bill_viper Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 This item isn't available in your country. Μια χαρά το είχα κατεβάσει το Quickpic στο παρελθόν, τώρα γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμο άγνωστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Μήπως έχει να κάνει με ??? https://support.google.com/googleplay/answer/7165974?visit_id=636700244534213856-4030911089&p=uncertified_device&rd=1 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 This item isn't available in your country. Μια χαρά το είχα κατεβάσει το Quickpic στο παρελθόν, τώρα γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμο άγνωστο...Εγώ το βλέπω διαθέσιμο. Είσαι Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ναι Ελλάδα. Οκ το έβαλα από το λινκ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Mobile-pocket Παλαιοτερα υπήρχε κ η beep n go την οποια εγκατέλειψαν ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Δηλαδή με αυτή την εφαρμογή γίνεται να χρησιμοποιηθεί κάρτα τράπεζας για να πληρώσουμε με το κινητό χωρίς να έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή της τράπεζας; Αν έχω μια κάρτα της εθνικής για παράδειγμα και την προσθέσω στην εφαρμογή αυτή θα μπορώ να πληρώνω με το κινητό; Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δηλαδή με αυτή την εφαρμογή γίνεται να χρησιμοποιηθεί κάρτα τράπεζας για να πληρώσουμε με το κινητό χωρίς να έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή της τράπεζας; Αν έχω μια κάρτα της εθνικής για παράδειγμα και την προσθέσω στην εφαρμογή αυτή θα μπορώ να πληρώνω με το κινητό; Sent from my MI 6 using TapatalkΛογικά όχι. Δεν είναι για τέτοιες κάρτες αν δεν κάνω λάθος. Είναι για κάρτες τύπου ΑΒ και τα λοιπά... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 @unwise. Ειναι για κάρτες σουπερ μαρκετ, βενζιναδικων, εκπτωτικες, μελών κλπ. Δεν ειναι για τραπεζικές κάρτες ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 @unwise. Ειναι για κάρτες σουπερ μαρκετ, βενζιναδικων, εκπτωτικες, μελών κλπ. Δεν ειναι για τραπεζικές κάρτες ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Υπάρχει για τραπεζικές κάρτες κάτι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Υπάρχει για τραπεζικές κάρτες κάτι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η εκάστοτε εφαρμογή των τραπεζών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Η εκάστοτε εφαρμογή των τραπεζών. Που ειναι κ το πιο ασφαλές! ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωστόσο βρήκα μια εφαρμογή που αναφέρει και τράπεζες ελληνικές μέχρι και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cardsapp.android Μήπως γίνεται μ αυτήν να πληρώνουμε με το κινητό αντι για κάρτα και επισης αντί να χρησιμοποιούμε την Athena card να ανοίγουν οι μπάρες στο μετρό ακουμπώντας το κινητό μας πάνω στα μηχανήματα; Την έχει δοκιμάσει κανείς; Γράφει πως είναι όπως η beep n go που αναφέρθηκε εδώ σε προηγούμενο ποστ. Ή γενικότερα υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτος των τραπεζών που να μπορούμε να πληρώνουμε με το κινητό; Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωστόσο βρήκα μια εφαρμογή που αναφέρει και τράπεζες ελληνικές μέχρι και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cardsapp.android Μήπως γίνεται μ αυτήν να πληρώνουμε με το κινητό αντι για κάρτα και επισης αντί να χρησιμοποιούμε την Athena card να ανοίγουν οι μπάρες στο μετρό ακουμπώντας το κινητό μας πάνω στα μηχανήματα; Την έχει δοκιμάσει κανείς; Γράφει πως είναι όπως η beep n go που αναφέρθηκε εδώ σε προηγούμενο ποστ. Ή γενικότερα υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτος των τραπεζών που να μπορούμε να πληρώνουμε με το κινητό; Sent from my MI 6 using Tapatalk Για τις μπάρες δεν ξέρω αν δουλεύει μιας και δεν το υποστηρίζει ούτε η εφαρμογή του ΟΑΣΑ. Από εκεί και πέρα θα εμπιστευόσουν εφαρμογή τρίτου για πληρωμές; Εδώ με την τελευταία εφαρμογή της Πειραιώς σου ζητάνε να κάνεις απεγκατάσταση το google pay.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωστόσο βρήκα μια εφαρμογή που αναφέρει και τράπεζες ελληνικές μέχρι και το ηλεκτρονικό εισιτήριο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cardsapp.android Μήπως γίνεται μ αυτήν να πληρώνουμε με το κινητό αντι για κάρτα και επισης αντί να χρησιμοποιούμε την Athena card να ανοίγουν οι μπάρες στο μετρό ακουμπώντας το κινητό μας πάνω στα μηχανήματα; Την κατέβασα μονο κ μονο για την AthensCard. Φόρτωσα την καρτα στην εφαρμογη, αλλα στο ακυρωτικό μηχάνημα, έφαγα πόρτα. Εχω samsung s8+ ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 τελικα polaris > wps office, καθοτι το τελευταιο δεν μου αναγνωριζε ελληνικους χαρακτηρες σε pdf με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ψάχνω ημερολόγιο που σε ένα συμβάν - υπενθύμιση - ραντεβού που δημιουργώ να μπορώ εκτός των άλλων να επισυνάπτω ένα screen shot ή μια φωτογραφία. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ψάχνω ημερολόγιο που σε ένα συμβάν - υπενθύμιση - ραντεβού που δημιουργώ να μπορώ εκτός των άλλων να επισυνάπτω ένα screen shot ή μια φωτογραφία. Τι προτείνετε; Google keep Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Google keepΗμερολόγιο αναζητώ όχι εφαρμογή για notes. Σε αυτή την περίπτωση το Evernote είναι ποιό πλήρες. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ημερολόγιο αναζητώ όχι εφαρμογή για notes. Σε αυτή την περίπτωση το Evernote είναι ποιό πλήρες. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως.! ααααα σορρυ... αμα βρεις κατι αξιολογο ποσταρε το και κατα δω please Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ψάχνω ημερολόγιο που σε ένα συμβάν - υπενθύμιση - ραντεβού που δημιουργώ να μπορώ εκτός των άλλων να επισυνάπτω ένα screen shot ή μια φωτογραφία. Τι προτείνετε; Δεν γνωριζω καμια τετοια εφαρμογη ημερολογιου. Αν βρεις καποια, πες το μας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ψάχνω ημερολόγιο που σε ένα συμβάν - υπενθύμιση - ραντεβού που δημιουργώ να μπορώ εκτός των άλλων να επισυνάπτω ένα screen shot ή μια φωτογραφία. Τι προτείνετε;Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ημερολόγιο της Google και να προσθέσεις μέσω Google drive ότι αρχεία θες. Είναι λίγο μπελάς, να βγάζεις φώτο να την ανεβάζεις στο drive και μετά από το ημερολόγιο να την επιλέξεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ημερολόγιο αναζητώ όχι εφαρμογή για notes. Σε αυτή την περίπτωση το Evernote είναι ποιό πλήρες. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως.!Δοκίμασε το ticktick. Έχει και ημερολόγιο αν και νομίζω ότι είναι μόνο στην premium έκδοση όπου πληρώνεις συνδρομή. Εγώ αυτή την έκδοση έχω και αξίζει κάθε ευρώ που δίνω. Μακράν η κορυφαία εφαρμογή task manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά έχω δει σχεδόν όλα τα Calendar και κανένα δεν δέχεται επισύναψη δυστυχώς.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά έχω δει σχεδόν όλα τα Calendar και κανένα δεν δέχεται επισύναψη δυστυχώς.!!Το ticktick όπως σου είπα το κάνει, εκτός και αν ψάχνεις κάτι δωρεάν. Δες και το calengoo. Το κάνει και αυτό και δεν είναι με συνδρομή, αλλά πληρώνεις μια φορά την εφαρμογή. Επίσης εξαιρετικό calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Εγώ θέλω απλά ένα ημερολόγιο για υπενθύμιση συμβάντων, είχα το digical επί πληρωμή αλλά δυστυχώς μετά τις 2 τελευταίες ενημερώσεις παγώνει το widget. Υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Το ticktick όπως σου είπα το κάνει, εκτός και αν ψάχνεις κάτι δωρεάν. Δες και το calengoo. Το κάνει και αυτό και δεν είναι με συνδρομή, αλλά πληρώνεις μια φορά την εφαρμογή. Επίσης εξαιρετικό calendarΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα κάνω δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts