viotos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μια ερωτηση ρε παιδια ... Εχω το NDRIVE 10 με τον ελληνικο χαρτη του .... αμα περασω απο πανω το ndrive to 11 για να το δοκιμασω.... μετα θα μπορω να σβησω το ndrive11 και να ξαναβάλω το παλιο ? .. Ξέχασα να αναφέρω ότι ειναι προμηθευμένο από το γνωστό μαγαζάκι. οχι μην το περασεις γιατι θα καθησει απο πανω και θα σβησει το 10 αν κιολας το κανει instal γιατι εγω το δοκιμασα και δεν εγκατασταθηκε .....:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Έχει ειπωθεί τίποτε για ενσωμάτωση group call στο Skype στις εκδόσεις για android; Οχι ακομα φιλε μου...Μονο για ios εχει παρει το αυτι μου...Αλλα που θα παει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Προς το παρών, μπορείς να δοκιμάσεις με το fring ή το tango. Το fring αν είσαι παλιός χρήστης δοκιμάζεις το beta group calling, αλλιώς περιμένεις! Edited April 11, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σκανάρω barcode σε κάποια προϊόντα και μετά να μου να τα κάνει εξαγωγή σε excel; σε ένα από τα 3 λειτουργικά iphone, android, windows mobile σαν πρόγραμμα για παραγγελίες Edited April 11, 2011 by caveman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 To Heywire σας λειτουργει πλεον σε ελληνικα νουμερα? Εμενα δεν... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Προς το παρών, μπορείς να δοκιμάσεις με το fring ή το tango. Το fring αν είσαι παλιός χρήστης δοκιμάζεις το beta group calling, αλλιώς περιμένεις! Δύσκολα θα αλλάξουν όλοι οι γνωστοί μου από skype σε fring μόνο και μόνο για να μιλάμε και όταν εγώ μπαίνω απ'το android... Αν ήταν συμβατό θα ήταν άλλη ιστορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) To Heywire σας λειτουργει πλεον σε ελληνικα νουμερα? Εμενα δεν... Ολα τα ωραια κρατανε λιγο. Πλεον μπορεις να στειλεις μονο σε Heywire νουμερα. Καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια υπαρχει; Edited April 11, 2011 by mafiagalou Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Έψαξα και τα δυο θέματα αλλα δεν εντόπισα κατι. Ψαχνω τροπο να κλειδωνω με κωδικό ενα κινέζικο tablet που εχω, οπως κλειδώνουν τα windows, υπάρχει κατι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Έψαξα και τα δυο θέματα αλλα δεν εντόπισα κατι. Ψαχνω τροπο να κλειδωνω με κωδικό ενα κινέζικο tablet που εχω, οπως κλειδώνουν τα windows, υπάρχει κατι τέτοιο? αν εχει android 2.2 και πανω το κανει μονο του Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 αν εχει android 2.2 και πανω το κανει μονο του Οχι 2.1 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 υπάρχει κάποια εφαρμογή για να streamάρω τη μουσική που ακούω από το pc στο κινητό μέσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ολα τα ωραια κρατανε λιγο. Πλεον μπορεις να στειλεις μονο σε Heywire νουμερα. Καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια υπαρχει; Τι θελανε να καταφερουν με αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Νομιζουν οτι θα προτεινουμε σε φιλους να βαλουν την εφαρμογη για να μπορουμε να στελνουμε δωρεαν, κατι που γινεται ηδη με τουλαχιστον αλλες δυο εφαρμογες. Ας μεινουν πισω τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Κύριοι λίγο τη. βοήθειά σας. Εχω το optimus 2x. Εγκατέστησα το black list και το call bloker (τα ίδια δουλεύω και σε άλλες 2 androidσυσκευές) αλλά δυστυχώς δε μου δουλεύουν! Τι εννοώ. Ναι μεν τις μπλοκάρει τις κλήσης αλλά αντί να της πετάξει σε κατηλειμένη το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά αλλά σε κατάσταση "αθόρυβο"! Έχουμε καμία ιδέα-λύση; ΥΓ Μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι τράπεζες και μου τρώνε και μπαταρία :cry: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τι θελανε να καταφερουν με αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Νομιζουν οτι θα προτεινουμε σε φιλους να βαλουν την εφαρμογη για να μπορουμε να στελνουμε δωρεαν, κατι που γινεται ηδη με τουλαχιστον αλλες δυο εφαρμογες. Ας μεινουν πισω τοτε. Eνα pm με το ποιες εφαρμογες ειναι αυτες...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τι θελανε να καταφερουν με αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Νομιζουν οτι θα προτεινουμε σε φιλους να βαλουν την εφαρμογη για να μπορουμε να στελνουμε δωρεαν, κατι που γινεται ηδη με τουλαχιστον αλλες δυο εφαρμογες. Ας μεινουν πισω τοτε. ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 για σας παιδια απο οτι διαβασα το sygic ειναι ενα αρκετα καλο πραγραμμα για gps θα ιθελα καπιος να μου στειλει ενα pm και να μου δοσει περετερω οδιγιες κατεβασμα κτλπ..σας ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Eνα pm με το ποιες εφαρμογες ειναι αυτες...???? ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες; Εννοουσα τις εφαρμογες PingChat, και WhatsApp messenger. Εχουν αναφερθει παλι εδω, και για να λειτουργησουν πρεπει να τις εχουν εγκαταστημενες στο κινητο και ο αποστολεας και ο παραληπτης. Το heywire πηγε να κανει τη διαφορα, γιατι το μηνυμα πηγαινε σε οποιοδηποτε κινητο.. αλλα για λιγες χωρες τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 για σας παιδια απο οτι διαβασα το sygic ειναι ενα αρκετα καλο πραγραμμα για gps θα ιθελα καπιος να μου στειλει ενα pm και να μου δοσει περετερω οδιγιες κατεβασμα κτλπ..σας ευχαριστω!! https://market.android.com/details?id=com.sygic.aura&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Oτιδήποτε παραπάνω επ'αυτού αφορά παράνομο λογισμικό και συνεπώς δεν επιτρέπεται να συζητηθεί εδώ μέσα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 υπάρχει κάποια εφαρμογή για να streamάρω τη μουσική που ακούω από το pc στο κινητό μέσω wifi? http://www.qiss.mobi/products_free/qloud-video για streaming video και μουσικής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 To Heywire σας λειτουργει πλεον σε ελληνικα νουμερα? Εμενα δεν... Ολα τα ωραια κρατανε λιγο. Πλεον μπορεις να στειλεις μονο σε Heywire νουμερα. Καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια υπαρχει; αφου το ειχα αναφερει και παλιοτερα οτι η ελλαδα δεν υποστηριζεται. δε ξερω τι γινοταν και δουλευε πριν. τους ρωτησα και στο facebook και ηταν κατηγορηματικοι μαλιστα για το θεμα του χαρτη που εδειχνε την ελλαδα εντος καλυψης μου ειπαν απλα οτι ο χαρτης δεν ειναι ανανεωμενος λες εγω να σας εκαψα που τους ρωτησα ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την εφαρμογη SD increase την εχει δοκιμασει καποιος να δει αν οντως δουλευει? http://www.appbrain.com/app/sd-increase/com.sdincrease.it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την εφαρμογη SD increase την εχει δοκιμασει καποιος να δει αν οντως δουλευει? http://www.appbrain.com/app/sd-increase/com.sdincrease.it Δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή αυτή καθ'αυτή, αλλά ένα patch απ'το xda που κάνει αυτή τη δουλειά και είδα όντως βελτίωση. Μη φανταστείς τρελά πράγματα αλλά μεγάλη διαφορά είδα εκεί ακριβώς που ήθελα, δηλαδή στην εγκατάσταση εφαρμογών (έχω dtapps2sd) και στο πόσο γρήγορα φορτώνουν οι φωτογραφίες στην έκθεση... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 για σας παιδια απο οτι διαβασα το sygic ειναι ενα αρκετα καλο πραγραμμα για gps θα ιθελα καπιος να μου στειλει ενα pm και να μου δοσει περετερω οδιγιες κατεβασμα κτλπ..σας ευχαριστω!! υπάρχουν και καλύτερα...Γενικά το sygic καλό είναι αλλά δεν έχει και πολύ καλούς χάρτες (λάθος δρομολογήσεις, μη ενημερωμένος σε μονοδρομήσεις κ.α.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) αν και έχω δοκιμάσει τα περισσότερα, θα ρωτήσω μπας και μου έχει ξεφύγει κάτι. Ψάχνω για πλοηγό που να έχει επιλογή για αναζήτηση οδού χωρίς να απαιτεί να του δώσω πρώτα την περιοχή/δήμο... Π.χ., θέλω να πάω στο politia tennis club, το οποίο είναι στην οδό Αριστείδου, αλλά δεν ξέρω σε ποια περιοχή είναι, οπότε βάζοντας μόνο την οδό με ενημερώνει σε ποιες περιοχές υπάρχει αυτό το όνομα δρόμου για να επιλέξω (είναι Κηφισιά, αλλά ας υποθέσουμε πως δεν το ξέρω αυτό γιατί δεν είμαι από Αθήνα ώστε να ξέρω τις περιοχές, ή γιατί απλά είναι σε όρια δήμων, οπότε κάποιοι χάρτες το έχουν έτσι και κάποιοι αλλιώς). Ξέρω πως το aura και το παλιό destinator έχουν αυτή την επιλογή (το destinator δεν το έχω δοκιμάσει σε android), αλλά μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο;;; Σημειώνω πως δοκίμασα igo, ndrive, aura, navigon... μήπως μου ξεφεύγει κάποια επιλογή σε αυτούς τους πλοηγούς;;; Να σημειώσω επίσης πως από όλα το igo ήταν το πιο αργό σε απόκριση γραφικών, το aura το πιο ωραίο και σχετικά γρήγορο (και με τις περισσότερες πληροφορίες στο χάρτη πλοήγησης για αυτές τις ταχύτητες με τόσα γραφικά), και το navigon το πιο ακριβές σε εντοπισμό θέσης σε κίνηση ή μη. Edited April 13, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts