razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δυστυχως το aquamail δεν υποστηριζει Exchange Active Sync (που χρησιμοποιειται στο εταιρικο μου μειλ)... Υπαρχει καποιο αντιστοιχο αξιολογο application? Προς το παρον χρησιμοποιω το Nine outlook που ειναι πολυ καλο αλλα μετα απο 2 βδομαδες πρεπει να δωσεις 10 € για να συνεχισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δυστυχως το aquamail δεν υποστηριζει Exchange Active Sync (που χρησιμοποιειται στο εταιρικο μου μειλ)... Υπαρχει καποιο αντιστοιχο αξιολογο application? Προς το παρον χρησιμοποιω το Nine outlook που ειναι πολυ καλο αλλα μετα απο 2 βδομαδες πρεπει να δωσεις 10 € για να συνεχισεις. Το Gmail το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το Gmail το δοκίμασες; το εκανα τωρα (και το Ms outlook παραλληλα), να δω ποιο βολευει πιο πολυ. παντως το nine ισως αξιζει τα 10 που ζηταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πάντως στο aquamail αν μπείτε στο forum του μπορείτε να βρείτε beta που υποστηρίζει push για exchange. Με την προϋπόθεση πάντα, να έχετε την pro version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πάντως στο aquamail αν μπείτε στο forum του μπορείτε να βρείτε beta που υποστηρίζει push για exchange. Με την προϋπόθεση πάντα, να έχετε την pro version. ωραιος! δεν το προσεξα. εβαλα και το blue mail που υποστηριζει AES και ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger Απο pc και Mozilla πας ρυθμίσεις - ασφαλεια-εμφανιση κωδικών. Σε αντροιντ δεν γνωρίζω Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 εβαλα το gmail account στο aqua αλλα δεν εμφανιζεται η κατηγοριοποιηση σε tabs οπως στο gmail (primary, social, promotions). Υπαρχει τροπος να γινεται και στο aqua? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 εβαλα το gmail account στο aqua αλλα δεν εμφανιζεται η κατηγοριοποιηση σε tabs οπως στο gmail (primary, social, promotions). Υπαρχει τροπος να γινεται και στο aqua? Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. Το aqua φαίνεται πολύ καλό , αν και το Ui του δεν μου αρέσει. Βλέπω ότι υπάρχει και μια επιλογή για μετατροπή email σε καταχώρηση ημερολογίου, αλλά, δεν δουλεύει σε εμένα. Μήπως επειδή έχω απενεργοποιήσει το μαμά ημερολόγιο και χρησιμοποιώ εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Όντως το interface δεν μου άρεσε και μένα στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησα λίγο και είδα πόσο γρήγορη απόκριση έχει, καθώς και ότι δεν τρώει πολύ μπαταρία, το συνήθισα. Άμα έχεις όρεξη μπορείς να αλλάξεις και τα χρώματα και γενικά αρκετά από το interface του. Όσο για το calendar, δοκίμασα με digical που έχω και μια χαρά τα στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. δεν γινεται τελικα, ρωτησα στο φορουμ τους. https://www.aqua-mail.com/forum/index.php?topic=2116.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger root,xposed framework,basickeylogger Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 root,xposed framework,basickeylogger Peace to all χωρις να ειναι ροοτ μπορει να βαλει καποιο keylogger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Κατι σα να ειδα τωρα που εψαξα.. Ξερει κανεις πως μπορουμε στο aquamail να εχουμε προβολη bubbles?δλδ σαν τα sms.να εχει δλδ μονο ενα μνμ απο καθε αποστολεα και πατωντας πανω να βγαινει ο διαλογος ολος και σταλμενα και εισερχομενα. Peace to all Edited October 11, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Όντως το interface δεν μου άρεσε και μένα στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησα λίγο και είδα πόσο γρήγορη απόκριση έχει, καθώς και ότι δεν τρώει πολύ μπαταρία, το συνήθισα. Άμα έχεις όρεξη μπορείς να αλλάξεις και τα χρώματα και γενικά αρκετά από το interface του. Όσο για το calendar, δοκίμασα με digical που έχω και μια χαρά τα στέλνει. Δυστυχώς, με το today calendar που χρησιμοποιώ , δεν φαίνεται να δουλεύει. Θα το ψάξω και λίγο παραπάνω βέβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Κατι σα να ειδα τωρα που εψαξα.. Ξερει κανεις πως μπορουμε στο aquamail να εχουμε προβολη bubbles?δλδ σαν τα sms.να εχει δλδ μονο ενα μνμ απο καθε αποστολεα και πατωντας πανω να βγαινει ο διαλογος ολος και σταλμενα και εισερχομενα. Peace to all Settings>Conversations Παίζεις εκεί. Και ενεργοποιείς το push και στα sent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 τα δοκίμασα ρε γμτ αλλα δε γινεται..μηπως απο δω και περα θα τα κανει ετσι;αν το καταφερε κανεις,ας στειλει screenshot παρακαλω.. Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 τα δοκίμασα ρε γμτ αλλα δε γινεται..μηπως απο δω και περα θα τα κανει ετσι;αν το καταφερε κανεις,ας στειλει screenshot παρακαλω.. Peace to all Εγώ αυτό έχω επιλέξει και μου συγκεντρώνει όλα τα mail με το ίδιο θέμα σε μια γραμμή. Μόλις την πατάω, μου εμφανίζει, σαν drop down, όλα τα mail με το ίδιο θέμα. Και σταλμένα και εισερχόμενα. Αν θες τα συγκεντρώνεις και ανά επαφή. Απλά πρέπει να επιλέξεις το 2ο κουτάκι που είναι κενό στη φώτο και μετά reindex conversations. Φαντάζομαι αυτό εννοείς. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/44d0f1b10cab3d388fe8a08768d85f1d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εχω σεταρει στο gmail το exchange αλλα δεν μου ερχονται notifications για νεα mails στα subfolders, πρεπει να παω εκει για να δω τα Unreads. Υπαρχει λυση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 μπα...το κανω το ξανακανω τιποτα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/8d23fcb9e095b6b7410c24037f1c2e0e.jpg Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 μπα...το κανω το ξανακανω τιποτα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/8d23fcb9e095b6b7410c24037f1c2e0e.jpg Peace to all Δοκίμασες να τικάρεις το combine on sender + subject? Γιατί έτσι όπως το έχω εγώ τα συγκεντρώνει μόνο αν έχεις απαντήσει. Στείλε τις ρυθμίσεις να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω αντικαταστάτη του cloudmagic (newton). Δεν χρειάζομαι τις λειτουργίες που βάλανε επί πληρωμή αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω συνέχεια την υπενθύμιση να πληρώσω . Δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη εφαρμογή, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Το cloudmagic εχει πολύ καθαρό περιβάλλον, χωρίς πολλά πολλά, πολύ καλή εμφάνιση στις συνομιλίες και πολύ καλή αναζήτηση και στις επαφές και στα μηνύματα. Μάλλον θα αναγκαστώ να βλέπω την κίτρινη ειδοποίηση.....Και αυτοί οι αθεόφοβοι 50€ το χρόνο;;;; Edited October 11, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/8d4321a1662bf12b69901689e9badaf7.jpg Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Peace to all Ωραία. Για να τα συγκεντρώνει σε ένα, θα πρέπει ΚΑΙ ο αποστολέας ΚΑΙ το θέμα να είναι ίδια. Κάτι που νομίζω δεν ισχύει στα δικά σου. Δες εδώ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161011/0de3bd90a5872719aeb09b7f0960d1b6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts