Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πειράζει :p

Δοκίμασε αυτό: https://market.android.com/details?id=jp.co.johospace.jorte&feature=search_result

Καλό φαίνεται... :worry: ευχαριστω!

Όποιος έχει τίποτα άλλο στο νου του ας το πει :)

Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C

Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1)

υπαρχει εφαρμογη για ενημερωση των δορυφορων?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμάστε μια εφαρμογή η οποία φαίνεται εξαιρετική:

http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=1457

Edited by jolas

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, εχω το ZTE V9 και ποια ειναι η ασφαλη και γρηγορη μεθοδος να το κανω rooted για να βαλω εφαρμογες? περιμενω με αγωνια...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, εχω το ZTE V9 και ποια ειναι η ασφαλη και γρηγορη μεθοδος να το κανω rooted για να βαλω εφαρμογες? περιμενω με αγωνια...

Απλως να σου πω πως το root ειναι ασχετο με τις εφαρμογες. Δεν εχει σχεση με το jailbreak του iphone λ.χ.

Εφαρμογες βαζεις ειτε απο το market, ειτε βαζοντας τα apk μεσα στην συσκευη σου (drag/drop απο τον υπολογιστη), τις βρισκεις με εναν file manager και αν πατησεις πανω τους αυτες εγκαθιστανται.

Εκτος αν εννοεις να βλεπεις τις επι πληρωμη εφαρμογες στο market, οποτε εκει ναι, θελει rooted συσκευη :)

Απλως επειδη δεν καταλαβα τι εννοεις ειπα να το διευκρινησω. Απο κει και περα καλυτερα να ρωτησεις στο Επισημο Θεμα της συσκευης σου για τον τροπο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kάθε κινητό έχει άλλον τρόπο για να γίνει rooted. Απευθύνσου εδώ που είναι (αν δεν κάνω λάθος) το θέμα της συσκευής σου :)

Τhe end of an era...

Ρε παιδιά έχει κανείς την εφαρμογή το τρομακτικό? Τι το άλλαξαν τώρα κ κάθε φορά που βγαίνει κάτι κ κάνει update εμφανίζεται κ το ποντίκι πάνω αριστερά?κ δεν έχει κ τρόπο να το κανείς να μην φαίνεται..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω με αποτελέσματα καινούργιας προσπάθειας.

:thanks:

Update: Καλά κρασά... Δεν είχα προσέξει ότι πρέπει να άλλαζα στο XML το ID με το IMEI μου... :rolleyes: Όλα καλά τώρα, τρέχει άριστα! :D

Καμιά καινούργια μέθοδος που να δουλεύει σε gingerbread υπάρχει για το Navigon?

Υπάρχει κανένα νεώτερο για ενεργοποίηση TTS voices στο iGO για android?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω απο το μάρκετ ένα προγραμμα gps με ελληνικούς χάρτες που κάνει περιπου 25ευρώ. Αν το κάνω απεγκατάσταση πριν περάσουν 24 ώρες θα πάρω σίγουρα τα λεφτά μου πίσω??
WIND :D

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω απο το μάρκετ ένα προγραμμα gps με ελληνικούς χάρτες που κάνει περιπου 25ευρώ. Αν το κάνω απεγκατάσταση πριν περάσουν 24 ώρες θα πάρω σίγουρα τα λεφτά μου πίσω??

hello !

Οι 24 ώρες δεν ισχύουν πλέον, νομίζω είναι η 20 λεπτά η 30 λεπτά.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

hello !

Οι 24 ώρες δεν ισχύουν πλέον, νομίζω είναι η 20 λεπτά η 30 λεπτά.

Ουπς! Ευχαριστώ για την απάντηση! Ισχυει για ολες τις εφαρμογές ε?

Επίσης γνωριζεις αν η επιστροφή χρημάτων είναι άμεση?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
WIND :D

για όλες ναι, τουλάχιστον αυτές εντός μαρκετ

Δεν έχω αγοράσει εφαρμογή οπότε δεν γνωρίζω, αλλά κρίνοντας από την αξιοπιστία της google φαντάζομαι είναι έμμεση! :lol:

Εχει κανεις υποψη του καποιο προγραμμα που να κανει εγγραφη το σταθμο που ακουω απο το ραδιοφωνο του Galaxy S;;Στο ομνια Ι ειχε επιλογη μεσα στο ραδιοφωνο και εκανε κανονικα εγγραφη, στο Galaxy δυστυχως δεν βρηκα κατι αναλογο και εχει τυχει να μου χρειαστει...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα leleja για τους φανταρους σε android??

υπαρχει...δεν θυμαμαι ακριβως πως την λενε (κατι με το προθεμα "λελε-" μπροστα) αλλα υπαρχει...

υπαρχει...δεν θυμαμαι ακριβως πως την λενε (κατι με το προθεμα "λελε-" μπροστα) αλλα υπαρχει...

λελέμετρο αν δεν απατώμαι... :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators
λελέμετρο αν δεν απατώμαι... :)

Δεν απατάσαι... http://www.appbrain.com/app/%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF/com.lelemetro :rolleyes:

Modpic.gif

Δεν ξερω ποσοι το εχετε παρει χαμπαρι αλλα απο τον "Δημοκριτο " ναι αυτον που εχει τον αντιδραστηρα !!! εχουν φτιαξει μια απιστευτη εφαρμογη , την οποια σχεδιαζεις μια διαδρομη μεσα στην αθηνα και σου λεει πως μπορεις να πας με ποια μεσα και πολλα αλλα , ειναι απιστευτη !!!

Δεν υπαρχει στο μαρκετ γιατι απο οτι καταλαβα ειναι εργασια καποιου και χρηματοδοτειται απο την ευρωπαικη ενωση . Μπορειται να τηνκατεβασετε απο το σιτε τους

http://www.optitrans-fp7.eu/

Αδερφια πραγματικα αξιζει!!!!!!!

Δεν ξερω ποσοι το εχετε παρει χαμπαρι αλλα απο τον "Δημοκριτο " ναι αυτον που εχει τον αντιδραστηρα !!! εχουν φτιαξει μια απιστευτη εφαρμογη , την οποια σχεδιαζεις μια διαδρομη μεσα στην αθηνα και σου λεει πως μπορεις να πας με ποια μεσα και πολλα αλλα , ειναι απιστευτη !!!

Δεν υπαρχει στο μαρκετ γιατι απο οτι καταλαβα ειναι εργασια καποιου και χρηματοδοτειται απο την ευρωπαικη ενωση . Μπορειται να τηνκατεβασετε απο το σιτε τους

παντως λιγο που το εψαξα μοιαζει να ειναι πολυ καλο ειναι κατι σαν το google map

που μαλον στηριζεται στους χαρτες του απο οτι ειδα κ εχεις με μια κινηση οτι σε ενδιαφερει απο μια διαδρομη κ το σημαντικοτερο την βλεπεις μπροστα σου με την μια σαν συνολο κ οχι οπως το περισοτερα προγραμματα gps μονο ενα κομματι κ πρεπει να κανεις ζουμ κ αλλες τετοιες βλακειες.

μια ερωτηση μονο μπορεις να κανεις τις αναζητησεις σε ελληνικη γλωσσα γιατι απο οτι ειδα στο default εχει λατινικους χαρακτηρες greeklish

εγω εγραφα με ελληνικους χαρακτηρες την αναζητηση της οδου και μου εδινε την greeklish επιλογη απο μονο του. :p

πχ. γραψε Ομηρου 19 (οδος που υπαρχει σε πολλους δημους ) θα σας βγαλει αυτοματα την κοντινοτερη απο εκει που ειστε , αν δεν θελετε αυτη ,τοτε μην την διαλεξεις και πατησε το Request Journey......... και θα βγει μια λιστα με Ομηρου να διαλεξεις

Και εγω ακομα τωρα το μαθαινω και μου φαινεται καταπληκτικο , μπραβο στα παιδια που το εφτιαξαν :D

Edited by Operater

Είναι πάρα πολύ καλό! Και πολύ έγκυρο! Αυτό που θα ήθελα να βελτιωθεί, αν γίνεται, είναι να γίνεται χρήση των νέων google maps με vector γραφικά για να καταναλώνει λιγότερα data και να είναι ακόμα πιο γρήγορη η πλοήγηση στους χάρτες!

Update

Παρατήρησα ότι η εφαρμογή παραμένει awake στο παρασκήνιο αφού βγεις από αυτήν, τρώγοντας λίγο λίγο μπαταρία.

Edited by adamspir

Το ανέφερα κι εγώ χθες, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο (ποστ #429 )...

Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ η εφαρμογή, σου δίνει όλες τις πιθανές διαδρομές με κόστος και χρόνο για τη κάθε μία.

Το μόνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν είναι trial εώς τις 31/03/2011

(http://www.optitrans-fp7.eu/index.php/project/trial).

ναι αυτο καπου το ειχα πετυχει. φαινεται καλη εφαρμογη. γενικα για καλες εφαρμογες κοιταχτε εδω.

http://www.angroid.info/

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση