από επαρχία τον π... ο Σαν πλοήγηση παντως μέσα στο μενού μου φάνηκε λίγο αργό. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στο online store της mireo ο ελληνικός χάρτης κοστίζει 50 ευρώ ενώ οι χάρτες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών κάνουν γύρω στα 13. Γιατί άραγε; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Είναι πολύ απλό το θέμα, επειδή εδω οι εταιρίες , είναι κοινωνικά ευαίσθητες και δίνουν το υπόλοιπο ποσό σε φιλανθρωπίες, Εδω να φανταστείτε τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα οτι σκέπτομαι να αγοράσω το πρόγραμμα , και τι θα γινει με το κλείδωμα του προγράμματος στο IMEI , γιατί θα αλλάξω Συσκευή σε 3 μήνες και μου είπαν ότι θα πρέπει να ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ το πρόγραμμα σε προνομιακή τιμή βέβαια . Τα extra αυτά λεφτά βέβαια θα διατεθούν στα θύματα της Ιαπωνίας. Για μένα πάντως με τέτοιες πολιτικές που ακολουθει η εταιρία , δεν αξίζει να τους δώσετε oύτε ένα cents. Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ για να μη πω κάτι ποιο χοντρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts