Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχετε κανενα καλο παιχνιδι side scrolling με skate? Γιατι δοκιμασα το skater boy αλλα δεν μου αρεσε που επρεπε να παταω συνεχομενα το βελακι για να προχωρησει. Υπαρχει καποιο που να προχωραει απο μονο του η εστω να εχω το δαχτυλο στο βελακι χωρις να χρειαζεται να το παταω ξανα κ ξανα. Καταλαβατε?

Και εγώ ψάχνω να βρω παρόμοιο παιχνίδι... Είδα 1 βίντεο από την παρουσίαση της paranoid android για το Galaxy nexus και δούλευε με το halo ενώ παράλληλα έπαιζε με το παιχνίδι που περιγράφει... Τον ρώτησα εδώ και μέρες άλλα ακόμα δεν εδώ λάβει απάντηση...

Υ.Γ. Τώρα που έψαχνα στο play store ίσως το παιχνίδι που ψάχνουμε είναι το "Skateboard Free" http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mationmedia.skateboardgame .

Edited by djtutis

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Και εγώ ψάχνω να βρω παρόμοιο παιχνίδι... Είδα 1 βίντεο από την παρουσίαση της paranoid android για το Galaxy nexus και δούλευε με το halo ενώ παράλληλα έπαιζε με το παιχνίδι που περιγράφει... Τον ρώτησα εδώ και μέρες άλλα ακόμα δεν εδώ λάβει απάντηση...

True Skate.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Είναι πολύ ωραίο το True Skate. Εχει αποστολές, κάνεις κόλπα κτλ. Στην αρχή νομίζω σου δείχνει τα βασικά

Αυτοί οι τύποι του true skate, είναι καλά στα μυαλά τους; Για να παίξεις άλλη πίστα πρέπει να την αγοράσεις;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αυτοί οι τύποι του true skate, είναι καλά στα μυαλά τους; Για να παίξεις άλλη πίστα πρέπει να την αγοράσεις;

Όντως. Με νευριάζει κι εμένα αυτό. Δηλαδή να είναι paid μια εφαρμογή και έχει και in-app purchases. Βέβαια, αυτός το αναφέρει στην περιγραφή της εφαρμογής.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εχω φάει κόλλημα τρελό με το subway surfers... :rolleyes:

τελειο παιχνιδακι ναι!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

υπάρχει περίπτωση να βγει το walking dead σε android?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skybound.TWDA

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Χθες βγηκε το asphalt 8.Το νεο αγαπημενο παιχνιδι για racing.Στο note το tablet με full γραφικα δεν κολλαεικαθολου ενω στο lg 4x με δυσκολια παιζεις.Λογω tegra να φανταστω.Τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα και πολυ ανωτερα απο τον προκατοχο του.Εχει αρκετα bugs ακομα αλλα πιστευω θα διορθωθουν.Ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν στριβει το αμαξι.Ακομα και φρενο να πατησεις στριβει παρα πολυ αποτομα με συνεπεια να μην μπορεις να κουμανταρεις το αμαξι.Πρωτη εκδοση ειναι ακομα οποτς δικαιολογω τετοια λαθη.Δοκιμαστε το μονο σε κινητο με πολυ καλη gpu και 2gb ram μιας και γονατιζει ακομα και galaxy s4.

Χθες βγηκε το asphalt 8.Το νεο αγαπημενο παιχνιδι για racing.Στο note το tablet με full γραφικα δεν κολλαεικαθολου ενω στο lg 4x με δυσκολια παιζεις.Λογω tegra να φανταστω.Τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα και πολυ ανωτερα απο τον προκατοχο του.Εχει αρκετα bugs ακομα αλλα πιστευω θα διορθωθουν.Ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν στριβει το αμαξι.Ακομα και φρενο να πατησεις στριβει παρα πολυ αποτομα με συνεπεια να μην μπορεις να κουμανταρεις το αμαξι.Πρωτη εκδοση ειναι ακομα οποτς δικαιολογω τετοια λαθη.Δοκιμαστε το μονο σε κινητο με πολυ καλη gpu και 2gb ram μιας και γονατιζει ακομα και galaxy s4.

Εγώ το παίζω στο s2 μου μια χαρά πάντως

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εγώ το παίζω στο s2 μου μια χαρά πάντως

Σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ αλλά απ'την άλλη με φοβίζει το ότι θα ζεσταίνει το S2 όπως το real racing 3, μέσα στο τέταρτο δηλαδή δεν θα μπορώ να το ακουμπήσω. Ισχύει η να το προχωρήσω;:p

Στο Xperia S η επιλογή "high" για την ποιότητα είναι απενεργοποιημένη (!!!) και στη medium, τα γραφικά είναι απαράδεκτα για τόσο βαρύ παιχνίδι. Χρειάζονται επειγόντως anti-aliasing. Το 7 ήταν καλύτερο. Και μιλάμε για συσκευή τούμπανο, με διπύρινο 1,5GHz CPU και 1GB RAM. Δηλαδή τι συσκευές περιμένουν να έχει ο άλλος για να παίξει σε φουλ ποιότητα το παιχνίδι? Οκταπύρινη 3GHz? Έχουν ξεφύγει λίγο οι άνθρωποι...

Αν θέλετε κλάσεις ανώτερα γραφικά σε racing game: NFS Most Wanted. Δεν το φτάνει το Asphalt ούτε για πλάκα.

Edited by SkyHi

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

στο true skate οταν το ειχα πρωτοπαιξει μου εδειχνε οδηγιες για το πως παιζεται. τωρα που αλλαξα ρομ ξεκινησε απτη αρχη αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι τωρα που το ξαναξεκιναω δεν μου βγαζει τις οδηγιες με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω γιατι δεν ξερω. που πρεπει να παω για τις οδηγιες? κοιταξα στο μενου αλλα δεν βρηκα κατι. μπορω να το δω καπου?

στο true skate οταν το ειχα πρωτοπαιξει μου εδειχνε οδηγιες για το πως παιζεται. τωρα που αλλαξα ρομ ξεκινησε απτη αρχη αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι τωρα που το ξαναξεκιναω δεν μου βγαζει τις οδηγιες με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω γιατι δεν ξερω. που πρεπει να παω για τις οδηγιες? κοιταξα στο μενου αλλα δεν βρηκα κατι. μπορω να το δω καπου?

Έχω την εντύπωση, αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί έχω μερικές εβδομάδες να το παίξω, ότι οι οδηγίες είναι οι 3-4 πρώτες αποστολές.

Ξερετε κανενα καλο παιχνιδακι σαν το temple run αλλα να κανεις πιο πολλα πραγματα εννοω να μην ειναι τοσο μονοτονο δηλ να τρεχεις μονο μπροστα αλλα να τρεχεις κ με αλλη οπτικη γωνια αλλα κ να πετας για παραδειγμα κτλ. Υπαρχει κανενα? Θελω να βρω καποιο που να μην ειναι ουτε πολυ ευκολο ωστε να το βαρεθω ουτε πολυ δυσκολο ωστε να κολλησω καπου κ να μην μπορω να προχωρησω. Πειτε καμια ιδεα.

Κ κατι αλλο ασχετο, που σκεφτομουν, υπαρχει κανενα παιχνιδι σαν το 101 σκυλια δαλματιας που υπηρχε παλια για τον υπολογιστη? Γιατι ξερω πολλα παιχνιδια που παιζονται σε υπολογιστη κ τα εχουν φτιαξει κ για κινητο κ αναρωτιομουν αν υπαρχει κατι τετοιο.

Ξερετε κανενα καλο παιχνιδακι σαν το temple run αλλα να κανεις πιο πολλα πραγματα εννοω να μην ειναι τοσο μονοτονο δηλ να τρεχεις μονο μπροστα αλλα να τρεχεις κ με αλλη οπτικη γωνια αλλα κ να πετας για παραδειγμα κτλ. Υπαρχει κανενα? Θελω να βρω καποιο που να μην ειναι ουτε πολυ ευκολο ωστε να το βαρεθω ουτε πολυ δυσκολο ωστε να κολλησω καπου κ να μην μπορω να προχωρησω. Πειτε καμια ιδεα.

Κ κατι αλλο ασχετο, που σκεφτομουν, υπαρχει κανενα παιχνιδι σαν το 101 σκυλια δαλματιας που υπηρχε παλια για τον υπολογιστη? Γιατι ξερω πολλα παιχνιδια που παιζονται σε υπολογιστη κ τα εχουν φτιαξει κ για κινητο κ αναρωτιομουν αν υπαρχει κατι τετοιο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM

Παιδιά, το minecraft ή έστω κάποια απομίμηση του για android, έχει online με φίλους από διαφορετική ip; να μην πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο δηλαδή.

Στο Xperia S η επιλογή "high" για την ποιότητα είναι απενεργοποιημένη (!!!) και στη medium, τα γραφικά είναι απαράδεκτα για τόσο βαρύ παιχνίδι. Χρειάζονται επειγόντως anti-aliasing. Το 7 ήταν καλύτερο. Και μιλάμε για συσκευή τούμπανο, με διπύρινο 1,5GHz CPU και 1GB RAM. Δηλαδή τι συσκευές περιμένουν να έχει ο άλλος για να παίξει σε φουλ ποιότητα το παιχνίδι? Οκταπύρινη 3GHz? Έχουν ξεφύγει λίγο οι άνθρωποι...

Αν θέλετε κλάσεις ανώτερα γραφικά σε racing game: NFS Most Wanted. Δεν το φτάνει το Asphalt ούτε για πλάκα.

Λόγω GPU λογικά. Το κινητό σου φοράει Adreno 220 . Σε εμένα με 1GHZ Dual Core και Adreno 305 παίζει σε High. Δεν παίζει ρόλο πάντα ο επεξεργαστής στα παιχνίδια. :)

Φιλε μου δες το Asphalt 8 sto Galaxy S4 Google edition 4.3 με max graphics.

και πεσ μου αν το γονατιζει....gameplay by me.

http://www.youtube.com/watch?v=QQL9j_n--Zk

Τον τελευταίο καιρο παίζω το PBA® Bowling Challenge . Πολύ καλο παιχνιδι bowling ( όποιος χρησιμοποιεί το getjar μπορεί να το κατεβάσει από κει και να κερδίσει “χρυσο”)

Και το Chimpact .Το είχα κατεβάσει δωρεάν από το amazon .

Ρίξτε τους μια ματιά . Είναι πολύ καλά…

Λόγω GPU λογικά. Το κινητό σου φοράει Adreno 220 . Σε εμένα με 1GHZ Dual Core και Adreno 305 παίζει σε High. Δεν παίζει ρόλο πάντα ο επεξεργαστής στα παιχνίδια. :)

Δεν αντιλέγω, αλλά το τι γραφικά θα έχει μια εφαρμογή δεν εξαρτάται μόνο από την GPU. Το θέμα είναι πως θα χρησιμοποιήσεις το διαθέσιμο hardware για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκεί είναι η μαγκιά. Δες τα γραφικά του NFS Most Wanted και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ένα παιχνιδάκι για αντανακλαστικά και κάψιμο εγκεφάλου. Για όσους τους αρέσουν τέτοιου είδους. Δωρεάν και ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις. Περιμένω να δω κι άλλα Ελληνικά σημαιάκια στα high scores. Άντε να αρχίσουνε οι κόντρες!:D :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webheadz.squipzy

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια