koiliodoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπερα παιδια εχω το SonyEricsson Xperia X10 mini pro ποιο προγραμμα μου προτινεται να βαλω στο κινητο? το Sygic aura ή το Navigon? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση "I Kneel Only to god - I Don't See Him Here" John Abruzzi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εγω εχω το navigon και κλειδωνει gps στο πι και φι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ndrive ανεπιφύλακτα,και με χάρτες 3D είναι απλά το κορυφαίο για Xperia x10 mini pro!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ndrive ανεπιφύλακτα,και με χάρτες 3D είναι απλά το κορυφαίο για Xperia x10 mini pro!!! Ειδικά στην καινούργια του έκδοση... v11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Google Maps 4 the win :) Απολυτα ικανοποιημενος... Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Google Maps 4 the win :) Απολυτα ικανοποιημενος... Εχεις φωνητικη πλοηγηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ειδικά στην καινούργια του έκδοση... v11! Ωχ, δεν ηξερα οτι εχει βγει η 11.Nice! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 οχι δεν εχω... Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ειδικά στην καινούργια του έκδοση... v11! Βγήκε και η 11,δν το ήξερα,κάνε κανα κουμάντο,καταλαβαίνεις τι εννοώ! Sent from my X10 mini pro using Tapatalk! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 παιδιά μπορώ να δοκιμάσω ndrive στην έκδοση 11 έχοντας εγκατεστημένη την 10 ή θα τη σβήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 παιδιά μπορώ να δοκιμάσω ndrive στην έκδοση 11 έχοντας εγκατεστημένη την 10 ή θα τη σβήσει? Θα καθίσει από πάνω και δεν θα σου δουλέψει το 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoss Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κατεβάσει και δουλέυω το aura χωρίς κάποιο πρόβλημα. Επειδη όμως βλέπω ότι το κάθε πρόγραμμα ανταποκρίνεται διαφορετικά σε κάθε συσκευή μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το καταληλότερο πρόγραμμα για το DHD ?. (Δεν είμαι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καποιος καλος χαρτης για motorola defy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με android και μάλλον η επόμενη συσκευή που θα πάρω θα έχει , τι τιμή έχουν τα προγράμματα πλοήγησης? Πχ το ndrive? υπάρχει κάποιο που να είναι δωρεάν ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Κάποιο δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης δεν υπάρχει και κανένα "σπασμένο" πρόγραμμα δε διακινείται μέσω του myphone (δεν αφορά εσένα μόνο αυτό αλλά γενικότερα)! Γενικότερα φαντάζομαι ότι όσα προγράμματα αναφέρονται στο παρόν θέμα, αλλά και σε αυτό, θα λειτουργούν κανονικά και στο defy. To μόνο πιθανό πρόβλημα θα ήταν η ανάλυση της οθόνης, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το defy, γιατί η οθόνη του υποστηρίζεται νομίζω από όλα τα προγράμματα πλοήγησης ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertz1966 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 μια βοηθεια και για μενα για gps ?που το βρισκω πως το παιρναω χωρις να με χρεωνη? ασπουμε το navigon. στειλτε πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 μια βοηθεια και για μενα για gps ?που το βρισκω πως το παιρναω χωρις να με χρεωνη? ασπουμε το navigon. στειλτε πμ. Αν μιλάμε για νόμιμη αγορά κάποιου προγράμματος τότε θα βρεις αρκετά στο market ή στο site του κάθε κατασκευαστή. Και εννοείτε ότι τα πιο διαδεδομένα όπως Sygic Aura, Navigon κλπ τα οποία αγοράζεις νόμιμα δεν έχουν επιπλέον χρεώσεις. Αν μιλάμε για κάποιο σπασμένο τότε λυπάμαι αλλά η συζήτηση τελειώνει κάπου εδώ. Φιλικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 o rock player δεν επαιζε καλα video mp4 σε κανενα mode ασυγχρονισμος ηχου εικονας ενω ο μαμισιος video player το επαιζε τζαμι. δε ξερω γιατι δεν ειναι δωρεαν ομως. μετα τον πρωτο χρονο πρεπει να πληρωσεις :p δεν εχεις προβλημα. μπαταρι σου τρωει οταν υπαρχει διακινηση δεδομενων. αν δεν χρησιμοποιεις το wifi και που ειναι ανοιχτο δεν κανει κατι γιατι δε κανει scanning για αλλα δικτυο απλα παραμενει συνδεδεμενο στο δικο σου και symbian ευχαριστω :) απλα με το που εβαλα την cm7 στο nexus οποτε εχω το wifi ανοικτο ρουφαει τη μπαταρια .. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Υπάρχουν διάφορες.. εγώ αγόρασα με 0.80 ευρώ το SeekDroid και δουλεύει κανονικά! Δεν δοκίμασα χωρίς sim που δεν νομίζω να δουλεύει αλλά με reboot δεν χρειάζεται να το ξανατρέξεις... όπως άλλα που είχα δοκιμάσει παλιότερα. πρεπει να εισαι ροοτ για να την αγορασεις αυτη? και πως δουλευει αν κλαπει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) υπάρχει κάποια εγαρμογή να ανοίγει το τηλέφωνο αυτόματα κάποια συγκεκριμένη ώρα? θέλω να τη χρησιμοποιήσω για να μπορω να έχω ξυπνητήρι με κλειστο τηλεφωνο. Πρώτα να ανοιγει το τηλ, και μετα να χτυπάει το ξυπνητηρι μιας και στο android δεν γίνετε να λειτουργήσει με κλειστο τηέφωνο. για τηλεφωνο zte-blade Edited February 24, 2011 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Αναμφισβητητα ολοι που εχουμε android phone ειμαστε funs του sync και θελουμε μια καλη ρυθμιση ωστε να ειναι παραγωγικο και να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια! Εγω αυτο που θελω απο το κινητο μου ειναι ενα προγραμμα που να μπαινει στο internet καθε ωρα απο διαθεσιμο wifi να κανει sync τα gmail,k9 mail,greader rss,καιρο beautiful widgets,facebook (μηνυματα,αιτηματα) και μετα να κλεινει το wifi! Αυτο πραγματικα θα ηταν το ιδανικο! Με αλλα λογια ενα προγραμμα που να ανοιγει το wifi αυτοματα να κανει sync all εκτελωντας το activity του συγχρονισμου μεσα απο τα προγραμματα που δεν κανουν αυτοματα συγχρονισμο και μετα να κλεινει το wifi και 2η ιδεα ενας προγραμματιστης που να κανει click σε συγκεκριμενα σημεια στην οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 υπάρχει κάποια εγαρμογή να ανοίγει το τηλέφωνο αυτόματα κάποια συγκεκριμένη ώρα? θέλω να τη χρησιμοποιήσω για να μπορω να έχω ξυπνητήρι με κλειστο τηλεφωνο. Πρώτα να ανοιγει το τηλ, και μετα να χτυπάει το ξυπνητηρι μιας και στο android δεν γίνετε να λειτουργήσει με κλειστο τηέφωνο. για τηλεφωνο zte-blade Θα βαλεις το timeriffic αλλα δε σου κλεινει και ανοίγει το τηλέφωνο (εννοείται,καμία εφαρμογη δεν κάνει τέτοιο πράγμα) αλλά πάει σε λειτουργία πτήσης και ξανά πίσω,σου κλείνει και ανοίγει τον ήχο το wifi και ένα σωρό άλλα Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω μια εφαρμογή η οποία να μου δείχνει με ακρίβεια το ποσοστό της μπαταρίας επί της % 1 προς 1 (και όχι σε 10άδες όπως οι περισσότερες ) και η οποία να βγάζει εικονίδιο στο status bar. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω μια εφαρμογή η οποία να μου δείχνει με ακρίβεια το ποσοστό της μπαταρίας επί της % 1 προς 1 (και όχι σε 10άδες όπως οι περισσότερες ) και η οποία να βγάζει εικονίδιο στο status bar. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. battery indicator στο market Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 battery indicator στο market Το έχω δοκιμάσει, ΑΛΛΑ δεν δείχνει 1 προς 1 % αλλά σε 10αδες. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts