SERS1612 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 θα ηταν καλη μαγκια αν με το που ανιχνευε κινηση εστελνε ειδοποιηση στο κινητο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Type mail.... Eυχαριστω...θα το δοκιμασω Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το CalenGoo ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα ημερολογίου. Πάντα υπήρχε όμως η υποσημείωση ότι το interface του δεν το έλεγες και όμορφο... Για κάντε αναβάθμιση όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το CalenGoo ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα ημερολογίου. Πάντα υπήρχε όμως η υποσημείωση ότι το interface του δεν το έλεγες και όμορφο... Για κάντε αναβάθμιση όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη ;) Το έχω από το Amazon όταν το έδινε δωρεάν. Άσχετα όμως από αυτό (δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο) δεν έχει κάποια πρόσφατη έκδοση το store. Η δωρεάν είναι του Νοεμβρίου και η επί πληρωμή του Σεπτεμβρίου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το έχω από το Amazon όταν το έδινε δωρεάν. Άσχετα όμως από αυτό (δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο) δεν έχει κάποια πρόσφατη έκδοση το store. Η δωρεάν είναι του Νοεμβρίου και η επί πληρωμή του Σεπτεμβρίου. Το interface του ανανεώθηκε στην έκδοση 1.0.163. Όσοι το σνόμπαραν λόγω γραφικών... ήρθε η ώρα για μια δοκιμή :cool: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu υπάρχει κάποιος τρόπος/ εφαρμογή να βλέπω στο κινητό μου την κάμερα που έχω πάνω στο πισι με usb και βλέπει το σαλόνι; να βλέπω τι γίνεται όταν λείπουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 κάτι αντίστοιχο αλλά από το κινητό να βλέπω τι βλέπει η κάμερα που έχω πάνω στο πισι με usb υπάρχει; θα ηταν καλη μαγκια αν με το που ανιχνευε κινηση εστελνε ειδοποιηση στο κινητο! υπάρχει κάποιος τρόπος/ εφαρμογή να βλέπω στο κινητό μου την κάμερα που έχω πάνω στο πισι με usb και βλέπει το σαλόνι; να βλέπω τι γίνεται όταν λείπουμε; Για όλα αυτά νομίζω η καλύτερη λύση είναι μια ip camera. Έχω τη night vision yi camera της xiaomi, εχει δικο της app, βλέπεις τι γίνεται σπιτι, καταγραφει video οταν εντοπισει κίνηση και στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν καταγράψει κινηση μαζί με το video. Αυτές τις ημέρες την έχουν σε προσφορά στα 29$. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 @zananiro, σε ποιο μαγαζί τρέχει η προσφορά; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Για όλα αυτά νομίζω η καλύτερη λύση είναι μια ip camera. Έχω τη night vision yi camera της xiaomi, εχει δικο της app, βλέπεις τι γίνεται σπιτι, καταγραφει video οταν εντοπισει κίνηση και στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν καταγράψει κινηση μαζί με το video. Αυτές τις ημέρες την έχουν σε προσφορά στα 29$. το θέμα είναι ότι εγώ πριν τρία τέσσερα χρόνια με μια εφαρμογή έβλεπα αυτή τη κάμερα που έχω πάνω στο πισι και έκανα αυτό που θέλω τώρα! Αλλά έλα που δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 @zananiro, σε ποιο μαγαζί τρέχει η προσφορά; Αυτή η τιμή τρέχει τωρα στο gearbest. Την είχα δει και στο Banggood αλλά δεν ξέρω αν την έχει ακόμα σε προσφορά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Αυτή η τιμή τρέχει τωρα στο gearbest. Την είχα δει και στο Banggood αλλά δεν ξέρω αν την έχει ακόμα σε προσφορά. http://www.honorbuy.com/328-ants-xiaoyi-smart-camera-night-vision.html http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html Edited December 9, 2015 by Demarko007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 http://www.honorbuy.com/328-ants-xiaoyi-smart-camera-night-vision.html http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Ants-Night-Vision-720P-Smart-Wireless-Webcam-Security-IP-Camera-p-983655.html και εδώ λίιιιιγο πιο φθηνή....... http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Small-Ants-720P-Smart-Webcam-Security-IP-Camera-for-Smart-Home-Life-p-962456.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 και εδώ λίιιιιγο πιο φθηνή....... http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Yi-Xiaoyi-Small-Ants-720P-Smart-Webcam-Security-IP-Camera-for-Smart-Home-Life-p-962456.html Δεν είναι η night vision αυτή, η night vision είναι 3-4$ πιο ακριβή. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν είναι η night vision αυτή, η night vision είναι 3-4$ πιο ακριβή. καλή παρατήρηση :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 το θέμα είναι ότι εγώ πριν τρία τέσσερα χρόνια με μια εφαρμογή έβλεπα αυτή τη κάμερα που έχω πάνω στο πισι και έκανα αυτό που θέλω τώρα! Αλλά έλα που δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει! Μια λυση ειναι το team viewer. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Μια λυση ειναι το team viewer. τώρα αυτό κάνω! Αλλά έλεγα με εφαρμογή εάν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα, τελευταία χρησιμοποιώ για τα email μου το outlook. Με έχει βολέψει. Έκλεισα εισιτήρια για το σινεμά και μου ήρθε ενα αυτόματο email επιβεβαίωσης με ελληνικούς χαρακτήρες. Το outlook λοιπόν δεν το διαβάζει. Βγάζει ακαταλαβίστικα. Το ίδιο και το bluemail, wemail κτλ. Η μόνη εφαρμογή που διαβάζει και απεικονίζει σωστά το ελληνικό κείμενο του συγκεκριμένου email είναι το gmail. Έστειλα δοκιμαστικά email γραμμένα στα ελληνικά και τα διαβάζουν κανονικά το outlook, wemail και bluemail. Ξέρετε τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χρόνια Πολλά και καλά.Μια εφαρμογη που να υπαγορευω κάτι και να το μετατρέπει σε μήνυμα κειμένου γνωρίζετε; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χρόνια Πολλά και καλά.Μια εφαρμογη που να υπαγορευω κάτι και να το μετατρέπει σε μήνυμα κειμένου γνωρίζετε; Swype. Πρέπει να έχεις internet για λειτουργεί η φωνητική πληκτρολόγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 από μέλη εδώ ,φίλους που έχουν κάνει σύγκριση gmail, outlook, yahoo κλπ εαν κάποιο ξεχώρισαν αντικειμενικά. Προχτές έκανα για πρώτη φορά outlook και βλέπω και τα άλλα. Τι γνώμες έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 To yahoo, γιατί καταναλωνει πολύ χώρο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Όσο παει και αυξανεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 εγω να πω την αλήθεια εννοώ για χρήση email σε λαπτοπ ή σταθερο υπολογιστή....:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 εγω να πω την αλήθεια εννοώ για χρήση email σε λαπτοπ ή σταθερο υπολογιστή....:):):)Σε λάθος ενότητα ρωτάς. Απευθύνσου στην κατάλληλη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Swype. Πρέπει να έχεις internet για λειτουργεί η φωνητική πληκτρολόγηση. ευχαριστώ φίλε μου,αλλά αυτή είναι εφαρμογή πληκρολογίου. Εγω θελώ να μιλάω καινα το μετατρέπει σε γραπτό κέιμενο,για να το στέςλνω με sms Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 ευχαριστώ φίλε μου,αλλά αυτή είναι εφαρμογή πληκρολογίου. Εγω θελώ να μιλάω καινα το μετατρέπει σε γραπτό κέιμενο,για να το στέςλνω με sms Αυτό που ζητάς κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts