kogos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδιά έχω το Aura εγκατεστημένο και έχω τον χάρτη της Ελλάδας. Τώρα που θέλω να πάω εξωτερικό δεν βρίσκω από ποιο μενού κατεβάζω χάρτες άλλης χώρας. Μπορεί κανένας να βοηθήσει? ανοίγεις το πρόγραμμα AURA DOWNLOADER, όχι το aura. Θα το βρεις στο app drawer. Από εκεί επιλέγεις όποια χώρα θες και την κατεβάζεις... προτύμησε να την κατεβάσεις με wifi αλλιώς θα ξηλωθείς στην χρέωση... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 δεν εννοω non-free λογισμικο:O Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε συζήτηση περί σπασμένου λογισμικού απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ., ως εκ τούτου τα προηγούμενα μηνύματα αφεραίθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 ανοίγεις το πρόγραμμα AURA DOWNLOADER, όχι το aura. Θα το βρεις στο app drawer. Από εκεί επιλέγεις όποια χώρα θες και την κατεβάζεις... προτύμησε να την κατεβάσεις με wifi αλλιώς θα ξηλωθείς στην χρέωση... Και με πλοηγηση στο ιντερνετ μεσω pc γινεται απλα αργει περισσοτερο σε περιπτωση που δεν εχεις wi-fi....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπερα, 2 ερωτησεις εχω : 1) Υπαρχει καποια εφαρμογη gps που να υποστηριζει full screen και οταν λεω full screen, εννοω να μη φαινεται ουτε το notification bar? 2)Το igo πως ακριβως το αγοραζουμε?Στο market δεν υπαρχει και στη σελιδα http://www.igomyway.com δεν μπορω να βρω πουθενα που το αγοραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) εχω τρια λογισμικα πλοηγησεις στο κινητο.ayra,ndrive και navigon. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ναι μεν,με πηγαινουν στον προορισμο ,αλλα αρκετες φορες δινουν λαθος οδηγιες,πχ στριψε αριστερα και αμεσως αριστερα,και αμεσως μετα μπορει να πουν,στριψε δεξια,οδηγιες αντιθετες μεταξυ τους ,που αν βρισκομαι σε ενα μερος που δεν το γνωριζω καθολου,με καθυστερουν κανοντας ασκοπες βολτες,και μετα με πηγαινουν στον προορισμο. βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα,αλλα σε καθε πλοηγηση μπορει να συμβει μερικες φορες. εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ολα αυτα τα λογισμικα πρεπει να εξελιχθουν κιαλλο για να γινουν εκατο τοις εκατο αξιοπιστα! Edited February 1, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ολα αυτα τα λογισμικα πρεπει να εξελιχθουν κιαλλο για να γινουν εκατο τοις εκατο αξιοπιστα! Εννοείται αυτό. Πολλά πάσχουν στον αλγόριθμο υπολογισμού αλλά το βασικότερο... στους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τελικα μου φαινεται βρηκα που οφειλεται το προβλημα που αντιμετωπιζα με το Aura , απενεργοποισα την χρηση υποβοηθησης με αισθητηρες και τωρα όλα είναι μια χαρα . Τουλαχιστον σε 2 διαδρομες που το δοκιμασα δεν ειχα ουτε ένα πηδημα σε άλλο δρομο. Θα το δοκιμασο σε περισσοτερες διαδρομες για να σιγουρευτω . Ας το δοκιμασουν και αλλοι κατοχοι του galaxy s και να μας πουν τα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τελικα μου φαινεται βρηκα που οφειλεται το προβλημα που αντιμετωπιζα με το Aura , απενεργοποισα την χρηση υποβοηθησης με αισθητηρες και τωρα όλα είναι μια χαρα . Τουλαχιστον σε 2 διαδρομες που το δοκιμασα δεν ειχα ουτε ένα πηδημα σε άλλο δρομο. Θα το δοκιμασο σε περισσοτερες διαδρομες για να σιγουρευτω . Ας το δοκιμασουν και αλλοι κατοχοι του galaxy s και να μας πουν τα αποτελεσματα. εγω εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μόνο καθαρό gps χωρίς πυξίδα και πύργους κινητής και έχω βρεί την υγεία μου. Σίγουρα το galaxy δεν έχει και την καλύτερη ευαισθησία σε κεραία αλλά όσο βλέπει ουρανό και το έχεις σε καλή θέση στο τζάμι είναι πλέων μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripanos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 εγω εδώ και καιρό χρησιμοποιώ μόνο καθαρό gps χωρίς πυξίδα και πύργους κινητής και έχω βρεί την υγεία μου. Σίγουρα το galaxy δεν έχει και την καλύτερη ευαισθησία σε κεραία αλλά όσο βλέπει ουρανό και το έχεις σε καλή θέση στο τζάμι είναι πλέων μια χαρά Εγώ αγόρασα το Aura απο το επίσημο site, πολλά προβλήματα κυρίως στον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί για τις διαδρομές, τρελλά κολλήματα όταν χάνει τους δορυφόρους (μαζί με το τηλέφωνο) και γενικώς δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο πέρα απο τα όμορφα γραφικά! Το Navigon το δοκίμασα,αρκετά καλό, λιτό και περιεκτικό, εκείνο όμως το πρόγραμμα που παρατήρησα ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στον υπολογισμό διαδρομών, δεν κολλάει, και τρέχει απροβλημάτιστα είναι το copilot(το οποίο μπορεί ο καθένας να το αγοράσει απο το επίσημο site). Γενικά πάντως θέλουν αρκετή δουλειά όλα τα προγράμματα navigation που κυκλοφορούν για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 εγω δουλευω το VAVIGON και το NDRIVE για μενα ειναι και τα δυο πολυ καλα και ωραια προγραματα και κανουνε πολυ καλα τη δουλεια τους οπου τα εβαλα πηγα σωστα και ωραια χωρις παρατραγουδα αμεση ανατποκριση σε gps και κλειδωμα γρηγορα τους δορυφορους .......:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν εχω συσκευη gps και ηθελα να παρω. Ταυτοχρονα ομως τον τελευταιο καιρο, εχω αποφασισει οτι τους επομενους μηνες θελω να παρω ενα κινητο με android. Η ερωτηση μου ειναι, κι ας πουνε κι οσοι εχουν συγκριτικη γνωση σχετικα, η πλογηση ενος κινητου android με το καταλληλο προγραμμα, ειναι εφαμιλλη μιας standalone συσκευης ειδικα για πλοηγηση; Εχουν οι μεμονωμενες συσκευες καλυτερα 'κυκλωματα', καλυτερο hardware που με τη σειρα του σημαινει πιο αξιοπιστη πλογηση; Επισης, μηπως εχουν και καλυτερα προγραμματα; Θελω να ξερω σχετικα, ωστε αν προκειται να με καλυπτει αξιοπρεπως το κινητο android με το gps του, να μην παω και αγορασω και ξεχωριστο gps. Αν ομως δεν γινεται τοσο καλη πλογηση μεσω κινητου, οσο μεσω της κανονικης συσκευης, τοτε μαλλον θα πρεπει να αγορασω και το μεν και το δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Η ερωτηση μου ειναι, κι ας πουνε κι οσοι εχουν συγκριτικη γνωση σχετικα, η πλογηση ενος κινητου android με το καταλληλο προγραμμα, ειναι εφαμιλλη μιας standalone συσκευης ειδικα για πλοηγηση; Εχουν οι μεμονωμενες συσκευες καλυτερα 'κυκλωματα', καλυτερο hardware που με τη σειρα του σημαινει πιο αξιοπιστη πλογηση; Επισης, μηπως εχουν και καλυτερα προγραμματα; Πιστευω οτι με τιποτα ενα κινητο οποιο και να ειναι δεν μπορει να συγκριθει με μια standalone συσκευη καθως και με μια φωτογραφικη μηχανη σε θεματα φωτογραφιας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πιστευω οτι με τιποτα ενα κινητο οποιο και να ειναι δεν μπορει να συγκριθει με μια standalone συσκευη καθως και με μια φωτογραφικη μηχανη σε θεματα φωτογραφιας. Όσον αφορά την πλοήγηση Γιάννη δεν θα συμφωνήσω. Πλέον οι δέκτες των συσκευών είναι εφάμιλλοι των αντίστοιχων pna. Δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης ξεχωριστής συσκευής για πλοήγηση και αυτό το δείχνει και η αγορά εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Όσον αφορά την πλοήγηση Γιάννη δεν θα συμφωνήσω. Πλέον οι δέκτες των συσκευών είναι εφάμιλλοι των αντίστοιχων pna. Δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης ξεχωριστής συσκευής για πλοήγηση και αυτό το δείχνει και η αγορά εξάλλου. Πιστευω οτι με τιποτα ενα κινητο οποιο και να ειναι δεν μπορει να συγκριθει με μια standalone συσκευη καθως και με μια φωτογραφικη μηχανη σε θεματα φωτογραφιας. Καλημερα και στους 2 Γιαννηδες !!!! Θα συμφωνησω με τον Γιαννη μονο στο θεμα της φωτογραφικης. Σιγουρα ενα κινητο δυσκολα αντικαθιστα μια καλη φωτογραφικη μηχανη. σιγουρα ομως καποια κινητα που κυκλοφορουν, κανουν πολυ καλα την δουλεια τους, σε σημειο την φωτογραφικη μηχανη πλεον να την εχουμε μονο για ταξιδια και εκδρομες. Οσο αφορα το gps, θα συμφωνησω απολυτα με τον Athanaso. Οι δεκτες που υπαρχουν πλεον σε αρκετες συσκευες ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ακριβειας. σιγουρα δεν ειναι στρατιωτικης ακριβειας αλλα ειναι πολυ καλοι. πολυ καλο παραδειγμα το htc hd2 το οποιο επειδη το ειχα γνωριζω και προσωπικα. Το σημαντικο ομως πλεονεκτημα ειναι οτι σε ενα κινητο μπορεις να εχεις περισσοτερα απο 1 προγραμματα πλοηγησης, κατι το οποιο ειναι πολυ σημαντικο και πολυ χρησιμο !!!! Αντιθετως σε μια αυτονομη συσκευη gps, εχεις μονο ενα προγραμμα πλοηγησης. σιγουρα υπαρχουν τροποι να περασεις αλλο προγραμμα αλλα θελει ψαξιμο, διαβασμα και πειραγμα, κατι το οποιο δεν ειναι και τοσο απλο παντα, γιατι οι πιο πολλες συσκευες navi ειναι καλα κλειδωμενες απο τις εταιρειες. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Όσον αφορά την πλοήγηση Γιάννη δεν θα συμφωνήσω. Πλέον οι δέκτες των συσκευών είναι εφάμιλλοι των αντίστοιχων pna. Δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης ξεχωριστής συσκευής για πλοήγηση και αυτό το δείχνει και η αγορά εξάλλου. Θα συμφωνήσω σε ότι αφορά την απόδοση του gps. Aλλά ένα pna έχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα.όπως το ότι μπορείς να έχεις μια μεγαλύτερη οθόνη π.χ. 5" και επίσης δεν ανησυχείς ότι θα χάσεις κάποια στροφή,επειδή εκείνη την ώρα κάποιος "θυμήθηκε" ότι πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Θα συμφωνήσω σε ότι αφορά την απόδοση του gps. Aλλά ένα pna έχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα.όπως το ότι μπορείς να έχεις μια μεγαλύτερη οθόνη π.χ. 5" και επίσης δεν ανησυχείς ότι θα χάσεις κάποια στροφή,επειδή εκείνη την ώρα κάποιος "θυμήθηκε" ότι πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου. Eυκολο...το βαζεις σε flight mode :lol: Εννοειται οτι κανω πλακα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το Navigon που ειχα κατεβασει δοκιμαστικα απο το market μου οταν το δοκιμαζα πηρα τηλ στο κινητο μου γιανα δω τι κανει.Προς μεγαλη μου εκπληξη συνεχιζε την πλοηγηση και στην μπαρα του Γαλαξια φαινοταν η επαφη που με καλουσε και χτυπαγε κανονικα.Εννοειται οτι με bluetooth απαντας οταν οδηγας και εχεις την πλοηγηση ενεργη.;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Θα συμφωνήσω σε ότι αφορά την απόδοση του gps. Aλλά ένα pna έχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα.όπως το ότι μπορείς να έχεις μια μεγαλύτερη οθόνη π.χ. 5" και επίσης δεν ανησυχείς ότι θα χάσεις κάποια στροφή,επειδή εκείνη την ώρα κάποιος "θυμήθηκε" ότι πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου. Συμφωνω απολυτα ! Επισης αν δουλεψεις το κινητο σαν πλοηγο η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα με οτι αποτελεσμα συνεπαγεται.Αν δεν εχεις φορτιστη αυτοκινητου μπορει ...να ξεμεινεις σε κανενα βουνο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Συμφωνω απολυτα ! Επισης αν δουλεψεις το κινητο σαν πλοηγο η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα με οτι αποτελεσμα συνεπαγεται.Αν δεν εχεις φορτιστη αυτοκινητου μπορει ...να ξεμεινεις σε κανενα βουνο. ειναι θεμα κινητου τα περισσοτερα (ή τα καλυτερα; ) δεν διακοπτουν την πλοηγηση μετα απο καποια κληση και εννοειται οτι θα εχεις φορτιστη κατα τη διαρκεια πλοηγησης, αλλιως ειναι σα να "παιζεις" με τις δυνατοτητες του εκαστοτε κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 είναι θέμα προγράμματος πλοήγησης και όχι του κινητού.προσωπικά και εγώ το κινητό χρησιμοποιώ για πλοήγηση,παρόλο που ξέρω τα "μειονεκτήματα" που υπάρχουν..και φυσικά έχω φορτιστή αυτοκινήτου.γιατί και pna να έχεις, χωρίς φορτιστή κάποια στιγμή θα μείνει και αυτό από μπαταρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Σίγουρα κάποια στιγμή τα smartphones θα αντικαταστήσουν πολλές συσκευές αλλά μέχρι στιγμής εγώ προτιμώ να έχω την πλοήγηση μου σε 5" οθόνη. Απλώς, το κινητό λίγες φορές είναι πιο βολικό στο θέμα "άνοιξε χάρτη- δες τη διαδρομή- ξεκίνησες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν εχω συσκευη gps και ηθελα να παρω. Ταυτοχρονα ομως τον τελευταιο καιρο, εχω αποφασισει οτι τους επομενους μηνες θελω να παρω ενα κινητο με android. Η ερωτηση μου ειναι, κι ας πουνε κι οσοι εχουν συγκριτικη γνωση σχετικα, η πλογηση ενος κινητου android με το καταλληλο προγραμμα, ειναι εφαμιλλη μιας standalone συσκευης ειδικα για πλοηγηση; Εχουν οι μεμονωμενες συσκευες καλυτερα 'κυκλωματα', καλυτερο hardware που με τη σειρα του σημαινει πιο αξιοπιστη πλογηση; Επισης, μηπως εχουν και καλυτερα προγραμματα; Θελω να ξερω σχετικα, ωστε αν προκειται να με καλυπτει αξιοπρεπως το κινητο android με το gps του, να μην παω και αγορασω και ξεχωριστο gps. Αν ομως δεν γινεται τοσο καλη πλογηση μεσω κινητου, οσο μεσω της κανονικης συσκευης, τοτε μαλλον θα πρεπει να αγορασω και το μεν και το δε. Έχοντας 3 συσκευές GPS Navigon, και το Milestone με 2-3 προγράμματα Πλοήγησης η άποψή μου είναι ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Πλοήγηση κάνεις με ένα PNA. Δεν έχει καμία σχέση. Το GPS στο κινητό είναι για περίπτωση ανάγκης κατά την γνώμη μου, αν έχεις ξεχάσει το PNA σπίτι, ή είσαι κάπου και θέλεις οπωσδήποτε να πας κάπου που δεν ξέρεις. Ένα PNA της τάξης των ~200 ευρώ θα σου προσφέρει πολύ καλά επίπεδα πλοήγησης. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Έχοντας 3 συσκευές GPS Navigon, και το Milestone με 2-3 προγράμματα Πλοήγησης η άποψή μου είναι ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Πλοήγηση κάνεις με ένα PNA. Δεν έχει καμία σχέση. Το GPS στο κινητό είναι για περίπτωση ανάγκης κατά την γνώμη μου, αν έχεις ξεχάσει το PNA σπίτι, ή είσαι κάπου και θέλεις οπωσδήποτε να πας κάπου που δεν ξέρεις. Ένα PNA της τάξης των ~200 ευρώ θα σου προσφέρει πολύ καλά επίπεδα πλοήγησης. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Επέτρεψε μου να σου πω πάντως ότι το HD2 και με τα 13 προγράμματα πλοήγησης που του έχω φορτωμένα... πηγαίνει πολύ καλύτερα από πολλά pna που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Τα windows mobile οπως το HD2 κινητα εχουν το πλεομεκτημα οτι μπορουν να παρουν το destinator που παρα τους αντιρισιες του ειναι ακομα στα κορυφαια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Υπάρχει πρόγραμμα που να κατεβάζει τις θέσεις των δορυφόρων για πιο γρήγορο κλείδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts