NickName98 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ένα παιχνιδάκι για αντανακλαστικά και κάψιμο εγκεφάλου. Για όσους τους αρέσουν τέτοιου είδους. Δωρεάν και ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις. Περιμένω να δω κι άλλα Ελληνικά σημαιάκια στα high scores. Άντε να αρχίσουνε οι κόντρες!:D : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webheadz.squipzy Πολύ ωραίο! Προς το παρόν, είμαστε οι 2 μας στα σκορ. Αν δεν είχε και βαθμολογία θα ήταν ένα ακόμα βαρετό παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Έχετε κάποια πρόταση για παιχνίδι poker που να μην είναι online; να παίζεις δηλαδή εναντίον της cpu; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ένα παιχνιδάκι για αντανακλαστικά και κάψιμο εγκεφάλου. Για όσους τους αρέσουν τέτοιου είδους. Δωρεάν και ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις. Περιμένω να δω κι άλλα Ελληνικά σημαιάκια στα high scores. Άντε να αρχίσουνε οι κόντρες!:D : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webheadz.squipzy Πολύ ωραίο! Προς το παρόν, είμαστε οι 2 μας στα σκορ. Αν δεν είχε και βαθμολογία θα ήταν ένα ακόμα βαρετό παιχνίδι. Εγώ μάλλον θέλω εξάσκηση ακόμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Φιλε μου δες το Asphalt 8 sto Galaxy S4 Google edition 4.3 με max graphics. και πεσ μου αν το γονατιζει....gameplay by me. http://www.youtube.com/watch?v=QQL9j_n--Zk Έχασες όμως! Απαράδεκτος στο, s2 μου το έχω ξεφτιλίσει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Έχασες όμως! Απαράδεκτος στο, s2 μου το έχω ξεφτιλίσει Παιζει εντάξει στο s2? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εγώ μάλλον θέλω εξάσκηση ακόμα:p Δεν είναι δύσκολο. Το κόλπο είναι να προετοιμαστεις πριν αρχίσεις. Δες τα όσα πιο πολλά μπορείς και έχε τα δάχτυλα σου έτοιμα να πατήσουν το σωστό χρώμα. Απο εκεί και πέρα και σαν την κότα να πας πάλι καλό σκορ θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Δεν είναι δύσκολο. Το κόλπο είναι να προετοιμαστεις πριν αρχίσεις. Δες τα όσα πιο πολλά μπορείς και έχε τα δάχτυλα σου έτοιμα να πατήσουν το σωστό χρώμα. Απο εκεί και πέρα και σαν την κότα να πας πάλι καλό σκορ θα κάνεις. Αυτό έκανα και πήγα αρκετά καλύτερα. Πλάκα έχει το άτιμο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Παιζει εντάξει στο s2? Γιεπ, μια χαρά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη ppsspp που στην ουσια ειναι ενας psp emulator ωστε να μπροουμε να παιξουμε στο android κινητο μας τα παιχνιδια του psp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Αυτό έκανα και πήγα αρκετά καλύτερα. Πλάκα έχει το άτιμο.:p Πλάκα έχει αλλά του βρήκα ένα πρόβλημα. Έκανα 2 φορές 22 και επειδή δεν είχα ίντερνετ εκείνη την στιγμή δεν μου το βάζει ούτε μετά στα σκορ. Σπαστικό Edited August 26, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Τον τελευταίο καιρό έχω λιώσει τη συσκευή μου παίζοντας castle clash. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για όσους αρέσκονται σε παιχνίδια χτισίματος. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Σας έφαγα στο 34! :P ωραίο παιχνιδάκι αλλά μονότονο, δεν είναι για πάνω από δέκα λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Σας έφαγα στο 34! :P ωραίο παιχνιδάκι αλλά μονότονο, δεν είναι για πάνω από δέκα λεπτά Σε ξανάφαγα στο τσακ.:p Γι'αυτό έχει πλάκα, λόγω "ανταγωνισμού", αλλιώς ούτε για δέκα λεπτά. Edited August 26, 2013 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ακριβώς! Έχει πλάκα και αξίζει γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ξέρει κανείς Εάν υποστηρίζει το asphalt 8 DS3? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Στο 34 ξέρετε γιατί δεν μου ανεβάζει τα σκορ μου; το έκανε μέχρι κάποια στιγμή και από τότε δεν ξανανεβασε. Έχω κάνει 22 και έχει μείνει στο 23:700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μόλις έσπασα το φράγμα των 20 δευτερολέπτων στο 34. Τρελό κάψιμο το παιχνίδι. Είμαι ο giannis79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μόλις έσπασα το φράγμα των 20 δευτερολέπτων στο 34. Τρελό κάψιμο το παιχνίδι. Είμαι ο giannis79 Ωραίος, βλέπω ανεβήκαμε αρκετά στο global scores.;) Nickname, μήπως έφαγε κόλλημα και θέλει εκκαθάριση δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το κατέβασα κι εγω τώρα. 20 και 1 χιλιοστό! Τα σπάει το παιχνιδάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Βασικά θέλει και τύχη. Αν σου έρθουν μαζεμένα τετράγωνα με ίδια χρώματα κάνεις καλύτερο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Στο 34 ξέρετε γιατί δεν μου ανεβάζει τα σκορ μου; το έκανε μέχρι κάποια στιγμή και από τότε δεν ξανανεβασε. Έχω κάνει 22 και έχει μείνει στο 23:700 Μήπως δεν είχες σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή? Πάντως έχει πέσει κόλλημα βλέπω! Τα Ελληνικά σημαιάκια έχουν αυξηθεί τρελά. Όποιος καταφέρει και σπάσει το φράγμα των 10'' που έχει ο 1ος global θα τον παραδεχθώ. Είναι θέμα εθνικής υπερηφάνειας! Να δούμε την Ελληνική σημαία στο βάθρο!:p:lol: Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μήπως δεν είχες σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή? Πάντως έχει πέσει κόλλημα βλέπω! Τα Ελληνικά σημαιάκια έχουν αυξηθεί τρελά. Όποιος καταφέρει και σπάσει το φράγμα των 10'' που έχει ο 1ος global θα τον παραδεχθώ. Είναι θέμα εθνικής υπερηφάνειας! Να δούμε την Ελληνική σημαία στο βάθρο!:p:lol: Απορώ πως τα κατάφεραν και έκαναν τόσο χαμηλό χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 15ος sto 34 :P φαση εχει! edit:στο country φυσικα ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη ppsspp που στην ουσια ειναι ενας psp emulator ωστε να μπροουμε να παιξουμε στο android κινητο μας τα παιχνιδια του psp. Εγώ την έχω. Είναι πολύ καλή, απλά είναι στην αρχή ακόμα και δεν παίζουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο καλά. Είναι σε συνεχή αναπτυξη ομως και θα γίνει καλύτερη! Και ας συνεχίσει να κοιμάται η Sony! Για παιχνίδια με αυτοκίνητα, θεωρώ αναντίρρητα πως τα καλύτερα γραφικά τα διαθέτει μακράν το RR3! Φοβερό παιχνίδι για δωρεάν! Αρκεί να έχει κανείς κινητό τελευταίας εσοδείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Ωραίος, βλέπω ανεβήκαμε αρκετά στο global scores.;) Nickname, μήπως έφαγε κόλλημα και θέλει εκκαθάριση δεδομένων; Τι να πω... Θα το δοκιμάσω. Έτσι και αλλιώς δεν έχω κάνει και τόσο καλά σκορ. Μήπως δεν είχες σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή? Έχω ίντερνετ 100%. Θα δοκιμάσω εκκαθάριση δεδομένων. Edit: δούλεψε η εκκαθάριση. Thanks Edited August 28, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts