dgraps Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι είναι πιο βαριά από GNotes. Δεν αργεί να μου ανοίξει αλλά δεν έχει τη σπιρτάδα του GNotes. Κι εγώ για αρχεία από ό,τι είδα δεν έχει. Στην εφαρμογή, γιατί στο site έχει. Δεν δοκίμασα αν μπορείς να δεις άλλα αρχεία παρότι δεν έχει "Add File" μέσα από την εφαρμογή. Αλλά είναι πιο ολοκληρωμένο και το προτιμώ σε σχέση με Evernote. Πάντως όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ κάποια που να με καλύπτει πλήρως δεν έχω βρει. Έχω διαφορετικές για διαφορετικές δουλειές. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39682399#post39682399 Μπα...κάποιοι λένε για προβλήματα και γενικώς για το συγκεκριμένο είδος app δεν θα έβαζα customιές. Ελπίζω να βγει oficial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις όπως στο ios με pop up μήνυμα παίζει κάτι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις όπως στο ios με pop up μήνυμα παίζει κάτι καλό? Το calengoo έχει επιλογή για pop up ειδοποιήσεις, αλλά είναι ημερολόγιο και όχι εφαρμογή για σημειώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παίδες, για όποιον ενδιαφέρεται για swype πληκτρολόγιο και ...φωνητική γραφή (!?) σήμερα, το έχουν σε προσφορά € 0,75 Το πληκτρολόγιο είναι όμορφο, έχει πολλά θέματα και πολλά gestures. Αλλά η ιστορία .... εκφωνώ .... γράφει ό,τι λέω, είναι ικανοποιητικά ακριβής. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Του μιλάς Αγγλικά ή Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Του μιλάς Αγγλικά ή Ελληνικά? Ό,τι θες. Ακούει και ελληνικά κανονικά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μήνες το χρησιμοποιώ και είναι τέλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι για να αλλάξεις από Ελληνικά σε Αγγλικά θέλει να πατάς παρατεταμένα το space bar το οποίο καθυστέρηση την εναλλαγή της γλώσσας σε σχέση με το πληκτρολόγιο που είχε ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι για να αλλάξεις από Ελληνικά σε Αγγλικά θέλει να πατάς παρατεταμένα το space bar το οποίο καθυστέρηση την εναλλαγή της γλώσσας σε σχέση με το πληκτρολόγιο που είχε ως τώρα. Αυτό έχει γίνει έτσι εδώ και πολύ καιρό και στο beta. Σαν εύκολη εναλλακτική, μπορείς να κάνεις swipe από το Swype σύμβολο μέχρι το spacebar. Θα εναλλάξει γλώσσα μεταξύ των τελυταίων χρησιμοποιημένων (πχ δεν λειτουργεί μετά από reboot). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αυτό έχει γίνει έτσι εδώ και πολύ καιρό και στο beta. Σαν εύκολη εναλλακτική, μπορείς να κάνεις swipe από το Swype σύμβολο μέχρι το spacebar. Θα εναλλάξει γλώσσα μεταξύ των τελυταίων χρησιμοποιημένων (πχ δεν λειτουργεί μετά από reboot). Πώς το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πώς το κάνω αυτό; Κάτω αριστερά πρέπει να έχεις το "S" σύμβολο το Swype. Ακούμπησε εκεί το δάχτυλό σου και τράβα το μέχρι το spacebar. Εξασφάλισε ότι έχεις αλλάξει γλώσσα τουλάχιστον μια φορά πριν το δοκιμάσεις. Ακούγεται πιο περίπλοκο απ' ότι είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolakius Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα! Έχει κανείς καμία πρόταση για εφαρμογή με την οποία μπορώ να γράφω ικανοποιητικά με γραφίδα σε nexus 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Με το Swype μπορείς κάπως να γράφεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Με το Swype μπορείς κάπως να γράφεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα; Αυτό είναι θέμα του SMS app και όχι του keyboard. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ακριβώς! Αν δεν το κάνεις από default η συσκευή σου, μπορείς εναλλακτικά να γράφεις 160 χαρακτήρες στα αγγλικά-greeklish, στα ελληνικά αλλά μόνο κεφαλαία και χωρίς τόνους. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη εφαρμογή για sms όπως το go sms ή το handcent sms. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κάτω αριστερά πρέπει να έχεις το "S" σύμβολο το Swype. Ακούμπησε εκεί το δάχτυλό σου και τράβα το μέχρι το spacebar. Εξασφάλισε ότι έχεις αλλάξει γλώσσα τουλάχιστον μια φορά πριν το δοκιμάσεις. Ακούγεται πιο περίπλοκο απ' ότι είναι :) Είσαι άρχοντας!!! Πράγματι είναι πολύ απλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ακριβώς! Αν δεν το κάνεις από default η συσκευή σου, μπορείς εναλλακτικά να γράφεις 160 χαρακτήρες στα αγγλικά-greeklish, στα ελληνικά αλλά μόνο κεφαλαία και χωρίς τόνους. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη εφαρμογή για sms όπως το go sms ή το handcent sms. και για οσους δε θελουν να εγκαταστησουν καποια αλλη εφαρμογη δειτε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 και για οσους δε θελουν να εγκαταστησουν καποια αλλη εφαρμογη δειτε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 :)ναι αλλα ειναι για root νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναι αλλα ειναι για root νομιζω. To flashable zip ναι, το apk όμως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) To flashable zip ναι, το apk όμως όχι.για βοηθησε με λιγο :O εχω το htc desire s με stock ics rom.4.0.4 δηλαδη.τωρα με την μανισια εφαρμογη sms ΜΟΝΟ με το στοκ keyboard Μπορω να στειλω 160 χαρακτηρες.αν βαλω πχ swype,swiftkey κλπ τοτε πρεπει να βαλω go sms η handcent για να εχω 160 χαρ. αν βαλω το apk( απλα το τρεχω?) θα μπορω με την στοκ εφαρμογη μηνυματων και πχ ΑΛΛΟ -πλην στοκ- πληκτρολογιο να εχω 160 χαρακτηρες? αφου ειναι apk σημαινει οτι αν δω κατι που δεν παει καλα το απεγκαθιστω ευκολα? σε ευχαριστω If you try to install it as a normal APK it will fail. You need to push it using adb, αυτο που λεει σε καποιο ποστ τι σημαινει? Edited April 26, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 για βοηθησε με λιγο :O εχω το htc desire s με stock ics rom.4.0.4 δηλαδη.τωρα με την μανισια εφαρμογη sms ΜΟΝΟ με το στοκ keyboard Μπορω να στειλω 160 χαρακτηρες.αν βαλω πχ swype,swiftkey κλπ τοτε πρεπει να βαλω go sms η handcent για να εχω 160 χαρ. αν βαλω το apk( απλα το τρεχω?) θα μπορω με την στοκ εφαρμογη μηνυματων και πχ ΑΛΛΟ -πλην στοκ- πληκτρολογιο να εχω 160 χαρακτηρες? αφου ειναι apk σημαινει οτι αν δω κατι που δεν παει καλα το απεγκαθιστω ευκολα? σε ευχαριστω If you try to install it as a normal APK it will fail. You need to push it using adb, αυτο που λεει σε καποιο ποστ τι σημαινει? Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Προσπάθησα να κατεβάσω το .apk αλλά δεν τα κατάφερα και δεν κατάλαβα πως πρέπει να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 If you try to install it as a normal APK it will fail. You need to push it using adb, αυτο που λεει σε καποιο ποστ τι σημαινει? Σημαίνει ότι δεν εγκαθίσταται με απλή εγκατάσταση του apk αλλά θα χρειαστεί να το κανείς push μέσω adb στο system. Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλούς οδηγούς. Αυτή η διαδικασία δεν προϋποθέτει υποχρεωτική ύπαρξη root. Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Προσπάθησα να κατεβάσω το .apk αλλά δεν τα κατάφερα και δεν κατάλαβα πως πρέπει να το κάνω. Έχεις κάνει registration στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Έχεις κάνει registration στο xda; Ναι έχω κάνει :) Edit: Οκ τα καταφερα τελικα να το κατεβασω. Μενει να το εγκαταστησω Edited April 26, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Σημαίνει ότι δεν εγκαθίσταται με απλή εγκατάσταση του apk αλλά θα χρειαστεί να το κανείς push μέσω adb στο system. Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλούς οδηγούς. Αυτή η διαδικασία δεν προϋποθέτει υποχρεωτική ύπαρξη root. Έχεις κάνει registration στο xda;αυτο το push with adb μηπως θα μπορουσες να μας πεις πιο αναλυτικα που να βρουμε τον οδηγο?εχω win7 στο κομπιουτερ αν εχει σημασια αυτο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 αυτο το push with adb μηπως θα μπορουσες να μας πεις πιο αναλυτικα που να βρουμε τον οδηγο?εχω win7 στο κομπιουτερ αν εχει σημασια αυτο.ευχαριστω Ξεκίνησε από αυτον τον οδηγό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts