riquelme Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εννοεις να εισαι στο λεωφορειο και να σου λεει "βρισκεστε στην θεση 22", "βρισκεστε στην θεση 8" κτλ?:lol: χαχαχα το ήξερα ότι κάποιος θα το πει. μια φορά πήγαινα στη Φλώρινα με λεωφορείο και στην μπροστά θέση κάποιος στο κινητό (δεν ξέρω με τι πρόγραμμα) έβλεπε την πορεία του λεωφορείου στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. σχεδόν δεν ανανεωνόταν. το βελάκι πήγαινε ομαλά πάνω στον χάρτη. αυτό θέλω κι εγώ. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εγω απο την αλλη ππιστευω οτι το copilot ειναι το καλυτερο...αμα δουλευε και το backspace θα ηταν τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εγω απο την αλλη ππιστευω οτι το copilot ειναι το καλυτερο...αμα δουλευε και το backspace θα ηταν τελειο Και εάν δεν είχε και πολύ παλιό χάρτη. Sent from another Galaxy. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 χαχαχα το ήξερα ότι κάποιος θα το πει. μια φορά πήγαινα στη Φλώρινα με λεωφορείο και στην μπροστά θέση κάποιος στο κινητό (δεν ξέρω με τι πρόγραμμα) έβλεπε την πορεία του λεωφορείου στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. σχεδόν δεν ανανεωνόταν. το βελάκι πήγαινε ομαλά πάνω στον χάρτη. αυτό θέλω κι εγώ. Πάρε ένα HD2 και τρέξτου το iGO Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 εβαλα το I-GO στο Desire, αλλα μου ανοιγει σε μικρο παραθυρο. Ξερει κανεις τι ρυθμιση θελει για να το εχω σε ολοκληρη την οθονη; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Έχει κανείς άλλος πρόβλημε με το Sygic Mobile (8.06/8.14/8.22? Από τη στιγμή που αναβάθμισα το Galaxy σε 2.2 (επίσημο) το Sygic μου γράφει "Αναμοή για σήμα GPS" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπορούμε να μάθουμε αν ξέρει κανείς ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα για αγορά από το μαρκετ? Γιατί αν καταλαβαίνω καλά το igo αν και υπάρχει για iphone για android υπάρχει μόνο για κατασκευαστές και παροχους κινητής τηλεφωνίας. Καλό θα ήταν να ξέρουμε και τιμές εκτός της διαθεσιμότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Εγω περασα εχθες το Ndrive. Εμενα μου κλειδωνει σχετικα γρηγορα μονο με το εσωτερικο gps. Αυτο που δε μπορω να βρω ειναι Raster Data για Θεσσαλονικη. Αν εχει κανενας ας με εξυπηρετησει please. Επισης στη σελιδα του Ndrive που γραφει τα χαρακτηριστικα για καθε λογισμικο οσον αφορα στα Android γραφει "Import safety cameras from Google Earth (KML files) και Import/Export favorites in Google Earth format (KML) οτι δε μπορει να γινει. Εχει περασει κανενας pois και speed cameras? Edited November 12, 2010 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μια και είχα το NDrive σε WM, σκέφτομαι να πάρω το λογισμικό και στο X10 μου. Επειδή χρησιμοποιώ 2 XPERIA συσκευές, μπορώ να έχω άδεια ώστε να το χρησιμοποιώ και στα 2 κινητά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :happy: PS: Ίσως θα είχε νόημα να γινόταν και κάποιο Poll ή Αναφορά των διαθέσιμων apps στην αρχική σελίδα, ώστε να αποφεύγονται οι ερωτήσεις του τι υπάρχει και ποιο είναι το καλύτερο. :) Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Τρέχει οποιονδήποτε χάρτη για igo. Ακόμη και αν μεταφέρω χαρτες και pois απο igo για PNA ? Είναι συμβατά ? :blink: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ναι, χάρτες, POI, .dem σίγουρα δουλεύουν άψογα..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antokap Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 παιδια καλησπερα εχω το LG Optimus one και εγκατεστησα το ndrive και μου ζητα να κατεβασω τους χαρτες. που θα τους βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliskapa Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 antokap Αφου ανοίξεις το Ndrive θα πάς στην επιλογή '' Το NDrive '' στη συνέχεια θα επιλέξεις "Κατάστημα"" και αφού σε συνδέσει με το market θα επιλέξεις NDrive στη συνέχεια maps και απο κεί θα κατεβάσεις τους χάρτες Eastern Europe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antokap Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 μου βγαζει μονο Turkey αυτον κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliskapa Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Γιατί σου βγάζει μόνο Τουρκία φυσιολογικά θα έπρεπε να σου βγάλει όλους τους χάρτες και εσύ θα τσεκάρεις αυτόν που σε ενδιαφέρει... Δέν κοιλάει η μπάρα παρακάτω;...Τί να σου πώ μου φαίνεται παράξενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μόλις εγκατέστησα το sygic aura, πραγματικα Κορυφαίον δε παίζεται , υποστηρίζει 3d accelerator και πάει σφαίρα δοκιμαστετο , το προτείνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 παιδια αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα λινκ το sygic "το καλο" και το καινουργιο! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μόλις εγκατέστησα το sygic aura, πραγματικα Κορυφαίον δε παίζεται , υποστηρίζει 3d accelerator και πάει σφαίρα δοκιμαστετο , το προτείνω ανεπιφύλακτα αξιζει συγκριτκά με navigon και ndrive ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Το προτείνω ανεπιφύλακτα.έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα πλοήγησης σε αρκετές πλατφόρμες και είναι μακράν το καλύτερο.που και που τρώει βέβαια κάποια κοληματακια αλλα είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, που είμαι σίγουρος ότι στις μελλοντικές αναβαθμίσεις θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Το προτείνω ανεπιφύλακτα.έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα πλοήγησης σε αρκετές πλατφόρμες και είναι μακράν το καλύτερο.που και που τρώει βέβαια κάποια κοληματακια αλλα είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, που είμαι σίγουρος ότι στις μελλοντικές αναβαθμίσεις θα στρώσει. ειναι αληθεια πως ζηταει 216 ΜΒ + 60 ΜΒ για τον χαρτη της Ελλαδας; αν ναι, τοτε ειναι απαγορευτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Με τις προτεινόμενες διαδρομές είσαι ευχαριστημένος; Έχω διαβάσει για παράπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ειναι αληθεια πως ζηταει 216 ΜΒ + 60 ΜΒ για τον χαρτη της Ελλαδας; αν ναι, τοτε ειναι απαγορευτικο Γιατι ειναι απαγορευτικο? στην SD δε θα μπαινει? Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει στην ραμ που χει για τις εφαρμογες, ολη τη μνημη χρειάζεται μονο γιαυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 στην SD δε θα μπαινει? Όντως, στην SD μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Όντως, στην SD μπαίνει. Oπως και ολα τα navi προγράμματα. αλλιως θα χαμε απλως ενα κινητο navigator και τιποτε αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Με τις προτεινόμενες διαδρομές είσαι ευχαριστημένος; Έχω διαβάσει για παράπονα. Με τις προτεινόμενες διαδρομές όλα τα προγράμματα έχουν πρόβλημα, μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πρόγραμμα που απλώς διαβάζει δεδομένα, όταν σου λέει να πας από ένα δρόμο που θεωρεί ότι είναι ταχύτερος, επειδή είναι πχ λεωφόρος και έχει 2 λωρίδες, δεν μπορεί να ξέρει ότι εμείς παρκαρουμε και στις 2 πλευρές και έχει μείνει μόνο μία λωρίδα με αποτέλεσμα να έχει κίνηση.το θέμα είναι να σε πάει στον προορισμό σου.φυσικό είναι ο καθένας στον τόπο του να γνωρίζει την ταχύτερη διαδρομή, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μα υπολογισει κανένα πρόγραμμα.άρα πρέπει να αξιολογητέ ένα πρόγραμμα σε μία άγνωστη σας διαδρομή και όχι σε μία που γνωρίζεται πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts