ilka71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 zananiro said: Για όλα αυτά νομίζω η καλύτερη λύση είναι μια ip camera. Έχω τη night vision yi camera της xiaomi, εχει δικο της app, βλέπεις τι γίνεται σπιτι, καταγραφει video οταν εντοπισει κίνηση και στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν καταγράψει κινηση μαζί με το video. Αυτές τις ημέρες την έχουν σε προσφορά στα 29$. το θέμα είναι ότι εγώ πριν τρία τέσσερα χρόνια με μια εφαρμογή έβλεπα αυτή τη κάμερα που έχω πάνω στο πισι και έκανα αυτό που θέλω τώρα! Αλλά έλα που δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 taliban said: @zananiro, σε ποιο μαγαζί τρέχει η προσφορά; Αυτή η τιμή τρέχει τωρα στο gearbest. Την είχα δει και στο Banggood αλλά δεν ξέρω αν την έχει ακόμα σε προσφορά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) zananiro said: Αυτή η τιμή τρέχει τωρα στο gearbest. Την είχα δει και στο Banggood αλλά δεν ξέρω αν την έχει ακόμα σε προσφορά. http://www.honorbuy.com/328-ants-xiaoyi-smart-camera-night-vision.html http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html Edited December 9, 2015 by Demarko007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Demarko007 said: http://www.honorbuy.com/328-ants-xiaoyi-smart-camera-night-vision.html http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html και εδώ λίιιιιγο πιο φθηνή....... http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Small-Ants-720P-Smart-Webcam-Security-IP-Camera-for-Smart-Home-Life-p-962456.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 taliban said: και εδώ λίιιιιγο πιο φθηνή....... http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Small-Ants-720P-Smart-Webcam-Security-IP-Camera-for-Smart-Home-Life-p-962456.html Δεν είναι η night vision αυτή, η night vision είναι 3-4$ πιο ακριβή. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 zananiro said: Δεν είναι η night vision αυτή, η night vision είναι 3-4$ πιο ακριβή. καλή παρατήρηση :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ilka71 said: το θέμα είναι ότι εγώ πριν τρία τέσσερα χρόνια με μια εφαρμογή έβλεπα αυτή τη κάμερα που έχω πάνω στο πισι και έκανα αυτό που θέλω τώρα! Αλλά έλα που δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει! Μια λυση ειναι το team viewer. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 varajohn said: Μια λυση ειναι το team viewer. τώρα αυτό κάνω! Αλλά έλεγα με εφαρμογή εάν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα, τελευταία χρησιμοποιώ για τα email μου το outlook. Με έχει βολέψει. Έκλεισα εισιτήρια για το σινεμά και μου ήρθε ενα αυτόματο email επιβεβαίωσης με ελληνικούς χαρακτήρες. Το outlook λοιπόν δεν το διαβάζει. Βγάζει ακαταλαβίστικα. Το ίδιο και το bluemail, wemail κτλ. Η μόνη εφαρμογή που διαβάζει και απεικονίζει σωστά το ελληνικό κείμενο του συγκεκριμένου email είναι το gmail. Έστειλα δοκιμαστικά email γραμμένα στα ελληνικά και τα διαβάζουν κανονικά το outlook, wemail και bluemail. Ξέρετε τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χρόνια Πολλά και καλά.Μια εφαρμογη που να υπαγορευω κάτι και να το μετατρέπει σε μήνυμα κειμένου γνωρίζετε; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 diamantis_69 said: Χρόνια Πολλά και καλά.Μια εφαρμογη που να υπαγορευω κάτι και να το μετατρέπει σε μήνυμα κειμένου γνωρίζετε; Swype. Πρέπει να έχεις internet για λειτουργεί η φωνητική πληκτρολόγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 από μέλη εδώ ,φίλους που έχουν κάνει σύγκριση gmail, outlook, yahoo κλπ εαν κάποιο ξεχώρισαν αντικειμενικά. Προχτές έκανα για πρώτη φορά outlook και βλέπω και τα άλλα. Τι γνώμες έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 To yahoo, γιατί καταναλωνει πολύ χώρο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Όσο παει και αυξανεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 εγω να πω την αλήθεια εννοώ για χρήση email σε λαπτοπ ή σταθερο υπολογιστή....:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 AMSTERDONIS said: εγω να πω την αλήθεια εννοώ για χρήση email σε λαπτοπ ή σταθερο υπολογιστή....:):):)Σε λάθος ενότητα ρωτάς. Απευθύνσου στην κατάλληλη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 SERS1612 said: Swype. Πρέπει να έχεις internet για λειτουργεί η φωνητική πληκτρολόγηση. ευχαριστώ φίλε μου,αλλά αυτή είναι εφαρμογή πληκρολογίου. Εγω θελώ να μιλάω καινα το μετατρέπει σε γραπτό κέιμενο,για να το στέςλνω με sms Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 diamantis_69 said: ευχαριστώ φίλε μου,αλλά αυτή είναι εφαρμογή πληκρολογίου. Εγω θελώ να μιλάω καινα το μετατρέπει σε γραπτό κέιμενο,για να το στέςλνω με sms Αυτό που ζητάς κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 rtifosi said: Έκλεισα εισιτήρια για το σινεμά και μου ήρθε ενα αυτόματο email επιβεβαίωσης με ελληνικούς χαρακτήρες. Το outlook λοιπόν δεν το διαβάζει. Βγάζει ακαταλαβίστικα. Το ίδιο και το bluemail, wemail κτλ. Η μόνη εφαρμογή που διαβάζει και απεικονίζει σωστά το ελληνικό κείμενο του συγκεκριμένου email είναι το gmail. Έστειλα δοκιμαστικά email γραμμένα στα ελληνικά και τα διαβάζουν κανονικά το outlook, wemail και bluemail. Ξέρετε τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Σας ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς αντιμετωπίζω κι εγώ εδώ και μήνες το ίδιο πρόβλημα, ό,τι μήνυμα έρχεται με ελληνικούς χαρακτήρες βγαλμένο από έτοιμη φόρμα (π.χ. Επικοινωνίας σε κάποια ιστοσελίδα) εμφανίζεται με σύμβολα και ερωτηματικά. Ήδη έχω στείλει αναλυτικά τι και πώς στην ομάδα του blue mail και αλλάζαμε συνέχεια πληροφορίες μήπως και βρουν τη λύση, κάπου πριν ένα μήνα σταμάτησαν μάλλον να ασχολούνται μιας και δεν έχω λάβει άλλο email.. Αν δεν το έχει διορθώσει και η Microsoft τζάμπα περιμένω από το blue mail μάλλον. Αναγκαστικά σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνεις online μέσω browser. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 καμια εφαρμογή δοκιμασμένη για a/c υπάρχει για κινητό lg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Μηπως ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να προσθετει ενα τιτλο στο βιντεο που να φαινεται καθ'ολη τη διαρκεια βιντεο?σαν κατι μικρα αστεια που κανουν τελευταια. Ακυρο βρηκα! Video & GIF Memes Edited January 26, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Χρησιμοποιώ hotmail (outlook.com) ως κύριο λογαριασμό αλληλογραφίας. Έχω πάρει ένα κινητό με plain android και θέλω να ειδοποιούμαι και να μπορώ αν θέλω να διαβάσω όταν έρθει νέο μήνυμα. Αλλά να μην αποθηκεύει τίποτα στο κινητό. Δεν θέλω να βάλω εφαρμογή τρίτου σε περίπτωση που μου ζητάει τους κωδικούς του hotmail. Μόνο αν είναι ασφαλές ότι περνάει κατευθείαν ο κωδικός στο hotmail. Τι εφαρμογή να βάλω; Αρκεί να δηλώσω το λογαριασμό του hotmail μου στην email εφαρμογή του android ή λάθος τα λέω; Κάποια καλή εφαρμογή email client που να με καλύπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κατέβασε το Outlook της Microsoft Επίσης ξέρει κανείς γιατί στο Sunrise ενώ βάζω το Facebook δεν μου εμφανίζει τα γενέθλια??? Τα έχω επιλέξει από τα Visible Calendars.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 alex_gate_7 said: Κατέβασε το Outlook της Microsoft Δεν αποθηκεύει τα μηνύματα στο τηλέφωνο; Θέλω να μην μένουν στη συσκευή τα νέα μηνύματα και βεβαίως να μην κατεβάσει τις χιλιάδες μηνυμάτων που έχω... Θυμάμαι υπήρχε για PC μια καλή εφαρμογή με ένα σημαιάκι που σηκωνόταν όταν ερχόταν μήνυμα σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς που έδινες στην εφαρμογή. Δούλευε με hotmail αλλά και με σχολικό κλπ (IMAP και POP3). Δεν κατέβαζε κάτι, μόνο νομίζω έβλεπες τίτλο και αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για σημειώσεις και κάποια to do εφαρμογή(αν είναι μια και για τα δύο ακόμα καλύτερα);Θέλω να μπορώ να βάλω για κάποιο to do να λαμβάνω ειδοποιήση κάθε μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 To Google Keep δες. Τα κάνει όλα και συγχρονίζει με υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts