Billys_RR Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ποιο από τα προγράμματα που υπάρχουν μπορεί να κάνει πλοήγηση με τον χάρτη να είναι μόνιμα σε 2D και ο βορράς προς τα πάνω; Έχω ψάξει τα ndrive και igo, και δεν το κάνουν σε πλοήγηση, μόνο όταν δείχνουν απλά το στίγμα, αλλά και πάλι.. Με το garmin που είχα σε symbian, το έκανε, και όχι μόνο! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Χάρτη Κύπρου πού μπορούμε να βρούμε για Navigon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Sygic Aura... Όταν ανοίγει το πρόγραμμα αναβοσβήνει συνεχώς η οθόνη και δεν είναι δυνατόν να δεχθεί πατήματα! Στην ουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καν. Η συσκευή που το χρησιμοποιώ βρίσκεται στην λίστα των compatible devices του προγράμματος. Επίσης με τα υπόλοιπα προγράμματα πλοήγησης δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassosk82 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γνωρίζει κάποιος κανέναν αξιόλογο ταξιδιωτικό οδηγό για Βερολίνο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
espressofreddo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 @Tyxerakias βλεπω πως εγινες κανονικος mod. Συγχαρητηρια γιατι πραγματικα το αξιζεις. εχω χρησιμοποιησει για ακριβως την ιδια διαδρομη, με παρα πολλα στενα και στροφες, ολα σχεδον τα προγραμματα που υπαρχουν στο android ε, σα το Navigon κανενα ! το μονο που με οδηγησε με ακριβεια "φορωντας" τους τελευταιους Q4 2010 χαρτες δεν προκειται να αλλαξω ποτε το Navigon Μολισ πηρα το galaxy tab.απο που ενεργοποιω το navigon με ελληνικους χαρτεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Sygic Aura... Όταν ανοίγει το πρόγραμμα αναβοσβήνει συνεχώς η οθόνη και δεν είναι δυνατόν να δεχθεί πατήματα! Στην ουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καν. Η συσκευή που το χρησιμοποιώ βρίσκεται στην λίστα των compatible devices του προγράμματος. Επίσης με τα υπόλοιπα προγράμματα πλοήγησης δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;σε εμενα αυτο δουλευει κανονικα χωρις προβλημα.ειναι ενα μονο αρχειο εκτελεσιμο 324mb.μηπως εχεις λαθος version? ποια αλλα προγραμματα πλοηγησης χρησιμοποιεις και σου δουλευουν κανονικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 σε εμενα αυτο δουλευει κανονικα χωρις προβλημα.ειναι ενα μονο αρχειο εκτελεσιμο 324mb.μηπως εχεις λαθος version? ποια αλλα προγραμματα πλοηγησης χρησιμοποιεις και σου δουλευουν κανονικα? iGO My Way, NDrive, Sygic Mobile Maps δουλεύουν κανονικά. Δύσκολο να έχω λάθος version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 iGO My Way, NDrive, Sygic Mobile Maps δουλεύουν κανονικά. Δύσκολο να έχω λάθος version.εγω παντως,εχω σιγουρα λαθος version του igo γιατι μου το εμφανιζει οχι σε πληρη οθονη.αλλα σε ενα πολυ μικρο τμημα της και το εχω εγκαταλειψει αφου τα αλλα δουλευουν πολυ σωστα και αξιοπιστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εγω παντως,εχω σιγουρα λαθος version του igo γιατι μου το εμφανιζει οχι σε πληρη οθονη.αλλα σε ενα πολυ μικρο τμημα της και το εχω εγκαταλειψει αφου τα αλλα δουλευουν πολυ σωστα και αξιοπιστα! Κάπου κυκλοφορεί ένα apk ειδικά για οθόνες wvga, και δουλέυει άψογα στο desire. Απο άυριο που θα έχω και πάλι πρόσβαση στον υπολογιστή μου θα ενημερώσω :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ενημερωτικά να αναφέρω ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά παράνομο λογισμικό απαγορεύεται, σύμφωνα με τους κανόνες χρήσης του forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 εχει εγκαταστησει κανεις το navigon 3.5.3??? Ναι, εδώ και αρκετό καιρό. Τι θα ήθελες? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Tα pois του navigon, που ακριβως πρεπει να το τοποθετηθουν, στη δομη των αρχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλημερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εγκατεστησα χθες το Ndrive και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω μιας και μου γραφει ''Δεν βρεθηκε GPS''. Πρεπει να ρυθμισω κατι πριν το χρησιμοποιησω(θυρες,πρωτοκολλα οπως WM?)? Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Tα pois του navigon, που ακριβως πρεπει να το τοποθετηθουν, στη δομη των αρχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω τη full version των παρακατω προγραμματων πλοηγησης, Sygic, Navigon, Ndrive. Ζητω συγγνωμη αν η ερωτηση μου αντιβαινει στους κανονες του σαιτ προκαταβολικα! :X Αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει και προσωπικα θα τον ευχαριστουσα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Μπορείς να μπείς στις ιστοσελίδες των εφαρμογών και να τις αγοράσεις, ή αν είσαι rooted να βάλεις το market enabler και να τις αγοράσεις από εκεί ;) Συζητήσεις για παράνομο λογισμικό απαγορεύονται! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλημερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εγκατεστησα χθες το Ndrive και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω μιας και μου γραφει ''Δεν βρεθηκε GPS''. Πρεπει να ρυθμισω κατι πριν το χρησιμοποιησω(θυρες,πρωτοκολλα οπως WM?)? Ευχαριστω πολυ... οχι δεν ρυθμιζεις τιποτα οταν λεει ετσι το gps θελει ανοικτο χωρο για να κλειδωσει μπορει να κανει λιγη ωρα ασ λεει οτι δεν βρεθηκε οταν το βρει θα σου βγαλει ενα πρασινο τριγωνο πλοηγησης αλλη φορα θα λεει αναμονη για ληψη gps εχει κατεβασει τα δεδομενα pois κ.λ.π ειναι 32 μεγαμπαιτ περιπου??.... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 σε ολα τα προγραμματα πλοηγησης που δοκιμαζω,η φωνητικη καθοδηγηση ακουγεται πολυ σιγα,ενω εχω ανοιξει τερμα την ενταση ηχου της συσκευης μου dhd. ετσι χαμηλα ακουγεται στισ android συσκευες?γιατι στο leo μου ακουγεται κανονικα αρκετα δυνατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 σε ολα τα προγραμματα πλοηγησης που δοκιμαζω,η φωνητικη καθοδηγηση ακουγεται πολυ σιγα,ενω εχω ανοιξει τερμα την ενταση ηχου της συσκευης μου dhd. ετσι χαμηλα ακουγεται στισ android συσκευες?γιατι στο leo μου ακουγεται κανονικα αρκετα δυνατα. όχι, δεν νομίζω... σε zte blade και samsung galaxy3 που έχω δοκιμάσει sygic aura, igo8, sygic mobile map 2010, ndrive και navigon, όλα ακούγονται δυνατά... τόσο δυνατά που μπορεί να το χαμηλώσω και λίγο με τα παράθυρα κλειστά στο αυτοκίνητο... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 όχι, δεν νομίζω... σε zte blade και samsung galaxy3 που έχω δοκιμάσει sygic aura, igo8, sygic mobile map 2010, ndrive και navigon, όλα ακούγονται δυνατά... τόσο δυνατά που μπορεί να το χαμηλώσω και λίγο με τα παράθυρα κλειστά στο αυτοκίνητο...μπορει να συμβαινει στο dHD μονο,η να εχει προβλημα η συσκευη μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 έχω δοκιμάσει sygic aura, igo8, sygic mobile map 2010, ndrive και navigon, όλα ακούγονται δυνατά... τόσο δυνατά που μπορεί να το χαμηλώσω και λίγο με τα παράθυρα κλειστά στο αυτοκίνητο... Ακριβώς το ίδιο και σε μένα με το Milestone, και Navigon, NDrive, Sygic Aura. Ειδικά στα 2 πρώτα με κλειστά παράθυρα, χωρίς μουσική, ποτέ στο full το Volume. Αν έχω μουσική το αφήνω συνήθως στο full. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 καλημερα.ειμαι κατοχος του ΗΤC wildfire και θα ηθελα ενα προγραμμα πλοηγησης καθως το Ndrive ειναι trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 καλημερα.ειμαι κατοχος του ΗΤC wildfire και θα ηθελα ενα προγραμμα πλοηγησης καθως το Ndrive ειναι trial. Δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια σε αυτό forum εμπορικό (non-free) λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) δεν εννοω non-free λογισμικο:O Edited February 1, 2011 by iox79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδιά έχω το Aura εγκατεστημένο και έχω τον χάρτη της Ελλάδας. Τώρα που θέλω να πάω εξωτερικό δεν βρίσκω από ποιο μενού κατεβάζω χάρτες άλλης χώρας. Μπορεί κανένας να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts