PARASwrite Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Ναι οντως μπορεις να αφαιρεσεις το μηνυμα, καλο αυτο. Αν και νομιζα οτι θα μπορουσαμε να στελνουμε με τον αριθμο μας, αλλα τελικα μας δινει εναν καινουριο. Στελνει με ελληνικα, αν ειναι μικρα και με τονους δεν χωραει πολλους χαρακτηρες το μηνυμα. Αλλα μπορεις με κεφαλαια κανονικα. Θα το χρησιμοποιω με 3-4 επαφες που μιλαω πιο πολυ και ειναι σε διαφορετικο δικτυο, δεν θελω να λεω σε ολους θα σας στελνω απο αυτον τον αριθμο, τον εχω μονο για sms... lol όλα καλά είναι μια χαρά δουλεύει! Edited March 29, 2011 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ναι οντως μπορεις να αφαιρεσεις το μηνυμα, καλο αυτο. Αν και νομιζα οτι θα μπορουσαμε να στελνουμε με τον αριθμο μας, αλλα τελικα μας δινει εναν καινουριο. Στελνει με ελληνικα, αν ειναι μικρα και με τονους δεν χωραει πολλους χαρακτηρες το μηνυμα. Αλλα μπορεις με κεφαλαια κανονικα. Θα το χρησιμοποιω με 3-4 επαφες που μιλαω πιο πολυ και ειναι σε διαφορετικο δικτυο, δεν θελω να λεω σε ολους θα σας στελνω απο αυτον τον αριθμο, τον εχω μονο για sms... lol τι νούμερο βάλατε αρχικά στην εγγραφή γιατί λέει οτι δεν υποστηρίζει ελλάδα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ειμαστε σιγουροι οτι το HeyWire δε χρεωνει τιποτα ή δεν υπαρχει κατι υποπτο πισω απο αυτο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ναι δεν χρεώνει. σου δίνουν άλλο αριθμό και με τον νέο αριθμό στέλνονται όλα τα sms pan82 εμένα δεν μου ζήτησε κάποιο αριθμό κατά την εγγραφή γιατί το είχα σε προφίλ πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Στο heywire δεν εχει την Ελλαδα στις χωρες καλυψης...??!!??! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Στο heywire δεν εχει την Ελλαδα στις χωρες καλυψης...??!!??! εμενα μου λειτουργει παντως Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ένα άκυρο "52" που μου λέει στο Sygic Aura... τι σημαίνει; "Συνεχίστε ευθεία, 52".Ποια εκδοση του aura εχεις? Την 2.1 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 εμενα μου λειτουργει παντως και εμένα μου λειτουργεί. Απλά παρατήρησα οτι στον άλλον πάνε μέχρι 70 χαρακτήρες (Ελληνικοί), παρόλο που σε αφήνει να γράψεις περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost2001 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν έχει καθόλου μηδενικά κατα σύμπτωση. τελικα ολα καλα μου εστειλαν mail με αλλο κωδικο ενεργοποιησης που τον δεχτηκε, προφανως καποια πατατα ειχαν κανει................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 και εμένα μου λειτουργεί. Απλά παρατήρησα οτι στον άλλον πάνε μέχρι 70 χαρακτήρες (Ελληνικοί), παρόλο που σε αφήνει να γράψεις περισσότερους. επειδη δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες, υπαρχει τροπος να πηγαινουν 160 χαρακτηρες ελληνικοι; με τα greeklish φανταζομαι θα γινεται; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 επειδη δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες, υπαρχει τροπος να πηγαινουν 160 χαρακτηρες ελληνικοι; με τα greeklish φανταζομαι θα γινεται; Με greeklish μόλις το δοκίμασα και πάνε κανονικά όλοι οι χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Με greeklish μόλις το δοκίμασα και πάνε κανονικά όλοι οι χαρακτήρες. οκ καποιο τρικ θα υπαρχει για να πηγαινουν 160 χαρακτηρες και στα ελληνικα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 οκ καποιο τρικ θα υπαρχει για να πηγαινουν 160 χαρακτηρες και στα ελληνικα Για δοκίμασε να γράφεις κεφαλαία μόνο, και τους κοινούς αγγλικούς / ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες (Α,Β,Ε,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Χ,Υ,Ζ) στα αγγλικά αντί για ελληνικά. Βέβαια αν δεν το υποστηρίζει αυτόματα το πρόγραμμα, δεν νομίζω να κάθεται να αλλάζει κανείς κάθε λίγο πληκτρολόγιο για να γράφει χαρακτήρα-χαρακτήρα μισά ελληνικά μισά αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperino Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει τούς ήχους στο μπλουτουθ ? Θα το ήθελα για να ακούω τους ήχους του πλοηγού επάνω σε μοτοσυκλέτα ( μέσα στο κράνος ) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 παίδες χρησιμοποιώ το launcherPro plus 0.8.4. ενώ έβαλα μια συντόμευση στο dock και αργότερα την έβγαλα άλλα δεν μπορώ να επαναφέρω την αρχική λειτουργία συν (+) που είχε ως προεπιλογή. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται; ή είναι θέμα-προβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης της εφαρμογής; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmen1983 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 παίδες χρησιμοποιώ το launcherPro plus 0.8.4. ενώ έβαλα μια συντόμευση στο dock και αργότερα την έβγαλα άλλα δεν μπορώ να επαναφέρω την αρχική λειτουργία συν (+) που είχε ως προεπιλογή. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται; ή είναι θέμα-προβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης της εφαρμογής; ευχαριστώ Πάτα παρατεταμένα πάνω στο icon, επέλεξε change shortcut και μετά Blank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Πάτα παρατεταμένα πάνω στο icon, επέλεξε change shortcut και μετά Blank αυτο εκανα αλλα δεν εμφανιζει το προεπιλεγμενο +, εμφανιζεται ως κενο στο σημειο εκεινο. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει τούς ήχους στο μπλουτουθ ? Θα το ήθελα για να ακούω τους ήχους του πλοηγού επάνω σε μοτοσυκλέτα ( μέσα στο κράνος ) ευχαριστώ Πρέπει να υποστηρίζει το bluetooth προφίλ A2DP. Ο ήχος της πλοήγησης είναι media ήχος και αναπαράγεται απο το ηχειάκι του κινητού και οχι απο το ακουστικό. Γι'αυτό δεν παιζει στα απλά bluetooth. Συνήθως ολα τα στερεοφωνικά bluetooth υποστηρήζουν Α2DP. Παίζουν ολους τους ήχους του κινητού (μουσική,video,πλοήγηση και τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βέβαια). Νομίζω υπαρχουν και εφαρμογές που μετατρέπουν τους media ηχους σε ακουστικού αλλά δεν ειναι free και δεν εχω δοκιμασει καμία. Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ρε παιδια το igo my way για android παιρνει τους χαρτες απο το igo 8.3 για windows mobile?αν οχι ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης για ελλαδα για το igo my way?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ρε παιδια το igo my way για android παιρνει τους χαρτες απο το igo 8.3 για windows mobile? Ναι, τους ίδιους χάρτες παίρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει android 2.3 ?Νομίζω είναι το νέο Navigon 3.5.4. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει android 2.3 ?Νομίζω είναι το νέο Navigon 3.5.4. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ Όσα έχω δοκιμάσει δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 ένας πολύ καλός traffic (μετράει κλήσεις sms wifi 3G/GPRS και εχει και άλλα) https://market.android.com/details?id=com.carl.trafficcounter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Την 2.1 έχω.βαλε την 2.1.2 ,η δοκιμαστικη που εχει το market μου εκανε κι εμενα προβληματα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει τούς ήχους στο μπλουτουθ ? Θα το ήθελα για να ακούω τους ήχους του πλοηγού επάνω σε μοτοσυκλέτα ( μέσα στο κράνος ) ευχαριστώαυτη η εφαρμογη εχω την εντυπωση θα σε βοηθησει Super BT Mono Froyo Pro v1.5.1 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts