ilka71 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 καλημέρα παιδιά, εχω ενα ideos X5 και θέλω το πληκτρολόγιο να είναι οπως στα χωρις αφη τηλεφωνο δηλαδη 1, 2=abc κλπ... ξέρετε καμία εφαρμογή; Κατέβασε το handcent και το smart keyboard γράφεις και 160 χαρακτήρες στα sms και έχεις με μια κίνηση είτε qwerty είτε το κλασσικό πληκτρολόγιό πού θες! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Στο δικό μου κινητό (LG GT540) δουλεύει και ο συνδυασμός GO sms (με το ελληνικό pack επίσης φορεμένο) με το Greek keyboard για πληκτρολόγιο. Στο GO ενεργοποιείς καπου στα μενού την υποστήριξη για Native languages και τσεκάρεις τα ελληνικά και στις ρυθμίσεις του greek Keyboard τσεκάρεις την 7bit υποστηριξη της γραμματοσειράς. Κάνεις reboot και είσαι ΟΚ. Sent from my GT540 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dandri Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δες αυτό https://market.android.com/details?id=com.palmarysoft.customweatherpro&feature=search_result Οταν αλλαζεις πολη, ενημερωνεται αυτοματα το κινητο κ με ποιο τροπο ; Gps ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Το εχω γραψει και σε αλλο θεμα αλλα μηπως γνωριζετε καποιο πακετο office ή και ξεχωριστες εφαρμογες που να μπορω σε ενα αρχειο word εκτος απο κειμενο να μπορω να εισαγω εξισωσεις, πινακες και εικονες ..; με αρκετη δυνατοτητα τροποποιησης... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα, Πήρα τηλέφωνο OTENET και δεν γνώριζαν....................... Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό Desire S (android) για να μπορώ να βλέπω τα e-mail από otenet? Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum της συσκευής σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα, Πήρα τηλέφωνο OTENET και δεν γνώριζαν....................... Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό Desire S (android) για να μπορώ να βλέπω τα e-mail από otenet? Βρήκα της ρυθμίσεις... Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panzam Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Βρήκα της ρυθμίσεις... Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να βρώ μια εφαρμογή task manager, που να παίρνει πληροφορία από το contacts, δηλαδή όταν ανοίγω ένα contact να μπορώ να δημιουργήσω μια υπενθύμιση, εκρεμότητα , ραντεβού κλπ. Έχω σκάσει εδώ και μήνες και είστε η μόνη μου ελπίδα. Α έχω το Galaxy s Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 για αποστοληκαι ληψη φαξ πιο προτεινετε? κυριως για ληψη φαξ. να το μετατρεπει σε pdf η να το στελνει απλα σε email σαν απλο κειμενο καταπροτιμηση δωρεαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 για αποστοληκαι ληψη φαξ πιο προτεινετε? κυριως για ληψη φαξ. να το μετατρεπει σε pdf η να το στελνει απλα σε email σαν απλο κειμενο καταπροτιμηση δωρεαν :p Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό...(να το μετατρεπει σε pdf) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 για αποστοληκαι ληψη φαξ πιο προτεινετε? κυριως για ληψη φαξ. να το μετατρεπει σε pdf η να το στελνει απλα σε email σαν απλο κειμενο καταπροτιμηση δωρεαν :p To ψάχνω και εγώ, κυρίως να μπορώ να παραλλάβω FAX και στη συνέχεια να το αποθηκεύσω ως κάποια μορφή κειμένου να το στείλω στο email μου και να το εκτυπώσω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Να αποθηκεύεται το φαξ σε μορφή κειμένου είναι πολύ δύσκολο για δωρεάν εφαρμογή, καθώς τα φαξ ακόμα κι αν ξεκινούν ως κείμενα, κατά την αποστολή μετατρέπονται σε εικόνες. Κατά συνέπεια το πρόγραμμα που τα λαμβάνει θα πρέπει να τα μετατρέπει σε κείμενο μέσω OCR. Εφαρμογή που να το κάνει αυτό στα ελληνικά σε κινητό δεν βλέπω να παρουσιάζεται σύντομα. Η μόνη λύση (πάντα για αποστολή-λήψη σε μορφή εικόνας, όχι κειμένου) είναι κάποιο πρόγραμμα internet fax, τα οποία όμως είναι συνήθως επ' αμοιβή (ακόμα κι αν η εφαρμογή είναι δωρεάν χρειάζεται εγγραφή σε αμειβόμενη υπηρεσία), ενώ πολλά από αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε κάποια αρχεία "συνεδεμένα" με κάποια εφαρμογή γραφείου? Εννοώ ότι με το quickoffice κάθε φορά που θέλω να βρώ κάποια μου αρχεία πρέπει να περιηγηθώ στην κάρτα sd και να πάω εκεί που τα αποθήκευσα και είναι λιγάκι επίπονο... μήπως κάποια εφαρμογή τα έχει σαν favourites ή κάτι αντίστοιχο... για πιο γρήγορα και εύκολα εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Η μόνη λύση (πάντα για αποστολή-λήψη σε μορφή εικόνας, όχι κειμένου) είναι κάποιο πρόγραμμα internet fax, τα οποία όμως είναι συνήθως επ' αμοιβή (ακόμα κι αν η εφαρμογή είναι δωρεάν χρειάζεται εγγραφή σε αμειβόμενη υπηρεσία), ενώ πολλά από αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Οπως? και ας ειναι με αμειβομενη υπηρεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Γεια σε όλους διαβάζοντας στο #208 : "Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω να βρώ μια εφαρμογή task manager, που να παίρνει πληροφορία από το contacts, δηλαδή όταν ανοίγω ένα contact να μπορώ να δημιουργήσω μια υπενθύμιση, εκρεμότητα , ραντεβού κλπ. " να ρωτήσω για κάτι ανάλογο : Μήπως υπάρχει app ημερολογίου ή υπενθυμίσεων ή σημειώσεων που να μπορείς να σημειώνεις Nokia-like ? Πχ θέλω να καλέσω κάποιον στις 14/11. Σε nokia πάω ημερολόγιο-σημείωση-κλήση-αναζήτηση Και έχω το όνομα που θέλω. Όταν έρθει η ώρα , απλά επιλέγω αριθμό (από τη σημείωση) και call. Σε android ημερολόγια κλπ, γράφεις το όνομα στη σημείωση και όταν έρθει η ώρα της, πας σε επαφές, ψάχνεις , ξαναγράφεις το όνομα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 παιδια νεος στο android.ψαχνω να βρω free εφαρμογες για να κοβω mp3 για ringtone και ακομα ψαχνω να βρω το ποσο εχω μιλησει στο κινητο.οπως ειχαν τα παλια.διαρκεια κλησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 παιδια νεος στο android.ψαχνω να βρω free εφαρμογες για να κοβω mp3 για ringtone και ακομα ψαχνω να βρω το ποσο εχω μιλησει στο κινητο.οπως ειχαν τα παλια.διαρκεια κλησεων. ringdroid το καλύτερο που υπάρχει. Sent from my GALAXY S II Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 για το μητρωω των κλησεων εχεις κανενα προγραματακι?που να δειχνει διαρκεια εξερχομενων εισερχομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 για το μητρωω των κλησεων εχεις κανενα προγραματακι?που να δειχνει διαρκεια εξερχομενων εισερχομενων? Δες τα droidstats,call meter 3g όλα free. Sent from my GALAXY S II Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ringdroid το καλύτερο που υπάρχει. Sent from my GALAXY S II γιατι με αφηνει μονο για τα πρωτα 30 δευτερα μονο;δεν μου ανοιγει ολο το τραγουδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Η μόνη λύση (πάντα για αποστολή-λήψη σε μορφή εικόνας, όχι κειμένου) είναι κάποιο πρόγραμμα internet fax, τα οποία όμως είναι συνήθως επ' αμοιβή (ακόμα κι αν η εφαρμογή είναι δωρεάν χρειάζεται εγγραφή σε αμειβόμενη υπηρεσία), ενώ πολλά από αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Οπως? και ας ειναι με αμειβομενη υπηρεσια. Π.χ.: eFax, iFax, Fax Pro κλπ. Κάνε ένα search με τη λέξη fax στο μάρκετ και θα βρεις κι άλλα. Σε όλες αυτές τις εφαρμογές όμως χρειάζεται προσεκτικό διάβασμα στις χρεώσεις. Το iFax ας πούμε χρεώνει κατ' ελάχιστο 1$ ανά φαξ. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ποια έιναι η καλύτερη εφαρμογή office; από 'ολες τις απόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε κάποια αρχεία "συνεδεμένα" με κάποια εφαρμογή γραφείου? Εννοώ ότι με το quickoffice κάθε φορά που θέλω να βρώ κάποια μου αρχεία πρέπει να περιηγηθώ στην κάρτα sd και να πάω εκεί που τα αποθήκευσα και είναι λιγάκι επίπονο... μήπως κάποια εφαρμογή τα έχει σαν favourites ή κάτι αντίστοιχο... για πιο γρήγορα και εύκολα εννοώ! νομιζω με το documents to go γινεται αυτο γιατι εχει και desktop application.υπ'οψιν οτι ειναι επι χρημασι αλλα πολλη αξιόλογη εφαρμογη(value for money) :)http://www.dataviz.com/products/documentstogo/android/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Γεια σας Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει κάποιους αριθμούς να σε καλούν και να σου στέλνουν μηνύματα; Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Γεια σας Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει κάποιους αριθμούς να σε καλούν και να σου στέλνουν μηνύματα; Spc λέγεται το πρόγραμμα που θέλεις. Sent from my GT540 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts